Begüm daha yemeden nasıl eritirim planları yapmışsın:)evet yürü bakalım gerçekten çok fayda ediyor
bugün tartı güldü yüzüme çok şükür,dün akşam spor yapabilseydim yarına dahada güzel olurdu.....
cumartesi anneme gidiyorum günü var
bide eşimin burda kuzeni var diyodumya hani onun eşide hamilehemde eltimden 2 hafta küçükmüş yavrusu ama bilmiyomuş pazartesi öğrenmişler,onlara çok sevindim, 1 senedir istiyolardı olmamıştı,işte cumartesi akşamınada onlarda kutlama varmış
cumartesi tehlikeli bir gün
He deyiverde ayağını denk alsın
Görme.onlarıHosbuldumo beni tanimiyor daha 1 hafta zindan olacak nasil kilo verilir gorsun bakalim bugun yanimda cilekli rulo yiyorlar ben sinav veriyorum bu nenkadar zor bisey boyle
Bilsem sinav ve mulakatla alıyor ışık görüyorsan denesin bence kardeşimin çocuğu gidiyor eglenceli eğitimnevooo nevooooooooooooooo @Nevreste
kodesten mektup getirdim sanaaaa @eflalim den .. mektuptan bişey anlamadım ama o nevo anlar cevap yazsın sayfaya ben okurum dedi parmaklıklar ardından
eflal der ki: bilsem.. bilsem le ilgili yarın öğretmenle konuşacakmış.. benim oğlum girsin istiyorum diyor.. girsin mi ne der nevo buna dedi..
bilsem ne lobunu ben didim
Ay me güldüm
Sonuna kadar haklisinVeli grubu sinir harbi yaşatıyor..
ben diyorum maddi şeyler sevmiyor öğretmenler.. onlar bilmem ne vakfına bağış yapalım öğretmen adına, künye alalım yok o da yok bu da.. ay oldu olacak cumhuriyet altını takalım.. Ben mi saçma düşünüyorum? Face de öğretmenler yazmış böyle hediyeler almayın diye.. Bakın böyle demiş öğretmenler diyoum yok NATO kafa.. Bana böyle hediye gelse bir kitap ayracı ismimin yazdığı çok mutlu olurum ya.. Hele ağaç dikildi ağlarım..
@eflalim in yazısını okudunuz.. haksız mıyım diyor.. veli gurubu krize sokmuş ah banlı olmayaydım keşke bugün diyor size dert yanacakmış ben ilettimyorumlarınızı bekliyor
Allah merhamet versin o kadına daBizim burda var komşu gelin var kaynanası var kız doğum yaptı sezaryen çocuğu hastanede nefes sıkıntısı varbeegin kadın in sancısı var akşam getirmişler kadını kaynanam gitmiş yanına kaynanası da kızı üstt katında oturur. Kadın in torunu olmuş ne aşağıya inmiş n bişey kızın kocasına anahtarı kaynanama vermiş ben yokum sen yemek getirsin kızın anada yok başında kimsesiz gibi kaynanaam sabah gitmiş kahvaltısının vermiş çayını demlenmiş kadın ondan sonra inmiş aşağıya bende uğradım bi kızın sancisi var çok kötü oldum yakaynanam bi yere gitti çorbasını yemeğini yap ver dedi sevaptır anahtarinida verdi kızın kaynana si hiç gitmiş hazır çorba almış yapmış baharatlı baharatlı kadına diyorum bak abla kaynanaam bana 40 gün yemek çıkardı bebeğimi hergün yıkadı sende ilgilen günahtır dedim yok
Siz soruyordunuz ya kaynana sevgisi nerden geliyor aha burdan geliyor merhametini sevdiğim
:) kadinada bi sinir oldum Rabbim kimseyi kimsesiz bırakmasın. .
