Senin gibi çılgınlar hayal kurmaz zaten Türkanım. Carpe diem ci seniBen anı yaşamayı sevenlerdenim çünkü senin planınla hayatın önüne getirdikleri bambaşka benim hayalimde evlilik yoktu hukuk fakültesini bitirip avukat olmak vardı ama evlendim çok mutluyum güzel kızım var hayalimin olmadığından pişmanmiyim yok anı yaşarım beklentimde çok olmaz hayattan belki bugün var olup yarın yok olucam.
Ben anı yaşamayı sevenlerdenim çünkü senin planınla hayatın önüne getirdikleri bambaşka benim hayalimde evlilik yoktu hukuk fakültesini bitirip avukat olmak vardı ama evlendim çok mutluyum güzel kızım var hayalimin olmadığından pişmanmiyim yok anı yaşarım beklentimde çok olmaz hayattan belki bugün var olup yarın yok olucam.
Hoşbulduk
Senin gibi çılgınlar hayal kurmaz zaten Türkanım. Carpe diem ci seni
Aaaa bende yapsam hazır almaktan daha iyi olurKendime 11 kaşık un ,1yumurta ,yarım bardak süt ve ,1 kaşık zeytinyağı ve sudan oluşan 7 tane minik lavaş yaptım ,resimde büyük gözüktüğüne bakmayınYanına ne yesem ne yesem öğleye
Eki Görüntüle 2062625
Hiç kiskanmadim
Ahuyla ben bulusamadim
Gel biz senlen buluşalımbende hiiiiiiiiiiiiiiiç kıskanmadımmmmmmmmmmm .... ne kıskanacağım ki yahuuuuu
buluşalım canoomGel biz senlen buluşalım
Ne de güzel yazmışsın hele teşekkür ederimmmIgdem okudum yazdıklarını kuzum koca yürekli igdem..
Böylesi hayırlı demek ki..
Belki gitmemen gerekiyor.
Rabbim böyle bir vesile çıkarıyor karşına...
Yada zamanı değişecek daha güzel daha dogru zamanda gitmen için ertelenmesi gerekiyor.
Bakış açıni degistirirsen Rabbimin sınırsız mucizelerini görürsün..
Amma o uykusuz geceler, mor gözler ne olaki yakışmaz sana kuxum toparlan hemencik
Aynen öyleSenin gibi çılgınlar hayal kurmaz zaten Türkanım. Carpe diem ci seni
Oyyy ne güzel zaten An önemli canım..
Geçmişi kabul edeceğiz Anı yaşayıp geleceğe umutlu mutlu bakacağız.
O nası bi hız abla hay maşallahKimse benim kadar hayallerinden uzağa düşmemiştir sanırsam
Ne.diyoruz olanda.hayır.vardır
Eşimle beni tanıştırmak istediklerinde kesinlikle olmaz.demistim hayatımdaki herşey çok yarım demiştim 2ay sonra evliydik
Ben kiskandimmmmmbende hiiiiiiiiiiiiiiiç kıskanmadımmmmmmmmmmm .... ne kıskanacağım ki yahuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?