Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bitanem,inşallah yaşamın iyiye doğru aydınlığa doğru değişime başlasın en yakın günde;sen herşeyin en güzelini hakediyorsun canım benim.Pabyam inan üzülürsen,hepimiz çok üzülürüz.Aslında inan olay katılımının az olması da değildi.Niyetimiz sen toparlanana kadar;günlük 5 paylaşım ve bildirim yükü olmaksızın takımımızda olabilmendi.Zaten hiçbir kaybın olmayacak bitanem,listeye girdiğin gün verdiğin ya da aldığın kilo bölünerek işlenecek listeye.Bu birkaç haftalık bir mola.Tek güzel yanı,birkaç hafta paylaşım ve bildirim yükü hissetmeyeceksin üzerinde.Benim için,bizim için çok önemlisin,bunu kalben hissettiğini biliyorum.Seni çok seviyorum

Canımsın,çok teşekkür ederim.Bitanem gerçekten ben de çok mutlu oldum gelen tepkilere.Bu arada meslektaşlarımı pek tercih etmiyorum evlilik konusunda Ama yine de büyük söylememek lazım.
Canım dün bir bayan öğretmen arkadaşımla konuştuk,okulda en sevdiğim arkadaşlarımdan biridir.O şubatta atanmıştı bizim okulumuza,geldiğinde 75 kiloydu.Ben de o zaman 105 kiloydum.Diyete başladığımı söylemiştim,o zaman o bana çok moral vermiş destek olmuştu sağ olsun.O ara o evlendi.Üzerinden 7 ay geçti.Dün telefonda ağladı,90 kiloya çıkmış yaz hareketsizliğinden ve ramazandan.Kıyafetlerim üzerime olmuyor,kendimi çok kötü hissediyorum diye ağladı,öyle üzüldüm ki.7 ay önce sabahları pantolonumun önünü zorla iliklemeye çalışırkenki ağlayışlarım geldi gözümün önünde.Dedim üzülme,kurban bayramına çok farklı olacaksın,seni hemen yarın Dukan diyetine başlatıyorum dedim.Bugün de 90 kiloyken giydiğim pantolon,bluz ve gömleklerimi poşetledim yarın Ona götürücem,zaten kardeş gibiyizdir aramızda sorun olmaz.Allah bu derdi çeken herkese şifa versin.Allah herkesi sizin gibi güzel yol arkadaşları ile karşılaştırsın

günaydın canlar
Günaydın bitanem

Günaydın Hanımlar

Aramıza hoşgeldin canım.
hoşbuldummm

Son düzenleme:

bende sizi çoooooooook seviyorum.

üzüldüm canim yaaaa.benimde 73 kiloya ciktigim zamanlar aklima geldi simdi,cok kötü zamanlardi.gidip yeni kiyafetler almak zorunda kalmistim hep.kocaman kocaman kiyafetlerdi.onlari giymek cok kötüydü.zayifladiktan sonra hepsini attim.bir taNE bile saklamadim.Allah bir daha onlarin icine girmeyi nasip etmesin.
senin arkadasina yardim etmen büyük sevap kazandiracaktir sana.onun mutlulugunda senin payin olacaktir insallah.bende cok kisiye verdim diyet listeleri,püf noktaLARI.hep hevesle istediler,iki saat anlattim.ama hic biri yapmadi.ben sadece yoruldugumla kaldim vallahi

Gerçekten ne kadar acı günlerdi.Hiçbir yere gitmek istemezdim,yolda yürürken herkes bana bakıyor gibi gelirdi.Sanki direk olarak kilolu olmak;ben iradesiz ve kendime hakim olmayan biriyim demek gibiydi.Hamilelik kiloları o kadar göze batmıyor sebep belli ama,sanki bekar bir genç kızın o halde dolaşması direk iradesizim ben demek gibi oluyor ne acı.Ben de çok çabalıyorum senin gibi bitanem,uygulamasalar da ameller niyete göredir,ama yine de keşke yardımcı olabilsek bu derde düşen herkese

Günaydın bitanem.3 ay evde olmadığım için oldukça tozlanmış gurbet yuvam,ufak ufak temizliğe başlıycam ben de :124: Sen nasılsın canım

kolay gelsin canim.gurbet yuvam sözünü cok begendim.ne güzel söyledin.
valla ben cok manyagim ya.dün esimle iki mobilyaciya gittik,normalde o hic benimle gelmez.hep ben tek giderim.neyse dün geldi,bir mobilyacida istedigimiz ölcüde koltuk bulduk.indirimdeydi.dün son günmüs.bende onun rehavetiyle hemen alalim dedim.hem indirimde oldugu icin hemde korktum dün almasan esim benimle gelmiycek ve yine aylarca koltuk alamiycam diye.neyse dün aldik.2 aya gelicek dediler.offf ama eve geldim.bir pisman oldum bir oisman oldum.cünkü tam istedigim model degildi.yataga girdim,düsünmekten pismanliktan uyuyamadim.simdide sürekli aklimda.offf ne manyagim ben yaaaa.offfff

