çoook güzel...şimdi ne olucak canım görevin değişecek mi...........
Simdi ilk maasim birazcik yukselecek..cok degil ama Allah bereket versin iste
ondan sonra suanki aldigim diplomayla sef olabilecegim yani..uygun isyerleri olursa enaz 60 kisinin sorumlusu olucam..yani buyuk sorumluluk ve stress anlayacagin... ama Allahim hayirlisi nasib etsin..ben biraz dinlenip tekrar okula yazilmayi dusunuyorum..bir uste daha cikim diyorumtam coluk cocuk es yokken kariyer yapim bundan sonraki kursuda alirsam benden rahati yok...ozaman is veren personel muduru felan olabilirim.. Allahim hayirlisi neyse onu nasib etsin insallah
Öyle bir kararlılık,öyle bir azim sinmiş ki bu harflere,kokusu bana kadar ulaştı.Başaracaksın canım,biliyorum
çok iyi kırmızım şimdi yapdın yaptın zaten yoksa benim gibi emekliliği beklersin :)
meyveyide msn de falan konuşma ele geçirdi falan yazmış ben sildim o deildir konuşursada zaten noluyor kızlara yaa önce julia sonra meyve hadi hayırlısı bakalım
herkese selamlar,tatilimiz bitti evimizdeyiz çok güzzel bir tatil geçirdik memlkete gittik dün akşam 22.00 de evdeydik bugün yorgunluk atıyorum,kötü haberim var 1 kilo almışım ama adet dönemim memlekette misafiriz diye sürekli ye muhabbeti oldu yemesem küsüyordu insanlar çok yemedim ama almışım bugün diyetisyenin verdiği ilk diyeti yapmaya başladım,yaptığımda 2,5 kilo gitmişti inşallah yine gider ....
akşam yemeğim için alışveriş yapmam lazım bolkıvırcık salatası ve 1 bardak haşlanmış bakliyat,yeşil elma almam lazım evin anahtarını eşim almış gelince gidicem alışverişe tatil dönüşü çok kötü ya çamaşır makinası yine çok mesai yapacak birde hava değişimi oluyor alışamıyorum hemen ...
Hayır bitanem,140-150 kilo insanlar için 9-10 gün.Senin için 7-8 normal.Canım sebzeleri tek tek yazmaktan ziyade yasak olanları yazıyım.Patates yasak,onun haricindeki tüm sebzeler çiğ,haşlama ya da yağsız fırınlama şeklinde tüketmek kaydı ile serbest.Atak döneminde baharat,limon ve sarımsak kullanabilirsin tatlandırma amaçlı.Meyve,yağ ve her türlü karbonhidrat kesin olarak yasak.Bunlardan bir lokma bile yesen ertesi gün tartıda artı çıkarsın.Ama kaçamak yapmazsan da ilk 7 gün günde en az 300-400 gr yani haftada 2-3 kg vererek haftayı tamamlarsın canım.nevim nerelerdesiin...ben kepek ısmarkladım netten yarın başlıcam imş..dukana..bana sebzelerin tam listesini yazarmısın bi de dukan sayfasında seninki 7 günden fazla olmalı atak dediler öylemidir ki...
Öyle ablacım,öyle.Ben sana faceden msn adresimi atarım ablamfark edilmez olurmu insanlar böyle işte naparsın gözleriyle demişler ya boş ver
nevim msn varmı görüşsek burda f.. yasak
O zaman çatlamaya devam edecekler
kokmuşlar çekemediklerinden söylememişlerdir..çatlasınlar boşveeeeere...............akşama beklerim canım iyice anlıyım şu işi.............
Hey maşallah,ben çıkıyorum karşınakizlar hepinizden Allah razi olsun..Allah sizinde butun dileklerini kabul etsin insallahh..
nilosum..sukur namazi kilamicam dun regl oldum cunku...
kizlar ben yarindan itibaren gunluk sproumada basliyorum haberiniz olsun...kendine guvenen ciksin bakem karsima
kizlar ben bugun
sabah/ogle 300 gr yogurt yedim
aksamada bildiginiz gibi 400gr Salata 160gr ton baligi..20 adet yesil zeytin..
