Estağfurullah bebekim. Farklı bakış açıları geliştiriyoruz sadecepsikolog diliyle okumuş hatun diliyle bizi ezdi geçti sayın seyircilerrrrrrr
Malesef canım acı gerçek .neden hep kadın uğraşmak zorundaymış ki toparlamak için
nefret ediyorum bu düzenden ya
erkek olmak vardı bu hayatta valla ya
Ausun ne sıkıntısı var mium ? Pek bir durgun görünüyorarkadaşlar planım var ama aus görmesin
onu kedi buraya gelecek
ben bu mesajı yazayım da azcık sayfayı ilerleteyim.. sonra ausa ard arda hepimiz aynı mesaı yazalım etiketleyip ama öylesineymiş tesadüfmüş gibi..duygusaldan girelim.. duygu sömürüsünün gebe hatunda çalışmama ihtimali sıfır
mesajımız şu olsun
çoz özlüyoruz be aus reyiz@ ausencia
tamam mı? ben yazınca bunu ard arda hepimiz aynısnı yazalım etiket manyağı olsun
aynen çok sinir yahuMalesef canım acı gerçek .
Mesela erkek hata yapıyor ,gayet rahat ama kadın ayrılırsam çocukla bir başıma ne yaparım düşüncesi var.Adam aldatıyor ya karım terkederse korkusu yok ,çeker giderse çocuklarım ne olur korkusu yok,ama kadın anne ,kadın fedakar ,kadın çilekeş...Okumuş olsa da ,olmasa da,çalışsa da çalışmasa da....
Benim aklımdan da nerde diye etiketlemek gelmişti zatenarkadaşlar planım var ama aus görmesin
onu kedi buraya gelecek
ben bu mesajı yazayım da azcık sayfayı ilerleteyim.. sonra ausa ard arda hepimiz aynı mesaı yazalım etiketleyip ama öylesineymiş tesadüfmüş gibi..duygusaldan girelim.. duygu sömürüsünün gebe hatunda çalışmama ihtimali sıfır
mesajımız şu olsun
çoz özlüyoruz be aus reyiz@ ausencia
tamam mı? ben yazınca bunu ard arda hepimiz aynısnı yazalım etiket manyağı olsun
evet işte bilmiyorum onun o durgunluğunu çözeceğukAusun ne sıkıntısı var mium ? Pek bir durgun görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?