- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Makarna ve sut hastasi benimkiÖyle demene anneler var
Çok sevdiği ne var yemek içecek :)
Benimki pankek hastasi
Allah dermansız dert vermesin canım ,bu tür hastalıklar gelip geçiciSagol canim benim. Kac haftadir iyilesemedi ya gercekten cok uzgunum.
İstiyor yapmiyorumki çünkü dayanamıyorumEşin istemiyor mu sarma ,börek ,makarna ,yoksa O da mı dikkat ediyor yediklerine.
evet çiçeaaam bulgurdan dolayı artıdasın ödem çayları suları içersen bugün geçer gider inşallah hafif beslenme ile :)@MiuLego kuzummmmnn
Ben dun bulgur yedigin icin mi bugun artiyim.
Bugun hic yemicem.
Hic hiiiiiiiiiccccc...
Dun ip atladim biraz.
Sonra minnosun kulaginda sanci vardi yine kivranmaya basladi.
Acile gittik. Enfeksiyon baslamis.
Antibiyotik aldik. Ya bu cocuk bi iyilesemedi.
Su an anneligimden aupheliyim cidden.
Patatesli omlet yaptim. 1 tane bile yemedi. Yemeyince de toparlanamiyor.
Kafamda deli sorular.
heeee hep seni tahrik ediyorlar heeeep yoksa deyneğp yoldan çıkmaya hiç de müsait değilBence de olmaz da yedim gitti,tenceredeki sarmaları küçük tavaya koyuyordum ,göz kırptı bana ,yesene beni dedi,tahrik etti
beni sev işte enerjini buna harcaKaptaniskommmmmmmm
Ballissskooooommm
Ay bugün bir kıpır kipirim neden acaba
Camlarimi silcem
Mutfak dolaplarini silcem
Ev supurucem
Perdeleri yıkıcam
Veee camasir
Bugün sabah melemen öğle ıspanak yoğurt
Aksamada tavuk atcam fırına uygun mu yarın zaten İsveç diyetitartıda eksiler benimle 60 görürüm diyorum
Yapsan yemezmi geçmiş olsun :)Makarna ve sut hastasi benimki
iyi ki varsın maşa ve koca ayıMasa ile koca ayiyi gorunce yemeye basladi walla. Oh ya
Ozaman benim kasim hedefim kac olsun. Bugun isi biraz askiya aldim oglen de calismayip yemek yemeye gidecegim aksam da eve erken gidecegim izin alip gerci erken dedigim 6 olmadi 7. Ben de bir hedef istiyorum.hmmmm biraz da iyi yanından baksan..
işin var şükret..
sağlıklısın o yaşları görüyorsun şükret..
nefes alıyorsun yeni güne uyanıyorsun Allah bu şansı sana vermiş şükret..
böyle bak biraz da .. sonuçta sürünerek yaşamıyorsun.. çok şükür diyelim.. ya hayata hiç başlamasaydın.. geç değil herşey senin elinde be çakıl..
Dibi görmek iyidir.. bu senin artık yukarılara adım adım çıkacağının habercisidir
evet çiçeaaam bulgurdan dolayı artıdasın ödem çayları suları içersen bugün geçer gider inşallah hafif beslenme ile :)
geçmiş olsun canım.. kendine yüklenme tanıdığım bütün çocuklar hasta etrafımda inan..
çocuklu tecrübeli arkadaşlar sana tavsiyede bulunur kuzum
heeee hep seni tahrik ediyorlar heeeep yoksa deyneğp yoldan çıkmaya hiç de müsait değil
beni sev işte enerjini buna harca
çalış katyaaaaaaaaaaaaaaa
senin için sabrediyorumvardır sebebi ama.. beslenmen iyiyse illaki ödem olmuştur.. inmeme ihtimali yok çünkü.. üzülme de azcık sabret begüşüm..