Fıtrat bebeğim.Ben insanların kötü özelliklerini görmezden gelirim,yarım bile olsa iyi özelliklerini yüceltirim.Gerçekten bazı insanlar başkasının mutluluğuna dayanamıyor,Allah öylelerinden uzak eylesin bizlerinilosummm sen oradaki densizlere bakmaaa....ben son fotonu gordummm yaa..masallahinn var...kesin cekemediklerinden ses cikartmiyorlardir..ben yillar once 93 kilodan 78 kiloya dustugumde cogu kisi aa nasil kilo vermissin diyordu..ama bazilarina ben kendim diyordum salak gibi birde sasirmis gibi yapip aa oylemi kilomu verdin sen..hic belli degil fark etmedim diyorlardi...yani sen onlari bosver...eminim 50 kilo oldugundada gormez onlar..once at gozluklerini cikartsinlaronlarinda birseyi olursa sen at gozlugu takarsin olur biter
Konu ne bilmiyorum ama çok üzüldüm canım,dualarımızla sana destek olucaz inşallah.selam kızlar...
uzun zamandır yoktum malesef hiç ii seyler olmadı hatta cok kötü seyler oldu face ve msn adreslerim artık bende değil sizllerden beni silmenizi istiyorum 4. takıma biraz bahsettim konudan uzun uzun konusacak gücüm yok bunu demek için geldim kendimi ii hissettikce gelirim sizlere yazmaya hoşcakalın...
Evet 56 kilo vereceksin ve ben de mutlulukla gururla seni seyredicemben bu gazla değil 26, 56 kg bile veririm yafuu
yediklerimi yazayım o zaman :)
kahvaltı 10.00 da;
2 ad. kayısı kıvamı yumurta
50 gr. kadar beyaz peynir
10 ad. yeşil zeytin (hafif tuzu alınmış)
1 çay bardağı ceviz
2 küçük domates
1 salatalık
1 biber
2 fincan açık şekersiz çay
öğlen 15.00 te;
az zeytinyağında pişirilmiş,çok az tuzlu kıymalı menemen
1 kase yoğurt
akşam 19.00-20.00 gibi yerim sanıırm
etli bamya
yoğurt/salata/cacık ,bunlardan birini yaparım
tabi bu arada suyumu da içiyorum.şu ana kadar içtiğim 1.25 lt oldu.yatana kadar 2 lt. yi rahat geçerim
Hoşgeldin bitanemherkese selamlar,tatilimiz bitti evimizdeyiz çok güzzel bir tatil geçirdik memlkete gittik dün akşam 22.00 de evdeydik bugün yorgunluk atıyorum,kötü haberim var 1 kilo almışım ama adet dönemim memlekette misafiriz diye sürekli ye muhabbeti oldu yemesem küsüyordu insanlar çok yemedim ama almışım bugün diyetisyenin verdiği ilk diyeti yapmaya başladım,yaptığımda 2,5 kilo gitmişti inşallah yine gider ....
Evet 56 kilo vereceksin ve ben de mutlulukla gururla seni seyredicemHemen menüne bi bakıyım.Kabaca yaptığım hesaba göre 1000-1100 kalorilik bir menü.Bu menü bu hafta sana en az 1.5 kg attırır.O da pazartesiden başladığın için yani 4-5 günlük netice.Karatay diyeti sanırım bu bitanem,kalorileri de çok güzel ayarlamışsın.Eğer yasak değilse kepekli galetadan da faydalanabilirsin.Hem tanesi 14 kaloridir,hem keyiflidir ve tok tutar.Çok muaazzam bir başlangıç,sana yakışır şekilde,tebrik ederim canım
gozun aydin olsun canim hayirli olsun insallah iostedigin gibide bir is bulursunGunaydin fistiklarrr
Sinavdan ciktim.. Sukurler olsunki kazandin.. Benim icin dua eden herkesten Allah razi olsunn..
Birazdan hazirlanip ise gidicemmm.. Oyle bir rahatladimki kizlarrr sormayinn
ayran detoksu nasil oluyor banada soyleyin ne olurne kadar artı çıktın canım
ben çrşmba prşmbe tartı gününden önce ayran detoksu yapıcam gel beraber yapalım
o gozleri ciksin mi deyim ne deyim .yahu insan guzel bir soz soylemektende cimrilik edermi hic yaMutlaka olacaktır bitanem
Gerçekten heyecan verici bitanem,ama yavrularım gelince çok daha güzel olacak eminimBi an hissedemedim Azerim ama,gönlünde ne varsa hayırlısı olsun inşallah
Afiyetler olsun Ayşen'ime
Daha cumaya çok var bitanem,toparlanırsın
Bitanem teşekkür ederim,bugün startı verdik çok şükür.Allah utandırmasın
Daha cumaya çok var güzel ablam benim,toparlarsın
Öyle bir kararlılık,öyle bir azim sinmiş ki bu harflere,kokusu bana kadar ulaştı.Başaracaksın canım,biliyorum
]Nev sana ne demiştiYine hislerinde yanılmadı Çok mutlu oldum prensesim,sen herşeyin en güzeline layıksın.Dün gece uyumadan sana çok dua ettim,şükürler olsun Rabbimize.Bir çocuk sevindir ya da bir muhtacı doyur oldu mu gülüm,2 rekat da şükür namazını unutma
Bitanem birazdan evden çıkmam lazım ama akşama ayrıntılı yazıcam,hayırlı olsun Saferan'ım
]1 galeta 14 kalori,gayet makul,harikasın bitanem
Canlarım bugün okulun ilk günüydü malum.2 çok yakın arkadaşım hariç kimse kilom hakkında yorum yapmadı ama gözleri ile söylediler diyimDemiştim ya,bizimkiler böyledir,1 kilo alsan herkes söyler 50 kilo versen kimse söylemez
selam kızlar...
