inşallah kabul edilirsin canım benim.günaydin kizlar.
bugün gidip bir dükkana is basvuru formumu götürüp vericem.Allah'im insallah alinirim,calisirim.cok istiyorum.bugün is aramaya ilk adimimi aticam insallah.
sonra esimin amcasinin kizinin bebeginin mevlütü var.oraya gidicem.aksam anca eve gelirim.
GuNaydin kizlar... Bende yeni kalktim.. Simdi ilk aksam salatami hazirlicam sonra banyoydu hazirlikti ise gecicem.. İsteyken tekrar katilicam araniza
aaaa o neki.yeni bir uygulamami.ilk defa duydum.ilginc.Tüm Türkiyedemi baslamis bu uygulama.gıcık oldum haaaaa hani şu obeziteyle mücadele proğramı varya sağlık bakanlığının şimdi servisdeki çocuk geldi boy kilo bel çevresi dedi neeeee dedimişte yazılacakda zorunluda falan yürü git dedim bu benim özelim falan abla şu buuu filan dedi çocuk bende bilmiyorum bi ölçülüymde filan dedim laf uzamasın diye sorumlusuda benim ark ben ona özelden söylerim sen listeni ver dedim burdakı servisdeki kızlar zayıf müdür ben bide erk arkadaş var o 90 yazmış aile hekime sevk denmiş ona kii bence daha fazla yaa ne gerek var ben giderim aile hekimine böyle ulu orta ölçülerin kiloların ortada dolaşmasına :84::84::84:
ay yazik kadin yaa.bak benim esimde zayif seviyor.sismanliktan hic hoslanmiyor.ama acikca söylüyüm 73kiloya ciktigimda bile hic demedi,korkunc oldunda yaglandinda falan filan.sen her halinle güzelsin ama zayiflasan tabii daha iyi,hem saglik icin,hem benim icin derdi.yani ne yalan söylüyüm bende zayifligi cok seviyorum.oda ben 73 kiloya ciktigimda göbeklenmisti,cok kilo almisti.valla bende istiyordum zayiflasin diye.ben incelmeye eski halime gelmeye baslayinca adam kompleks yapti.15 kilo verdi beeee.ama su an gözüme cook yakisikli ve genc geliyor.su an ikimizde birbirimizi cok begeniyoruz.haaa benim 52 lerde falan olmami oda istiyor bende istiyorum ama.kirmadan diyorki,askim ya eski halin 52 ydi.öyle tam iyiydin.günaydın herkeseee
doktor programını izliyorum.120 kg bir bayan var.Eşi sen yaratıksın demiş kadına,kilosundan dolayı geçimsizlik,ve ayrılmışlar.kadın nasıl ağlıyor.ben de onunla bir ağlıyorumÇok şükür eşim böyle biri değil.Gerçi ben cevabımı çok pis veririm.Binlerce şükür ki çok iyi bir eşim var.ben motive olayım diye aşkım süzüldün biliyor musun filan demeye başladı.Ben hadi ordan diyorum,daha bişey olmaz.Yok diyor,valla süzüldün.tv deki kadının kocasına nasıl kızdım nasıl kızdım 2 tane dünya güzeli kız evlat vermiş bu kadın sana,hamileliklerinde almış kiloyu.Çocukları yaparken iyiydi ama dimi,bayıla bayıla yapıyodun,şerro :84:
inşallah kabul edilirsin canım benim.
bekliyoruz güzelim
Günaydın canlarım.Gününüz de gönlünüz de aydınlık olsun bugün.Allah nazarlardan,kazalardan,belalardan korusun canlarımıBirazdan okula gidicem,pc yi de götürüyorum.Toplantı var ama fırsat buldukça giricem.Hepinizi kocaman öpüyorum
günaydın canımmmm
gir canım takıma bizi yanlız bırakma nevim. allah kolaylık versinuzun ir tatilden sonra i,şe başlamak zor oldumu canım.
günaydın kızlaaaaaaar.......................inş.olur azerri....günaydin kizlar.
bugün gidip bir dükkana is basvuru formumu götürüp vericem.Allah'im insallah alinirim,calisirim.cok istiyorum.bugün is aramaya ilk adimimi aticam insallah.
sonra esimin amcasinin kizinin bebeginin mevlütü var.oraya gidicem.aksam anca eve gelirim.
