Ay benim salı gününden 360 puanım olcek yeni kaptiEki Görüntüle 2062559
Ahu060812 @eflalim Nevreste @deynepnaz
@nar_cicegim @Antepia27 @60kiloyum @masumm @ErSeSiDonna_salut
Fıstıklarım çıtırlarım pıtırlarım eksik gedik var mı ? bakar mısınız bugün son viraj
15sene oldu hala bende anlamadım.ne.ara nişanlandık ne ara evlendikO nası bi hız abla hay maşallah
Amin ecem..Rabbim sifa versin şafi ismine hürmeten
Ay bende hepinizi isterdim canlarım benim
Ben firinda biraz çıtır yapiyorumTabii ki tb unu,karalığından anlamadın mı?
Tadına güvenebilsem senin dün bahsettiğin gibi kabak rendeleyip yoğurtlar yerdim ama çiğ tadı nasıl olur bilemedim
Yeşillik ,beyaz peynir fikri de iyiymiş.
Ahu miu pastalar börekler yedir emi ölecek zayufljktanAy bende hepinizi isterdim canlarım benim
Abla ben 1.bucuk ayda evlendimmKimse benim kadar hayallerinden uzağa düşmemiştir sanırsam
Ne.diyoruz olanda.hayır.vardır
Eşimle beni tanıştırmak istediklerinde kesinlikle olmaz.demistim hayatımdaki herşey çok yarım demiştim 2ay sonra evliydik
Bizimki iki ayın birinde.askerdiAbla ben 1.bucuk ayda evlendimm
Aslında birbirimizden haberimiz yok
Her yıl ben yapıyordum enleri bu yıl yapmayacağızayyy çok güldüm banu yaaaa ...... orantısız güç kullanmışsınız adama
evet canım araba ile 5 dk .... bizim burası küçük yer zaten ...bi başından diğer başı 15 dk :))
yusufun okulda iş ile evin tam ortasında yol üzerinde ..geçerken onu da alıp yemeğe geliyorlar genelde haftanın 3-4 günü
aynennnnnnn can sıkıntım geçiyor hem
Ayla hoş geldin ...ne iyi ettin geldinnn ....
daha başka ne yazdın okuyamadım , bu ara geçmişi takip edemiyorum hiç ama umarım kalıcı gelip kiloları vermeye motivesindir .
Aminnnnn bu aradaevet hamile hamile dolanıyorum arada ... çok cız yazmıyor o yüzden kimse yemiyor da:) canım çeker diye ... 7.takımın zayıflama sırrı
Aaaaa bu sene neden enler yok kk da .. bu aylarda başlardı kesin .
söylemesi ayıp her sene en iyi yorum yapan seçilirdimyanında da Allah ne verdiyse
Hadi yapalım .... en ilgi manyağı @MiuLego en kibar don sallayamayanNevreste
bu yarışın sonu fena olacak
canım bu kabak rendeli yoğurt 3-5 kaşık değil değil mi ?
yani epey mi doyacak kadar ?
bir de ceviz yesene onun yanında
buluşalım canoom
ama diyet hiiiç yok bu sefer
Çok güzel görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?