İnşallah canım ablamÇok özel parçaları saklıycam,ilerde hamilelik filan olursa diye.Rabbim herkesi bu dertten kurtarsın inşallah
Ablam miktarı 2'ye bölüp,2 günde tüketiyorsun.Ablam ben de bugün koşu bandıma geçiyorum artık,gerçekten çok etkili oluyor.Dediğin bigi karnına,kalçana,bacaklarına ve kollarına streç film sarıp,yarım saat yürüsen yeterbu çayı bu gün bitirmek zorundamıyım kalanıda yarın içebilirmiyim
Ablam miktarı 2'ye bölüp,2 günde tüketiyorsun.Ablam ben de bugün koşu bandıma geçiyorum artık,gerçekten çok etkili oluyor.Dediğin bigi karnına,kalçana,bacaklarına ve kollarına streç film sarıp,yarım saat yürüsen yeter
Yerim Onlarıtamam canım kolay gelsin sanada kızım durmuyor çığlıklar yükseliyor ama kızdan deil abidengidip kurtarayım görüşürüz
öylemiiiiiiiiiii.bak grüyorsun iste diyorum ya.burasi imkansizliklar ülkesi diye.oradada ne istersen var,ne istersen hemen oluyor.ne güzel yaa.napalim,mecbur kaltlanicaz.
ben Almanyadayim canim.daha 1,5 ay öncede baska bir sehirden baska bir sehire tasindim.orasida cok büyüktü,burasida büyük.
valla bizim burda 1 hafta sürmüyor hatta eltim tam arefe günü aldı 2-3 saat sonra evdeydi mobilyalar sanırım depoları var hepsinin çünkü hiç sonra veririz falan duymadım hiç ben:26:
ahhh aminnnn aminnnnnCanlarım 105 kiloya çıktığım zaman bütün dar gelenlerimi kutulamıştım üzülerek.Şimdi kutuyu açtım.Bırakın olmasını,hepsi o kadar büyük geldi ki çoğu üzerimde döndü.Ne kadar güzel bir duyguymuş bu,Rabbim isteyen herkese nasip eylesin.Şimdi de büyük gelenlerimi kutuladım
Canımmmmm,senin de çok yakın inşallah o günlerinahhh aminnnn aminnnnn
Hoşgeldin canım benimselamlar canlar
evime dönmüş bulunmaktayım yarın uzun uzun geçmişi okurum şimdi çamaşırdı felan pek fırsatım yok bide yol baya yordu tabi
kilo vermeler ne durumda bakalım kızçeler....
Canım valla 200 gr harika.Bir de bunun içinde regl şişkinliğin var düşün,bırak almayı aksine vermişsin3 haftadır geciken reglim 2 gün önce teşrif etti sonunda
eve gelince hemen tartıldım o kadar düzensiz beslenmeye regl olmama rağmen sadece 200 gram artı çıktım valla ne yalan söyliyim baya baya sevindim :)
cumaya kadar yarım kilo versem süper olacak
Ben de bu gece koşu bandıma başlıyorum inşallah,sporla hem verilen miktar hem de görünüm çok farklı oluyor gerçekten.Ayşen'im yola rağmen menün güzel olmuş canım,4 tutku da yolun ödülü olsunyolda olduğum için saçma sapan beslensemde yazayım yinede menümü
yarım 3 1 arada kahve
4 tane tutku bisküvi
2 tane köfte
2 dilim ekmek
akşam yemeği yemedim az önce bir dilim kavun yedim
bi saat sonrada 2 yemek kaşığı yulaf ve 2 yemek kaşığı yoğurt yemeği düşünüyorum
yarında allah izin verirse koşu bandı maratonuma başlıyorum inşlh
5 eylülde yeni sezonu açıyoruzbu arada nevim eğitim yuvana dönmüşsün kazasız belasız huzur dolu başarılı bir yıl olsun yavrularınla beraber inşlh
takıma yeni arkadaşda gelmiş herhalde hoşgelmiş sefa getirmiş yarından itibaren toplanalım kaynaşalım artık :)
Tamam bitanem.6 yemek kaşığı nohut,6 yemek kaşığı yeşil mercimek,6 yemek kaşığı bulguru haşlıyoruz.Sonra haşladığımız bu malzemenin içine 2 salatalık ve 2 diş sarımsak rendeliyoruz.Nane katıyoruz seviyorsak çorba havası versin ve mideyi rahatlatsın diye.Sonra suyu ve yoğurdu sevdiğimiz kıvama gelene kadar ekliyoruz.2 gün yetecek şekilde canım,bu malzeme 2 günlükbu arada nevim ben çrşmba prşmbe şu yoğurtlu detoksu yapıcam
