Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Begüm daha yemeden nasıl eritirim planları yapmışsın:)

He deyiverde ayağını denk alsın

Hosbuldum o beni tanimiyor daha 1 hafta zindan olacak nasil kilo verilir gorsun bakalim bugun yanimda cilekli rulo yiyorlar ben sinav veriyorum bu nenkadar zor bisey boyle
Görme.onları

Bilsem sinav ve mulakatla alıyor ışık görüyorsan denesin bence kardeşimin çocuğu gidiyor eglenceli eğitim

@igdedali iğdeeee @eflalim in rüyana yorumu şu imiş "sivasın ayazında totosu açık kalmış onun"

Ay me güldüm

Sonuna kadar haklisin

Allah merhamet versin o kadına da

kızlar alışveriş yaptım bu gün ve 2 pantolonu da dar aldım bilerek en az 3-4 kg vermem lazım hemde spor yaparak ancak olur, deli miyim neyim
sarayca ben de yaptım bunu zamanında şimdi o pantolonlar bile bol geliyor çok iyi yapmışsın iyi motive olacak o
bu stres yapmayı bırakmazsan ben mezun edicem zaten seni zorla

Yaaa Ahahahhaha Sürekli şikayet

Allah razı olsun kv ve senden.Her kv aynı değil işte,benim kv de yapmaz,annem gelmişti lohusalığımda,kimbilir belki de annesi yapsın diye oralı olmadı.Virgülsüz olduğu için 2 kere okudum da anladım

Kv lerin çoğu gaddar ya bana iyi denk gelmiş çok merhametlidir çok adile nasitim benim telefondan girince böyle oluyor

Yok zaten öyle insanlar kızin düşük riski vardı gene biz yemek götürdük afedersiniz mal gibi kadın bişey anlamadım
Eden bulur kim ne ederse bulur benim kaynanam in annesi melek gibiymiş adı gibi melek kaynanam ona çekmiş.

Yatacak yeri yok kadının ya eden bulur bu dunyada olmasa ahirette valla ben öyle kaynana olmicam iyi olucam ne berbat insanlar var . Senin yerinde olsam hiç konuşmam ölse mezarına gitmem o kadarda kinciyim
Öyle eşimi arayıp şikayet etmiş beni dün gelmiyor gitmiyor hastayım kimse bakmıyor diye he he esimde vaktinde sen ona çok baktinda mi o sana baksın ne diyeyim şimdi ben ona demiş kadın doğum yaptı kimse aramadi bile demiş bebek 40 oldu öyle geldin demiş eşime yinede gideyim mi temizleyeyim mi evini dedim oda bana sen akillanmazsin dedi

Vayt seninkilerde.pek.acımasız mış
Benimkiler en.azından golge etmedi
Onlar öyle düşünmüyorum balım kızı doğum yaptı gittim yemeğini evini temizledim yinede 1 gün girmiştim ikinci gün gitmedim diye kavga ettiler benle artık konusmiyorum gorumcemle kv annesidir diye yine ses etmiyorum

Ya etme bulma dünyası. Bide utanmadan şikayet ediyor sende nasıl iyi kalplisin :) kocanada helal olsun bak seni koruyor. Çok şanslısın anneci değil. Aha buraya yaziyorum birgun sana muhtaç olucak.

Ya etme bulma dünyası. Bide utanmadan şikayet ediyor sende nasıl iyi kalplisin :) kocanada helal olsun bak seni koruyor. Çok şanslısın anneci değil. Aha buraya yaziyorum birgun sana muhtaç olucak.
Aslında çok anneci ama denge işini yavaş yavaş cozuyor vaktinde çok kavgalar ettin kv yüzünden

cnm ben o çayları hatmettim ya
yıllar önce kullandım a101 mest hatta burdada tavsiye etmişyttim birilerine
uzun zman oldu içmeye alsam etki edermi bilmiyorumda
birazda ilaçsız filan kendi kendine gelsin diye bekliyorum...

hadi beeeeeeeee çiftlikte kokoreçtemi yemedin yogsam sen heçç

aynennn kıpırtı olması lazımmmm cnm
arkadaş gibi gördüügndede olmaz zaten

hee annnecimmmmmmmmm

Bu işte.. tam buğday unundan krep ve dürüm yapmış :)

Eki Görüntüle 2062635

ayy süper yaaaaa bayıldımmmmmm

ay inanmıyorum harbimiiiiiiiii
valla ben kv kzıarım filan ama benim ikizler 5 aylık olana kadar ben annemde kaldım
sonra 1 yaşına kadar kv yemegimi, evin işini yaptı, ütüdür vs
lohusalıgımda baktı yani kompostudur vs
kızarım filan ama merhameti vardırrrr
çocuk bakamaz ama yemek vs yapardııııı
ayy çekilin kaynanamı öpecemmmmmmmm

kızlar alışveriş yaptım bu gün ve 2 pantolonu da dar aldım bilerek en az 3-4 kg vermem lazım hemde spor yaparak ancak olur, deli miyim neyim

ayyyy sarayca hiç kıyafetim yokkkkkkkk
rezil gibi aynı şeylerle geliyorum işe
hafta sonu alıcam bende mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…