Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hmmmm biraz da iyi yanından baksan..

işin var şükret..
sağlıklısın o yaşları görüyorsun şükret..
nefes alıyorsun yeni güne uyanıyorsun Allah bu şansı sana vermiş şükret..

böyle bak biraz da .. sonuçta sürünerek yaşamıyorsun.. çok şükür diyelim.. ya hayata hiç başlamasaydın.. geç değil herşey senin elinde be çakıl..

Dibi görmek iyidir.. bu senin artık yukarılara adım adım çıkacağının habercisidir

Menüye yorum yazmayınca sevinmiştim ben de
Ama ama ama Canan yiyin dedi
Ne yapayım oğlum yemedi,eşim de benden gördü O da az yemeye başladı,1 tabak kv ye gönderdim,nasıl bitecek bu sarma .Bugün öğleye 2 tane yiyeyim diyordum ben de
Kaç gündür fazla spor yapamamıştım ,dünden itibaren ağır ağır başladım .İp atlarken gördü oğlum ,bütün kasları çalıştırıyor dedim ,ben de atlayayım nasılmış dedi ,185 boy var ,ip taa tavana geldi beceremedi

En kötüsü geçmişe takılmak şöyle yapsaydım böyle yapsaydım demek devamli ileriye bak gecen günleri değil gelecek günleri nasıl.değerlendirileceğine odaklan onlar zaten gecti
Bu arada 17gun.sonra 40oluyorum ikisi küçük 4cocugum var

kız sarma ye de ara öğün mü olur ben o kısma takıldım

ben de ip atlıcam yaaa bugün ben de artık sıkı spora başlıyorum ve dikkatli yemeye.. gömmüşüm ne var ne yok 5-10 gündür artı kaçlardayım kimbilir.. yaşasın kilo vermek yahu

@MiuLego kuzummmmnn
Ben dun bulgur yedigin icin mi bugun artiyim.
Bugun hic yemicem.
Hic hiiiiiiiiiccccc...
Dun ip atladim biraz.
Sonra minnosun kulaginda sanci vardi yine kivranmaya basladi.
Acile gittik. Enfeksiyon baslamis.
Antibiyotik aldik. Ya bu cocuk bi iyilesemedi.
Su an anneligimden aupheliyim cidden.
Patatesli omlet yaptim. 1 tane bile yemedi. Yemeyince de toparlanamiyor.
Kafamda deli sorular.

Bence de olmaz da yedim gitti,tenceredeki sarmaları küçük tavaya koyuyordum ,göz kırptı bana ,yesene beni dedi,tahrik etti

Rabbim cekemeyeceginiz yükü yüklemem diyor
Ama biz ne yapıyoruz geçmişe üzül geleceğe kaygılan o andaki olaya harcamamız gereken enerjiyi bitirip yıkabiliyoruz onun için gel beraber verelim su kiloları çıkaralım adrenalini tepeye olalım mutlu
Hem boyle devam edersen kısır döngüden kurtulamazsın

Kaptaniskommmmmmmm
Ballissskooooommm
Ay bugün bir kıpır kipirim neden acaba
Camlarimi silcem
Mutfak dolaplarini silcem
Ev supurucem
Perdeleri yıkıcam
Veee camasir

Bugün sabah melemen öğle ıspanak yoğurt
Aksamada tavuk atcam fırına uygun mu yarın zaten İsveç diyeti tartıda eksiler benimle60 görürüm diyorum

Geçen gün tv de diyetisyen zayıflatan dıdalar içinde bulguru saydı ama herkesin bünyesi aynı değil işte.Yiyerek ,tartılarak tanıyoruz vücudumuzu.

İlk cocugumla herhafta hastanedeydik sonrakiler daha az hasta oldu bazı çocukların yapısı böyle yapılacakları yaptığına eminim anasın sen

günaydın kızlar
hava bozuk moral bozuk hergün spor yapmama rağmen tartı yüz güldürmüyor
Gunaydin canim

Evet salonda spor yapmak daha bi farklı..iki gundur karin kaslarim gulerken bile ağrıyor ) ama ayni dert bendede var tarti yuzume gülmüyor cook ac yattik dun hatta acliktan beyin fonksiyonlarim durmuştu esim bisey soyluyordu algılaamıyordum ama tarti cık diyor.. suan kaslarim agirlasti farkindayim....

Öyle deme ne anneler var
Çok sevdiği ne var yemek içecek :)
Benimki pankek hastasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…