Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin fistiklarrr

Sinavdan ciktim.. Sukurler olsunki kazandin.. Benim icin dua eden herkesten Allah razi olsunn..
Birazdan hazirlanip ise gidicemmm.. Oyle bir rahatladimki kizlarrr sormayinn

yok cnm tatilde idim sizi unuturmuyum hiç erkek arkadasımdan ayrıldım yaaa kendimi tatile verdm =( kk çöküo mu nevcim =(

ayrıldınmı niye canım ne oldu ki düğün haberi bekliyorduk senden.........

toptanda yazabilirsin öğünlerdede yazabilirsin canım.....afiyet olsuun.........

nevim nerelerdesiin...ben kepek ısmarkladım netten yarın başlıcam imş..dukana..bana sebzelerin tam listesini yazarmısın bi de dukan sayfasında seninki 7 günden fazla olmalı atak dediler öylemidir ki...

selam kızlar hala temizlikle uğraşıyorum ben bu arada öğle yemeğim kaynadı fısrat bulup bişey hazırlayamadım kendime galeta kemiriyorum gidip gelip

Nevcim bende bugün maydanoz sapiyla limonu kaynaticam.bakalim yarari olacakmi.
Mutlaka olacaktır bitanem

Nev 3 ay sonra tekrar okula basliyorsun.heyecanlimisin kiz
ahhhh keske bende bir ise baslasam.bende calissam.cok istiyorum calismayi ama aramak icin bir faaliyette bulunmadim ben manyak.kiz nev benim caliscagimi hissediyormusun kiz,söylesene.
Gerçekten heyecan verici bitanem,ama yavrularım gelince çok daha güzel olacak eminim Bi an hissedemedim Azerim ama,gönlünde ne varsa hayırlısı olsun inşallah

günaydın kızçeler hadi gelin gari

ben sabah kahvaltımı yapıyorum
1 bardak süt
ve 3 4 yemek kaşığı müsli
Afiyetler olsun Ayşen'ime

selaaaam kizlar
nasilsiniz bakalim
bayramida atlattik
kendi adima kilo verme konusunda hic verimli gecmedi
ozel gunumunde etkisiyle artidayim ama cumaya toparlayacagim ins.
Daha cumaya çok var bitanem,toparlanırsın

Bitanem teşekkür ederim,bugün startı verdik çok şükür.Allah utandırmasın

GÜNAYDIN kızlar bende artının artısındayım
Daha cumaya çok var güzel ablam benim,toparlarsın

Öyle bir kararlılık,öyle bir azim sinmiş ki bu harflere,kokusu bana kadar ulaştı.Başaracaksın canım,biliyorum

Gunaydin fistiklarrr

Sinavdan ciktim.. Sukurler olsunki kazandin.. Benim icin dua eden herkesten Allah razi olsunn..
]Nev sana ne demişti Yine hislerinde yanılmadı Çok mutlu oldum prensesim,sen herşeyin en güzeline layıksın.Dün gece uyumadan sana çok dua ettim,şükürler olsun Rabbimize.Bir çocuk sevindir ya da bir muhtacı doyur oldu mu gülüm,2 rekat da şükür namazını unutma

nevim nerelerdesiin...ben kepek ısmarkladım netten yarın başlıcam imş..dukana..bana sebzelerin tam listesini yazarmısın bi de dukan sayfasında seninki 7 günden fazla olmalı atak dediler öylemidir ki...
Bitanem birazdan evden çıkmam lazım ama akşama ayrıntılı yazıcam,hayırlı olsun Saferan'ım

selam kızlar hala temizlikle uğraşıyorum ben bu arada öğle yemeğim kaynadı fısrat bulup bişey hazırlayamadım kendime galeta kemiriyorum gidip gelip
]1 galeta 14 kalori,gayet makul,harikasın bitanem

Canlarım bugün okulun ilk günüydü malum.2 çok yakın arkadaşım hariç kimse kilom hakkında yorum yapmadı ama gözleri ile söylediler diyim Demiştim ya,bizimkiler böyledir,1 kilo alsan herkes söyler 50 kilo versen kimse söylemez

Gunaydin fistiklarrr

ohhh gözün aydın hayırlı olsun kırmızım kurtuldun şükür

fark edilmez olurmu insanlar böyle işte naparsın gözleriyle demişler ya boş ver

nevim msn varmı görüşsek burda f.. yasak

kokmuşlar çekemediklerinden söylememişlerdir..çatlasınlar boşveeeeere...............akşama beklerim canım iyice anlıyım şu işi.............

aaaaaa julia kafam dolu daha şimdi dank etti kafama nooldu yaa bisürü yolunu bekledin ettin hayırlısı olsun sıkma canını

kizlar hepinizden Allah razi olsun..Allah sizinde butun dileklerini kabul etsin insallahh..

nilosum..sukur namazi kilamicam dun regl oldum cunku...

kizlar ben yarindan itibaren gunluk sproumada basliyorum haberiniz olsun...kendine guvenen ciksin bakem karsima

kizlar ben bugun
sabah/ogle 300 gr yogurt yedim
aksamada bildiginiz gibi 400gr Salata 160gr ton baligi..20 adet yesil zeytin..

nilosummm sen oradaki densizlere bakmaaa....ben son fotonu gordummm yaa..masallahinn var...kesin cekemediklerinden ses cikartmiyorlardir..ben yillar once 93 kilodan 78 kiloya dustugumde cogu kisi aa nasil kilo vermissin diyordu..ama bazilarina ben kendim diyordum salak gibi birde sasirmis gibi yapip aa oylemi kilomu verdin sen..hic belli degil fark etmedim diyorlardi...yani sen onlari bosver...eminim 50 kilo oldugundada gormez onlar..once at gozluklerini cikartsinlar onlarinda birseyi olursa sen at gozlugu takarsin olur biter

selam kızlar...

uzun zamandır yoktum malesef hiç ii seyler olmadı hatta cok kötü seyler oldu face ve msn adreslerim artık bende değil sizllerden beni silmenizi istiyorum 4. takıma biraz bahsettim konudan uzun uzun konusacak gücüm yok bunu demek için geldim kendimi ii hissettikce gelirim sizlere yazmaya hoşcakalın...

babana geçmiş olsun canım herşeyin hayırlısını versin rabbim

meyvisimm...umarim hallolacak birseyler olmustur..Allah yardimcin olsun..bize ihtiyacin oldugu zaman biz burdayiz canim..nezaman istersen gel...msnde gorursem konusuruz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…