aa tekrar kullanılabiliyor mu?bilmiyordum vallaGünaydın canım,1 tane kabuk tarçın fazla gelmiyor.Aynı tarçını kurulayıp akşam içeceğin diğer fincanda da kullunubilirsin[/B]
Hemen bakıyorumMuhteşem bir menü,gerçekten ve kesinlikle kusursuz
bizim burda da(izmir) kabuk tarçınlar dediğin gibi canım.Nilosum Elbet yarisiriz yine ama sen benden ondesin
Sen nasil kullaniyorsun tarcini?? Toz tarcinmi
Tum tarcinmi?? Bizim burda tum tarcin 6-7 cnm uzunlugunda rolo halinde oluyor.. Oylemi birtanesini atmam lazim su sisemin icine?? Belki tarcinli su fayda ederde gecerim seni
Ama kizlar ben busefer cok yuruyus yapmicam kosu bandinda..
Cunku benim gibi deli gibi yuriuenlerin vucudu alisiyormus sonra faydasjni goremiyormusuz.. Birtane diyetisyen oyle yazmos nette.. Haftada 7 gun yarine 4-5 gun spor yapicam ben
herkese tünaydın,bugün evde temizlik var yorucu birgün olacak birazdan dışarı çıkıcaz oğluşla ...
sabah kahvaltım 1 yumurta 25 gram ekmek ve domates salatalık yedim yanında şekersiz çay....
sabah tartıldım o fazla çıkan 1 kilo gitmiş sanırım su tutmuştu vücudum 10 saatlik yolculuktan olabilir çok sevindim şükür ettim çünkü o bir kiloyu vermek için canımız çıkıyor....
kaptanımız sınavını kazanmış hayırlı olsun inşallah....
saphira arkadaşımızda çok iyi gidiyor burda bütün fazlalıklarından kurtulacak inşallah...
Ben çubuk tarçın kullanıyorum bitanem,tanesi yaklaşık 10 cm uzunluğunda.Eğer sizinkiler çok uzunsa parçalayabilirsin canım 7-8 cm birkaç çubuk şeklinde.Canım ben günde 30 dakika,gün aşırı 45 dakika yapıyorum.30-45-30-45.......şeklinde.Üzerine de egzersiz yapıyorum 15 dakika.Yani bunun fazlasını hayat boyu sürdürelemiyeceği için yapmamaya çalışıyorum.Sporla verilen kilonun görüntüsü gerçekten bir başka oluyor Gülüm,sen mesela çok sıkı gözüküyorsunNilosum Elbet yarisiriz yine ama sen benden ondesin
Tum tarcinmi?? Bizim burda tum tarcin 6-7 cnm uzunlugunda rolo halinde oluyor.. Oylemi birtanesini atmam lazim su sisemin icine?? Belki tarcinli su fayda ederde gecerim seni
Cunku benim gibi deli gibi yuriuenlerin vucudu alisiyormus sonra faydasjni goremiyormusuz.. Birtane diyetisyen oyle yazmos nette.. Haftada 7 gun yarine 4-5 gun spor yapicam ben
Ben de uzun yollarda çok ciddi ödem topluyorum Esra'cım.2,hatta bazen 3 kilo kadar.Maydonoz sapını limonla kaynatır içersen,kalan ödemlerini de atarsın canımherkese tünaydın,bugün evde temizlik var yorucu birgün olacak birazdan dışarı çıkıcaz oğluşla ...
sabah kahvaltım 1 yumurta 25 gram ekmek ve domates salatalık yedim yanında şekersiz çay....
sabah tartıldım o fazla çıkan 1 kilo gitmiş sanırım su tutmuştu vücudum 10 saatlik yolculuktan olabilir çok sevindim şükür ettim çünkü o bir kiloyu vermek için canımız çıkıyor....
saphira arkadaşımızda çok iyi gidiyor burda bütün fazlalıklarından kurtulacak inşallah...