sarayca ben de yaptım bunu zamanında şimdi o pantolonlar bile bol geliyorkızlar alışveriş yaptım bu gün ve 2 pantolonu da dar aldım bilerek en az 3-4 kg vermem lazım hemde spor yaparak ancak olur, deli miyim neyim
bu stres yapmayı bırakmazsan ben mezun edicem zaten seni zorlaO zaman tamam kaptanim ben zaten biliyorsun listeden çıkmayı istemiyorum ama bu hafta bu şekil de olunca tirstim o liste benim için çok değerli zarar vermek istemiyorum açık açık bu yüzden stres yaşıyorum arkadaşlarımın hakkına giriyorum diye tüm korkum bu
Yaaa Ahahahhaha
bi aralar çağrı merkezinde çalıştım. Kendimi İsmail abi gibi hissediyordum. Ayak bileğimi incitmiştim ayaklarımı başka bir sandalyeye uzatıp çaya bisküvi batırırken çağrıya girmiştim. Bi seferinde de acıktım bişeyler yiyordum tam o sıra çağrı geldi. Boğazımda kaldı. Karşıdaki adam işte böyle adamın boğazına dizerim tıkınmadan konuşun ne dediğiniz anlaşılmıyor demişti
Allah razı olsun kv ve senden.Her kv aynı değil işte,benim kv de yapmaz,annem gelmişti lohusalığımda,kimbilir belki de annesi yapsın diye oralı olmadı.Virgülsüz olduğu için 2 kere okudum da anladım
Allah merhamet versin kalbine ne yaşadılar bilinmez ama insan bu durumdaki düşmanına reva gormez bu muameleyi
Benimde annem dogum yapan herkese koşardı ne gerekiyorsa hastanede mi kalınacak bebek mi yıkanacak yemek mi yapılacak dr mı gidilecek apartmandaki bebeler anneme babaanne derdi
Biz dört kardesiz ona kimse bakmamış o zaman demis kim lohusa olsa bakacağım kizkardeslerim ve banada hep annem baktı şimdi yaşlandı artık zor
Bizimde kvlerden hic fayda yoktu hemde hic
Arabistanda arkadas dogum yaptir sezeryanla sirayla yemeğini yaptık bebelerin beslenmesini hazırladık toplanip temizliğini yaptık yapmıştımi elimize yyok insaf diyorum
AminAllah merhamet versin o kadına da
Öyle eşimi arayıp şikayet etmiş beni dün gelmiyor gitmiyor hastayım kimse bakmıyor diye he he esimde vaktinde sen ona çok baktinda mi o sana baksın ne diyeyim şimdi ben ona demiş kadın doğum yaptı kimse aramadi bile demiş bebek 40 oldu öyle geldin demiş eşime yinede gideyim mi temizleyeyim mi evini dedim oda bana sen akillanmazsin dediYatacak yeri yok kadının ya eden bulur bu dunyada olmasa ahirette valla ben öyle kaynana olmicam iyi olucam ne berbat insanlar var . Senin yerinde olsam hiç konuşmam ölse mezarına gitmem o kadarda kinciyim
Onlar öyle düşünmüyorum balım kızı doğum yaptı gittim yemeğini evini temizledim yinede 1 gün girmiştim ikinci gün gitmedim diye kavga ettiler benle artık konusmiyorum gorumcemle kv annesidir diye yine ses etmiyorumVayt seninkilerde.pek.acımasız mış
Benimkiler en.azından golge etmedi
Öyle eşimi arayıp şikayet etmiş beni dün gelmiyor gitmiyor hastayım kimse bakmıyor diye he he esimde vaktinde sen ona çok baktinda mi o sana baksın ne diyeyim şimdi ben ona demiş kadın doğum yaptı kimse aramadi bile demiş bebek 40 oldu öyle geldin demiş eşime yinede gideyim mi temizleyeyim mi evini dedim oda bana sen akillanmazsin dedi
Stres bende ödem yapmiyorsarayca ben de yaptım bunu zamanında şimdi o pantolonlar bile bol geliyorçok iyi yapmışsın iyi motive olacak o
bu stres yapmayı bırakmazsan ben mezun edicem zaten seni zorla
Aslında çok anneci ama denge işini yavaş yavaş cozuyor vaktinde çok kavgalar ettin kv yüzündenYa etme bulma dünyası. Bide utanmadan şikayet ediyor sende nasıl iyi kalplisin :) kocanada helal olsun bak seni koruyor. Çok şanslısın anneci değil. Aha buraya yaziyorum birgun sana muhtaç olucak.
