tam buğday unu mu o ?Kendime 11 kaşık un ,1yumurta ,yarım bardak süt ve ,1 kaşık zeytinyağı ve sudan oluşan 7 tane minik lavaş yaptım ,resimde büyük gözüktüğüne bakmayınYanına ne yesem ne yesem öğleye
Eki Görüntüle 2062625
Küçükken hep oyuncu olmak isterdim. Küçükken dediğim de 15-16 yaşıma kadanahahahah ahahahahaha iğde kuzum sen büyüyünce sanatçı mı olcan şarkıcı dansçı mı olcan rüyalara bak hele
eflalin dekolte füzelerden değil miydi
gebertirim ne dekoltesi yırtmacıhem hava soğuk hasta olursunuz
Evet tarcinli kahve yapıyorum bakalım.nasil olacak böylede güzel olmazsa kahveyi çöpe atma vakti gelmiştir 4 5 tane değişik Türk kahvesi aldım sırayla denerim artiktam buğday unu mu o ?
7 tane lavaş derken?
sen 1 tanesini yiyeceksin değil mi ?
ayyy içine yeşillik ve beyaz peynir sar da ye ama 1 TANE
Tabii ki tb unu,karalığından anlamadın mı?tam buğday unu mu o ?
7 tane lavaş derken?
sen 1 tanesini yiyeceksin değil mi ?
ayyy içine yeşillik ve beyaz peynir sar da ye ama 1 TANE
Benim hayat sanırım bu sefer güzel gidiyor canım. Okul bitti, artık mezunum... Stajıma başladım, stajyer avukatım. Bir yandan da hakimlik sınavlarına hazırlanıyorum 24 Aralıkta. İyi gidiyor sanırım hayat... İşyerinden izne ayrılmak güzel geldi. Duygusal hayat mı, o depremlerde... Birisi var gibiydi, ama beyefendinin 3 yıldır sevgilisi varmış, benim ilgimin de farkındaydı, hiç ses etmedi, hatta çok olmasa da umut vari davrandı. En son geçen sevgilisi olduğunu, ciddi düşündüğünü söyledi. Ben de hayırlı olsun dedim ama kızgınım, bu işi bu kadar uzattığı için. O zamandan söyleyebilirdi, 2 yıl boyunca saçma sapan bir arkadaşlığın içinde olmazdık. Şimdi bitti işte, ama hala sinirliyim, kendimi sevgilisinin yerine koyuyorum da hiç hoş gelmiyor durum.
Neyse şu sıralar ilişkiye de vaktim yok zaten, sınav hazırlık vs derken :)
Anammm ayvalık tostu en bi sevdiğimayvalık tostu
karışık pide
kıymalı pide
sucuklu kaşarlı pide
kıymalı börek
benmi?
közlenmiş patlıcanlı yemegimi , yogurt ve cevizmi yiyecegim
Masumum kabızlıktan yakınıyordun bak şimdi geldi aklıma patlıcanı görünce. A101 de mest marka çaylar var. Kayısılı form çayı da var ama o karın ağrısı yapıyor. Ben çok zorda kalınca akşam normal form çayından 1 tane içiyorum. Liptonun vs çayları fayda etmezken o bayağı etkili.ayvalık tostu
karışık pide
kıymalı pide
sucuklu kaşarlı pide
kıymalı börek
benmi?
hahahah baban haklı.Küçükken hep oyuncu olmak isterdim. Küçükken dediğim de 15-16 yaşıma kadansonra babam dedi ki kızım sen urfalısın. Ne oynayacaksan evde oyna ... Tımım bıbıcım dedim
seveceksin eminim yaz bana tadını nasıl bulduğunuEvet tarcinli kahve yapıyorum bakalım.nasil olacak böylede güzel olmazsa kahveyi çöpe atma vakti gelmiştir 4 5 tane değişik Türk kahvesi aldım sırayla denerim artik
dur sana resim atayım ya çok güzeldi ıordan aklımda kaldı o dürüm benim.. az ye sen 1 tane ye sadece bakTabii ki tb unu,karalığından anlamadın mı?
Tadına güvenebilsem senin dün bahsettiğin gibi kabak rendeleyip yoğurtlar yerdim ama çiğ tadı nasıl olur bilemedim
Yeşillik ,beyaz peynir fikri de iyiymiş.
o ne ya o yazdıkların ne ilk kez duyuyorum adı da çok çirkin geldi kesin tadı da berbattırayvalık tostu
karışık pide
kıymalı pide
sucuklu kaşarlı pide
kıymalı börek
benmi?
yapalımMiuuuuu bi ara takımda enler mi yapsak ?
Misal en duygusal masum gibi
Ben cok gec yattim canim. Esim gec geldi, sonra da ona yardim ettim, ceviri falan yaptik, 11,30da anca uyuya bildimdün akşam ne yaptın merak ettim ben 8,30 da uyudum
anlamadımAnammm ayvalık tostu en bi sevdiğim
cnm herşey gönlünce olur inşş narin ve naif bir yapın var tahminimce
ama sana bir şey diyim bu hayatta seni sevenle brilikte olacaksın
snein sevdigin ile degilll
herşey gönlünce olsun aylacımm, karşına daha iyi insanlar çıkacaktır eminim
okul içinde gözün aydın, birde avukatımız oldu ne güzel
Hastasiydim önceden haftada bir mutlaka yerdim Cola ile ama çok önceden 4 yıldır 1 kere yedimanlamadım
Tek kelimeyle kahveehahahah baban haklı.
seveceksin eminim yaz bana tadını nasıl bulduğunu
dur sana resim atayım ya çok güzeldi ıordan aklımda kaldı o dürüm benim.. az ye sen 1 tane ye sadece bak
o ne ya o yazdıkların ne ilk kez duyuyorum adı da çok çirkin geldi kesin tadı da berbattır
yapalımhadi yapalım özelden hazırlayalım
A aylanil
baktım şimdi geçmişe de.. 490. etapta bildirimsiz izne ayrılmışsın.. ocak ayında sanırım..
yarın 542. etap olacak.. 52 etaptır yoksun yani..
takımda tabi ki varsın hoş geldin :) liste sayımız şuan epey fazla.. listeye alma konusunda bir şey diyemem cqanım seni de tanımıyorum daha ben .. bakalım.. ayrı kaldığın etap sayısı da çok fazla.. beraber yol alırız liste ise nasip ..
hadi be yine mi kurtarmadı kız aaaaTek kelimeyle kahvee
Hoşgeldin canım tekrardannnTatlım bana uyar, liste çok da önemli değil esasında, hatta liste beni geriyor. Kilo veremezsem falan diye. Ben burayı özlemişim, burası bana iyi gelir. Zamanında burada başladım, zayıfladım. :) eski mekana dönmek güzel. Ben de seni çok tanımıyorum, ben bıraktığımda nana vardı. Onlar ne oldu sahi.
hoş geldin yenidenTatlım bana uyar, liste çok da önemli değil esasında, hatta liste beni geriyor. Kilo veremezsem falan diye. Ben burayı özlemişim, burası bana iyi gelir. Zamanında burada başladım, zayıfladım. :) eski mekana dönmek güzel. Ben de seni çok tanımıyorum, ben bıraktığımda nana vardı. Onlar ne oldu sahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?