Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

banu hiç konuştunuz mu kuzum?
yani ona bundan rahatsız olduğunu birşşeylerin duygusal olarak sana eksik geldiğini söyledin mi ne diyor?

beeen çok sinir oluyorum hemen şükret ama ne eşler var laflarına.. ee varsa var.. sen de daha iyisi olacakken böyle yaşamak zorunda değilsin kaldı ki istediğin de çok bir şey değil..

hep evdemisiniz? çocukları aileye bırakıp dışarıya çıkma şansınız var mı? acaba o monotonluk alışkanlık haline mi geldi? tepkini belli ettiğinde değişmeye çalışıyor mu hiç?

Gunaydin cnm ben esimle 2.5 yillik ewliyim ve ilk sene biz bosanmanin esigine gelmistik ilgisizliginden dolayi bir gun alip karsima konustum biz askerlik arkadasi gibiyiZ ve ben bunu istemiyorum sikayetlerimi anlattim o gun fark ettimki benimde kocamin gozunde cok eksigim varmis o gunden sonra ikimizde dikkat ettik ve simdi daha iyiyiz deger verdigini hissediyorum uzun lafin kisasi al karsina konus bence oyle cozumu daha rahat bulursun

konuşuyorum ama aynı degişen bri şey yok
seni gösteremesemde seviyorum tabiki daha napayım
diyip çıkıyor işin içinden

bakıyorum biraz degişmeye çalışıyor ama sonrası yok
sevgi gösterilmek için vardır
gösterilemeyen sevgi zaten yoktur.
bana göre

valla çok sinirleirmi bozuyor benim bu olay , çokmu şey ,stiyorum
sorunalrı çözemedigimiz içinde durup durup patlak veriyor

Cok tanidik geldi biz de iyi bir ev arkadasi gibi olmaya basladik onun icin tatile gittik 15 gun ozaman daha iyi oldu hersey arada hayati degistirmek gerekiyor. Kadin ve erkek oldugunu hatirlamak. Yani bana gore oyle bizde cocuk da olmadigi icin daha bireysel olmaya baslamistik. Bi de heycanlanacak biseyler yap mesela esim bana araba kullanmayi ogrtirken korkudan oluyordu al sana adrenalin 4 . Vitesle lavsak dondum cunku . Vites duseremedim. Hic unutmaz

İki guzel söz bir jest aslında ne kadar kolay gelde anlat

vallaa çocuk olunca zaten ergegin işi kadınla bitiyor
hayatı düzene girmiş oluyor iki çocuk var
düzenli ev hayatı var insanların gözünde evli
ama böyle olmamalı

İki guzel söz bir jest aslında ne kadar kolay gelde anlat

degil mi , ama onaaa göre ben çok şey bekliyorum
lise aşkı bekliyorum ona göre ama dgeil

Örnek ben o hasta olunca nasıl.oldun daha iyimisin diye en az.iki kere ararım o?

Canım konuşmakla olmuyorsa görmek istedigin davranışları sen sergile.Biraz zaman aliyor ama bu sekilde yontulmamis odunu adam eden bi arkadasim oldu ondan soyluyorum.Mesela o telefonu alinca sen de telefonu alma git yanına konusmasan da kafani omzuna fln koy ne bilim.Karşılık gormeden bunları yapmak gercekten zordur tahmin edebiliyorum ama senden gordukce ben de böyle olmalıyım duygusu olusur belki.Bi de kendinize vakit ayiracak biseyler bulun.Disari cikamasanizda bi cuma cumartesi aksami hadi film izleyelim de secin bisey misir patlatin izleyin.Çünkü hayat telasi icinde coluk cocuk derken eş olduğunu unutabiliyor insanlar.
Başta da dedigim gibi konustum olmuyor dedigin icin bunlari soyluyorum.Zor olduğunu tahmin edebiliyorum.Ama seni bu kadar rahatsiz ediyor madem denemeye deger diye dusunuyorum.
İnşallah cozulur sorunlarin sen de huzurlu olursun.

