Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günler önce birkaç ay sonra 26 yaşında olacağımı ve 30 a yaklaştığımı hissettim. Sanki yapmak istediklerimi yapamamış gibiyim... Gece gündüz bunu düşünüyorum. Varoluşsal sancılar mı çekiyorum yoksam sorgulamaktan kafayı mı sıyırdım bilemiyorum. Elle tutulur neler yaptın diyorum bakıyorum. Bir iki ufak çaplı araştırma çok istediğim bölümü okuyup bitirmek... Bu kadar. Devamı gelmemiş. Daha uzuuunca bir listem var üstelik... Rehavete mi kapıldım acaba? Rahat bir işim mutlu giden bi ilişkim, ekşınlı bir ailem var. Bunlarla yetinmeyi mi öğrendim?
Kendimi hep büyümez biraz çocuk kalırım sanıyordum. Galiba büyüyorum... İyi bir abla ve iyi bir evlat olmaya çalışırken kendi ideallerimden vaz mı geçiyorum ? Avrupada görmek istediğim eğitim hayalime ne oldu sahi ? Peki her ay para biriktirip bir iki sene içinde Barselonaya yalnız tatile gitme hayalim ?
Kendim için yapmak istediğim birşeydi bu. Bu ay başlayacaktım güya birikim yapmaya. Ama geçenlerde annem telefonda ufak kardeşime genç odası takımı alacaklarını ve maddi olarak zorlayacağını söyleyince ona istediği arabalı yatağı almak için maaşımın kalanını direkt göndermem ?
Ufaklığın bugün arayıp telefonda şarkılarla teşekkür etmesi Barselona veya başka şeylerden çok çok iyi hissettirdi. Yine de bu hep böyle mi olacak diye düşünmeden edemedim... (ailem istemedi göndermemi)

Saçmalamış gelebilirim bazılarına. İçimi dökmeye yeni yeni alışmaya başladım. Ondan bu savurgan cümlelerim. Beynimin içinde aynı anda bunun gibi yüzlerce düşünce dolanırken uykuya dalmak ne zor... Günlerdir 2 saat uykuyla dolanmamın ve morarmış göz altlarımın cevabı sanırım. Düşünceyi susturabilmek... En zoru bu

Tamam sakinim

Bacaklarım tamamen selülit olmuştu birde sağ ayağım davul gibi şişerdi..yıllar geçti hala çok ayakta kalınca şişiyor ayağım..hamilelik hediyesi..ödem son Zaman'lar oldu..basardım sapsarı içe girerdi Etlerim.hamileliğimin son dönemine ait kimseye göstermediğim fotolarım var..hele bir burger kingte hamburger yediğim var ki..sandalye yok sanki ben oturur haledeymişim gibi..çok komik..

Senin bagirsaklarini nasil etkiledi ...benim cok hizli calismaya başlamıştı..
Beni kabiz yapiyor normalde bi de karnim davul gibi sisiyor. Bu hafta hep limonlu soda ictim arkasindan. Sabah da sirkeli su ictim. Hep ishalim.
Benim ortam yok galiba.
Bi de nisan ayinda duzenli kullanmistim 5 kilo almistim.
Nefret ediyorum bu ilactan

Ben de bazen oyle hissediyorum. Bagimli olmak boguyor beni bazen bazen yalniz olmadigima sukrediyorum. Bazen benim hayatim bu olmamali, interrail yapacaktim hani diyorum.
Diyorum diyorum
Susuyorum

ya bende de bi video var hülya .... börek yapıyorum .. göbek tezgahla aramda

yeminle konuşuyorum ama eşim çekmiş ..bence ayıp olmasın diye gülüp he he diyor ... ne konuştuğum gram anlaşılmıyor ... hiç .... öyle şişim ki .... burun olmuş kabak kemane ...dudaklar bülent ersoy

Son düzenleme:
Yeminle güldüm gözümde canlandı sanki

Ben de bazen oyle hissediyorum. Bagimli olmak boguyor beni bazen bazen yalniz olmadigima sukrediyorum. Bazen benim hayatim bu olmamali, interrail yapacaktim hani diyorum.
Diyorum diyorum
Susuyorum
Yalnız değilmişim. Yine de şükür bu günümüze

Zayiflamisim totomda birşey durmuyor

Boyum 168

igdedali canom ... 26 yaşımın Ocağında bekardım .. kim bilir ne Barcelona hayallerim vardı .. Aynı yaşım Ekimin de evli idim .. bambaşka bir şehirde ..

Hayaller ..idealler ... geleceğe dair planlar ... her daim tutuyor mu hayır ?

Ama tutsa mı daha iyi bir hayat olurdu tutmadı da mı oldu ?

Bence anının huzurlu ve mutlu olup olmadığına bak .. telaşla geçiyor inan yıllar ... çok yormadan yorulmadan ... anın huzuru ile harmanlan ..gerisini çokta şey yapma

igdedali sorgulamaların doğal canım..düşünerek sorgulayarak asıl istediklerine ulaşıyorsun zihninde...ve her istediğine sahip olmak iyi birşey mi aslında bence değil..sanki doyumsuzluk getirir gibi..sadece sorgulamaların sana zarar vermesin..2 saat uyku uyuman daha doğrusu uyuyamaman doğru değil..mesleki dezenformasyon mu acaba..Barcelonaya belki yalnız gitmeyeceksin belki şimdi gitmeyeceksin ama balayına nereye gitsek diye düşününce sen Barcelona diyeceksin..bence balayında gideceksin ve iyi ki şimdi geldim diyeceksin..hayatta herşey olması gerektiği Zaman oluyora kanaat getirmek için çok gençsin..bu yaşın ve hayatındakilerin kıymetini bilsen yeter sadece..yazmışsın zaten..ailenden sevgilinden sevgi görüyorsun çok güzel bir mesleğin var zayıflayıp fit oldun..hayatta gerçekten istediği şeyler için mücadele eden bir kızsın sen..

Seviyorsan git konuş diyorsun yani

Doyumsuzluk olabilir abla. Hep daha fazlasını isteme durumum var. Daha doğrusu kendim için birşeyi isteyip de yapamadığım zaman yıpranıyorum. Sanki tren kaçıyormuş gibi geliyor. Haklısın allah ömür verirse daha uzun yıllar var önümde.

Ben anı yaşamayı sevenlerdenim çünkü senin planınla hayatın önüne getirdikleri bambaşka benim hayalimde evlilik yoktu hukuk fakültesini bitirip avukat olmak vardı ama evlendim çok mutluyum güzel kızım var hayalimin olmadığından pişmanmiyim yok anı yaşarım beklentimde çok olmaz hayattan belki bugün var olup yarın yok olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…