Aaahhhh süpersin tatlim.bravo bravo bravoGunaydin fistiklarrr
Sinavdan ciktim.. Sukurler olsunki kazandin.. Benim icin dua eden herkesten Allah razi olsunn..
Birazdan hazirlanip ise gidicemmm.. Oyle bir rahatladimki kizlarrr sormayinn
bak görüyormusun yaaa,hayret bisey.Mutlaka olacaktır bitanem
Gerçekten heyecan verici bitanem,ama yavrularım gelince çok daha güzel olacak eminimBi an hissedemedim Azerim ama,gönlünde ne varsa hayırlısı olsun inşallah
Afiyetler olsun Ayşen'ime
Daha cumaya çok var bitanem,toparlanırsın
Bitanem teşekkür ederim,bugün startı verdik çok şükür.Allah utandırmasın
Daha cumaya çok var güzel ablam benim,toparlarsın
Öyle bir kararlılık,öyle bir azim sinmiş ki bu harflere,kokusu bana kadar ulaştı.Başaracaksın canım,biliyorum
]Nev sana ne demiştiYine hislerinde yanılmadı Çok mutlu oldum prensesim,sen herşeyin en güzeline layıksın.Dün gece uyumadan sana çok dua ettim,şükürler olsun Rabbimize.Bir çocuk sevindir ya da bir muhtacı doyur oldu mu gülüm,2 rekat da şükür namazını unutma
Bitanem birazdan evden çıkmam lazım ama akşama ayrıntılı yazıcam,hayırlı olsun Saferan'ım
]1 galeta 14 kalori,gayet makul,harikasın bitanem
Canlarım bugün okulun ilk günüydü malum.2 çok yakın arkadaşım hariç kimse kilom hakkında yorum yapmadı ama gözleri ile söylediler diyimDemiştim ya,bizimkiler böyledir,1 kilo alsan herkes söyler 50 kilo versen kimse söylemez
bende bendeeeeeeeeeee.valla cok mesguldümiyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben gun boyu mesguldum hic yazamadim
iyiyim canım,sen nasılsın.İlk günümü başarıyla bitiridim,akşam yemeğimi geciktirmem hariç.şimdi de limonlu yeşil çay içtim.o nasıl iğrenç bir şeydir.Bunca sene içmeyişimin nedenini hatırladım içince
Bitanem içine 1 kabuk tarçın ve çok az şeker atarsan tadı güzelleşecektir,tarçın o güzelliği veriyor yeşil çayaiyiyim canım,sen nasılsın.İlk günümü başarıyla bitiridim,akşam yemeğimi geciktirmem hariç.şimdi de limonlu yeşil çay içtim.o nasıl iğrenç bir şeydir.Bunca sene içmeyişimin nedenini hatırladım içince
Yumuşak geçişler bitanem,beyni ürkütmeden.Sporu ve suyu ay ay arttırıyor,yediklerimizi ay ay azaltıyoruz.İnan bana diyete başladığım ilk ay günde yalnızca 10 dakika yürüyordum.Her ay üzerine 10 dk ekleyerek devam ettim ve bedenim uyum sağladı.Bu hafta kilo verdiğini görünce çok farklı bir mutlulukla sarılacaksın diyetine inan banatamam nevim,sporu yavaş yavaş yapacağım
Bitanem içine 1 kabuk tarçın ve çok az şeker atarsan tadı güzelleşecektir,tarçın o güzelliği veriyor yeşil çaya
he valla o nasıl bişey yaa bütün sağlıklı şeyler tatsız tuzsuziyiyim canım,sen nasılsın.İlk günümü başarıyla bitiridim,akşam yemeğimi geciktirmem hariç.şimdi de limonlu yeşil çay içtim.o nasıl iğrenç bir şeydir.Bunca sene içmeyişimin nedenini hatırladım içince
Gunaydin sekerlerr..bugun erkenciyimmm...
aksamci olacaktim ama is arkadasimin ati hastalanmis sabahda doktor gelecekmis...gorevleri degistikk
ama sabah bin bir telasla kalktim...malum pazartesi gece sinavdan gozume uyku girmemisti...dun gece birde yattim yine erken kalkinca bu agir bunye fren verdi..bir kalktim saat 06.11 nasil dusa girdim hazirlandim bilmiyorum ama sukur gec kalkmaktan kurtuldumbuarada dun aksam eve gittigimde tartildim duramadim ve dolu migdeyle 500gr assagidaydim..cumaya kesin 1 kilo eksideyim
Gunaydin doga ablacim..gunun aydinnn olsunnn
nasilsin bugun..basladinmi diyete?
bıraksalar başlıycam da neyseee öğlene pirinç yiycem cumaya kadar bişeyler yapmalıyım pazarda 30 dk yürüdüm bu gün de yürürüm inşallah
günaydııııııııııııın..............................................
