Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin fistiklarrr

Sinavdan ciktim.. Sukurler olsunki kazandin.. Benim icin dua eden herkesten Allah razi olsunn..
Birazdan hazirlanip ise gidicemmm.. Oyle bir rahatladimki kizlarrr sormayinn
Aaahhhh süpersin tatlim.bravo bravo bravoAllah dualarimizi kabul etti
bak görüyormusun yaaa,hayret bisey.
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben gun boyu mesguldum hic yazamadim
bende bendeeeeeeeeeee.valla cok mesguldüm

bende hic sevmiyorum canim yaaaaa.resmen agzimi gözümü burusturarak iciyorum:120::120::120:.ama koooocaman bir fincana yapiyorum ben.o zaman tadinin kötülügü azaliyor biraz.

esim demin ise gitti.burada saat 6 ve ben onunla beraber kalktim yaa.ne güzel biraz daha uyumak varken kalkiyorum bazen esim böyle ise giderken.iyyyyy en gicik oldugum sey erken kalkmaktir.

Bitanem içine 1 kabuk tarçın ve çok az şeker atarsan tadı güzelleşecektir,tarçın o güzelliği veriyor yeşil çaya

tamam nevim,sporu yavaş yavaş yapacağım
Yumuşak geçişler bitanem,beyni ürkütmeden.Sporu ve suyu ay ay arttırıyor,yediklerimizi ay ay azaltıyoruz.İnan bana diyete başladığım ilk ay günde yalnızca 10 dakika yürüyordum.Her ay üzerine 10 dk ekleyerek devam ettim ve bedenim uyum sağladı.Bu hafta kilo verdiğini görünce çok farklı bir mutlulukla sarılacaksın diyetine inan bana
Güzel takımımın güzel üyeleri,hepinize günaydın,sizi seviyorum

Gunaydin sekerlerr..bugun erkenciyimmm...
aksamci olacaktim ama is arkadasimin ati hastalanmis sabahda doktor gelecekmis...gorevleri degistikk
ama sabah bin bir telasla kalktim...malum pazartesi gece sinavdan gozume uyku girmemisti...dun gece birde yattim yine erken kalkinca bu agir bunye fren verdi..bir kalktim saat 06.11 nasil dusa girdim hazirlandim bilmiyorum ama sukur gec kalkmaktan kurtuldum buarada dun aksam eve gittigimde tartildim duramadim ve dolu migdeyle 500gr assagidaydim..cumaya kesin 1 kilo eksideyim

Bitanem içine 1 kabuk tarçın ve çok az şeker atarsan tadı güzelleşecektir,tarçın o güzelliği veriyor yeşil çaya

Gunaydin nilosummm...
Allahim hayirli gunler gorevler nasib etsin... ya tarcinin zayiflatma etkiside varmis..dedemin ikinci hanimi diyordu..gunde bir cay kasigi tarcin her ogunden once diye..ama ben okadar dinlemedim hic..bendemi yanimda tarcin tasisam :26::26: Allahtan o yesil caya alisabildimde diyet eziyet olmaktan biraz kurtuldu gozumde

he valla o nasıl bişey yaa bütün sağlıklı şeyler tatsız tuzsuz

günaydın kızlarrrr

bıraksalar başlıycam da neyseee öğlene pirinç yiycem cumaya kadar bişeyler yapmalıyım pazarda 30 dk yürüdüm bu gün de yürürüm inşallah

kim engelliyor seni ablacim..hemen soyle kellesini alalim bu yolda onumuze cikan her engelli asamamiz sart..nasil oldugu fark etmez
bende pazar gunu yuzmeye gittim..dun sinavim vardi diye yuruyemedim..bugunde yorgunluktan yuruyemem ama insallah yarin birseyler yapariz artik

günaydııııııııııııın..............................................

bende hic sevmiyorum canim yaaaaa.resmen agzimi gözümü burusturarak iciyorum:120::120::120:.ama koooocaman bir fincana yapiyorum ben.o zaman tadinin kötülügü azaliyor biraz.
kocaman fincanda bitmek bilmez yauf
esim demin ise gitti.burada saat 6 ve ben onunla beraber kalktim yaa.ne güzel biraz daha uyumak varken kalkiyorum bazen esim böyle ise giderken.iyyyyy en gicik oldugum sey erken kalkmaktir.
ben severim erken kalkmayı,işler biter çabucak.Erken kalkan yol alır

kabuk tarçını bir fincana 1 adet mi koyayım,1 tane bütün fazla olurmuş gibi ama?
anlıyorum canım,tamamdır
günayydınnn

sabah aç karnına tartılsan demek rahat 1 kg aşağıda çıkacaksın canım.cumaya daha fazla vermiş bile olabilirsin :13:
zayıflatma etkisi var mı bilmiyorum ama insülini dengelediğini biliyorum.Hatta montignac diyeti yapanlar canları çok tatlı istediğinde tarçınlı süt içerler.Birebir geliyormuş tatlı krizlerine.tadı da çok güzel oluyormuş
he valla o nasıl bişey yaa bütün sağlıklı şeyler tatsız tuzsuz

günaydın kızlarrrr
ben de sadece ben sevmiyorum yeşil çayı sanıyordum içenler bayıla bayıla içiyorlarmış gibi görünüyorlar da

Herkese günaydınnnn :79:

Efenim bu sabah yediklerim;
1.5 yemek kaşığı keten tohumu
500 ml su
kahvaltı:
2 ad. kayısı yumurta
10 ad. tuzu alınmış zeytin
50 gr. beyaz peynir
2 küçük domates(kekik serptim)
1 salatalık
1 biber
1 çay bardağı ceviz
2 ad. gün kurusu kayısı
1 fincan limonlu yeşil çay

Günaydın canım kaptanım benim Harikasınnnnnnnn Madem öyle ben de söyleyim,ben de en son bildirime göre 500 gr eksideyim.Gülüm yarışıyoruz bak haberin olsun,ensendeyim

Gülüm tarçın sade su şişisindeki suyun içine atılsa bile çok etkili.Benim çantamda minicik bir kutuda birkaç kabuk tarçın ve birkaç karanfil hep durur,nereye gitsem taşırım Hem sakinleştirici özelliği de vardır

Günaydın canım

herkese günaydın sonunda kvuştum sizlere
Hoşgeldin canım,biz de seni çok özledik

kabuk tarçını bir fincana 1 adet mi koyayım,1 tane bütün fazla olurmuş gibi ama?
anlıyorum canım,tamamdır
günayydınnn
Günaydın canım,1 tane kabuk tarçın fazla gelmiyor.Aynı tarçını kurulayıp akşam içeceğin diğer fincanda da kullunubilirsin

Hemen bakıyorum Muhteşem bir menü,gerçekten ve kesinlikle kusursuz

Nilosum Elbet yarisiriz yine ama sen benden ondesin
Sen nasil kullaniyorsun tarcini?? Toz tarcinmi
Tum tarcinmi?? Bizim burda tum tarcin 6-7 cnm uzunlugunda rolo halinde oluyor.. Oylemi birtanesini atmam lazim su sisemin icine?? Belki tarcinli su fayda ederde gecerim seni

Ama kizlar ben busefer cok yuruyus yapmicam kosu bandinda..

Cunku benim gibi deli gibi yuriuenlerin vucudu alisiyormus sonra faydasjni goremiyormusuz.. Birtane diyetisyen oyle yazmos nette.. Haftada 7 gun yarine 4-5 gun spor yapicam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…