Ben gidip taze fasulye koyayım birde kek yapayım çocuğumda yer :) hadi öptüm hepinizi :)
psikolojine zarar veriyor amaStres bende ödem yapmiyoristah azalması yapiyor
Eee diyet psikolojik savaş değil mi zatenafiyet olsuuuun
psikolojine zarar veriyor ama
Masumum kabızlıktan yakınıyordun bak şimdi geldi aklıma patlıcanı görünce. A101 de mest marka çaylar var. Kayısılı form çayı da var ama o karın ağrısı yapıyor. Ben çok zorda kalınca akşam normal form çayından 1 tane içiyorum. Liptonun vs çayları fayda etmezken o bayağı etkili.
hahahah baban haklı.
seveceksin eminim yaz bana tadını nasıl bulduğunu
dur sana resim atayım ya çok güzeldi ıordan aklımda kaldı o dürüm benim.. az ye sen 1 tane ye sadece bak
o ne ya o yazdıkların ne ilk kez duyuyorum adı da çok çirkin geldi kesin tadı da berbattır
yapalımhadi yapalım özelden hazırlayalım
Öyle bir yapım var gerçekten galiba. Ben güçlü olduğumu düşünüyorum ama işte.
Seni seven kendini de sevdiriyor dimi tatlım ben de öyle düşünüyorum. :) ama senin de biraz sevmen gerek ya. Hiç kıpırtı olmadan da olmuyor ki.
Beyaz peynir domates ne güzel giderdi
Ayvalık tostu en bir sevdiğimTabisi patlıcanı yoğurdu cevizi tercih ediyoruz annnemmmm
Şimdi kim hangisini demiş anlamadım ama manevi şeyler en güzeli onda hem fikirimÖğretmenler günü yaklaştı ondan bu durumlar dimi
Bizim burda var komşu gelin var kaynanası var kız doğum yaptı sezaryen çocuğu hastanede nefes sıkıntısı varbeegin kadın in sancısı var akşam getirmişler kadını kaynanam gitmiş yanına kaynanası da kızı üstt katında oturur. Kadın in torunu olmuş ne aşağıya inmiş n bişey kızın kocasına anahtarı kaynanama vermiş ben yokum sen yemek getirsin kızın anada yok başında kimsesiz gibi kaynanaam sabah gitmiş kahvaltısının vermiş çayını demlenmiş kadın ondan sonra inmiş aşağıya bende uğradım bi kızın sancisi var çok kötü oldum yakaynanam bi yere gitti çorbasını yemeğini yap ver dedi sevaptır anahtarinida verdi kızın kaynana si hiç gitmiş hazır çorba almış yapmış baharatlı baharatlı kadına diyorum bak abla kaynanaam bana 40 gün yemek çıkardı bebeğimi hergün yıkadı sende ilgilen günahtır dedim yok
Siz soruyordunuz ya kaynana sevgisi nerden geliyor aha burdan geliyor merhametini sevdiğim
:) kadinada bi sinir oldum Rabbim kimseyi kimsesiz bırakmasın. .
kızlar alışveriş yaptım bu gün ve 2 pantolonu da dar aldım bilerek en az 3-4 kg vermem lazım hemde spor yaparak ancak olur, deli miyim neyim
Menü yazayım belli zaten
Sabah
1 kaşık harnup pekmezi
Sabah
2 tb ekmekli 2 yumurtalı klasik kahvaltı
Ara 1 Türk kahvesi tarcinli 3 5 fındık
Akşam
Kabak rendeli yoğurt
Su 3 litre olur
Yürüyüş 1 saat tempolu
@MiuLegoAusencia @Portakal Sulu Ordek begum75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?