herkese günaydın sonunda kvuştum sizlere
kocaman fincanda bitmek bilmez yaufbende hic sevmiyorum canim yaaaaa.resmen agzimi gözümü burusturarak iciyorum:120::120::120:.ama koooocaman bir fincana yapiyorum ben.o zaman tadinin kötülügü azaliyor biraz.
ben severim erken kalkmayı,işler biter çabucak.Erken kalkan yol alıresim demin ise gitti.burada saat 6 ve ben onunla beraber kalktim yaa.ne güzel biraz daha uyumak varken kalkiyorum bazen esim böyle ise giderken.iyyyyy en gicik oldugum sey erken kalkmaktir.
kabuk tarçını bir fincana 1 adet mi koyayım,1 tane bütün fazla olurmuş gibi ama?Bitanem içine 1 kabuk tarçın ve çok az şeker atarsan tadı güzelleşecektir,tarçın o güzelliği veriyor yeşil çaya
Yumuşak geçişler bitanem,beyni ürkütmeden.Sporu ve suyu ay ay arttırıyor,yediklerimizi ay ay azaltıyoruz.İnan bana diyete başladığım ilk ay günde yalnızca 10 dakika yürüyordum.Her ay üzerine 10 dk ekleyerek devam ettim ve bedenim uyum sağladı.Bu hafta kilo verdiğini görünce çok farklı bir mutlulukla sarılacaksın diyetine inan bana
Güzel takımımın güzel üyeleri,hepinize günaydın,sizi seviyorum
sabah aç karnına tartılsan demek rahat 1 kg aşağıda çıkacaksın canım.cumaya daha fazla vermiş bile olabilirsin :13:Gunaydin sekerlerr..bugun erkenciyimmm...
aksamci olacaktim ama is arkadasimin ati hastalanmis sabahda doktor gelecekmis...gorevleri degistikk
ama sabah bin bir telasla kalktim...malum pazartesi gece sinavdan gozume uyku girmemisti...dun gece birde yattim yine erken kalkinca bu agir bunye fren verdi..bir kalktim saat 06.11 nasil dusa girdim hazirlandim bilmiyorum ama sukur gec kalkmaktan kurtuldumbuarada dun aksam eve gittigimde tartildim duramadim ve dolu migdeyle 500gr assagidaydim..cumaya kesin 1 kilo eksideyim
zayıflatma etkisi var mı bilmiyorum ama insülini dengelediğini biliyorum.Hatta montignac diyeti yapanlar canları çok tatlı istediğinde tarçınlı süt içerler.Birebir geliyormuş tatlı krizlerine.tadı da çok güzel oluyormuşGunaydin nilosummm...
Allahim hayirli gunler gorevler nasib etsin... ya tarcinin zayiflatma etkiside varmis..dedemin ikinci hanimi diyordu..gunde bir cay kasigi tarcin her ogunden once diye..ama ben okadar dinlemedim hic..bendemi yanimda tarcin tasisam :26::26: Allahtan o yesil caya alisabildimde diyet eziyet olmaktan biraz kurtuldu gozumde
ben de sadece ben sevmiyorum yeşil çayı sanıyordumhe valla o nasıl bişey yaa bütün sağlıklı şeyler tatsız tuzsuz
günaydın kızlarrrr
hoşbulduk canım benim.yanlız artılardayım ben yaaaa.hoşgeldin hülyaaaaaa...............
Günaydın canım kaptanım benimGunaydin sekerlerr..bugun erkenciyimmm...
Gülüm tarçın sade su şişisindeki suyun içine atılsa bile çok etkili.Benim çantamda minicik bir kutuda birkaç kabuk tarçın ve birkaç karanfil hep durur,nereye gitsem taşırımGunaydin nilosummm...
Allahim hayirli gunler gorevler nasib etsin... ya tarcinin zayiflatma etkiside varmis..dedemin ikinci hanimi diyordu..gunde bir cay kasigi tarcin her ogunden once diye..ama ben okadar dinlemedim hic..bendemi yanimda tarcin tasisam :26::26: Allahtan o yesil caya alisabildimde diyet eziyet olmaktan biraz kurtuldu gozumde
Günaydın canım
Hoşgeldin canım,biz de seni çok özledikherkese günaydın sonunda kvuştum sizlere
Günaydın canım,1 tane kabuk tarçın fazla gelmiyor.Aynı tarçını kurulayıp akşam içeceğin diğer fincanda da kullunubilirsinkabuk tarçını bir fincana 1 adet mi koyayım,1 tane bütün fazla olurmuş gibi ama?
anlıyorum canım,tamamdır
günayydınnn
Hemen bakıyorumEfenim bu sabah yediklerim;
1.5 yemek kaşığı keten tohumu
500 ml su
kahvaltı:
2 ad. kayısı yumurta
10 ad. tuzu alınmış zeytin
50 gr. beyaz peynir
2 küçük domates(kekik serptim)
1 salatalık
1 biber
1 çay bardağı ceviz
2 ad. gün kurusu kayısı
1 fincan limonlu yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?