Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

heee bide nevim artık yürüyüş bandıma geçeyim diyorum günde yarım saat falan malum hala çok sıcak hava bandda salonda camı açamıyorum daha da sıcak oluyor

bu çayı bu gün bitirmek zorundamıyım kalanıda yarın içebilirmiyim

bu çayı bu gün bitirmek zorundamıyım kalanıda yarın içebilirmiyim
Ablam miktarı 2'ye bölüp,2 günde tüketiyorsun.Ablam ben de bugün koşu bandıma geçiyorum artık,gerçekten çok etkili oluyor.Dediğin bigi karnına,kalçana,bacaklarına ve kollarına streç film sarıp,yarım saat yürüsen yeter

tamam canım kolay gelsin sanada kızım durmuyor çığlıklar yükseliyor ama kızdan deil abiden gidip kurtarayım görüşürüz

Dayımlar almanyada,Berlinde yaşıyorlar.Dayımın kızının 13 mayısta bebişi oldu daha göremedik.mesafeler fazla oldumu zor oluyor.Çok özlüyoruz birbirimizi
valla bizim burda 1 hafta sürmüyor hatta eltim tam arefe günü aldı 2-3 saat sonra evdeydi mobilyalar sanırım depoları var hepsinin çünkü hiç sonra veririz falan duymadım hiç ben:26:

doğacım ellerinde vardır da ondan hemen vermişlerdir.Bazen de kişilerin tercihine göre,teşhirdeki mal da verilebiliyor.Hatta teşhir malı diye indirim de yapıyor firmalar
ahhh aminnnn aminnnnn

selamlar canlar
evime dönmüş bulunmaktayım yarın uzun uzun geçmişi okurum şimdi çamaşırdı felan pek fırsatım yok bide yol baya yordu tabi

kilo vermeler ne durumda bakalım kızçeler....

3 haftadır geciken reglim 2 gün önce teşrif etti sonunda
eve gelince hemen tartıldım o kadar düzensiz beslenmeye regl olmama rağmen sadece 200 gram artı çıktım valla ne yalan söyliyim baya baya sevindim :)
cumaya kadar yarım kilo versem süper olacak

yolda olduğum için saçma sapan beslensemde yazayım yinede menümü

yarım 3 1 arada kahve
4 tane tutku bisküvi
2 tane köfte
2 dilim ekmek

akşam yemeği yemedim az önce bir dilim kavun yedim

bi saat sonrada 2 yemek kaşığı yulaf ve 2 yemek kaşığı yoğurt yemeği düşünüyorum

yarında allah izin verirse koşu bandı maratonuma başlıyorum inşlh

bu arada nevim eğitim yuvana dönmüşsün kazasız belasız huzur dolu başarılı bir yıl olsun yavrularınla beraber inşlh

takıma yeni arkadaşda gelmiş herhalde hoşgelmiş sefa getirmiş yarından itibaren toplanalım kaynaşalım artık :)

bu arada nevim ben çrşmba prşmbe şu yoğurtlu detoksu yapıcam
iç malzemelerini ne kadar yoğurt koyacağımı fırsatın olunca yazıver kuzum :)

selamlar canlar
evime dönmüş bulunmaktayım yarın uzun uzun geçmişi okurum şimdi çamaşırdı felan pek fırsatım yok bide yol baya yordu tabi
kilo vermeler ne durumda bakalım kızçeler....
Hoşgeldin canım benim Yol ayrı,eve gelince yıkanmışları yerleştirmek bavul boşaltmak ayrı yorgunluk.Kadın olmak ne zor ya

Canım valla 200 gr harika.Bir de bunun içinde regl şişkinliğin var düşün,bırak almayı aksine vermişsin Harikasın

Ben de bu gece koşu bandıma başlıyorum inşallah,sporla hem verilen miktar hem de görünüm çok farklı oluyor gerçekten.Ayşen'im yola rağmen menün güzel olmuş canım,4 tutku da yolun ödülü olsun

5 eylülde yeni sezonu açıyoruz

bu arada nevim ben çrşmba prşmbe şu yoğurtlu detoksu yapıcam
iç malzemelerini ne kadar yoğurt koyacağımı fırsatın olunca yazıver kuzum :)
Tamam bitanem.6 yemek kaşığı nohut,6 yemek kaşığı yeşil mercimek,6 yemek kaşığı bulguru haşlıyoruz.Sonra haşladığımız bu malzemenin içine 2 salatalık ve 2 diş sarımsak rendeliyoruz.Nane katıyoruz seviyorsak çorba havası versin ve mideyi rahatlatsın diye.Sonra suyu ve yoğurdu sevdiğimiz kıvama gelene kadar ekliyoruz.2 gün yetecek şekilde canım,bu malzeme 2 günlük

sagol canim tesekkür ederim
valla bizim burda 1 hafta sürmüyor hatta eltim tam arefe günü aldı 2-3 saat sonra evdeydi mobilyalar sanırım depoları var hepsinin çünkü hiç sonra veririz falan duymadım hiç ben:26:
ne güzel yaaaa.cok sanslisiiz.bende Tr de yasamak istiyorum yaaaaa.smileyler nerde yaaaa
amiiiiinnn canim aminnnnn
evet canim bizde zaten kendi istegimize göre ismarladik.kumasini kendimiz sectik,alt taraflari deri,onuda kendimiz sectik.ayrica köseli koltuk oldugu icin sol tarafi daha uzundu.biz sagla solu ters sekil ismarladik.hani oturma odamiza olacak sekilde.bakalim hayirlisi artik.

slm kızlar nasıl gidio zayıflama çok özledim hepinizi o güzel sohbetlerinizi smiley koyup duygularımı da anlatamıorum yaaaa tek düze oluo böle yazılar =(

evet evet o benim teşekkürler

hayırlısı olsun canım,güle güle kullanın inşallah

slm kızlar nasıl gidio zayıflama çok özledim hepinizi o güzel sohbetlerinizi smiley koyup duygularımı da anlatamıorum yaaaa tek düze oluo böle yazılar =(

selam
hakikaten smile ler nerede?ben bir sorup geleyim kızlar.Ben de kodları aklımda kalmış olanları yazdım şimdi

cnm ben seni ilkkez görüorum yenimisin bu topikte

İyiyiz canım,sen nasılsın?Bayadır uğramadın,unuttun mu yoksa bizi :13:

Smileyler yok,harf karakterleri yok,beğen butonu yok.Yoksa kk çöküyor mu,biteriz valla,mahvoluruz

cnm ben seni ilkkez görüorum yenimisin bu topikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…