Buda benden olsun
58 kiloyla hamile kaldım
70 le doguma gittim
65 le doğumdan çıktım
57 ye indim
80 e çıktım
60 a indim
68 e ciktim
56 ya indim
En son geçen hafta 59.3 tum
Aradaki alıp vermelere hiç girmedim bile
Hasta olmuşbir kız ve annesinden bahsetmiştim Can'ım..amin..
Kimse benim kadar hayallerinden uzağa düşmemiştir sanırsam
Ne.diyoruz olanda.hayır.vardır
Eşimle beni tanıştırmak istediklerinde kesinlikle olmaz.demistim hayatımdaki herşey çok yarım demiştim 2ay sonra evliydik
Bizde buluşuruz inşallah be EcemBen kiskandimmmmm
Her yıl ben yapıyordum enleri bu yıl yapmayacağız
Amanın en kibar daha önce seçilmiştim ama bu türlü hiç seçilmedim
Yaaa çok tatlisin kizzzzYa şunları sallama artık
Burdayım
Kızlar sanirim uzun süre bisey yemedim diye su an basimda bi dönme var.Salata icin saat gec mi yoksa sutle mi gecistireyim.
hamile kalma kilom :80
doguma girme kilom :92
dogum çıkş kilom: 86 (hemen ertesi gün)
5 ay sonra annemden çıkış kilom :98
ah anne yaktın beni
pekmezli suları içire içireeeee
yemegin üstüne o sarelleleri süre süreeeee
Senin kadar tatlı olamam
Haftaya yine mortim sen olur musun
Senin kadar tatlı olamam
Haftaya yine mortim sen olur musun
Bu hafta sallamıyacağımdan emin misinTabbi ki olacağım ne zannettin 1 haftalik mı zannettin...
Bu hafta zaten sallatamayacagim sana malum şeyleri..
Haftaya inşallah
Sen de bendensin ben kısaca ye sev dua et diyom o filmdeki gibi... ben de italyayi sokak sokak gezmek istemistim. Amsterdam'da 1 ay kalmak.Günler önce birkaç ay sonra 26 yaşında olacağımı ve 30 a yaklaştığımı hissettim. Sanki yapmak istediklerimi yapamamış gibiyim... Gece gündüz bunu düşünüyorum. Varoluşsal sancılar mı çekiyorum yoksam sorgulamaktan kafayı mı sıyırdım bilemiyorum. Elle tutulur neler yaptın diyorum bakıyorum. Bir iki ufak çaplı araştırma çok istediğim bölümü okuyup bitirmek... Bu kadar. Devamı gelmemiş. Daha uzuuunca bir listem var üstelik... Rehavete mi kapıldım acaba? Rahat bir işim mutlu giden bi ilişkim, ekşınlı bir ailem var. Bunlarla yetinmeyi mi öğrendim?
Kendimi hep büyümez biraz çocuk kalırım sanıyordum. Galiba büyüyorum... İyi bir abla ve iyi bir evlat olmaya çalışırken kendi ideallerimden vaz mı geçiyorum ? Avrupada görmek istediğim eğitim hayalime ne oldu sahi ? Peki her ay para biriktirip bir iki sene içinde Barselonaya yalnız tatile gitme hayalim ?
Kendim için yapmak istediğim birşeydi bu. Bu ay başlayacaktım güya birikim yapmaya. Ama geçenlerde annem telefonda ufak kardeşime genç odası takımı alacaklarını ve maddi olarak zorlayacağını söyleyince ona istediği arabalı yatağı almak için maaşımın kalanını direkt göndermem ?
Ufaklığın bugün arayıp telefonda şarkılarla teşekkür etmesi Barselona veya başka şeylerden çok çok iyi hissettirdi. Yine de bu hep böyle mi olacak diye düşünmeden edemedim... (ailem istemedi göndermemi)
Saçmalamış gelebilirim bazılarına. İçimi dökmeye yeni yeni alışmaya başladım. Ondan bu savurgan cümlelerim. Beynimin içinde aynı anda bunun gibi yüzlerce düşünce dolanırken uykuya dalmak ne zor... Günlerdir 2 saat uykuyla dolanmamın ve morarmış göz altlarımın cevabı sanırım. Düşünceyi susturabilmek... En zoru bu
Tamam sakinim
Bizimde ortaokuldan arkadaslarimiz evlenmisti düğünde tanıştırdı ama orali olmamisiz. Yıllar sonra ısrar üzerine telefonda görüştük eşime ben evliliği düşünmüyorum sen dusunuyorsan benimle vakit kaybetme dedim. Eşim de ben de düşünmüyorum dedi. Bu konuşmayla yıllarca dalga gectiler 2 ay sonra parmagimda yüzüğü vardı. Hala nasıl oldu anlamiyorum,. Evlilik bana göre değildi 10 yıl oldu bile.Kimse benim kadar hayallerinden uzağa düşmemiştir sanırsam
Ne.diyoruz olanda.hayır.vardır
Eşimle beni tanıştırmak istediklerinde kesinlikle olmaz.demistim hayatımdaki herşey çok yarım demiştim 2ay sonra evliydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?