yok cnm tatilde idim sizi unuturmuyum hiç erkek arkadasımdan ayrıldım yaaa kendimi tatile verdm =( kk çöküo mu nevcim =(
tamam canım çk teşekkürlerRica ederim canım benim.
Canlarım 8:30 gibi okula gitmek üzere yola çıkıcam,start verildi artıkDualarınızı eksik etmeyin,Gülümüze de dua edelim sınavı var.Hepinizi çok seviyorum
haberleri bekliyoruuz..................
günaydın kızçeler hadi gelin gari
ben sabah kahvaltımı yapıyorum
1 bardak süt
ve 3 4 yemek kaşığı müsli
selaaaam kizlar
nasilsiniz bakalim
bayramida atlattik
kendi adima kilo verme konusunda hic verimli gecmedi
ozel gunumunde etkisiyle artidayim ama cumaya toparlayacagim ins.
GÜNAYDIN kızlar bende artının artısındayım
günaydın kızlaaar.bayram bittti..herkes kk başınaaaaaa...............maalesef bende....dukana başlıcam kepek ısmarladım bugün birazda alışveriş yapim..yarına başlarım inş...........
Gunaydin fistiklarrr
Sinavdan ciktim.. Sukurler olsunki kazandin.. Benim icin dua eden herkesten Allah razi olsunn..
Birazdan hazirlanip ise gidicemmm.. Oyle bir rahatladimki kizlarrr sormayinn
çoook güzel...şimdi ne olucak canım görevin değişecek mi...........
Gunaydin fistiklarrr
Sinavdan ciktim.. Sukurler olsunki kazandin.. Benim icin dua eden herkesten Allah razi olsunn..
Günaydın kızlar
saat:10.00 da kahvaltımı yaptım.Hemen size koştum :)
menümü akşam toptan mı yazayım?
ben mesaj yazarken, bazen üstüne tıklasam da,ekranda çıkmıyordu ikonlar.Ben de kdlarını yazıyordum.Öyle öyle kalmış aklımda sanırım
merhabalar acaba bu takımn kaptanı kim öğrenebilirmiyim
GÜNAYDIN kızlar bende artının artısındayım
Gunaydin fistiklarrr
Mutlaka olacaktır bitanemNevcim bende bugün maydanoz sapiyla limonu kaynaticam.bakalim yarari olacakmi.
Gerçekten heyecan verici bitanem,ama yavrularım gelince çok daha güzel olacak eminimNev 3 ay sonra tekrar okula basliyorsun.heyecanlimisin kiz
ahhhh keske bende bir ise baslasam.bende calissam.cok istiyorum calismayi ama aramak icin bir faaliyette bulunmadim ben manyak.kiz nev benim caliscagimi hissediyormusun kiz,söylesene.
Afiyetler olsun Ayşen'imegünaydın kızçeler hadi gelin gari
ben sabah kahvaltımı yapıyorum
1 bardak süt
ve 3 4 yemek kaşığı müsli
Daha cumaya çok var bitanem,toparlanırsınselaaaam kizlar
nasilsiniz bakalim
bayramida atlattik
kendi adima kilo verme konusunda hic verimli gecmedi
ozel gunumunde etkisiyle artidayim ama cumaya toparlayacagim ins.
Bitanem teşekkür ederim,bugün startı verdik çok şükür.Allah utandırmasıngecmisi musait oldugumda okuyacagim
ara ara baktim kirmizigul canim bugun sinavin varmis
girdinmi bilmiyorum
ins istedigin bir sonuc alirsin
nevim sende gorev yerine ulasmissin
yeni egitim ogretim yiliniz hayirli olsun canim
bakalim vermis oldugun kilo icin okuldakilerin tepkisi nasil olacak
merak ediyorum :82:
Daha cumaya çok var güzel ablam benim,toparlarsınGÜNAYDIN kızlar bende artının artısındayım
Öyle bir kararlılık,öyle bir azim sinmiş ki bu harflere,kokusu bana kadar ulaştı.Başaracaksın canım,biliyorumGünaydın kızlar
saat:10.00 da kahvaltımı yaptım.Hemen size koştum :)
menümü akşam toptan mı yazayım?
ben mesaj yazarken, bazen üstüne tıklasam da,ekranda çıkmıyordu ikonlar.Ben de kdlarını yazıyordum.Öyle öyle kalmış aklımda sanırım
]Nev sana ne demiştiGunaydin fistiklarrr
Bitanem birazdan evden çıkmam lazım ama akşama ayrıntılı yazıcam,hayırlı olsun Saferan'ımnevim nerelerdesiin...ben kepek ısmarkladım netten yarın başlıcam imş..dukana..bana sebzelerin tam listesini yazarmısın bi de dukan sayfasında seninki 7 günden fazla olmalı atak dediler öylemidir ki...
