Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bilseydim krep yapardım
Çok güzel duruyor,görenin canı çekmez inşallah.Krep niye benim aklıma hiç gelmedi ki,oğluma kahvaltıda yapıyorum ,kendime tb unundan yapmak hiç aklıma gelmemişti
Yap yap krep çok iyi ben evde denemiştim baya başarılı oluyor
Vayt şöyle düşünüyorum.. bu haftaki az eksi senin hastalığının etkisi.. ancak çıktı işte.. diğer haftalar klasik döngüne girersin sen zaten.. listede kalmalıdın hedefe kadar net söylüyorum. Listeden çıkmanın sana fatdası yok hedefe giden yolunu yavaşlatır sadece.. listede hedefe kaadr yol alıp mezun olmak lazım.. 50 yi görelim biz önce .. mezuniyet saçma şuan çok.

hatırlıyorum tabiki, hoşgeldin canım,

İşte tamda bende o yüzden sevmiyorum ilk dogumumda 1 hafta kaldı yemeği ayağına gorurdum hastaneden çıktım ertesi sabah kızı aradı kahvaltı hazırla aç geliyorum diye

İkincide doğumdan 40 sonra geldi bebeği görmeye tek basima iki çocukla uğraştım kahvaltı yemek hepsini kendim yaptim

İşte tamda bende o yüzden sevmiyorum ilk dogumumda 1 hafta kaldı yemeği ayağına gorurdum hastaneden çıktım ertesi sabah kızı aradı kahvaltı hazırla aç geliyorum diye

Ne insanlar var ya ben çok şaşırıyorum hiç allah korkusu yok ya bende bugün muhtaç olursam yok bilmiyorum

O zaman tamam kaptanim ben zaten biliyorsun listeden çıkmayı istemiyorum ama bu hafta bu şekil de olunca tirstim o liste benim için çok değerli zarar vermek istemiyorum açık açık bu yüzden stres yaşıyorum arkadaşlarımın hakkına giriyorum diye tüm korkum bu

Allah razı olsun kv ve senden.Her kv aynı değil işte,benim kv de yapmaz,annem gelmişti lohusalığımda,kimbilir belki de annesi yapsın diye oralı olmadı.Virgülsüz olduğu için 2 kere okudum da anladım

Allah merhamet versin kalbine ne yaşadılar bilinmez ama insan bu durumdaki düşmanına reva gormez bu muameleyi
Benimde annem dogum yapan herkese koşardı ne gerekiyorsa hastanede mi kalınacak bebek mi yıkanacak yemek mi yapılacak dr mı gidilecek apartmandaki bebeler anneme babaanne derdi
Biz dört kardesiz ona kimse bakmamış o zaman demis kim lohusa olsa bakacağım kizkardeslerim ve banada hep annem baktı şimdi yaşlandı artık zor
Bizimde kvlerden hic fayda yoktu hemde hic
Arabistanda arkadas dogum yaptir sezeryanla sirayla yemeğini yaptık bebelerin beslenmesini hazırladık toplanip temizliğini yaptık yapmıştımi elimize yyok insaf diyorum

Çok çok çok haklı. Bi kere maddi degeri büyük hediye ogretmeni yük altinda birakiyor veliye karsi.Bi canta fln neyse de abi künye nedir yaa..Ben isterim diyen memnun olan öğretmen de görmedim henüz. Ben hediye gelsin istemiyorum hic cocuklar birbiri onunde veriyorlar herkesin durumu bir degil mahcup olani var.

İlk ogretmenler günümde regldim bi tatli istiyo canim anlatamam.Ogrencimin biri cikolatali gofret getirmis hediye olarak O günkü en güzel hediyem oydu
Bu işte.. tam buğday unundan krep ve dürüm yapmış :)

Eki Görüntüle 2062635
Ya bu muhteşem bişey.

Ahahha Babam mı ölmüş Kız sinek gibi cama yapıştı diyor ya

bi aralar çağrı merkezinde çalıştım. Kendimi İsmail abi gibi hissediyordum. Ayak bileğimi incitmiştim ayaklarımı başka bir sandalyeye uzatıp çaya bisküvi batırırken çağrıya girmiştim. Bi seferinde de acıktım bişeyler yiyordum tam o sıra çağrı geldi. Boğazımda kaldı. Karşıdaki adam işte böyle adamın boğazına dizerim tıkınmadan konuşun ne dediğiniz anlaşılmıyor demişti

İkincide doğumdan 40 sonra geldi bebeği görmeye tek basima iki çocukla uğraştım kahvaltı yemek hepsini kendim yaptim

Yatacak yeri yok kadının ya eden bulur bu dunyada olmasa ahirette valla ben öyle kaynana olmicam iyi olucam ne berbat insanlar var . Senin yerinde olsam hiç konuşmam ölse mezarına gitmem o kadarda kinciyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…