Evet canım,2 kullanıma kadar etkisi sürüyor.Yeşil çayının birini gündüz 12'ye kadar,diğerini ise akşam 9-12 saatleri arasında içmeni öneririm.Ayrıca bir püf nokta daha veriyim,kahve ve çay gün içinde sıkça tüketilirse vücutta su tutar ve verdiğin kilonun yarısını göstermez.Tavsiye edilen günde maksimum 3 çay bardağı çay ile 1 fincan nescafe canımaa tekrar kullanılabiliyor mu?bilmiyordum vallatamam canım öyle yaparım
Başarılar canım.kizlar nörüyonuz bakalim,ben bugün karatay diyetine basladim sans dileyin bana bakim
ohh allah daha iyi yerlere getirsin inş..gülüüm....
yuh be kimseyede güven kalmadı..........
okuz mu anaa onları bizim elimize düşürmesin kimse he........
harikasin canim devam devam durmak yok .kizlar baktimde herkes yesil caydan sikayet etmis aksiyim ya ben ben cok severim cokda icerim .eskiden siyah cay cok icerdim bende surekli mantar olusuyordu kadin dr. caydan olabilecegini soyledi .hakliymis onu kestim yesil cay papatya nane cayi cok ismeye basladim bendeki o mantar sorunuda bitti o yuzden iyiki baslamisim yesil caylara diyorumiyiyim canım,sen nasılsın.İlk günümü başarıyla bitiridim,akşam yemeğimi geciktirmem hariç.şimdi de limonlu yeşil çay içtim.o nasıl iğrenç bir şeydir.Bunca sene içmeyişimin nedenini hatırladım içince
Canımsın.Şimdi öncelikle ilk gün halsiz olman normal.Uzun soluklu diyetlerde ilk hafta spor yapmak iyi değildir canım,bezdiricidir aklında bulunsun.Haftaya başlar ilk ay 15 dakika yapar,sonraki ayların her birinde 10'ar dakika arttırırsın.Keskin geçişleri sevmez beyin,korkar ve sahibini bezdirmeye çalışır.Yumuşak geçişler yap ki sana beynin de destek vermeye başlasın canım.Keten tohumunun tozunu tüketiyordum ben de,çünkü taneli olanı boğazıma kaçıyordu,sorun olmaz canım.İnan bana başarıcaz beraber
keten tohumunu yesil salatalariniza eklerseniz yemesi daha kolay olur fistiklar.tadida cok daha hos oluyor
o gozleri ciksin mi deyim ne deyim .yahu insan guzel bir soz soylemektende cimrilik edermi hic yadesinler tabi cok zor bisey degil.yani hem kalpleri birbirine yaklastirir guzel sozler hemde motive eder insani .asla asla cimrilik etmeyin bundanGözleriyle söylediler Ganfed'im,ben aldım mesajı
İyiyiz kuzum ne olsun,sen nasılsın?
Cumaya daha çok var ya,7. takıma yakışıyor mu hiç böyle ümitsizlik.Önce siz inanın ki,sonra tartı inanacaktırrrrrrrrrr
Kulakları çınlasın,Anşaa'm derdi ya gözlerine otobüs kaçmış diye58 kiloya düşünce ne olacak bakalım Ganfed'im
ohhhhhhhhh afiyet balseker olsun tatlimbende hic sevmiyorum canim yaaaaa.resmen agzimi gözümü burusturarak iciyorum:120::120::120:.ama koooocaman bir fincana yapiyorum ben.o zaman tadinin kötülügü azaliyor biraz.
daha ne istersin kalk namazinida kil oglen yatarsin .oglen uykusu insana oyle bir enerli veriyorki ben hergun yatarim yarim saatte olsaesim demin ise gitti.burada saat 6 ve ben onunla beraber kalktim yaa.ne güzel biraz daha uyumak varken kalkiyorum bazen esim böyle ise giderken.iyyyyy en gicik oldugum sey erken kalkmaktir.
