Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet çiçeaaam bulgurdan dolayı artıdasın ödem çayları suları içersen bugün geçer gider inşallah hafif beslenme ile :)

geçmiş olsun canım.. kendine yüklenme tanıdığım bütün çocuklar hasta etrafımda inan..
çocuklu tecrübeli arkadaşlar sana tavsiyede bulunur kuzum
Bence de olmaz da yedim gitti,tenceredeki sarmaları küçük tavaya koyuyordum ,göz kırptı bana ,yesene beni dedi,tahrik etti
heeee hep seni tahrik ediyorlar heeeep yoksa deyneğp yoldan çıkmaya hiç de müsait değil
beni sev işte enerjini buna harca

çalış katyaaaaaaaaaaaaaaa

Ozaman benim kasim hedefim kac olsun. Bugun isi biraz askiya aldim oglen de calismayip yemek yemeye gidecegim aksam da eve erken gidecegim izin alip gerci erken dedigim 6 olmadi 7. Ben de bir hedef istiyorum.

Katya rus mu oldum ben uyar bana

Masa ile koca ayiyi gorunce yemeye basladi walla. Oh ya
Benim kızda yemezdi otuttururdum bebek masasina 3 yaşına kadar o masada yedirdim yoksa tutamazdim kacardi ..sevdigi cizgi film acardim yedirirdim ne yapayim kusarsada pratik olurdu hemen masasini cikar yikardim

Ozaman benim kasim hedefim kac olsun. Bugun isi biraz askiya aldim oglen de calismayip yemek yemeye gidecegim aksam da eve erken gidecegim izin alip gerci erken dedigim 6 olmadi 7. Ben de bir hedef istiyorum.
çakılım kasım hedefi değil

haftalık hedef.. küçük küçük hedefler sağlam ilerleyişler.. haftalık kilo hedefleri.. o da cuma günü bildirim yapınca sana da hedef koyacağız tabi ki.. şimdilik sen bu 2 günde sağlam beslenirsen -1.5 çıkarsın kuzum buna odaklan.. çünkü düzensiz beslendiğin için çoğu ödem zaten :)

yaparsın sen hadi bakalım bugünden başlayalım tertemiz hazır kasım da geldi yeni ay yeni hedefler

Allah bagislasin ben de yillardir deniyorum ama sanirim vakti zamani var henuz hamileligi tamamlama sansim olmadi.

heeee hep seni tahrik ediyorlar heeeep yoksa deyneğp yoldan çıkmaya hiç de müsait değil
Dün oğlum çiğköfte almış geldi,kızımla lavaşa dürüm yaptılar yediler ,yaptım mı yooooo
Kızım anne kurabiye yapalım ,ben yapmasını biliyorum ,un su tuz katacaksın hamur yapıp şekil yapacaksın oluyor ,beraber yapalım dedi,korkumdan yaptım mı yooooomarketten alalım dedim istemedi.
Geçen gün aldığım kepekli bisküvilerin arasına abi kardeş çokokrem sürüp yediler
Kaç gündür de tb ekmeğinden daha güzel oluyor diye ekmeğe sürüp yiyorlar
Balık ekmek yapıyor oğlum ağzımın suları örtüye akıyor ,yiyorum mu yoooooo
Bizim evi görsen bu yediklerime şükredersin

Kajupi gel geeel karnen geldi taze taze misler gibiii

tebrik ederim tekrardan kaju aslan parçası

Sagol canim benim. Kac haftadir iyilesemedi ya gercekten cok uzgunum.
Canim yemeklerine sogan at 4 böl vucudundaki mikropları öldürür.. benim kizim her yemegi yemezdi çiğneme sorunu vardi yutardi... simdide hala varda cok sukur iyi artik.. hep ona ayru yemek pisirdim makarnasini bile kemik suyuyle pisirdim ve bi kucuk sogani 4 bolerdim butun yemeklerine koyardim ....ama iste hastalik baslayinca zor benimkide hala öksürüyor...

Haklisin sanki ustumde agir bir elbise var atinca rahatlayacagim. Bugun saglikli seyler yiyecegim ve yuruyecegim. Tesekkur ederim

ahqahahahhaha

çenenle yumuşat beni hee aferin hep böyle yap da kızamayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…