Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah dermansız dert vermesin canım ,bu tür hastalıklar gelip geçici
Haklisin tatlimmm.... keske ben hasta olsam da o olmasa modundayim. Ama illaki olack degil mi cocuk sonucta

Yapsan yemezmi geçmiş olsun :)
Kuzum hep onu yemek istiyor benimki. Yumurta yemiyor bu ara hic. Yumurtali ekmek yapiyorum yok. Kasarli omlet yok. Patatesli yumurta yok . . Yesin artik da guclensin degil mi

Benim kızda yemezdi otuttururdum bebek masasina 3 yaşına kadar o masada yedirdim yoksa tutamazdim kacardi ..sevdigi cizgi film acardim yedirirdim ne yapayim kusarsada pratik olurdu hemen masasini cikar yikardim
Gercekten su son zamanlar asiri yemek secici. 3 yasin getirdigi bi durum mu bilmiyorum. Eskiden yerdi her seyden

Allah bagislasin ben de yillardir deniyorum ama sanirim vakti zamani var henuz hamileligi tamamlama sansim olmadi.
Rabbim saydinada sanada sağlıklı evlat versin sen ver kiloları gercekten daha iyi hissedeceksin evet bu kadar etkiliyor mu hayatı dersen tecrübeyle sabit etkiliyor
Arabistanda bir öğretmen cift komsumuz vardi eşi 47falan kendi en az40cocuk yok
Sohbet sırasında konu geçince biz artık umudu kestik dedi bir ogrendim oglu olmuş neymis umudu kesmemek lazım
Düşünürsek kimden umudu kesiyoruz

Benimki domatesli çok sever birde tereyağına muhakkak sevdiği yumurta şekli vardır :)

ece çok tatlısın

Insallah hayirlisini diliyorum

Anlastik

@MiuLego kurabiye değişken çayın kahvenin yanında aranıyor günde 2 tane bundan yesem olur mu?
Eki Görüntüle 2062170 Eki Görüntüle 2062171

deynep hangi marka bilmiyorumda bu bisküvilerden birinde siyez unlusu çıkmış bende onu merak ediyorum,bulursan ondan ye

Tatlı olan sensin
Birbirimize ihtiyacımız var iyiki burası iyi ki sizler varsınız

sende ve sizlerde herkes iyiki var

Sabaha kadar kahvaltiyi bekliyorum hemencik bitiyor ay regliye 3 gun kaldi ondan mi doymuyorum

ada evde varsa ayva ye yada fındık ceviz

deynep hangi marka bilmiyorumda bu bisküvilerden birinde siyez unlusu çıkmış bende onu merak ediyorum,bulursan ondan ye

sende ve sizlerde herkes iyiki var

ada evde varsa ayva ye yada fındık ceviz
Geçen gün gözüme çarpmıştı siyez unlu diye ,bir bakayım markete gittiğimde.

biraz uzun olabilir diyet topigini bu konu yüzündne meşgul ettigim için şimdiden özür dilerim
ama ciddennn fikir almak istiyorum buu benim için bi sıkıntı olmaya başladı artık

abartıyormuyum ,
hakılımıyım
haksızmıyım bende bilmiyorum 3. gözlere ihtiyacım var

eşimle 2004 yılında evlendik 0 28 ben 21 yaşındaydım
tanışma, n,şanlanma evlenme 6 ay sürdü
eşim 4 yıllık bir ilişkiden çok yeni çıkmıştı ki
benimle evlenmiş olmak için evledi , bunu ddaha yeni anlıyorum

iyi bir insandır , ideal bir baba sorumlu bir eş
çalışkandır , işinde gücünde borcunu harcını bilir
ama eksik olan birşeyler ar ve bu artık beni cidden rahatsız ediyorrr

mesela hiç konuşmuyoruz akşamalrı elinde tel , o alınca bende alıyorum tabi
iyi bir baba , ama iyi bir eşş degil yani bana göre , abartıyorda olabilirim dedigim gibi

mesela özel günleir unutur önemsemedigi için, beni önemsese bunu unutmaz
çünkü biliyorumki eskiden böyle degilmiş
hayat telaşı diyor her seferinde ama bende bu telaşın içindeyim
onu ihmal etymiyorum ama o ayşe ilede evlense aynı eş, fatma ilede evlense aynı eş olacaktı

özel günleirmi umursamaz son yıllarda face sayesinde hatırlar d.günümü
hiç özle birşeyi yoktur benim için
ama çalışır çabalar evin eksigi için vs , ev beinim istegime göre döşenmiştir hep
nasıl istersen der , giydigime , gezdigime karışmazzz
nasıl desem ya evet rahatım, özgürüm amaa ne eksik bilemiyorum

şimdi başkalarına göre daha ne istiyorusn evine düşkün , çalışkan vs vs sayacaklar eminim
elde ne kocalar vardan başlıyor annem az çıtlatsam
ee bende evime düşükünüm çalışıyorum , evi temizliyorum yemek yapıyorum
bunlar hayatın geregi ben x lede evli olsma yapacaktım y ilede olsam yapacaktım
yani çok çıkmazdayım , 1 yıl olmuş evet ama aşk, sevgi , heycan herşey btimiş
sadece hayatın geregi yaşıyoruz işte
konuşunca tabiki seni seviyorum diyor ama işte...

ben liseli gibi aşk yaşayalım demiyorum tabiki
ama ilgi , alaka olmayınca olmuyor offf böyle işte çok kafam karışık

ama cidden ihtiyacım var konuşmaya , özür dileirm uzun oldu.

@MiuLego kurabiye demişken ,çayın kahvenin yanında aranıyor, günde 2 tane bundan yesem olur mu?
Eki Görüntüle 2062170 Eki Görüntüle 2062171
hayır kuzum paket gıdaya hayır.. evet içindekiler masum görünüyor ama değil kalorisi çok içinde kimbilir ne yağı neler var.. asla ağzına bile sürme
Suan islemleri ayakta yapiyorum saatimi kurdum 30 dakikaya bir uyariyor hareket et diye bu is bu sefer olacak ben bunu yapabilirim.
işte bu yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…