Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar çok canımı sıkan bir konu var sizinle paylaşıcam evlilik ile ilgili
bi kahvaltı yapıp gelicem

dön dön geç kalmadın ben de yoldayım

fark ettim bi sıkıntı var banu günaydın diyişinden belliydi

aynı şeyi bende düşündüm hatta bugün tek mutsuz ben değilim demekki diyede içimden geçirdim

Bende iciyorum:)
bende ıhlamurr
afiyet olsun hepimize

Özellikle yaz aylarinda uzun.sürede soğuduğu için bakyeri açısından tehlikeli dr demişti tv de

kızlar çok canımı sıkan bir konu var sizinle paylaşıcam evlilik ile ilgili
bi kahvaltı yapıp gelicem
Ayyyyy hayırlısı

Çok çabuk pes ediyorsun
Bugun biraz sakinlestim dun 1.5 saat sonra eve gidebildim otobusle ve yol boyu agladim aglamak sakinlestirdi sanki. Icim disima cikacakti. Cok yorgun hissediyorum. Tek mutlu oldugum sey aksam agladigim icin yemek yemedim gerci tum gun sadece 2 sey yedim o da berbat seylerdi. Siz duygularinizi nasil kontrol ediyorsunuz. Ben edemiyorum

4 lahana sarmadan ara mı olur beee o nasıl araymış
menü güzel gayet bu 2 gün lahana falan yiyim deme heee sonra sabit çıkar ağlarsın bak menü güzel deynepim hele spor hele ip :) ip atlamaya mı başladın ?

Az daha kitap okuyayım ben heyecanlıydı

Gel bakim pakize

Bi de kahve yapayım

Ya hahahahh çok haklı bence de
Bu kız da aşırı aşırı zayıf göm baklavaları diyor bi de

Yavrum sen gömek baklavaları İskenderun İskenderun benim canım İskender
55 olayım ilk işim kebabciya gitmek olcek

çakıl kuzum oluyor inan hepimizde arada ama pes etmiyoruz yola devam.. bugün tertemiz beslenirsin hoop o dünküler kiloya dönüşmeden uçar giderüzülme sakın.. bizim yolumuz uzun kuzum iniş çıkış elbet olacak hayatta herşeyde var.. bugün dikkat et bakalım menüne.. akşam güzel bir menü görelim

Ben de inadına seni zayıflatmaya

Sakin ol çakılllllll

Başaracağızgeçiş dönemi düzensiz dönemler olur önemli olan onları telafi etmek
Icimden surekli aglamak geliyor bu normal mi... isimi kendimden onceye koydum herseyi kendimden onceye koydum sanki sanirim prtauas krizi geciriyorum 40 li uaslar korkutmaya basladi. 37 uasindayim ve herseyin basindayim hayata ne kadar gec baslamisim ne kadar cok hata yapmisim. Dun dibi gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…