İyiyiz canım,sen nasılsın?Bayadır uğramadın,unuttun mu yoksa bizi :13:
Smileyler yok,harf karakterleri yok,beğen butonu yok.Yoksa kk çöküyor mu,biteriz valla,mahvoluruz
evet cnm yeniyim.geçmişe hiç bakmadın sanırım :) takıma yeni girdim.yarından itibaren diyet maratonuna başlıyrum ben de :)
hımm mezunsun demek ne güzel :)darısı başımıza
Canım benim fazlaca ödem tutan bir bünyem var.Bu sebeple hergün çeşidini değiştirerek 1 fincan ödem söktürücü çay içiyorum.1 gün kiraz sapı kaynatıyorum,diğer gün maydonoz sapı içiyorum,diğer gün 5-6 karanfil ile 1 kabuk tarçını kaynatıyorum ve hergün birinden 1 bardak içiyor ve hergün başka birini yapıyorum.Yani günde 1 bardak.nevcim ilk hafta ödemi iyice atabilmem için her hangi bir çay veya başka bir şey tarifin var mı? varsa yazarsan çk sevinirim
bu daha güzel :)mezun olupta topiği terk etmeyenlerdenim ben =)
canım benim diyetimde bal yok.balı sadece tatlandırmak amaçlı koyuyorsun sanırım diymi?koymazsam çok mu kötü olur tadıCanım benim fazlaca ödem tutan bir bünyem var.Bu sebeple hergün çeşidini değiştirerek 1 fincan ödem söktürücü çay içiyorum.1 gün kiraz sapı kaynatıyorum,diğer gün maydonoz sapı içiyorum,diğer gün 5-6 karanfil ile 1 kabuk tarçını kaynatıyorum ve hergün birinden 1 bardak içiyor ve hergün başka birini yapıyorum.Yani günde 1 bardak.
**Bir de karaciğer temizleyici yağ parçalayıcı çay tarifim var ama,bunu yalnızca ayda 2 kez yapabiliyoruz.Başlamadan önce bunu içersen senin için güzel eksili bir başlangıç olur.3 yeşil elma,5-6 karanfil,1 yemek kaşığı tarçın,1 yemek kaşığı bal,yarım çay kaşığı karabiber,1 limonun suyu 2 litre su ile birlikte kaynatıyoruz.Süzüp,miktarı 2 ye bölüp 2 günde tüketiyoruz.
Canım ben tümünden diyetimin başından beri faydalandım,gerçekten çok da sağlıklı.Günde 1 fincan ödem söktürücü bu çaylardan birini,1 fincan da yeşil çayı içmeyi alışkanlık haline getirmek gerçekten çok etkili sonuç veriyor
Yok canım yok,kötü olmaz.Ben tatlandırma amaçlı katıyorum dediğin gibi.Karabiberini çok fazla kaçırırsan acı olur,kaçırmazsan gerçekten harika kokulu bir içecek,ben çok seviyorumbu daha güzel :)
canım benim diyetimde bal yok.balı sadece tatlandırmak amaçlı koyuyorsun sanırım diymi?koymazsam çok mu kötü olur tadı
tamam canım çk teşekkürlerRica ederim canım benim.
Canlarım 8:30 gibi okula gitmek üzere yola çıkıcam,start verildi artıkDualarınızı eksik etmeyin,Gülümüze de dua edelim sınavı var.Hepinizi çok seviyorum
evet evet o benimteşekkürler
hayırlısı olsun canım,güle güle kullanın inşallah
selam
hakikaten smile ler nerede?ben bir sorup geleyim kızlar.Ben de kodları aklımda kalmış olanları yazdım şimdi
Yok canım yok,kötü olmaz.Ben tatlandırma amaçlı katıyorum dediğin gibi.Karabiberini çok fazla kaçırırsan acı olur,kaçırmazsan gerçekten harika kokulu bir içecek,ben çok seviyorum
Hoşgeldin canım benimYol ayrı,eve gelince yıkanmışları yerleştirmek bavul boşaltmak ayrı yorgunluk.Kadın olmak ne zor ya
hoşbulduk kuzum nasılsın bakalım görüşmeyeli
evet kadın olmak zor zanaat gerçekten çamaşır işim devam ediyo ama bugün dip köşe temizlik yapmam lazım
Canım valla 200 gr harika.Bir de bunun içinde regl şişkinliğin var düşün,bırak almayı aksine vermişsinHarikasın
Ben de bu gece koşu bandıma başlıyorum inşallah,sporla hem verilen miktar hem de görünüm çok farklı oluyor gerçekten.Ayşen'im yola rağmen menün güzel olmuş canım,4 tutku da yolun ödülü olsun
evet canım yaa spor yapınca gerçekten sıkılaşıyosun
ben 17 kilo verdim ama maşallah kollarımda bacaklarımda felan sarkma olması sadece etlerim biraz yumuşak duruyo elleyince o kadar :)
5 eylülde yeni sezonu açıyoruz
sezon başlasın :İ)
Tamam bitanem.6 yemek kaşığı nohut,6 yemek kaşığı yeşil mercimek,6 yemek kaşığı bulguru haşlıyoruz.Sonra haşladığımız bu malzemenin içine 2 salatalık ve 2 diş sarımsak rendeliyoruz.Nane katıyoruz seviyorsak çorba havası versin ve mideyi rahatlatsın diye.Sonra suyu ve yoğurdu sevdiğimiz kıvama gelene kadar ekliyoruz.2 gün yetecek şekilde canım,bu malzeme 2 günlük
ben mesaj yazarken, bazen üstüne tıklasam da,ekranda çıkmıyordu ikonlar.Ben de kdlarını yazıyordum.Öyle öyle kalmış aklımda sanırımKodlari nasil aklinda tuttun kiz.ben hayatta hatirlamam.hafizasizimben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?