Canımsın ya.Yalnız o kadar geç gelmesi akıl alır gibi değil.Yani Türkiyeden alıp kargo ile gönderilse 2 haftayı bulmaz,ama işte çok pahalıya gelir.Olsun bitanem kafana takma,gelince daha çok beğeneceğine eminim.En azından yeni olması bile gözüne çok çok güzel gösterecektir.Bir de en azından süresi uzamamış oldu,belki öbür türlü beklesen 4 ayı bulacaktı Güle güle kullan,huzurla inşallah canım

canim cok sagol canim.simdi kardesimle teldeydim.aramisti.onada söyledim.icim rahatladi yaaa.koltugun detaylarini anlattim,oda bana daha iyi ya iste.bende öyle istiyorum zaten falan dedi.simdi isindim yaaaa.yok simdi sevdim,gelebilir artik

canim görüyorsun demi.hatta en az iki ay sürüyor burada.ne kadar gicik demi yaa.annemde sok oluyor ona anlatinca.dün diger mobilyaci hatta 12 haftadaa gönderiyoruz deditam 3 ay yaaa.burada hep öyle canim.ismarladigin zaman sifirdan yapiyorlar.senin istedigin kumasi,istedigin ölcüleri yapiyorlar.bu yüzden bu kadar uzun sürüyor burada.gerci orada gördügünün aynisini ismarlasanda ayni ya.yine ennnn enn az 6 hafta sürüyor.kurban olayim Türkiyeye ben yaa.zaten hep diyorum.imkanlar ülkesi orasi.burasida imkansizliklar ülkesi

Azericim neredesin bilemiyorum ama Türkiye'de koltuk aldığında da sıfırdan yapılır fabrikasında.en fazla 1 ayda gönderilirir.Koltuğunun içine sinmesine sevindim güle güle kullan canım

Azericim neredesin bilemiyorum ama Türkiye'de koltuk aldığında da sıfırdan yapılır fabrikasında.en fazla 1 ayda gönderilirir.Koltuğunun içine sinmesine sevindim güle güle kullan canım

öylemiiiiiiiiiii.bak grüyorsun iste diyorum ya.burasi imkansizliklar ülkesi diye.oradada ne istersen var,ne istersen hemen oluyor.ne güzel yaa.napalim,mecbur kaltlanicaz.
ben Almanyadayim canim.daha 1,5 ay öncede baska bir sehirden baska bir sehire tasindim.orasida cok büyüktü,burasida büyük.

azerim koltuklarını güle güle kullan iyi günlerde

nevim kolay gelsin sanada temizliğe girişmişsin sana şu elmalı çayı sorucaktım iş yerindeki pc de kayıtlı ama bugün yapıym diyorum elma tarçın karabiber karanfilli olan

pabyacım değişiklik olmamasına üzüldüm hayırlısı olur inşallah

valla bizim burda 1 hafta sürmüyor hatta eltim tam arefe günü aldı 2-3 saat sonra evdeydi mobilyalar sanırım depoları var hepsinin çünkü hiç sonra veririz falan duymadım hiç ben:26:

Çok sevindim bitanem içine sinmesine,huzurla otur inşallah Azerim Rabbim ordaki vatandaşlarımıza huzur,burdaki vatandaşlarımıza da kıymet bilmeyi nasip eylesin.Türkiye gerçekten çok özel ve güçlü bir ülke.Allah devletimize zeval vermesin

nevim kolay gelsin sanada temizliğe girişmişsin sana şu elmalı çayı sorucaktım iş yerindeki pc de kayıtlı ama bugün yapıym diyorum elma tarçın karabiber karanfilli olan
Ablacım 3 yeşil elma,2 lt su,5-6 karanfil,1 limonun suyu,1 yemek kaşığı tarçın,1 çay kaşığından az karabiber,1 yemek kaşığı bal düdüklüde 7 dk kaynatılıp içilecek.Seni özledim

Son düzenleme:
Canlarım 105 kiloya çıktığım zaman bütün dar gelenlerimi kutulamıştım üzülerek.Şimdi kutuyu açtım.Bırakın olmasını,hepsi o kadar büyük geldi ki çoğu üzerimde döndü.Ne kadar güzel bir duyguymuş bu,Rabbim isteyen herkese nasip eylesin.Şimdi de büyük gelenlerimi kutuladım

sağolasın nevim bende seni özledim yarın normale dönüyorum pc başındayım
ohhhh gönder gitsin hepsini bi dahada gerek etmesin

sağolasın nevim bende seni özledim yarın normale dönüyorum pc başındayım

ohhhh gönder gitsin hepsini bi dahada gerek etmesin
İnşallah canım ablam Çok özel parçaları saklıycam,ilerde hamilelik filan olursa diye.Rabbim herkesi bu dertten kurtarsın inşallah

kalkıym pişireyim bari hevesim gelmişken bide yeşil çay içtim sabah reğlden yeni çıktım onun şişkinliğide var yarında pirinç lapası yapıym diyorum tartıda dünle bu gün arasında dün yatarken 93.5 di sabah tartıldım 91,5 bu kadar fark edermi yaa çizelgemi yakalamam lazım bu hafta üstün başarı göstermem lazım eeeee salıyada oruca başlıycam bakalım ne olacak:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…