kizlar ya bende tarcini cayda fazla sevmem kurabiyelerde falan bayilirim ama cayda sevmiyorum nedenseBitanem içine 1 kabuk tarçın ve çok az şeker atarsan tadı güzelleşecektir,tarçın o güzelliği veriyor yeşil çaya
Yumuşak geçişler bitanem,beyni ürkütmeden.Sporu ve suyu ay ay arttırıyor,yediklerimizi ay ay azaltıyoruz.İnan bana diyete başladığım ilk ay günde yalnızca 10 dakika yürüyordum.Her ay üzerine 10 dk ekleyerek devam ettim ve bedenim uyum sağladı.Bu hafta kilo verdiğini görünce çok farklı bir mutlulukla sarılacaksın diyetine inan bana
Güzel takımımın güzel üyeleri,hepinize günaydın,sizi seviyorum
harikasin canim.1 kilo cok iyi ya bendende gitse cok mutlu olacagim.bu arada sinavin basarili gecmis tabi gececekti .takimca arkandaydik dualarimiz seninleydi.Gunaydin sekerlerr..bugun erkenciyimmm...
aksamci olacaktim ama is arkadasimin ati hastalanmis sabahda doktor gelecekmis...gorevleri degistikk
ama sabah bin bir telasla kalktim...malum pazartesi gece sinavdan gozume uyku girmemisti...dun gece birde yattim yine erken kalkinca bu agir bunye fren verdi..bir kalktim saat 06.11 nasil dusa girdim hazirlandim bilmiyorum ama sukur gec kalkmaktan kurtuldumbuarada dun aksam eve gittigimde tartildim duramadim ve dolu migdeyle 500gr assagidaydim..cumaya kesin 1 kilo eksideyim
zaten biz eskilerin sozunu dinlesek boyle kilo almazdik.benimanne annamde ayakta yemeyin gunahtir derdi .ohoo sende eskide kalmissin derdim .ama ogrendimki simdi ayakta yenen fast foodlar insana acayip kilo yapiyormus..sonra bakiyorumda sokakta yuruyen herkesin elinde bir pizza dilimi yada patates kizartmasi yada cips yuruyerek yiyorlar.hepsindede acayip kilo var .eski deyipte gecmemek lazim az dikkat etsek hepsi dogrudurGunaydin nilosummm...
Allahim hayirli gunler gorevler nasib etsin... ya tarcinin zayiflatma etkiside varmis..dedemin ikinci hanimi diyordu..gunde bir cay kasigi tarcin her ogunden once diye..ama ben okadar dinlemedim hic..bendemi yanimda tarcin tasisam :26::26: Allahtan o yesil caya alisabildimde diyet eziyet olmaktan biraz kurtuldu gozumde
.
herkese günaydın sonunda kvuştum sizlere
günaydın...........
.gunaydin kizlar
günaydııııııııııııın..............................................
afiyet olsun canim .sende basladinmi dukana .ben kacirmisim ya.sen karataya baslamayacakmiydin.yanlismi hatirliyorumEfenim bu sabah yediklerim;
1.5 yemek kaşığı keten tohumu
500 ml su
kahvaltı:
2 ad. kayısı yumurta
10 ad. tuzu alınmış zeytin
50 gr. beyaz peynir
2 küçük domates(kekik serptim)
1 salatalık
1 biber
1 çay bardağı ceviz
2 ad. gün kurusu kayısı
1 fincan limonlu yeşil çay
korkma canim bayramda galiba herkes artiya gectihoşbulduk canım benim.yanlız artılardayım ben yaaaa.
hem regl öncesi hemde tatil offff ama açığımı kaptmak istiyorummmm
korkma kaptanim sen basarirsin gecersin nevcigimi.Nilosum Elbet yarisiriz yine ama sen benden ondesin
Cunku benim gibi deli gibi yuriuenlerin vucudu alisiyormus sonra faydasjni goremiyormusuz.. Birtane diyetisyen oyle yazmos nette.. Haftada 7 gun yarine 4-5 gun spor yapicam ben.gerci nevimde azimli ama hadi bakalim kim once mezun olacak
gozun aydin olsun canimm fazlalik gitmis ya bunada sukur.sen isleri yap kahvaltida az etmissin spor niyetine kilo atarsin ne guzel isteherkese tünaydın,bugün evde temizlik var yorucu birgün olacak birazdan dışarı çıkıcaz oğluşla ...
