Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet kuzum ama nasil beklicem su falan icmeden mi nasil yapsam

Ausum cok dikkat ediyorum yaa. Ip de atliyorum yatmadan. Ama demir ilaci bana yaramiyor gercekten. Hemen arti yapiyor beni. Dun ve bugun almicam bakalim ama gercekten bu yerinde sayma olayi sinirimi bozuyor artik. Gecen hafta sasirttik ama yok olmuyor. Ne yapcagimi sasirdim artik. Simdi evde olsam bi elma gotururdum ama evde degilim

ne çektikkk be banuuuuuuuu

alınmasan .... 300-500 derken bi deri bi kemik olmuştun şimdiye

canım şaşırtma derken bi öğün bi ggün yeme değil ...

bence @MiuLego sana özel bir liste planlasın ... bir de spor programı ....

miu tam bi el atarsa geçer bence o duraksama

sormaaaa

son pişmanlık neye yarar
herşeyin sebebiiii var buraya kadar.........

ya valla pişmanım hemde çok

sormaaaa

son pişmanlık neye yarar
herşeyin sebebiiii var buraya kadar.........

olsun şimdi en güzel zaman diyet için .... geçen seneden 10 kilo eksidesin başlarken de .. kasıma ... ohhhh misssss .....
kış boyu verirsin sen o 10 kiloyu eminim ben

Bacın 110 la girdi doğuma..bildiğin sumo güreşçisiydim :))

Ne diyosunnnnnnnn ? hastaneden kaçla çıktın hülya ?

hoş bende 96-97 ile çıktım da yusufta ... zaten 90 la kalmıştım
Hastaneden çıkıp geldim 96 yım..ata 4.600 doğdu zaten..1 yıl sonra 83 ile akapunktura başladım 7 haftada 68 e düştüm..sonra 76 oldum..sonra bir psikolojik buhran Nasıl olduğunu anlamadım bile 59 oldum..herkes kanser oldum sandı.. O kilo bana hiç yakışmadı..saçlarımda saçma birbakır kızıl yapmıştım..hortlak gibiydim aynı..sonra çıktım yine 80 lere..şimdi de 72..14 yıllık kilo grafiğim bu :))

Olur walla el atsin bana kabul ediyorum

Kuzum sadece bir kupa kiraz sapı çayı iç :) dayanabilirsen.. dayanamazsan da yapacak birley yok
Eve gidince son maydonoz bukucuyu yapacaaaaaaaaammm
@MiuLego
Yeeeaaaahhhhhh işe yarayacakkkk.. sabah tartıl da bana kilonu özelden yaz sen cepten emi nolur nolmaz diye eve dönüşü beklemeye gerek kalmazsa diye
Yapıcam dese ahhh yaparım da

çünkü aus masum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…