- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Haklisin tatlimmm.... keske ben hasta olsam da o olmasa modundayim. Ama illaki olack degil mi cocuk sonuctaAllah dermansız dert vermesin canım ,bu tür hastalıklar gelip geçici
Kuzum hep onu yemek istiyor benimki. Yumurta yemiyor bu ara hic. Yumurtali ekmek yapiyorum yok. Kasarli omlet yok. Patatesli yumurta yok . . Yesin artik da guclensin degil miYapsan yemezmi geçmiş olsun :)
Gercekten su son zamanlar asiri yemek secici. 3 yasin getirdigi bi durum mu bilmiyorum. Eskiden yerdi her seydenBenim kızda yemezdi otuttururdum bebek masasina 3 yaşına kadar o masada yedirdim yoksa tutamazdim kacardi ..sevdigi cizgi film acardim yedirirdim ne yapayim kusarsada pratik olurdu hemen masasini cikar yikardim
Rabbim saydinada sanada sağlıklı evlat versin sen ver kiloları gercekten daha iyi hissedeceksin evet bu kadar etkiliyor mu hayatı dersen tecrübeyle sabit etkiliyorAllah bagislasin ben de yillardir deniyorum ama sanirim vakti zamani var henuz hamileligi tamamlama sansim olmadi.
Haklisin tatlimmm.... keske ben hasta olsam da o olmasa modundayim. Ama illaki olack degil mi cocuk sonucta
Kuzum hep onu yemek istiyor benimki. Yumurta yemiyor bu ara hic. Yumurtali ekmek yapiyorum yok. Kasarli omlet yok. Patatesli yumurta yok . . Yesin artik da guclensin degil mi
Gercekten su son zamanlar asiri yemek secici. 3 yasin getirdigi bi durum mu bilmiyorum. Eskiden yerdi her seyden
ececakil80 haftaya seninle morti olalım ne dersin
Ama kural cıs yememek olsun sen al kuruyemiş kurumeyva yap hazırlığını cumadan itibaren başlayalım
Ama hazirlik yap mutlaka ne seviyorsan artık köfte tavuk calisiyorsun hazırlıksız olmaz salata malzemesifalan
Insallah hayirlisini diliyorumRabbim saydinada sanada sağlıklı evlat versin sen ver kiloları gercekten daha iyi hissedeceksin evet bu kadar etkiliyor mu hayatı dersen tecrübeyle sabit etkiliyor
Arabistanda bir öğretmen cift komsumuz vardi eşi 47falan kendi en az40cocuk yok
Sohbet sırasında konu geçince biz artık umudu kestik dedi bir ogrendim oglu olmuş neymis umudu kesmemek lazım
Düşünürsek kimden umudu kesiyoruz
Anlastikcakil80 haftaya seninle morti olalım ne dersin
Ama kural cıs yememek olsun sen al kuruyemiş kurumeyva yap hazırlığını cumadan itibaren başlayalım
Ama hazirlik yap mutlaka ne seviyorsan artık köfte tavuk calisiyorsun hazırlıksız olmaz salata malzemesifalan
Tatlı olan sensineceçok tatlısın
Tamam o zaman cumaya görüşürüzAnlastik
Ben yedim ve hic eglenceli degil 1 tanesi 100 kaloriye denk geliyormus bi de cok guzel tadi var aliskanlik yapiyor. Bence yeme birakmak zor@MiuLego kurabiye değişken çayın kahvenin yanında aranıyor günde 2 tane bundan yesem olur mu?
Eki Görüntüle 2062170 Eki Görüntüle 2062171
@MiuLego kurabiye değişken çayın kahvenin yanında aranıyor günde 2 tane bundan yesem olur mu?
Tatlı olan sensin
Birbirimize ihtiyacımız var iyiki burası iyi ki sizler varsınız
Sabaha kadar kahvaltiyi bekliyorum hemencik bitiyoray regliye 3 gun kaldi ondan mi doymuyorum
Yulaf ,yer fıstığı,tam buğday ununu görünce atladım hemen üzerine ,1 gün yedim ,emin olamadım yine de,sorayım dedimBen yedim ve hic eglenceli degil 1 tanesi 100 kaloriye denk geliyormus bi de cok guzel tadi var aliskanlik yapiyor. Bence yeme birakmak zor
Geçen gün gözüme çarpmıştı siyez unlu diye ,bir bakayım markete gittiğimde.deynep hangi marka bilmiyorumda bu bisküvilerden birinde siyez unlusu çıkmış bende onu merak ediyorum,bulursan ondan ye
sende ve sizlerde herkes iyiki var
ada evde varsa ayva ye yada fındık ceviz
Ayva var yiyeyim cok severimdeynep hangi marka bilmiyorumda bu bisküvilerden birinde siyez unlusu çıkmış bende onu merak ediyorum,bulursan ondan ye
sende ve sizlerde herkes iyiki var
ada evde varsa ayva ye yada fındık ceviz
hayır kuzum paket gıdaya hayır.. evet içindekiler masum görünüyor ama değil kalorisi çok içinde kimbilir ne yağı neler var.. asla ağzına bile sürme@MiuLego kurabiye demişken ,çayın kahvenin yanında aranıyor, günde 2 tane bundan yesem olur mu?
işte bu yahuSuan islemleri ayakta yapiyorum saatimi kurdum 30 dakikaya bir uyariyor hareket et diye bu is bu sefer olacak ben bunu yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?