Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tam buğday unu mu o ?
7 tane lavaş derken?
sen 1 tanesini yiyeceksin değil mi ?
ayyy içine yeşillik ve beyaz peynir sar da ye ama 1 TANE

Küçükken hep oyuncu olmak isterdim. Küçükken dediğim de 15-16 yaşıma kadan sonra babam dedi ki kızım sen urfalısın. Ne oynayacaksan evde oyna ... Tımım bıbıcım dedim

tam buğday unu mu o ?
7 tane lavaş derken?
Evet tarcinli kahve yapıyorum bakalım.nasil olacak böylede güzel olmazsa kahveyi çöpe atma vakti gelmiştir 4 5 tane değişik Türk kahvesi aldım sırayla denerim artik

tam buğday unu mu o ?
7 tane lavaş derken?
Tabii ki tb unu,karalığından anlamadın mı?
Tadına güvenebilsem senin dün bahsettiğin gibi kabak rendeleyip yoğurtlar yerdim ama çiğ tadı nasıl olur bilemedim
Yeşillik ,beyaz peynir fikri de iyiymiş.

cnm herşey gönlünce olur inşş narin ve naif bir yapın var tahminimce
ama sana bir şey diyim bu hayatta seni sevenle brilikte olacaksın
snein sevdigin ile degilll
herşey gönlünce olsun aylacımm, karşına daha iyi insanlar çıkacaktır eminim

okul içinde gözün aydın, birde avukatımız oldu ne güzel

ayvalık tostu
karışık pide
kıymalı pide
sucuklu kaşarlı pide
kıymalı börek

benmi?

közlenmiş patlıcanlı yemegimi , yogurt ve cevizmi yiyecegim
Masumum kabızlıktan yakınıyordun bak şimdi geldi aklıma patlıcanı görünce. A101 de mest marka çaylar var. Kayısılı form çayı da var ama o karın ağrısı yapıyor. Ben çok zorda kalınca akşam normal form çayından 1 tane içiyorum. Liptonun vs çayları fayda etmezken o bayağı etkili.

Küçükken hep oyuncu olmak isterdim. Küçükken dediğim de 15-16 yaşıma kadan sonra babam dedi ki kızım sen urfalısın. Ne oynayacaksan evde oyna ... Tımım bıbıcım dedim
hahahah baban haklı.
Evet tarcinli kahve yapıyorum bakalım.nasil olacak böylede güzel olmazsa kahveyi çöpe atma vakti gelmiştir 4 5 tane değişik Türk kahvesi aldım sırayla denerim artik
seveceksin eminim yaz bana tadını nasıl bulduğunu
Tabii ki tb unu,karalığından anlamadın mı?
Tadına güvenebilsem senin dün bahsettiğin gibi kabak rendeleyip yoğurtlar yerdim ama çiğ tadı nasıl olur bilemedim
Yeşillik ,beyaz peynir fikri de iyiymiş.
dur sana resim atayım ya çok güzeldi ıordan aklımda kaldı o dürüm benim.. az ye sen 1 tane ye sadece bak
ayvalık tostu
karışık pide
kıymalı pide
sucuklu kaşarlı pide
kıymalı börek

benmi?

közlenmiş patlıcanlı yemegimi , yogurt ve cevizmi yiyecegim
o ne ya o yazdıkların ne ilk kez duyuyorum adı da çok çirkin geldi kesin tadı da berbattır
Miuuuuu bi ara takımda enler mi yapsak ?
Misal en duygusal masum gibi
yapalım hadi yapalımözelden hazırlayalım

Öyle bir yapım var gerçekten galiba. Ben güçlü olduğumu düşünüyorum ama işte.

Seni seven kendini de sevdiriyor dimi tatlım ben de öyle düşünüyorum. :) ama senin de biraz sevmen gerek ya. Hiç kıpırtı olmadan da olmuyor ki.

Tek kelimeyle kahvee

Tatlım bana uyar, liste çok da önemli değil esasında, hatta liste beni geriyor. Kilo veremezsem falan diye. Ben burayı özlemişim, burası bana iyi gelir. Zamanında burada başladım, zayıfladım. :) eski mekana dönmek güzel. Ben de seni çok tanımıyorum, ben bıraktığımda nana vardı. Onlar ne oldu sahi.

Hoşgeldin canım tekrardannn

hoş geldin yeniden ben de yeniyim zaten tanışırız inşallah.. nana yı eskiler bilir gelince yazarlar onu tanımıyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…