kizlar nörüyonuz bakalim,ben bugün karatay diyetine basladim sans dileyin bana bakim
harikayiz canim sen nasilsin .karatayinda basarilar sana
Ben de bir yerde günde 3 fincan yeşil çay içilmesi gerektiğini okumuştum o yüzden sabah öğlen akşam olarak 3 e bölmüştüm.Şu anda da senin tavsiyenler çubuk tarçınlı limonlu yeşil çayımı içiyorumEvet canım,2 kullanıma kadar etkisi sürüyor.Yeşil çayının birini gündüz 12'ye kadar,diğerini ise akşam 9-12 saatleri arasında içmeni öneririm.Ayrıca bir püf nokta daha veriyim,kahve ve çay gün içinde sıkça tüketilirse vücutta su tutar ve verdiğin kilonun yarısını göstermez.Tavsiye edilen günde maksimum 3 çay bardağı çay ile 1 fincan nescafe canım
çok şükür! içim soğudu,sinir olmuştum yaaaa :88:Canlarım bugün okuldaki arkadaşlarımdan beklenen reaksiyon fazlası ile geldiDemek ki dün ilk günün şokuymuş herkesteki Hemen anlatıyım.İlk olarak geçen yıl bizim okulumuza görevlendirme ile gelen rehber öğretmen ile karşılaştık sabah okula giderken.Uzaktan baktı ilk önce,kafasını çevirdi.Yaklaştıkça,-hocam ne yaptınız siz- dedi.-Nasıl bu kadar zayıfladınız tanımadım ilk bakışta- dedi.Ben de dedim -hocam diyetteydim biliyorsunuz geçen yıldan beri- dedim.O da-Hocam ben sizi en son temmuz başı gördüm,şimdiki haliniz inananamıyorum 2 ayda bu değişime-dedi Sonra okula gittim,kadını erkeği bütün hocalar ne kadar zayıflamış olduğumu söyledi,biri konuşurken diğerleri de birbirini destekledi.Sonra ben devam ettiğimi söyledim ve hatta yeni gelen ve beni ilk gören hocalardan biri bu halimin çok iyi olduğunu artık diyet yapmamam gerektiğini bile söyledi Gerçekten çok keyifliydi
heh buyurun işte yeşil çayı çok severek ve bolca tüketen bir arkadaşımızben dememiş miydim,millet çok severek içiyor diye,buyurun bakalım
karataya başladım ben canım.protein ağırlıkı olduğu için dukana çok benziyor.keten tohumu karatay da veriliyor da,dukanda ki gibi her gün değil.bu sabah ki ilk oldu benim için de
canım yazmadan olmuyor.İlle paylaşacaksın.Ben öyle yapıyorum,hem çok hoşuma gidiyor,hem motive oluyor paylaşımlar.Sizden gelen yorumlar,çok güzel oluyor.Şu olmuş veya şu olmamaış,şunu şöyle yap vs.. benim çok hoşuma gidiyor bu yardımlaşma.Sen de hep yaz.Bu kadar zaman zaten bir sürü kilo vermişsin,yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin.Burdan sonra zafer senindirbugunden itibaren yediklerimi gunbe giun yazacagim o zaman daha cok dikkat ediyorum cunku.hem kizlar fazla yersem beni hizli bir sekilde uyarin yoksa 6 hafta icinde mezun olamam hadi bana bol bol gaz verin buna acil ihtiyacim var
sabah.kahvalti:
5 zeytin.
bir dilim kasar.
yarim yumurta
bir domates
1 salatalik,
iki dilim cavdar ekmeyi..5 cay bardagi siyah cay tatlandirici ile kahvaltinin ustune cay icmeyi severimde
ara ogunde iki dilim kavun yedim.hadi bakalim onerilerinizi bekliyorum
hepimiz aynıyız canım merak etme bu hafta olmazsa bi daha ki haftaya ineriz merak etme.......hoşbulduk canım benim.yanlız artılardayım ben yaaaa.
