dön dön geç kalmadın ben de yoldayımgeç kalmadım dimi
fark ettim bi sıkıntı var banu günaydın diyişinden belliydikızlar çok canımı sıkan bir konu var sizinle paylaşıcam evlilik ile ilgili
bi kahvaltı yapıp gelicem
Şişko merveşişkolardan korkulur
Ay bade işçil nasıl zayıflamış gördün mü korkunç görünüyor ya çok çok kötü olmuş
Yalasınnnnnn
Hahahhahaha hahahahah hahahhaha
Alttan alta beni evliliğe yönlendirmeler sezdim sinsi bizans oyunları damardan girmeceler
ay tövbeler olsun herşeyi yanlış yazar oldum acaba ne diyecektimYalasın derken
Bende iciyorum:)Kahveyi de yaptım ohhh
Mis gibi koktu
kızlar çok canımı sıkan bir konu var sizinle paylaşıcam evlilik ile ilgili
dön dön geç kalmadın ben de yoldayım
fark ettim bi sıkıntı var banu günaydın diyişinden belliydi
bende ıhlamurrBende iciyorum:)
an itibariyle ben de 1 incir 7 zeytin hüpletiyorumBende iciyorum:)
balım sen tartıya mı üzüldün bakayım
aynı şeyi bende düşündüm hatta bugün tek mutsuz ben değilim demekki diyede içimden geçirdim
bende ıhlamurr
afiyet olsun hepimize
Yaşasın diyecekmişsinay tövbeler olsun herşeyi yanlış yazar oldum acaba ne diyecektim
Özellikle yaz aylarinda uzun.sürede soğuduğu için bakyeri açısından tehlikeli dr demişti tv deGünaydın kızlar. Oğlum her aamanki gibo ben gec yatip uykusuz kaldigim bi gecede uyumadi.Bazen sabaha kadar deliksiz uyuyan cocuk ben yorgun olduğumda bi uyaniuo mumkun degil 2 saat uyumuyo.Sabah zaten erken kalkiyo.Gozlerim aciyo resmen..
ecemavi ilk sicagi ciktiktan sonra hemen dagitiyorum ben de artik.İlk zamanlar bekliyodum da sonradan dank etti böyle daha cabuk soguyacagi.Bakteri durumunu bilmiyordum artik hic bekletmem cok sagol
Ayyyyy hayırlısıkızlar çok canımı sıkan bir konu var sizinle paylaşıcam evlilik ile ilgili
Ben de çay içiyorum ,herkes farklı şeyler içiyorBende iciyorum:)
Bugun biraz sakinlestim dun 1.5 saat sonra eve gidebildim otobusle ve yol boyu agladim aglamak sakinlestirdi sanki. Icim disima cikacakti. Cok yorgun hissediyorum. Tek mutlu oldugum sey aksam agladigim icin yemek yemedim gerci tum gun sadece 2 sey yedim o da berbat seylerdi. Siz duygularinizi nasil kontrol ediyorsunuz. Ben edemiyorumÇok çabuk pes ediyorsun
Benim işim acele olunca ,leğene su koyup ,tencereyi oturtup soğutuyorumÖzellikle yaz aylarinda uzun.sürede soğuduğu için bakyeri açısından tehlikeli dr demişti tv de
Ayyyyy hayırlısı
4 lahana sarmadan ara mı olur beee o nasıl araymışDünkü menümü yazayım
Kahvaltı.1 tb ekmeğinden tost,1 yumurta,1 çeri domates,az zeytin,az üzüm,çay
Öğle:5 kat marula sarılmış 1 çiğköfte,2 bardak ayran
Ara:1 kahve,4 lahana sarma
Akşam:1 kepçe çorba ,1 tabak salata ,yarım kase pulbiberli yoğurt
Ara :Çay,fındık ,az üzüm
Su:En az 2.5 lt
Spor:20 dk normal yürüyüş 20
10 dk halay 35
200 ip atlama 40
Toplam : 95 puan
@MiuLego @nehirnil111
Az daha kitap okuyayım ben heyecanlıydı
Gel bakim pakize
Bi de kahve yapayım
Ya hahahahh çok haklı bence de
Bu kız da aşırı aşırı zayıf göm baklavaları diyor bi de
ay tövbeler olsun herşeyi yanlış yazar oldum acaba ne diyecektim[/QUOTE
Hem benmi yazicam
aynı şeyi bende düşündüm hatta bugün tek mutsuz ben değilim demekki diyede içimden geçirdim
bende ıhlamurr
afiyet olsun hepimize
Afiyet olsun :) dünkü sporumuz 900
an itibariyle ben de 1 incir 7 zeytin hüpletiyorum
Afiyet oldun
Çok mantıklıBenim işim acele olunca ,leğene su koyup ,tencereyi oturtup soğutuyorum
çakıl kuzum oluyor inan hepimizde arada ama pes etmiyoruz yola devam.. bugün tertemiz beslenirsin hoop o dünküler kiloya dönüşmeden uçar giderBugun biraz sakinlestim dun 1.5 saat sonra eve gidebildim otobusle ve yol boyu agladim aglamak sakinlestirdi sanki. Icim disima cikacakti. Cok yorgun hissediyorum. Tek mutlu oldugum sey aksam agladigim icin yemek yemedim gerci tum gun sadece 2 sey yedim o da berbat seylerdi. Siz duygularinizi nasil kontrol ediyorsunuz. Ben edemiyorum
Icimden surekli aglamak geliyor bu normal mi... isimi kendimden onceye koydum herseyi kendimden onceye koydum sanki sanirim prtauas krizi geciriyorum 40 li uaslar korkutmaya basladi. 37 uasindayim ve herseyin basindayim hayata ne kadar gec baslamisim ne kadar cok hata yapmisim. Dun dibi gordumBen de inadına seni zayıflatmaya
Sakin ol çakılllllll
Başaracağızgeçiş dönemi düzensiz dönemler olur önemli olan onları telafi etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?