iç malzemelerini ne kadar yoğurt koyacağımı fırsatın olunca yazıver kuzum :)
sagol canim tesekkür ederimazerim koltuklarını güle güle kullan iyi günlerde
nevim kolay gelsin sanada temizliğe girişmişsin sana şu elmalı çayı sorucaktım iş yerindeki pc de kayıtlı ama bugün yapıym diyorum elma tarçın karabiber karanfilli olan
pabyacım değişiklik olmamasına üzüldüm hayırlısı olur inşallah
ne güzel yaaaa.cok sanslisiiz.bende Tr de yasamak istiyorum yaaaaa.smileyler nerde yaaaavalla bizim burda 1 hafta sürmüyor hatta eltim tam arefe günü aldı 2-3 saat sonra evdeydi mobilyalar sanırım depoları var hepsinin çünkü hiç sonra veririz falan duymadım hiç ben:26:
amiiiiinnn canim aminnnnnÇok sevindim bitanem içine sinmesine,huzurla otur inşallahAzerim Rabbim ordaki vatandaşlarımıza huzur,burdaki vatandaşlarımıza da kıymet bilmeyi nasip eylesin.Türkiye gerçekten çok özel ve güçlü bir ülke.Allah devletimize zeval vermesin
Ablacım 3 yeşil elma,2 lt su,5-6 karanfil,1 limonun suyu,1 yemek kaşığı tarçın,1 çay kaşığından az karabiber,1 yemek kaşığı bal düdüklüde 7 dk kaynatılıp içilecek.Seni özledim
evet canim bizde zaten kendi istegimize göre ismarladik.kumasini kendimiz sectik,alt taraflari deri,onuda kendimiz sectik.ayrica köseli koltuk oldugu icin sol tarafi daha uzundu.biz sagla solu ters sekil ismarladik.hani oturma odamiza olacak sekilde.bakalim hayirlisi artik.Dayımlar almanyada,Berlinde yaşıyorlar.Dayımın kızının 13 mayısta bebişi oldu daha göremedik.mesafeler fazla oldumu zor oluyor.Çok özlüyoruz birbirimizi
doğacım ellerinde vardır da ondan hemen vermişlerdir.Bazen de kişilerin tercihine göre,teşhirdeki mal da verilebiliyor.Hatta teşhir malı diye indirim de yapıyor firmalar
ahhh aminnnn aminnnnn
evet evet o benimbu arada nevim eğitim yuvana dönmüşsün kazasız belasız huzur dolu başarılı bir yıl olsun yavrularınla beraber inşlh
takıma yeni arkadaşda gelmiş herhalde hoşgelmiş sefa getirmiş yarından itibaren toplanalım kaynaşalım artık :)
hayırlısı olsun canım,güle güle kullanın inşallahsagol canim tesekkür ederim
ne güzel yaaaa.cok sanslisiiz.bende Tr de yasamak istiyorum yaaaaa.smileyler nerde yaaaa
amiiiiinnn canim aminnnnn
evet canim bizde zaten kendi istegimize göre ismarladik.kumasini kendimiz sectik,alt taraflari deri,onuda kendimiz sectik.ayrica köseli koltuk oldugu icin sol tarafi daha uzundu.biz sagla solu ters sekil ismarladik.hani oturma odamiza olacak sekilde.bakalim hayirlisi artik.
slm kızlar nasıl gidio zayıflama çok özledim hepinizi o güzel sohbetlerinizi smiley koyup duygularımı da anlatamıorum yaaaa tek düze oluo böle yazılar =(
cnm ben seni ilkkez görüorum yenimisin bu topikteevet evet o benimteşekkürler
hayırlısı olsun canım,güle güle kullanın inşallah
selam
hakikaten smile ler nerede?ben bir sorup geleyim kızlar.Ben de kodları aklımda kalmış olanları yazdım şimdi
İyiyiz canım,sen nasılsın?Bayadır uğramadın,unuttun mu yoksa bizi :13:slm kızlar nasıl gidio zayıflama çok özledim hepinizi o güzel sohbetlerinizi smiley koyup duygularımı da anlatamıorum yaaaa tek düze oluo böle yazılar =(
Smileyler yok,harf karakterleri yok,beğen butonu yok.Yoksa kk çöküyor mu,biteriz valla,mahvoluruzevet evet o benimteşekkürler
selam
hakikaten smile ler nerede?ben bir sorup geleyim kızlar.Ben de kodları aklımda kalmış olanları yazdım şimdi
cnm ben seni ilkkez görüorum yenimisin bu topikteevet evet o benimteşekkürler
selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?