uzun zamandır yoktum malesef hiç ii seyler olmadı hatta cok kötü seyler oldu face ve msn adreslerim artık bende değil sizllerden beni silmenizi istiyorum 4. takıma biraz bahsettim konudan uzun uzun konusacak gücüm yok bunu demek için geldim kendimi ii hissettikce gelirim sizlere yazmaya hoşcakalın...
kızlar artık sevgilim diyemiyorum çünkü ayın 24 ünde ayrıldık o gündn beride yasatmadığı sey kalmadı msn face hepsi onun elinde silin siz adresleri ben kısa zamanda çözmeye calısıcam bu durumumu size yazarım yine ama korkum evime gelmesi işte mevlam hayırlısını nasip etsin dua edin bana ..
hoşgeldin ganfedcim :)
ohh allah daha iyi yerlere getirsin inş..gülüüm....Simdi ilk maasim birazcik yukselecek..cok degil ama Allah bereket versin iste
ondan sonra suanki aldigim diplomayla sef olabilecegim yani..uygun isyerleri olursa enaz 60 kisinin sorumlusu olucam..yani buyuk sorumluluk ve stress anlayacagin... ama Allahim hayirlisi nasib etsin..ben biraz dinlenip tekrar okula yazilmayi dusunuyorum..bir uste daha cikim diyorumtam coluk cocuk es yokken kariyer yapim bundan sonraki kursuda alirsam benden rahati yok...ozaman is veren personel muduru felan olabilirim.. Allahim hayirlisi neyse onu nasib etsin insallah
yuh be kimseyede güven kalmadı..........kızlar artık sevgilim diyemiyorum çünkü ayın 24 ünde ayrıldık o gündn beride yasatmadığı sey kalmadı msn face hepsi onun elinde silin siz adresleri ben kısa zamanda çözmeye calısıcam bu durumumu size yazarım yine ama korkum evime gelmesi işte mevlam hayırlısını nasip etsin dua edin bana ..
nevcim hg nasilsin .hala okuz gibi bisey demedilermi
hb saphira.nasilsin balim
Canımsın.Şimdi öncelikle ilk gün halsiz olman normal.Uzun soluklu diyetlerde ilk hafta spor yapmak iyi değildir canım,bezdiricidir aklında bulunsun.Haftaya başlar ilk ay 15 dakika yapar,sonraki ayların her birinde 10'ar dakika arttırırsın.Keskin geçişleri sevmez beyin,korkar ve sahibini bezdirmeye çalışır.Yumuşak geçişler yap ki sana beynin de destek vermeye başlasın canım.Keten tohumunun tozunu tüketiyordum ben de,çünkü taneli olanı boğazıma kaçıyordu,sorun olmaz canım.İnan bana başarıcaz beraberGüzel yorumların ve her zamanki harika desteğin için çok teşekkür ederim canımEvet Karatay Diyeti.Galetayı topikte sorarım,en azından değişiklik olur.Yalnız akşam yemeğimi 21.00 de yedim,daha ilk günden geç kaldım elimde olmayan sebeplerden.Biraz geç yatacağım artık,1 de yatacağım ki saat 2 de leptin ortaya çıkıp işini yapsın Spor adına hiç bir şey yapmadım,yapamadım,kendimi kötü hissetmiyor değilim..
Eşime gelirken keten tohumu sipariş ettim,almış sağolsun,yalnız toz halinde.taneli olanını mı tercih etmeliydim?
Şimdi limonlu yeşil çay içeceğim
o gozleri ciksin mi deyim ne deyim .yahu insan guzel bir soz soylemektende cimrilik edermi hic yaGözleriyle söylediler Ganfed'im,ben aldım mesajı
İyiyiz kuzum ne olsun,sen nasılsın?iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben gun boyu mesguldum hic yazamadim
Cumaya daha çok var ya,7. takıma yakışıyor mu hiç böyle ümitsizlik.Önce siz inanın ki,sonra tartı inanacaktırrrrrrrrrrgaliba artida cikanlardan biride ben olacagim:18:
Kulakları çınlasın,Anşaa'm derdi ya gözlerine otobüs kaçmış diyenevcim hg nasilsin .hala okuz gibi bisey demedilermi58 kiloya düşünce ne olacak bakalım Ganfed'im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?