balım sen tartıya mı üzüldün bakayım
hmmmm biraz da iyi yanından baksan..Icimden surekli aglamak geliyor bu normal mi... isimi kendimden onceye koydum herseyi kendimden onceye koydum sanki sanirim prtauas krizi geciriyorum 40 li uaslar korkutmaya basladi. 37 uasindayim ve herseyin basindayim hayata ne kadar gec baslamisim ne kadar cok hata yapmisim. Dun dibi gordum
Menüye yorum yazmayınca sevinmiştim ben de4 lahana sarmadan ara mı olur beee o nasıl araymış
menü güzel gayet bu 2 gün lahana falan yiyim deme heee sonra sabit çıkar ağlarsın bakmenü güzel deynepim hele spor hele ip :) ip atlamaya mı başladın ?
vardır sebebi ama.. beslenmen iyiyse illaki ödem olmuştur.. inmeme ihtimali yok çünkü.. üzülme de azcık sabret begüşüm..aynen kaptanım tartıya üzüldüm
Bugun biraz sakinlestim dun 1.5 saat sonra eve gidebildim otobusle ve yol boyu agladim aglamak sakinlestirdi sanki. Icim disima cikacakti. Cok yorgun hissediyorum. Tek mutlu oldugum sey aksam agladigim icin yemek yemedim gerci tum gun sadece 2 sey yedim o da berbat seylerdi. Siz duygularinizi nasil kontrol ediyorsunuz. Ben edemiyorum
En kötüsü geçmişe takılmak şöyle yapsaydım böyle yapsaydım demek devamli ileriye bak gecen günleri değil gelecek günleri nasıl.değerlendirileceğine odaklan onlar zaten gectiIcimden surekli aglamak geliyor bu normal mi... isimi kendimden onceye koydum herseyi kendimden onceye koydum sanki sanirim prtauas krizi geciriyorum 40 li uaslar korkutmaya basladi. 37 uasindayim ve herseyin basindayim hayata ne kadar gec baslamisim ne kadar cok hata yapmisim. Dun dibi gordum
kız sarma ye de ara öğün mü olur ben o kısma takıldımMenüye yorum yazmayınca sevinmiştim ben de
Ama ama ama Canan yiyin dedi
Ne yapayım oğlum yemedi,eşim de benden gördü O da az yemeye başladı,1 tabak kv ye gönderdim,nasıl bitecek bu sarma.Bugün öğleye 2 tane yiyeyim diyordum ben de
Kaç gündür fazla spor yapamamıştım ,dünden itibaren ağır ağır başladım .İp atlarken gördü oğlum ,bütün kasları çalıştırıyor dedim ,ben de atlayayım nasılmış dedi ,185 boy var ,ip taa tavana geldi beceremedi
Bence de olmaz da yedim gitti,tenceredeki sarmaları küçük tavaya koyuyordum ,göz kırptı bana ,yesene beni dedi,tahrik ettikız sarma ye de ara öğün mü olur ben o kısma takıldım
ben de ip atlıcam yaaa bugün ben de artık sıkı spora başlıyorum ve dikkatli yemeye.. gömmüşüm ne var ne yok 5-10 gündür artı kaçlardayım kimbilir.. yaşasın kilo vermek yahu
Geçen gün tv de diyetisyen zayıflatan dıdalar içinde bulguru saydı ama herkesin bünyesi aynı değil işte.Yiyerek ,tartılarak tanıyoruz vücudumuzu.@MiuLego kuzummmmnn
Ben dun bulgur yedigin icin mi bugun artiyim.
Bugun hic yemicem.
Hic hiiiiiiiiiccccc...
Dun ip atladim biraz.
Sonra minnosun kulaginda sanci vardi yine kivranmaya basladi.
Acile gittik. Enfeksiyon baslamis.
Antibiyotik aldik. Ya bu cocuk bi iyilesemedi.
Su an anneligimden aupheliyim cidden.
Patatesli omlet yaptim. 1 tane bile yemedi. Yemeyince de toparlanamiyor.
Kafamda deli sorular.
İlk cocugumla herhafta hastanedeydik sonrakiler daha az hasta oldu bazı çocukların yapısı böyle yapılacakları yaptığına eminim anasın sen@MiuLego kuzummmmnn
Bugun hic yemicem.
Hic hiiiiiiiiiccccc...
Dun ip atladim biraz.
Kafamda deli sorular.
Bence de olmaz da yedim gitti,tenceredeki sarmaları küçük tavaya koyuyordum ,göz kırptı bana ,yesene beni dedi,tahrik etti
Eşin istemiyor mu sarma ,börek ,makarna ,yoksa O da mı dikkat ediyor yediklerine.Hemde sarmasırf yapmamak için eve almıyorum
Gunaydin canimgünaydın kızlar
hava bozuk moral bozuk hergün spor yapmama rağmen tartı yüz güldürmüyor
@MiuLego kuzummmmnn
Bugun hic yemicem.
Hic hiiiiiiiiiccccc...
Dun ip atladim biraz.
Kafamda deli sorular.
Sagol canim benim. Kac haftadir iyilesemedi ya gercekten cok uzgunum.İlk cocugumla herhafta hastanedeydik sonrakiler daha az hasta oldu bazı çocukların yapısı böyle yapılacakları yaptığına eminim anasın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?