belli zamandan sonra bu yaşadıkların çoğu evlilikte karşı karşıya kalınan durumlar,alıp karşına konuş diycektim zaten yapmışsın ama seviyosan konuşmaya devam etmelisin,o uzak mı duruyo sen yakınlaş,cakıl80 in dediği gibi hafta sonu 1 günlüğünede olsa tatile gidin,ankarada çok güzel kaplıcalı oteller var diye biliyorum

başbaşa yemek, birlikte kaliteli vakit geçirmek ee o yapmıyosa sen çaba harca,çünkü dediğin gibi diğer özelliklerinin 4x4 lük olması yetmiyo,ilgi,sevgi bunlar olmak zorunda

bide ben şunu anladım her tartışma insanı birbirinden dahada koparıyor,olayları büyütmemek buna izin vermemek yeri geldiğinde susmayı da bilmek lazım

insan o hayat telaşında ilginin sevginin gerekliliğini unutuyor ve malesef bunu hatırlatmak biz kadınlara düşüyor
bu sorunları inşallah en kısa sürede aşarsınız, mutlu mesut bir hayatın olsun Nare83

en güzelini yapmışsın, demekki eşininde senle ilgili sıkıntılar varmış ve oda senle paylaşmış,ne güzelde çözmüşsünüz,kimsenin ağIZ tadı bozulmasın rabbim (AMİN)

sanırım bekar olduğum için söylemesi kolay geliyor ama..

banu çok haklısın.. ona seni kaybetme korkusunu yaşat derim.. ayrılma anlamında değil.. ilgi sevgi anlamında.. sana yaptığını sen de ona yap.. tek kelime etme.. konuşma hal hatır sorma.. ama tavır olarak değil.. hani mecbur kalınca konuş sadece.. illaki soracak neyin var diye.. o zaman işte söylersin bak ben hep bunları yaşıyorum diye.. belki anlar..

valla hep ben oluyorum bunu yapan ve geçende dedim bu evligigin tüm yükünü duygu anlamınd aben çekiyorum dedim
artık bende bıraktımm 3-4 gündür gerektigi kadar konuşuyorum
sorarsa cevap veriyorum

bıktım bgüm bende bıkıyor insan..

bıkmakta haklısın diyecek lafım yok ama seviyosan çabalıycaksın, miu nun dediği gibi bir süre ara ver sende dinlen,gönlün dinlensin,biliyorum bu sürede üzülüyor insan ama bazı şeyler için sabır etmek gerek,gerektiği kadar konuş bakalım nereye kadar devam edecek
ama baktın çookk uzun sürüyo bunada izin verme gücünü tekrar toplayıp onu hayata döndürmen gerek,yoksa erkeklerin hepsi aynı odun,yaş gittikçede dahada katılaşıyolar

Çoğumuzun evliliğinde var bu tür sorunlar maalesef.
Belki bizler fazla beklenti içerisindeyiz bilemiyorum .Her evlilikte illa bir yerden sonra heyecan bitiyor.Biz de flört edip evlendik ama aynı ev ,farklı karakterler illaki uyumsuzluk olabiliyor zamanla.
Ne yapalım masummum sanatçı da değiliz ki aramızda aşk ,heyecan bitti diye boşanalım.Biraz O anlayışlı olacak ,biraz bizler yürüteceğiz .Bir söz okumuştum hoşuma gitmişti,dizilerdeki evliliklerle kıyaslamayın evliliğinizi,Onları senaristler yazar sizinkini Allah diye.2 erkek kardeşim var.Birinin eşi seninle aynı hisleri düşünüyor.Abimde her kadını hayali erkeğe sahip.Mutfakta yardımcı olur,özel günlerini kutlar vs.Tabi diğer kardeşin eşi benim eşim neden değil diye isyanda.Gözlemlediğim kadarıyla abimin eşi devamlı tatlı dil halinde ,tatlım ,aşkım ,hayatım ,balım .Ben denedim bayağı işe yarıyor .Bizler bekliyoruz ama belki Onlar da bekliyordur .Bir de yoruluyorsun ,iş hayatı ağır geliyor sana ,eşinden takdir bekliyorsun ,haklısın da.Ben çabalıyorum neden değer görmüyorum diyorsun.Ama monotonluk olmuş,eşin normal görmüş artık çalışmanı.Annenin dediği gibi ne evlilikler var,çevremden biliyorum .Allahım ağzınızın tadını bozmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…