- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Yok balım kurtarmadi tarcinli çok severim.ben elmanın üstüne eker yerim o derece ama tarzından bile bogg getirdi şuanhadi be yine mi kurtarmadı kız aaaa
Hastasiydim önceden haftada bir mutlaka yerdim Cola ile ama çok önceden 4 yıldır 1 kere yedim
at çöpe gitsin be çekilir dert değilYok balım kurtarmadi tarcinli çok severim.ben elmanın üstüne eker yerim o derece ama tarzından bile bogg getirdi şuan
Miu ben mezun olmak istesem kacla olabiliyorumhadi be yine mi kurtarmadı kız aaaa
Evet ya 4 tane çeşit daha var bakalım onlar nasillat çöpe gitsin be çekilir dert değil
Artık dışarda tek yediğim ocak başı tarzı en kötü tavuk döner oda ayranlatamam zararsızmış tamam ikna oldum ahahahah
Bilim sanat merkezi canımnevooo nevooooooooooooooo @Nevreste
kodesten mektup getirdim sanaaaa @eflalim den .. mektuptan bişey anlamadım ama o nevo anlar cevap yazsın sayfaya ben okurum dedi parmaklıklar ardından
eflal der ki: bilsem.. bilsem le ilgili yarın öğretmenle konuşacakmış.. benim oğlum girsin istiyorum diyor.. girsin mi ne der nevo buna dedi..
bilsem ne lobunu ben didim
Beyaz peynir domates ne güzel giderdiKendime 11 kaşık un ,1yumurta ,yarım bardak süt ve ,1 kaşık zeytinyağı ve sudan oluşan 7 tane minik lavaş yaptım ,resimde büyük gözüktüğüne bakmayınYanına ne yesem ne yesem öğleye
Eki Görüntüle 2062625
Ayvalık tostu en bir sevdiğimayvalık tostu
karışık pide
kıymalı pide
sucuklu kaşarlı pide
kıymalı börek
benmi?
közlenmiş patlıcanlı yemegimi , yogurt ve cevizmi yiyecegim
Veli grubu sinir harbi yaşatıyor..
ben diyorum maddi şeyler sevmiyor öğretmenler.. onlar bilmem ne vakfına bağış yapalım öğretmen adına, künye alalım yok o da yok bu da.. ay oldu olacak cumhuriyet altını takalım.. Ben mi saçma düşünüyorum? Face de öğretmenler yazmış böyle hediyeler almayın diye.. Bakın böyle demiş öğretmenler diyoum yok NATO kafa.. Bana böyle hediye gelse bir kitap ayracı ismimin yazdığı çok mutlu olurum ya.. Hele ağaç dikildi ağlarım..
@eflalim in yazısını okudunuz.. haksız mıyım diyor.. veli gurubu krize sokmuş ah banlı olmayaydım keşke bugün diyor size dert yanacakmış ben ilettimyorumlarınızı bekliyor
Bende kesinlikle maddi değeri olan hediyeye karşıyım durumu olan var olmayan var ne alaka kolye yok altın küpe saçma alın kitap çiçek mis gibi yada o kadar maddi birşey yapacağız diye düşünüyorsunuzsa sınıfa kütüphane yapılsın öğretmene en güzel hediye olur benceVeli grubu sinir harbi yaşatıyor..
ben diyorum maddi şeyler sevmiyor öğretmenler.. onlar bilmem ne vakfına bağış yapalım öğretmen adına, künye alalım yok o da yok bu da.. ay oldu olacak cumhuriyet altını takalım.. Ben mi saçma düşünüyorum? Face de öğretmenler yazmış böyle hediyeler almayın diye.. Bakın böyle demiş öğretmenler diyoum yok NATO kafa.. Bana böyle hediye gelse bir kitap ayracı ismimin yazdığı çok mutlu olurum ya.. Hele ağaç dikildi ağlarım..
@eflalim in yazısını okudunuz.. haksız mıyım diyor.. veli gurubu krize sokmuş ah banlı olmayaydım keşke bugün diyor size dert yanacakmış ben ilettimyorumlarınızı bekliyor
54.7 den itibaren olabiliyorsun kuzum :)Miu ben mezun olmak istesem kacla olabiliyorum
ay sağol makbuş öğrenmiş oldumBilim sanat merkezi canım
54.7 ne yav ben hedefi 50 yapmadım ona rağmen.o rakam mi kafa gitti suan54.7 den itibaren olabiliyorsun kuzum :)
ay sağol makbuş öğrenmiş oldum
Sen de beni iyice pisboğaz yaptın hadur sana resim atayım ya çok güzeldi ıordan aklımda kaldı o dürüm benim.. az ye sen 1 tane ye sadece bak
Hedefin 50 ve başlangıç kilon 73.5 iken mezuniyet koşulun bu kuzum 54.7 çıkıyor işte :)54.7 ne yav ben hedefi 50 yapmadım ona rağmen.o rakam mi kafa gitti suan
Bu işte.. tam buğday unundan krep ve dürüm yapmış :)Sen de beni iyice pisboğaz yaptın ha
Bilseydim krep yapardım
Mium ne olur bana akıl ver şimdi bu hafta net sabit yada eksi 200 300 en fazla gelir ben 50 hatta 48 istiyorum ama listede devam.mi edeyim yoksa korumaya geçip azıcık azıcık mi vereyim boyum 156 ymis benim yarın 51.9 ciksam yeter mi devam mı kusura bakma senide yoruyorum ama beynim durdu bu haftaHedefin 50 ve başlangıç kilon 73.5 iken mezuniyet koşulun bu kuzum 54.7 çıkıyor işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?