Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyiyiz canım,sen nasılsın?Bayadır uğramadın,unuttun mu yoksa bizi :13:

Smileyler yok,harf karakterleri yok,beğen butonu yok.Yoksa kk çöküyor mu,biteriz valla,mahvoluruz

yok cnm tatilde idim sizi unuturmuyum hiç erkek arkadasımdan ayrıldım yaaa kendimi tatile verdm =( kk çöküo mu nevcim =(

evet cnm yeniyim.geçmişe hiç bakmadın sanırım :) takıma yeni girdim.yarından itibaren diyet maratonuna başlıyrum ben de :)

nevcim ilk hafta ödemi iyice atabilmem için her hangi bir çay veya başka bir şey tarifin var mı? varsa yazarsan çk sevinirim

evet cnm yeniyim.geçmişe hiç bakmadın sanırım :) takıma yeni girdim.yarından itibaren diyet maratonuna başlıyrum ben de :)

yok cnm geçmişe anca yarın bakarım ben yokken baya konuşulmuş bak bak bitmez ki şimdi =) bende bu takımdan yeni mezun oldum darısı s,z,n başınıza saphiracım =) ara ara gelip takip ediorum sizi kaçamak yapanlaraaaa kızıorum fln dermişim =)

nevcim ilk hafta ödemi iyice atabilmem için her hangi bir çay veya başka bir şey tarifin var mı? varsa yazarsan çk sevinirim
Canım benim fazlaca ödem tutan bir bünyem var.Bu sebeple hergün çeşidini değiştirerek 1 fincan ödem söktürücü çay içiyorum.1 gün kiraz sapı kaynatıyorum,diğer gün maydonoz sapı içiyorum,diğer gün 5-6 karanfil ile 1 kabuk tarçını kaynatıyorum ve hergün birinden 1 bardak içiyor ve hergün başka birini yapıyorum.Yani günde 1 bardak.
**Bir de karaciğer temizleyici yağ parçalayıcı çay tarifim var ama,bunu yalnızca ayda 2 kez yapabiliyoruz.Başlamadan önce bunu içersen senin için güzel eksili bir başlangıç olur.3 yeşil elma,5-6 karanfil,1 yemek kaşığı tarçın,1 yemek kaşığı bal,yarım çay kaşığı karabiber,1 limonun suyu 2 litre su ile birlikte kaynatıyoruz.Süzüp,miktarı 2 ye bölüp 2 günde tüketiyoruz.
Canım ben tümünden diyetimin başından beri faydalandım,gerçekten çok da sağlıklı.Günde 1 fincan ödem söktürücü bu çaylardan birini,1 fincan da yeşil çayı içmeyi alışkanlık haline getirmek gerçekten çok etkili sonuç veriyor

mezun olupta topiği terk etmeyenlerdenim ben =)
bu daha güzel :)

canım benim diyetimde bal yok.balı sadece tatlandırmak amaçlı koyuyorsun sanırım diymi?koymazsam çok mu kötü olur tadı

bu daha güzel :)

canım benim diyetimde bal yok.balı sadece tatlandırmak amaçlı koyuyorsun sanırım diymi?koymazsam çok mu kötü olur tadı
Yok canım yok,kötü olmaz.Ben tatlandırma amaçlı katıyorum dediğin gibi.Karabiberini çok fazla kaçırırsan acı olur,kaçırmazsan gerçekten harika kokulu bir içecek,ben çok seviyorum

Kodlari nasil aklinda tuttun kiz.ben hayatta hatirlamam.hafizasizim ben

Yok canım yok,kötü olmaz.Ben tatlandırma amaçlı katıyorum dediğin gibi.Karabiberini çok fazla kaçırırsan acı olur,kaçırmazsan gerçekten harika kokulu bir içecek,ben çok seviyorum

Nevcim bende bugün maydanoz sapiyla limonu kaynaticam.bakalim yarari olacakmi.

Nev 3 ay sonra tekrar okula basliyorsun.heyecanlimisin kiz
ahhhh keske bende bir ise baslasam.bende calissam.cok istiyorum calismayi ama aramak icin bir faaliyette bulunmadim ben manyak.kiz nev benim caliscagimi hissediyormusun kiz,söylesene.

çok sağol canım inşlh çrşmba prşmbe yapayım bakalım

selaaaam kizlar
nasilsiniz bakalim
bayramida atlattik
kendi adima kilo verme konusunda hic verimli gecmedi
ozel gunumunde etkisiyle artidayim ama cumaya toparlayacagim ins.

gecmisi musait oldugumda okuyacagim
ara ara baktim kirmizigul canim bugun sinavin varmis
girdinmi bilmiyorum
ins istedigin bir sonuc alirsin
nevim sende gorev yerine ulasmissin
yeni egitim ogretim yiliniz hayirli olsun canim
bakalim vermis oldugun kilo icin okuldakilerin tepkisi nasil olacak
merak ediyorum :82:

Günaydın kızlar
saat:10.00 da kahvaltımı yaptım.Hemen size koştum :)
menümü akşam toptan mı yazayım?

Kodlari nasil aklinda tuttun kiz.ben hayatta hatirlamam.hafizasizim ben
ben mesaj yazarken, bazen üstüne tıklasam da,ekranda çıkmıyordu ikonlar.Ben de kdlarını yazıyordum.Öyle öyle kalmış aklımda sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…