Tamammmm anlaştık o vakit uyacaksın ama birebirOlur walla el atsin bana kabul ediyorum
Allah yardımcısı olsun inşallahBugün gittiğim kadın kızının üzüntüsünden 2 haftada 7 kilo vermiş..eşofmanı üstünden düşüyor..Yarabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine şifa versin..
Kuzum sadece bir kupa kiraz sapı çayı iç :) dayanabilirsen.. dayanamazsan da yapacak birley yok
Yeeeaaaahhhhhh işe yarayacakkkk.. sabah tartıl da bana kilonu özelden yaz sen cepten emi nolur nolmaz diye eve dönüşü beklemeye gerek kalmazsa diye
Yapıcam dese ahhh yaparım da
ay dur sneide seveyim öyle çıkayım minnoşşşşşşşşş
miumasumm
miumasumm
miumasumm
miumasumm
miumasumm
Tamam yapcam sozTamammmm anlaştık o vakit uyacaksın ama birebirsporu da yapacaksın yorgunum argınım anlamam
Allah yardımcısı olsun inşallah
Tamam hadi çık
Sen niye söylemiyosun kız küs müyükHülyaya söyler misiniz yarın makarnayı adetle 20 adet yiyecekse oluryoksa küserim
Hahaha
ay aus ben bişiy anlatıcam ama çok komik geçen hafta oldu bu
ben yattım sonra eşim geldi yatagaaaa , ya kızlar çok özür ama yazıcammm
adam gelmiş bana sarılıyorrrr ben ne desem begenirsinnnnnnnnnn , yarı uyku ile
@Efser efser takıma döndü mü ? efser kaç kilo verdiii
eşimmmmmmefser mi
haaahahahhaah kendime geldigimde kopmuştummmmmmmmmmm
Sen niye söylemiyosun kız küs müyük20 taneyse en büyük olandan yapayım
Sen hep mutsuzken yiyorsun fark ettin mi canım....Evet ve kazağımın bitmesi için 3 tane ipe ihtiyacım var ipçi ablamda 2 tane kalmış..sinir oldum..ip arayacağım şimdi başka ipçilerde..
Sende maltofer kullanıyordun demi ilk zamanlar bende de istah fena acti sonra normale döndü..kilo yapti mi 2 kilo falan ama bende feci yedim yaniiiEvet kuzum ama nasil beklicem su falan icmeden mi nasil yapsam
Ausum cok dikkat ediyorum yaa. Ip de atliyorum yatmadan. Ama demir ilaci bana yaramiyor gercekten. Hemen arti yapiyor beni. Dun ve bugun almicam bakalim ama gercekten bu yerinde sayma olayi sinirimi bozuyor artik. Gecen hafta sasirttik ama yok olmuyor. Ne yapcagimi sasirdim artik. Simdi evde olsam bi elma gotururdum ama evde degilim
Evet kuzum maltofer. Yemiyorum direniyorum ama yine de sisirdi sagolsunSende maltofer kullanıyordun demi ilk zamanlar bende de istah fena acti sonra normale döndü..kilo yapti mi 2 kilo falan ama bende feci yedim yaniii
Senin bagirsaklarini nasil etkiledi ...benim cok hizli calismaya başlamıştı..Evet kuzum maltofer. Yemiyorum direniyorum ama yine de sisirdi sagolsun
Bundan 20 tane...ohhh
hamile kalma kilom :80
doguma girme kilom :92
dogum çıkş kilom: 86 (hemen ertesi gün)
5 ay sonra annemden çıkış kilom :98
ah anne yaktın beni
pekmezli suları içire içireeeee
yemegin üstüne o sarelleleri süre süreeeee
Bende 144 gibiydi kilom belkide daha fazla bı ki ntrole gittiğimde 144 hatırlıyorum
Hastaneden çıkıp geldim 96 yım..ata 4.600 doğdu zaten..1 yıl sonra 83 ile akapunktura başladım 7 haftada 68 e düştüm..sonra 76 oldum..sonra bir psikolojik buhran Nasıl olduğunu anlamadım bile 59 oldum..herkes kanser oldum sandı.. O kilo bana hiç yakışmadı..saçlarımda saçma birbakır kızıl yapmıştım..hortlak gibiydim aynı..sonra çıktım yine 80 lere..şimdi de 72..14 yıllık kilo grafiğim bu :))
Evet Adacım....üzgün ve çaresizken yerim sinirliyken tamamen iştahım kapanır..Sen hep mutsuzken yiyorsun fark ettin mi canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?