Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

herkese tünaydın,bugün evde temizlik var yorucu birgün olacak birazdan dışarı çıkıcaz oğluşla ...

sabah kahvaltım 1 yumurta 25 gram ekmek ve domates salatalık yedim yanında şekersiz çay....

sabah tartıldım o fazla çıkan 1 kilo gitmiş sanırım su tutmuştu vücudum 10 saatlik yolculuktan olabilir çok sevindim şükür ettim çünkü o bir kiloyu vermek için canımız çıkıyor....

kaptanımız sınavını kazanmış hayırlı olsun inşallah....

saphira arkadaşımızda çok iyi gidiyor burda bütün fazlalıklarından kurtulacak inşallah...

aa tekrar kullanılabiliyor mu?bilmiyordum valla tamam canım öyle yaparım

bizim burda da(izmir) kabuk tarçınlar dediğin gibi canım.
dün doktorum programında Taylan kümeli haftada 3 gün 45 er dk yürüyüş yapın diyordu

temizliğinde kolay gelsin.ben de bayram temizliği yapmıştım ama yine kirlendi,temizlik çok nankör
1 kg nun gitmesine sevindim canım,dediğin gibi onca uğraş boşa gitmemli.
teşekkür ederim,inşallah

Ben çubuk tarçın kullanıyorum bitanem,tanesi yaklaşık 10 cm uzunluğunda.Eğer sizinkiler çok uzunsa parçalayabilirsin canım 7-8 cm birkaç çubuk şeklinde.Canım ben günde 30 dakika,gün aşırı 45 dakika yapıyorum.30-45-30-45.......şeklinde.Üzerine de egzersiz yapıyorum 15 dakika.Yani bunun fazlasını hayat boyu sürdürelemiyeceği için yapmamaya çalışıyorum.Sporla verilen kilonun görüntüsü gerçekten bir başka oluyor Gülüm,sen mesela çok sıkı gözüküyorsun

Ben de uzun yollarda çok ciddi ödem topluyorum Esra'cım.2,hatta bazen 3 kilo kadar.Maydonoz sapını limonla kaynatır içersen,kalan ödemlerini de atarsın canım

aa tekrar kullanılabiliyor mu?bilmiyordum valla tamam canım öyle yaparım
Evet canım,2 kullanıma kadar etkisi sürüyor.Yeşil çayının birini gündüz 12'ye kadar,diğerini ise akşam 9-12 saatleri arasında içmeni öneririm.Ayrıca bir püf nokta daha veriyim,kahve ve çay gün içinde sıkça tüketilirse vücutta su tutar ve verdiğin kilonun yarısını göstermez.Tavsiye edilen günde maksimum 3 çay bardağı çay ile 1 fincan nescafe canım

kizlar nörüyonuz bakalim,ben bugün karatay diyetine basladim sans dileyin bana bakim
Başarılar canım.

Canlarım bugün okuldaki arkadaşlarımdan beklenen reaksiyon fazlası ile geldi Demek ki dün ilk günün şokuymuş herkesteki Hemen anlatıyım.İlk olarak geçen yıl bizim okulumuza görevlendirme ile gelen rehber öğretmen ile karşılaştık sabah okula giderken.Uzaktan baktı ilk önce,kafasını çevirdi.Yaklaştıkça,-hocam ne yaptınız siz- dedi.-Nasıl bu kadar zayıfladınız tanımadım ilk bakışta- dedi.Ben de dedim -hocam diyetteydim biliyorsunuz geçen yıldan beri- dedim.O da-Hocam ben sizi en son temmuz başı gördüm,şimdiki haliniz inananamıyorum 2 ayda bu değişime-dedi Sonra okula gittim,kadını erkeği bütün hocalar ne kadar zayıflamış olduğumu söyledi,biri konuşurken diğerleri de birbirini destekledi.Sonra ben devam ettiğimi söyledim ve hatta yeni gelen ve beni ilk gören hocalardan biri bu halimin çok iyi olduğunu artık diyet yapmamam gerektiğini bile söyledi Gerçekten çok keyifliydi

ohh allah daha iyi yerlere getirsin inş..gülüüm....

yuh be kimseyede güven kalmadı..........

okuz mu anaa onları bizim elimize düşürmesin kimse he........
ya ne yapayim .boylelerini gorunce baska sey gelmiyor aklima
harikasin canim devam devam durmak yok .kizlar baktimde herkes yesil caydan sikayet etmis aksiyim ya ben ben cok severim cokda icerim .eskiden siyah cay cok icerdim bende surekli mantar olusuyordu kadin dr. caydan olabilecegini soyledi .hakliymis onu kestim yesil cay papatya nane cayi cok ismeye basladim bendeki o mantar sorunuda bitti o yuzden iyiki baslamisim yesil caylara diyorum

bugunden itibaren yediklerimi gunbe giun yazacagim o zaman daha cok dikkat ediyorum cunku.hem kizlar fazla yersem beni hizli bir sekilde uyarin yoksa 6 hafta icinde mezun olamam hadi bana bol bol gaz verin buna acil ihtiyacim var
sabah.kahvalti:
5 zeytin.
bir dilim kasar.
yarim yumurta
bir domates
1 salatalik,
iki dilim cavdar ekmeyi..5 cay bardagi siyah cay tatlandirici ile kahvaltinin ustune cay icmeyi severimde
ara ogunde iki dilim kavun yedim.hadi bakalim onerilerinizi bekliyorum