Benim kızda yemezdi otuttururdum bebek masasina 3 yaşına kadar o masada yedirdim yoksa tutamazdim kacardi ..sevdigi cizgi film acardim yedirirdim ne yapayim kusarsada pratik olurdu hemen masasini cikar yikardimMasa ile koca ayiyi gorunce yemeye basladi walla. Oh ya
Beni sor miu hep beni sorigdedali nerdesiiiiinnnn
Hep sorcam artık sonra tripleniyor beni unutular diye nerden mezun ettik ha bu kızı
çakılım kasım hedefi değilOzaman benim kasim hedefim kac olsun. Bugun isi biraz askiya aldim oglen de calismayip yemek yemeye gidecegim aksam da eve erken gidecegim izin alip gerci erken dedigim 6 olmadi 7. Ben de bir hedef istiyorum.
Allah bagislasin ben de yillardir deniyorum ama sanirim vakti zamani var henuz hamileligi tamamlama sansim olmadi.En kötüsü geçmişe takılmak şöyle yapsaydım böyle yapsaydım demek devamli ileriye bak gecen günleri değil gelecek günleri nasıl.değerlendirileceğine odaklan onlar zaten gecti
Bu arada 17gun.sonra 40oluyorum ikisi küçük 4cocugum var
Dün oğlum çiğköfte almış geldi,kızımla lavaşa dürüm yaptılar yediler ,yaptım mı yoooooheeee hep seni tahrik ediyorlar heeeep yoksa deyneğp yoldan çıkmaya hiç de müsait değil
Kajupi 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Eylül / 3
Ekim / 3,2
2017 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 6,2 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (536. Etap) ( 60,9 )
Bitiş Kilosu (541. Etap) ( 54,7 )
Verilen Toplam Kilo ( 6,2 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 10,18% )
Toplam Süre ( 6 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,70% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.033 )
Yorum : Sevgili Kajupi 31 Ağustos 2017 (536. Etap) ve 60,9 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 27 Ekim 2017 (541. Etap) tarihinde toplam 6,2 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 55 dİr. Hedefini % 105 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 7.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Canim yemeklerine sogan at 4 böl vucudundaki mikropları öldürür.. benim kizim her yemegi yemezdi çiğneme sorunu vardi yutardi... simdide hala varda cok sukur iyi artik.. hep ona ayru yemek pisirdim makarnasini bile kemik suyuyle pisirdim ve bi kucuk sogani 4 bolerdim butun yemeklerine koyardim ....ama iste hastalik baslayinca zor benimkide hala öksürüyor...Sagol canim benim. Kac haftadir iyilesemedi ya gercekten cok uzgunum.
senin için sabrediyorum
bazen yeterrrrmoduna geliyorum
vay vay vayyyyyyBeni sor miu hep beni sor
Akşam spor yaptım ders çalıştım Çok yorgundum
Haklisin sanki ustumde agir bir elbise var atinca rahatlayacagim. Bugun saglikli seyler yiyecegim ve yuruyecegim. Tesekkur ederimRabbim cekemeyeceginiz yükü yüklemem diyor
Ama biz ne yapıyoruz geçmişe üzül geleceğe kaygılan o andaki olaya harcamamız gereken enerjiyi bitirip yıkabiliyoruz onun için gel beraber verelim su kiloları çıkaralım adrenalini tepeye olalım mutlu
Hem boyle devam edersen kısır döngüden kurtulamazsın
ahqahahahhahaDün oğlum çiğköfte almış geldi,kızımla lavaşa dürüm yaptılar yediler ,yaptım mı yooooo
Kızım anne kurabiye yapalım ,ben yapmasını biliyorum ,un su tuz katacaksın hamur yapıp şekil yapacaksın oluyor ,beraber yapalım dedi,korkumdan yaptım mı yooooomarketten alalım dedim istemedi.
Geçen gün aldığım kepekli bisküvilerin arasına abi kardeş çokokrem sürüp yediler
Kaç gündür de tb ekmeğinden daha güzel oluyor diye ekmeğe sürüp yiyorlar
Balık ekmek yapıyor oğlum ağzımın suları örtüye akıyor ,yiyorum mu yoooooo
Bizim evi görsen bu yediklerime şükredersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?