Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@masumm bekar olduğum için bu konuda tecrübesizim fakat staj yaptığım dönem çift ve aile terapilerine katılmıştım. Gördüğüm çoğu çiftin ortak sorunuydu senin yazdıkların. Açıkçası ben bu konuda teknolojiyi çok suçluyorum. Evet bazı insanlar kişilik olarak sevgisini ilgisini gösteremeyebiliyor. Veya hayat telaşı arasında yorulup eşe ilgi göstermeyi es geçebiliyor. Fakat o akılı telefonlar var ya... İnsanları yalnızlaştırıyor. Bunu zaten biliyoruz ama evlilik gibi ikili ilişkilerde daha yoğun hissediliyor bu durum. Eve bağlı olmak eşin maddi ihtiyaçlarını karşılamak gibi manevi ihtiyaçlarını karşılamak da çok çok önemli. Bu konuyu kendisiyle konuşmuşsun fakat tekrar tekrar farklı dillerde konuşmanı tavsiye ederim. Anladığı bir dil mutlaka vardır. Tamamen şahsi fikrim ve bahsettiğim bu terapilerden gördüğüm kadarıyla umursamamak yok saymak işe yarar yöntemler değil. Geçici bir süre işe yaramış gibi görünse de uzun vadede eşler arasında daha kopuk bir iletişime sebep olabiliyor. Bu durumu konuşurken "sen" diye konuşmak karşı tarafta suçlama olarak algılandığından kişi savunmaya geçebilir. Bunun yerine "biz" dili kullanılırsa daha yapıcı göründüğünden eşin de oturup bu durumda kendini daha rahat ifade edip kendini sana açabilir.
Umarım istediğin huzuru mutluluğu yakalarsın eşinle. Allah ağzınınızın tadını bozmasın...

arkadaşlar planım var ama aus görmesin

onu kedi buraya gelecek

ben bu mesajı yazayım da azcık sayfayı ilerleteyim.. sonra ausa ard arda hepimiz aynı mesaı yazalım etiketleyip ama öylesineymiş tesadüfmüş gibi.. duygusaldan girelim.. duygu sömürüsünün gebe hatunda çalışmama ihtimali sıfır

mesajımız şu olsun

çoz özlüyoruz be aus reyiz @ ausencia

tamam mı? ben yazınca bunu ard arda hepimiz aynısnı yazalım etiket manyağı olsun

neden hep kadın uğraşmak zorundaymış ki toparlamak için

nefret ediyorum bu düzenden ya

erkek olmak vardı bu hayatta valla ya
Malesef canım acı gerçek .
Mesela erkek hata yapıyor ,gayet rahat ama kadın ayrılırsam çocukla bir başıma ne yaparım düşüncesi var.Adam aldatıyor ya karım terkederse korkusu yok ,çeker giderse çocuklarım ne olur korkusu yok,ama kadın anne ,kadın fedakar ,kadın çilekeş...Okumuş olsa da ,olmasa da,çalışsa da çalışmasa da....

Ausun ne sıkıntısı var mium ? Pek bir durgun görünüyor

aynen çok sinir yahu

Benim aklımdan da nerde diye etiketlemek gelmişti zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…