hem regl öncesi hemde tatil offff ama açığımı kaptmak istiyorummmm
çok şüküğr kör değiller ya söylücekler tabiiii.....sen bi tanesin neviiim ......sen hepimizi solla çatır çatır mezun ol 3 gün 3 gece kutlama vaaar...............msn açarız görüntülü yurdun dört bir yanında hatta dünyanıın kutlarııııız...........Canlarım bugün okuldaki arkadaşlarımdan beklenen reaksiyon fazlası ile geldiDemek ki dün ilk günün şokuymuş herkesteki Hemen anlatıyım.İlk olarak geçen yıl bizim okulumuza görevlendirme ile gelen rehber öğretmen ile karşılaştık sabah okula giderken.Uzaktan baktı ilk önce,kafasını çevirdi.Yaklaştıkça,-hocam ne yaptınız siz- dedi.-Nasıl bu kadar zayıfladınız tanımadım ilk bakışta- dedi.Ben de dedim -hocam diyetteydim biliyorsunuz geçen yıldan beri- dedim.O da-Hocam ben sizi en son temmuz başı gördüm,şimdiki haliniz inananamıyorum 2 ayda bu değişime-dedi Sonra okula gittim,kadını erkeği bütün hocalar ne kadar zayıflamış olduğumu söyledi,biri konuşurken diğerleri de birbirini destekledi.Sonra ben devam ettiğimi söyledim ve hatta yeni gelen ve beni ilk gören hocalardan biri bu halimin çok iyi olduğunu artık diyet yapmamam gerektiğini bile söyledi Gerçekten çok keyifliydi
Arkadaşlar ben çok terliyorum bir de afedersiniz küçük wc ye çok çıkıyorum.çok su içtiğimden mi kaynaklanıyor acaba?
Arkadaşlar ben çok terliyorum bir de afedersiniz küçük wc ye çok çıkıyorum.çok su içtiğimden mi kaynaklanıyor acaba?
Ben de bir yerde günde 3 fincan yeşil çay içilmesi gerektiğini okumuştum o yüzden sabah öğlen akşam olarak 3 e bölmüştüm.Şu anda da senin tavsiyenler çubuk tarçınlı limonlu yeşil çayımı içiyorumyeşil çay antioksidan diye biliyoruz ama yine de su tutar mı canım
çok şükür! içim soğudu,sinir olmuştum yaaaa :88:
heh buyurun işte yeşil çayı çok severek ve bolca tüketen bir arkadaşımızben dememiş miydim,millet çok severek içiyor diye,buyurun bakalım
karataya başladım ben canım.protein ağırlıkı olduğu için dukana çok benziyor.keten tohumu karatay da veriliyor da,dukanda ki gibi her gün değil.bu sabah ki ilk oldu benim için de
canım yazmadan olmuyor.İlle paylaşacaksın.Ben öyle yapıyorum,hem çok hoşuma gidiyor,hem motive oluyor paylaşımlar.Sizden gelen yorumlar,çok güzel oluyor.Şu olmuş veya şu olmamaış,şunu şöyle yap vs.. benim çok hoşuma gidiyor bu yardımlaşma.Sen de hep yaz.Bu kadar zaman zaten bir sürü kilo vermişsin,yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin.Burdan sonra zafer senindir
hepimiz aynıyız canım merak etme bu hafta olmazsa bi daha ki haftaya ineriz merak etme.......
çok şüküğr kör değiller ya söylücekler tabiiii.....sen bi tanesin neviiim ......sen hepimizi solla çatır çatır mezun ol 3 gün 3 gece kutlama vaaar...............msn açarız görüntülü yurdun dört bir yanında hatta dünyanıın kutlarııııız...........
tabii omndan kız nere gittcek o kadar su içmeye devam...........
yağlar öyle gidiyor işte bol su içmeye çalış
tabii omndan kız nere gittcek o kadar su içmeye devam...........[/COLOR][/I][/B]
yağlar öyle gidiyor işte bol su içmeye çalış
çok pardon hayatım,hemen yorum yapıyorumdemi ama kuyruguna geldim birakmak olmaz illaki o kuyruguda halledecem .ama yediklerim hakkinda bisey dememissinama olmaz ki ben nerden bilecem nasil oldugunubana kiz bagir cagir deki bunlar olmamis daha az yemen lazim
senin diyetini bilmiyorum canım ama çok dengeli görünüyor yediklerin.5 bardak tatlandırıcılı çay hariç! tatlandırıcı şekerden daha zararlı,üstelik 2 taneden sonra normal şeker etkisi yapıyormuş bilgin olsun.Tamamen şekersize alıştırsan kendini tam süper olurbugunden itibaren yediklerimi gunbe giun yazacagim o zaman daha cok dikkat ediyorum cunku.hem kizlar fazla yersem beni hizli bir sekilde uyarin yoksa 6 hafta icinde mezun olamam hadi bana bol bol gaz verin buna acil ihtiyacim var
sabah.kahvalti:
5 zeytin.