Ben de bir yerde günde 3 fincan yeşil çay içilmesi gerektiğini okumuştum o yüzden sabah öğlen akşam olarak 3 e bölmüştüm.Şu anda da senin tavsiyenler çubuk tarçınlı limonlu yeşil çayımı içiyorum yeşil çay antioksidan diye biliyoruz ama yine de su tutar mı canım
çok şükür! içim soğudu,sinir olmuştum yaaaa :88:

Arkadaşlar ben çok terliyorum bir de afedersiniz küçük wc ye çok çıkıyorum.çok su içtiğimden mi kaynaklanıyor acaba?

hoşbulduk canım benim.yanlız artılardayım ben yaaaa.
hem regl öncesi hemde tatil offff ama açığımı kaptmak istiyorummmm
hepimiz aynıyız canım merak etme bu hafta olmazsa bi daha ki haftaya ineriz merak etme.......
çok şüküğr kör değiller ya söylücekler tabiiii.....sen bi tanesin neviiim ......sen hepimizi solla çatır çatır mezun ol 3 gün 3 gece kutlama vaaar...............msn açarız görüntülü yurdun dört bir yanında hatta dünyanıın kutlarııııız...........
Arkadaşlar ben çok terliyorum bir de afedersiniz küçük wc ye çok çıkıyorum.çok su içtiğimden mi kaynaklanıyor acaba?

tabii omndan kız nere gittcek o kadar su içmeye devam...........

demi ama kuyruguna geldim birakmak olmaz illaki o kuyruguda halledecem .ama yediklerim hakkinda bisey dememissinama olmaz ki ben nerden bilecem nasil oldugunubana kiz bagir cagir deki bunlar olmamis daha az yemen lazim

kutlariz tabi kiz nevimizi yanliz birakmayiz sonrasindada dugun dernek kurariz 40 gun 40 gece eglence varpardon ya biraz abarrtim galiba. o masallarda olurdu demi olsun bizde 4 gun 4 gece yapariz .höyt durun len saldirmayin yemeklere.nev yiyecek sadece o mezun oldu cunku .iste mezun olana hersey serbest

tabii omndan kız nere gittcek o kadar su içmeye devam...........[/COLOR][/I][/B]
yağlar öyle gidiyor işte bol su içmeye çalış

di mi :76:

demi ama kuyruguna geldim birakmak olmaz illaki o kuyruguda halledecem .ama yediklerim hakkinda bisey dememissinama olmaz ki ben nerden bilecem nasil oldugunubana kiz bagir cagir deki bunlar olmamis daha az yemen lazim
çok pardon hayatım,hemen yorum yapıyorum

senin diyetini bilmiyorum canım ama çok dengeli görünüyor yediklerin.5 bardak tatlandırıcılı çay hariç! tatlandırıcı şekerden daha zararlı,üstelik 2 taneden sonra normal şeker etkisi yapıyormuş bilgin olsun.Tamamen şekersize alıştırsan kendini tam süper olur

canim kesin sudan kaynaklaniyor benim de oyle oluyor su ictigimde direk baglanti kuruyor wc ile soylemesi ayip ama ne yapayim

durun bende su icip geleyim benimde yaglarim erisin

gelsin sular,gitsin yağlar

Değil mi canım,benim de içim soğudu gerçekten Bitanem yeşil çay değil su tutan,siyah çay ve kahve.Kabuk tarçınlı hoş oldu değil mi tadı,inan bana cuma güzel sonuçları görünce yeşil çayı çok seveceksin Canım bana hatırlat,perşembe akşamı bi ödem söktürücü çay yapalım sana,cuma sabahı da uyanır uyanmaz ilk tuvaletinden sonra mümkünse çıplak olarak tartıya çık veeeeeeeeeeeeee,kutlayalımmmmmmmmmm Canım başlangıç kilon tam 102 miydi?

İşte buuuuuuuuuuuuu Yağlaru su ile atıyorsun canım benim,bu diyetinin başarıya ulaşmaya başladığının en büyük ispatı,çok sevindimmmm

Canımsın Saferan'ım,sen de hepiniz de canlarımsınız İnşallah beraber mezun olucaz

Ganfed'immmmmmmmmmmm Allah sizleri yaşamımdan eksik etmesin,hepinizi gerçekten çok seviyorum Düğün 4 gün 4 gece güzelmiş Canımsın

ömru billah herhalde sekersiz cay icemem ben .one oyle kaynamis su icer gibi olurumhaklisin normalde bu kadar cay icmem ama bugun nedense canim istedi haklisin tatlim simdilik az kullanacam artik tatlandiriciyida

amin amin hic biriniz eksik olmayin o odem sokturucu caya benimde ihtiyacim var

öglen :
bir kepce papates
1 tane tavuk kanat yedim firinda yapmistim
arada bir dondurma yedimkucuklerden aksam sadece yogurt yedim 1,5 litrede su ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…