Yap yap krep çok iyi ben evde denemiştim baya başarılı oluyorBilseydim krep yapardım
Çok güzel duruyor,görenin canı çekmez inşallah.Krep niye benim aklıma hiç gelmedi ki,oğluma kahvaltıda yapıyorum ,kendime tb unundan yapmak hiç aklıma gelmemişti
Vayt şöyle düşünüyorum.. bu haftaki az eksi senin hastalığının etkisi.. ancak çıktı işte.. diğer haftalar klasik döngüne girersin sen zaten.. listede kalmalıdın hedefe kadar net söylüyorum. Listeden çıkmanın sana fatdası yok hedefe giden yolunu yavaşlatır sadece.. listede hedefe kaadr yol alıp mezun olmak lazım.. 50 yi görelim biz önce .. mezuniyet saçma şuan çok.Mium ne olur bana akıl ver şimdi bu hafta net sabit yada eksi 200 300 en fazla gelir ben 50 hatta 48 istiyorum ama listede devam.mi edeyim yoksa korumaya geçip azıcık azıcık mi vereyim boyum 156 ymis benim yarın 51.9 ciksam yeter mi devam mı kusura bakma senide yoruyorum ama beynim durdu bu hafta
hatırlıyorum tabiki, hoşgeldin canım,@aeben abla, ne güzel güne denk gelmişim, doğum günün kutlu olsun. :)
@masumm tatlım, ben de seni hatırlıyorum. eskilerden birkaç kişi kalmış, herkes gitmiş.
@saydin78 o da burada, canım ablam.
Sarayca canısı, son dönem yarışlarımız benim aklımda ama sen unutmuşsundur. Çok uzun oldu, çok sular aktı üstünden.
@Ausencia kuzum, canım hamileymişsin... Çok sevindim, Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah. :)
@MiuLego tatlım hoşbulduk, şimdi gruba katıldım mı ben, izne ayrılmıştım normalde, ama 1 yıl geçti, benim durumum ne olacak şimdi, listeye girmek için 2 hafta bekleyecek miyim ben de. :)
Yalnız bu grup çok hızlı ilerliyor. Geceden bu yana resmen 80 sayfa, hanımlar hızınıza yetişilmezzz...
AhahhaAyyy nehiiir nerden geldi aklına
İşte tamda bende o yüzden sevmiyorum ilk dogumumda 1 hafta kaldı yemeği ayağına gorurdum hastaneden çıktım ertesi sabah kızı aradı kahvaltı hazırla aç geliyorum diyeBizim burda var komşu gelin var kaynanası var kız doğum yaptı sezaryen çocuğu hastanede nefes sıkıntısı varbeegin kadın in sancısı var akşam getirmişler kadını kaynanam gitmiş yanına kaynanası da kızı üstt katında oturur. Kadın in torunu olmuş ne aşağıya inmiş n bişey kızın kocasına anahtarı kaynanama vermiş ben yokum sen yemek getirsin kızın anada yok başında kimsesiz gibi kaynanaam sabah gitmiş kahvaltısının vermiş çayını demlenmiş kadın ondan sonra inmiş aşağıya bende uğradım bi kızın sancisi var çok kötü oldum yakaynanam bi yere gitti çorbasını yemeğini yap ver dedi sevaptır anahtarinida verdi kızın kaynana si hiç gitmiş hazır çorba almış yapmış baharatlı baharatlı kadına diyorum bak abla kaynanaam bana 40 gün yemek çıkardı bebeğimi hergün yıkadı sende ilgilen günahtır dedim yok
Siz soruyordunuz ya kaynana sevgisi nerden geliyor aha burdan geliyor merhametini sevdiğim
:) kadinada bi sinir oldum Rabbim kimseyi kimsesiz bırakmasın. .
İkincide doğumdan 40 sonra geldi bebeği görmeye tek basima iki çocukla uğraştım kahvaltı yemek hepsini kendim yaptimBizim burda var komşu gelin var kaynanası var kız doğum yaptı sezaryen çocuğu hastanede nefes sıkıntısı varbeegin kadın in sancısı var akşam getirmişler kadını kaynanam gitmiş yanına kaynanası da kızı üstt katında oturur. Kadın in torunu olmuş ne aşağıya inmiş n bişey kızın kocasına anahtarı kaynanama vermiş ben yokum sen yemek getirsin kızın anada yok başında kimsesiz gibi kaynanaam sabah gitmiş kahvaltısının vermiş çayını demlenmiş kadın ondan sonra inmiş aşağıya bende uğradım bi kızın sancisi var çok kötü oldum yakaynanam bi yere gitti çorbasını yemeğini yap ver dedi sevaptır anahtarinida verdi kızın kaynana si hiç gitmiş hazır çorba almış yapmış baharatlı baharatlı kadına diyorum bak abla kaynanaam bana 40 gün yemek çıkardı bebeğimi hergün yıkadı sende ilgilen günahtır dedim yok
Siz soruyordunuz ya kaynana sevgisi nerden geliyor aha burdan geliyor merhametini sevdiğim
1 ay sonra oradayımKuş muyum yoksa iri güvercin mi bilemedim ama öyle oldu galiba morticanımGel ama bekliyorum seni
İşte tamda bende o yüzden sevmiyorum ilk dogumumda 1 hafta kaldı yemeği ayağına gorurdum hastaneden çıktım ertesi sabah kızı aradı kahvaltı hazırla aç geliyorum diye
Hadi gel artık özledim gari1 ay sonra oradayım
O zaman tamam kaptanim ben zaten biliyorsun listeden çıkmayı istemiyorum ama bu hafta bu şekil de olunca tirstim o liste benim için çok değerli zarar vermek istemiyorum açık açık bu yüzden stres yaşıyorum arkadaşlarımın hakkına giriyorum diye tüm korkum buYap yap krep çok iyi ben evde denemiştim baya başarılı oluyor
Vayt şöyle düşünüyorum.. bu haftaki az eksi senin hastalığının etkisi.. ancak çıktı işte.. diğer haftalar klasik döngüne girersin sen zaten.. listede kalmalıdın hedefe kadar net söylüyorum. Listeden çıkmanın sana fatdası yok hedefe giden yolunu yavaşlatır sadece.. listede hedefe kaadr yol alıp mezun olmak lazım.. 50 yi görelim biz önce .. mezuniyet saçma şuan çok.