bir dilim kasar.
yarim yumurta
bir domates
1 salatalik,
iki dilim cavdar ekmeyi..5 cay bardagi siyah cay tatlandirici ile kahvaltinin ustune cay icmeyi severimde
ara ogunde iki dilim kavun yedim.hadi bakalim onerilerinizi bekliyorum
canim kesin sudan kaynaklaniyor benim de oyle oluyor su ictigimde direk baglanti kuruyor wc ilesoylemesi ayip ama ne yapayim
durun bende su icip geleyim benimde yaglarim erisin
Değil mi canım,benim de içim soğudu gerçektenBen de bir yerde günde 3 fincan yeşil çay içilmesi gerektiğini okumuştum o yüzden sabah öğlen akşam olarak 3 e bölmüştüm.Şu anda da senin tavsiyenler çubuk tarçınlı limonlu yeşil çayımı içiyorumyeşil çay antioksidan diye biliyoruz ama yine de su tutar mı canım
çok şükür! içim soğudu,sinir olmuştum yaaaa :88:
İşte buuuuuuuuuuuuuArkadaşlar ben çok terliyorum bir de afedersiniz küçük wc ye çok çıkıyorum.çok su içtiğimden mi kaynaklanıyor acaba?
Canımsın Saferan'ım,sen de hepiniz de canlarımsınızçok şüküğr kör değiller ya söylücekler tabiiii.....sen bi tanesin neviiim ......sen hepimizi solla çatır çatır mezun ol 3 gün 3 gece kutlama vaaar...............msn açarız görüntülü yurdun dört bir yanında hatta dünyanıın kutlarııııız...........
Ganfed'immmmmmmmmmmmkutlariz tabi kiz nevimizi yanliz birakmayiz sonrasindada dugun dernek kurariz 40 gun 40 gece eglence varpardon ya biraz abarrtim galiba. o masallarda olurdu demi olsun bizde 4 gun 4 gece yapariz . höyt durun len saldirmayin yemeklere.nev yiyecek sadece o mezun oldu cunku .iste mezun olana hersey serbest
ömru billah herhalde sekersiz cay icemem ben .one oyle kaynamis su icer gibi olurumdi mi:76:
çok pardon hayatım,hemen yorum yapıyorum
senin diyetini bilmiyorum canım ama çok dengeli görünüyor yediklerin.5 bardak tatlandırıcılı çay hariç! tatlandırıcı şekerden daha zararlı,üstelik 2 taneden sonra normal şeker etkisi yapıyormuş bilgin olsun.Tamamen şekersize alıştırsan kendini tam süper olur
gelsin sular,gitsin yağlar
Değil mi canım,benim de içim soğudu gerçektenBitanem yeşil çay değil su tutan,siyah çay ve kahve.Kabuk tarçınlı hoş oldu değil mi tadı,inan bana cuma güzel sonuçları görünce yeşil çayı çok seveceksin Canım bana hatırlat,perşembe akşamı bi ödem söktürücü çay yapalım sana,cuma sabahı da uyanır uyanmaz ilk tuvaletinden sonra mümkünse çıplak olarak tartıya çık veeeeeeeeeeeeee,kutlayalımmmmmmmmmm Canım başlangıç kilon tam 102 miydi?
İşte buuuuuuuuuuuuu Eki Görüntüle 252285 Yağlaru su ile atıyorsun canım benim,bu diyetinin başarıya ulaşmaya başladığının en büyük ispatı,çok sevindimmmm
Canımsın Saferan'ım,sen de hepiniz de canlarımsınızİnşallah beraber mezun olucaz
Ganfed'immmmmmmmmmmmAllah sizleri yaşamımdan eksik etmesin,hepinizi gerçekten çok seviyorum Düğün 4 gün 4 gece güzelmiş Canımsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?