]1 galeta 14 kalori,gayet makul,harikasın bitanemselam kızlar hala temizlikle uğraşıyorum ben bu arada öğle yemeğim kaynadı fısrat bulup bişey hazırlayamadım kendime galeta kemiriyorum gidip gelip
ohhh gözün aydın hayırlı olsun kırmızım kurtuldun şükürGunaydin fistiklarrr
Mutlaka olacaktır bitanem
Gerçekten heyecan verici bitanem,ama yavrularım gelince çok daha güzel olacak eminimBi an hissedemedim Azerim ama,gönlünde ne varsa hayırlısı olsun inşallah
Afiyetler olsun Ayşen'ime
Daha cumaya çok var bitanem,toparlanırsın
Bitanem teşekkür ederim,bugün startı verdik çok şükür.Allah utandırmasın
Daha cumaya çok var güzel ablam benim,toparlarsın
Öyle bir kararlılık,öyle bir azim sinmiş ki bu harflere,kokusu bana kadar ulaştı.Başaracaksın canım,biliyorum
]Nev sana ne demiştiYine hislerinde yanılmadı Çok mutlu oldum prensesim,sen herşeyin en güzeline layıksın.Dün gece uyumadan sana çok dua ettim,şükürler olsun Rabbimize.Bir çocuk sevindir ya da bir muhtacı doyur oldu mu gülüm,2 rekat da şükür namazını unutma
Bitanem birazdan evden çıkmam lazım ama akşama ayrıntılı yazıcam,hayırlı olsun Saferan'ım
]1 galeta 14 kalori,gayet makul,harikasın bitanem
Canlarım bugün okulun ilk günüydü malum.2 çok yakın arkadaşım hariç kimse kilom hakkında yorum yapmadı ama gözleri ile söylediler diyimDemiştim ya,bizimkiler böyledir,1 kilo alsan herkes söyler 50 kilo versen kimse söylemez
Mutlaka olacaktır bitanem
Gerçekten heyecan verici bitanem,ama yavrularım gelince çok daha güzel olacak eminimBi an hissedemedim Azerim ama,gönlünde ne varsa hayırlısı olsun inşallah
Afiyetler olsun Ayşen'ime
Daha cumaya çok var bitanem,toparlanırsın
Bitanem teşekkür ederim,bugün startı verdik çok şükür.Allah utandırmasın
Daha cumaya çok var güzel ablam benim,toparlarsın
Öyle bir kararlılık,öyle bir azim sinmiş ki bu harflere,kokusu bana kadar ulaştı.Başaracaksın canım,biliyorum
]Nev sana ne demiştiYine hislerinde yanılmadı Çok mutlu oldum prensesim,sen herşeyin en güzeline layıksın.Dün gece uyumadan sana çok dua ettim,şükürler olsun Rabbimize.Bir çocuk sevindir ya da bir muhtacı doyur oldu mu gülüm,2 rekat da şükür namazını unutma
Bitanem birazdan evden çıkmam lazım ama akşama ayrıntılı yazıcam,hayırlı olsun Saferan'ım
]1 galeta 14 kalori,gayet makul,harikasın bitanem
Canlarım bugün okulun ilk günüydü malum.2 çok yakın arkadaşım hariç kimse kilom hakkında yorum yapmadı ama gözleri ile söylediler diyimDemiştim ya,bizimkiler böyledir,1 kilo alsan herkes söyler 50 kilo versen kimse söylemez
selam kızlar...
uzun zamandır yoktum malesef hiç ii seyler olmadı hatta cok kötü seyler oldu face ve msn adreslerim artık bende değil sizllerden beni silmenizi istiyorum 4. takıma biraz bahsettim konudan uzun uzun konusacak gücüm yok bunu demek için geldim kendimi ii hissettikce gelirim sizlere yazmaya hoşcakalın...
selam kızlar...
uzun zamandır yoktum malesef hiç ii seyler olmadı hatta cok kötü seyler oldu face ve msn adreslerim artık bende değil sizllerden beni silmenizi istiyorum 4. takıma biraz bahsettim konudan uzun uzun konusacak gücüm yok bunu demek için geldim kendimi ii hissettikce gelirim sizlere yazmaya hoşcakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?