Canımı çektiriyorsunuz
Allah razı olsun kv ve senden.Her kv aynı değil işte,benim kv de yapmaz,annem gelmişti lohusalığımda,kimbilir belki de annesi yapsın diye oralı olmadı.Bizim burda var komşu gelin var kaynanası var kız doğum yaptı sezaryen çocuğu hastanede nefes sıkıntısı varbeegin kadın in sancısı var akşam getirmişler kadını kaynanam gitmiş yanına kaynanası da kızı üstt katında oturur. Kadın in torunu olmuş ne aşağıya inmiş n bişey kızın kocasına anahtarı kaynanama vermiş ben yokum sen yemek getirsin kızın anada yok başında kimsesiz gibi kaynanaam sabah gitmiş kahvaltısının vermiş çayını demlenmiş kadın ondan sonra inmiş aşağıya bende uğradım bi kızın sancisi var çok kötü oldum yakaynanam bi yere gitti çorbasını yemeğini yap ver dedi sevaptır anahtarinida verdi kızın kaynana si hiç gitmiş hazır çorba almış yapmış baharatlı baharatlı kadına diyorum bak abla kaynanaam bana 40 gün yemek çıkardı bebeğimi hergün yıkadı sende ilgilen günahtır dedim yok
Allah merhamet versin kalbine ne yaşadılar bilinmez ama insan bu durumdaki düşmanına reva gormez bu muameleyiBizim burda var komşu gelin var kaynanası var kız doğum yaptı sezaryen çocuğu hastanede nefes sıkıntısı varbeegin kadın in sancısı var akşam getirmişler kadını kaynanam gitmiş yanına kaynanası da kızı üstt katında oturur. Kadın in torunu olmuş ne aşağıya inmiş n bişey kızın kocasına anahtarı kaynanama vermiş ben yokum sen yemek getirsin kızın anada yok başında kimsesiz gibi kaynanaam sabah gitmiş kahvaltısının vermiş çayını demlenmiş kadın ondan sonra inmiş aşağıya bende uğradım bi kızın sancisi var çok kötü oldum yakaynanam bi yere gitti çorbasını yemeğini yap ver dedi sevaptır anahtarinida verdi kızın kaynana si hiç gitmiş hazır çorba almış yapmış baharatlı baharatlı kadına diyorum bak abla kaynanaam bana 40 gün yemek çıkardı bebeğimi hergün yıkadı sende ilgilen günahtır dedim yok
@MiuLego bir tane de nehirin yerine yiyeyim mi ,2 ısırmada bittiCanımı çektiriyorsunuz
Ahaha yeme yeme
Çok çok çok haklı. Bi kere maddi degeri büyük hediye ogretmeni yük altinda birakiyor veliye karsi.Bi canta fln neyse de abi künye nedir yaa..Ben isterim diyen memnun olan öğretmen de görmedim henüz. Ben hediye gelsin istemiyorum hic cocuklar birbiri onunde veriyorlar herkesin durumu bir degil mahcup olani var.Veli grubu sinir harbi yaşatıyor..
ben diyorum maddi şeyler sevmiyor öğretmenler.. onlar bilmem ne vakfına bağış yapalım öğretmen adına, künye alalım yok o da yok bu da.. ay oldu olacak cumhuriyet altını takalım.. Ben mi saçma düşünüyorum? Face de öğretmenler yazmış böyle hediyeler almayın diye.. Bakın böyle demiş öğretmenler diyoum yok NATO kafa.. Bana böyle hediye gelse bir kitap ayracı ismimin yazdığı çok mutlu olurum ya.. Hele ağaç dikildi ağlarım..
@eflalim in yazısını okudunuz.. haksız mıyım diyor.. veli gurubu krize sokmuş ah banlı olmayaydım keşke bugün diyor size dert yanacakmış ben ilettimyorumlarınızı bekliyor
Ya bu muhteşem bişey.
AhahhaBabam mı ölmüş Kız sinek gibi cama yapıştı diyor ya
İkincide doğumdan 40 sonra geldi bebeği görmeye tek basima iki çocukla uğraştım kahvaltı yemek hepsini kendim yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?