Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yeter Gülüm 1 tane çubuk.Düşücez bitanem,tek ihtiyacımız olan zaman ve sabır

haklısın canım.doğru söze ne denir? doğru söz denir
Başarıcaz canım,herşey çok güzel olacak

Son düzenleme:

insallah 2 ayda enaz 10 kilo verirsin canim...sen yeterki diyetine harfiyyen uy hic kacamak yapma..ilk gunleri atlattiktan sonra gerisi geliyor..helede vucudundaki degisimi gordukcee...insana dahada tutunuyor diyete...bende deniz tuzu kullaniyorum..tuzlugun icinde buyuk buyuk ama tuzlugun basinda ezici var..taze taze eziyosun..o saglikli diye onu yiyorum..zaten dogru duzgun birsey yiyemiyoruz..batek salatamiz var..bari onun tadi biraz guzel olsun

bende sabir varda zaman yok nilosum..malum meseleden dolayi banada gina geldi daha nereye kadar kacicam bilmiyorum valla:18::18::18:
Gönül kimi severse güzel O'dur.Gönlüne girmediysek şayet,gözüne girsek ne yazar.Gönlüne girdiysen,ve o gönül seni hakediyorsa göz zaten gönle itaat edecektir.

Gönül kimi severse güzel O'dur.Gönlüne girmediysek şayet,gözüne girsek ne yazar.Gönlüne girdiysen,ve o gönül seni hakediyorsa göz zaten gönle itaat edecektir.

orasi oyle nilosum, ama zaman farkli..once gorsellik malesef..sanki bir kilo fazlamda kalmis olsa beni sevmeyecek diye dusunuyorum..simdi konusuyoruz sakalasiyor ediyor..eskileri aniyoruz..ama sonra beni hala goremedigine geliyor konu ve ben ter dokuyorum resmen..onunda birseyleri bekledigini hissediyorum ama beni hala goremedigi icin arada mecburen geri cekiyor kendini

Canlarım ben yavaş yavaş yatıyorum,yarın sabah 7'de kalkıcam,çok öpüyorum hepinizi.Yarın görüşmek üzere inşallah

Kısmetse döner gelir Yemen'den,kısmet değilse ne gelir elden demişler,%100 doğru bir genelleme bu Gülüm.Allah hayırlısını versin bitanem

canım benim dediğim deniz tuzu değil.kristal saydam kaya tuzu.hani şu himalaya tuzu.öğütülmüş olarak satılanı da var.doğru diyorsun,bir salatamız var dimi :) :13:

iyi akşamlar kızlar siz kaynatın ben okudum kaçıyoooooooooom....................

Günaydın canlarım.Gününüz de gönlünüz de aydınlık olsun bugün.Allah nazarlardan,kazalardan,belalardan korusun canlarımı Birazdan okula gidicem,pc yi de götürüyorum.Toplantı var ama fırsat buldukça giricem.Hepinizi kocaman öpüyorum

Son düzenleme:

günaydın canımmmm

gir canım takıma bizi yanlız bırakma nevim. allah kolaylık versinuzun ir tatilden sonra i,şe başlamak zor oldumu canım.

kizlar nörüyonuz bakalim,ben bugün karatay diyetine basladim sans dileyin bana bakim
iyi sanslar canim.Allah kolaylik versin insallah.
ohhhhh gördünmü.azminin meyvelerini simdi toplamaya basladin bile.harika.incecik oldugundada herkes hayran kalacak sana bak göreceksin.yüzün zaten cok güzel.artik pesinden kosanlari yazarsin bize
ayyyy ben Tr dönüsü hep öyle olurum.giderken hep sevincli giderim,heyecanli.ama dönerken hep buruk,üzüntülü.seni cok iyi anliyorum canim
canim sende bir gariplik yok.yesil cayi icmek gercekten izdirap gibi.ben diyet yapmasam valla 40 yil kalsa yinede icmem.zevkle icenleride vallahi anlayamiyorum bir türlü
canim bende tuzu hicmi hic kesmedim.cünkü biliyorumki tuzsuz diyet ruhuma eziyet vericek ve ömrüm boyunca tuzsuz yemek yemiycegime göre,tuzlari hic kismadan diyetimi yaptim bugüne dek.
iyi aksamlar kizlar...

isten ciktigimdan beri kosusturmadan bir turlu gelemedim topige..
bugunku menum:
sabah/ogle: 300 gr yogurt
aksam: 400gr salata 80 haslanmis tavuk dosu..20 adet zeytin

neeeeeeeeeee 80 haslanmis tavuk gögsümüüüüüüüüüüüüüüüüüü
kirmizim nasil yedin,nasil basardin o kadariiiiiiiiiiiiii

günaydin kizlar.
bugün gidip bir dükkana is basvuru formumu götürüp vericem.Allah'im insallah alinirim,calisirim.cok istiyorum.bugün is aramaya ilk adimimi aticam insallah.
sonra esimin amcasinin kizinin bebeginin mevlütü var.oraya gidicem.aksam anca eve gelirim.

günaydın canım
rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşlh
allah kabul etsin şimdiden

bende birazdan çıkıcam doktora belimdeki disk sıkışmam için inşlh bu sefer vereceği ilaçlar iyileştirir beni
ordanda yengeme geçicem kafamı dağıtmak için biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…