Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iğde çok güzel yazmışsın
bu soğuk mesafeli kalma işe yarar diye düşünmüştüm ama şimdi anlıyorumki yaramıyormuş
dediğin gibi anlayacağı dili bulana kadar çabalamak lazım
işte miu nun da dediği gibi bunu neden çoğunlukla kadın yapmak zorunda kalıyo
ruhsuz duygusuz odunlaşmış erkekler

psikolog diliyle okumuş hatun diliyle bizi ezdi geçti sayın seyircilerrrrrrr

aynenn ezer geçeruz yaptı yaa

Bence tam bu yüzden kadının omzunda her zorluk. Her hatanın affı olmadığını fedakarlık denen şeyin bunu gerektirmediğini kocalara hissettirmek lazım...
düşün daha evli değilim feylesofla 6. ayda bir koptuk. Adam rahat. Biz olduk artık diye geziyor etrafta. Tartışma anlaşmazlıkta ne var büyütecek diyip sıyrılıyor. Ben de kuduruyorum. Bir gün artık canıma tak etti. Aldım karşıma bana bak dedim bu neyin rahatlığı ? Şimdi değil 10 senelik evli olsak anlaşamasak ciddi problemlerimiz olsa gene bırakmam gerekirse bırakırım. Evet bana güvenmen çok güzel ama gönül almayı hata yapmamayı bilmen lazım. Nasıl ki ben her attığım adımda bunu düşünüyorsam sen de düşüneceksin. Yoksa ben bir ömür bunla uğraşamam dedim (evet arada çirkeflik işe yarıyormuş). O günden beri ayağını denk aldı Öyle her sıkıntıyı çekerim fedakarım vefakarım gibi görmüyor. Ki çekerim o ayrı ama bunu bilmesine gerek yok bence

Bence de bilmemeli.Hele bazı kadınlar çocuğum olmasa 1 dk bile durmam diyor,eş diyor ki nasıl olsa çocuk var ,gidemez,erkekte kaybetme korkusu olmalı.

O ruhsuz erkekleri ıslak odunla dövmek gerekiyor ya neyse
Bulmuşlar sizin gibi neşeli keten helvası gibi hatunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…