Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bilim sanat merkezi canım

Veli grubu sinir harbi yaşatıyor..

ben diyorum maddi şeyler sevmiyor öğretmenler.. onlar bilmem ne vakfına bağış yapalım öğretmen adına, künye alalım yok o da yok bu da.. ay oldu olacak cumhuriyet altını takalım.. Ben mi saçma düşünüyorum? Face de öğretmenler yazmış böyle hediyeler almayın diye.. Bakın böyle demiş öğretmenler diyoum yok NATO kafa.. Bana böyle hediye gelse bir kitap ayracı ismimin yazdığı çok mutlu olurum ya.. Hele ağaç dikildi ağlarım..

@eflalim in yazısını okudunuz.. haksız mıyım diyor.. veli gurubu krize sokmuş ah banlı olmayaydım keşke bugün diyor size dert yanacakmış ben ilettim yorumlarınızı bekliyor

Beyaz peynir domates ne güzel giderdi
ayvalık tostu
karışık pide
kıymalı pide
sucuklu kaşarlı pide
kıymalı börek

benmi?

közlenmiş patlıcanlı yemegimi , yogurt ve cevizmi yiyecegim
Ayvalık tostu en bir sevdiğim Tabisi patlıcanı yoğurdu cevizi tercih ediyoruz annnemmmm

Şimdi kim hangisini demiş anlamadım ama manevi şeyler en güzeli onda hem fikirim Öğretmenler günü yaklaştı ondan bu durumlar dimi

Bende kesinlikle maddi değeri olan hediyeye karşıyım durumu olan var olmayan var ne alaka kolye yok altın küpe saçma alın kitap çiçek mis gibi yada o kadar maddi birşey yapacağız diye düşünüyorsunuzsa sınıfa kütüphane yapılsın öğretmene en güzel hediye olur bence

Bu işte.. tam buğday unundan krep ve dürüm yapmış :)

Eki Görüntüle 2062635
Bilseydim krep yapardım
Çok güzel duruyor,görenin canı çekmez inşallah.Krep niye benim aklıma hiç gelmedi ki,oğluma kahvaltıda yapıyorum ,kendime tb unundan yapmak hiç aklıma gelmemişti

Hedefin 50 ve başlangıç kilon 73.5 iken mezuniyet koşulun bu kuzum 54.7 çıkıyor işte :)
Mium ne olur bana akıl ver şimdi bu hafta net sabit yada eksi 200 300 en fazla gelir ben 50 hatta 48 istiyorum ama listede devam.mi edeyim yoksa korumaya geçip azıcık azıcık mi vereyim boyum 156 ymis benim yarın 51.9 ciksam yeter mi devam mı kusura bakma senide yoruyorum ama beynim durdu bu hafta

Bizim burda var komşu gelin var kaynanası var kız doğum yaptı sezaryen çocuğu hastanede nefes sıkıntısı varbeegin kadın in sancısı var akşam getirmişler kadını kaynanam gitmiş yanına kaynanası da kızı üstt katında oturur. Kadın in torunu olmuş ne aşağıya inmiş n bişey kızın kocasına anahtarı kaynanama vermiş ben yokum sen yemek getirsin kızın anada yok başında kimsesiz gibi kaynanaam sabah gitmiş kahvaltısının vermiş çayını demlenmiş kadın ondan sonra inmiş aşağıya bende uğradım bi kızın sancisi var çok kötü oldum ya kaynanam bi yere gitti çorbasını yemeğini yap ver dedi sevaptır anahtarinida verdi kızın kaynana si hiç gitmiş hazır çorba almış yapmış baharatlı baharatlı kadına diyorum bak abla kaynanaam bana 40 gün yemek çıkardı bebeğimi hergün yıkadı sende ilgilen günahtır dedim yok
Siz soruyordunuz ya kaynana sevgisi nerden geliyor aha burdan geliyor merhametini sevdiğim
:) kadinada bi sinir oldum Rabbim kimseyi kimsesiz bırakmasın. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…