geçmiş olsun ayşen........bende birazdan çıkıcam doktora belimdeki disk sıkışmam için inşlh bu sefer vereceği ilaçlar iyileştirir beni
ordanda yengeme geçicem kafamı dağıtmak için biraz
gıcık oldum haaaaa hani şu obeziteyle mücadele proğramı varya sağlık bakanlığının şimdi servisdeki çocuk geldi boy kilo bel çevresi dedi neeeee dedimişte yazılacakda zorunluda falan yürü git dedim bu benim özelim falan abla şu buuu filan dedi çocuk bende bilmiyorum bi ölçülüymde filan dedim laf uzamasın diye sorumlusuda benim ark ben ona özelden söylerim sen listeni ver dedim burdakı servisdeki kızlar zayıf müdür ben bide erk arkadaş var o 90 yazmış aile hekime sevk denmiş ona kii bence daha fazla yaa ne gerek var ben giderim aile hekimine böyle ulu orta ölçülerin kiloların ortada dolaşmasına :84::84::84:
günaydın herkeseee
doktor programını izliyorum.120 kg bir bayan var.Eşi sen yaratıksın demiş kadına,kilosundan dolayı geçimsizlik,ve ayrılmışlar.kadın nasıl ağlıyor.ben de onunla bir ağlıyorumÇok şükür eşim böyle biri değil.Gerçi ben cevabımı çok pis veririm.Binlerce şükür ki çok iyi bir eşim var.ben motive olayım diye aşkım süzüldün biliyor musun filan demeye başladı.Ben hadi ordan diyorum,daha bişey olmaz.Yok diyor,valla süzüldün.tv deki kadının kocasına nasıl kızdım nasıl kızdım 2 tane dünya güzeli kız evlat vermiş bu kadın sana,hamileliklerinde almış kiloyu.Çocukları yaparken iyiydi ama dimi,bayıla bayıla yapıyodun,şerro :84:
neyse gerginliğimizi biraz atalım,doktorlar kadını zayıflatacaklarmış.6 ayda 20-25 kg. veririz,seneye bu zamanlar 60-65 kg olarak programda ağırlarız dedi.
kahvaltımı yazayım şekerler;
bugün mide bulantım oldu,canım hiç bir şey istemedi.resmen zorla yedim,öğlene kadr kazınmayım diye.
500 ml su
1 küçük domates
1 biber
1 salatalık
50 gr peynir
10 zeytin
2 yumurta
1 çay bardağı badem
1 gün kurusu kayısı
1 fincan yeşil çay
GuNaydin kizlar... Bende yeni kalktim.. Simdi ilk aksam salatami hazirlicam sonra banyoydu hazirlikti ise gecicem.. İsteyken tekrar katilicam araniza
..
çocukmu ölççekmiş bideee..sen gizlice ölç allahla benim aramda dersiiin..................bende aile hekimine gidince diyetisyene git demişti ama ben zaten gi
diyorduum..ölçüleride alcaktı acelem vardı ...veremediydim...
[
hayırlı işler tatlım.........[/COLOR][/I][/B]
kızlar ben cumadan pazara tatile gidiyorum..kuzuluğa......evlilik hayatımın diyim çünkü evlenmeden çook gezdim ilk özel tatili ..her yaz memlekete gitmekten tatil yüzü görmedik .....eşimin geri kafası bide imkanlar tatil memleketine gitmekle sınırlı kaldı..ama bundan sonra alışcak artık çocuklarda isyanda 1 e karşı 4 üz şimdi......................
cuma sabah erken çkıcaz ablamlarla bildirimi perşembe yaparım inş....
Okuldan giremedim bitanem,toplantı oldukça uzun sürdü.Son 10 dakika girdim ama onda da alıntı yapacak vakit olmadı.İnan benim için de zor başladı Hülya'm.Tatil rehaveti de değil,gelir gelmez sırtlanılan yük-ufak tefek aksaklıklar direncimi kırıyor gibi olsa da,şu anda kendimi bana tek iyi hissettiren duyguya,diyetime sarılarak deşarj olmaya çalışıyorum.İnşallah hepimiz için herşey güzel olurgir canım takıma bizi yanlız bırakma nevim. allah kolaylık versinuzun ir tatilden sonra i,şe başlamak zor oldumu canım.
Teşekkür ederim bitanem.Gerçekten şu anda beni ayakta tutan tek şey hedefim ve sizlersiniz.İyi ki varsınızohhhhh gördünmü.azminin meyvelerini simdi toplamaya basladin bile.harika.incecik oldugundada herkes hayran kalacak sana bak göreceksin.yüzün zaten cok güzel.artik pesinden kosanlari yazarsin bize
canim bende tuzu hicmi hic kesmedim.cünkü biliyorumki tuzsuz diyet ruhuma eziyet vericek ve ömrüm boyunca tuzsuz yemek yemiycegime göre,tuzlari hic kismadan diyetimi yaptim bugüne dek.
Maşallah canım sana,Allah nazarlardan saklasın senigünaydın kızçeler herkesler iyidir inşlh
kilo vermeler ne durumda bakalım :82:
ben şu an 1 kilo eksideyim
Rabbimiz senin o güzel kalbine göre verecektir canım benim,biraz sabırbende birazdan çıkıcam doktora belimdeki disk sıkışmam için inşlh bu sefer vereceği ilaçlar iyileştirir beni
ordanda yengeme geçicem kafamı dağıtmak için biraz
Canım ablam,neden üzdün kendini güzel ablam benim.Sen aslan gibi 3 çocuk doğurmuşsun,ayrıca evet kilolu olmakla birlikte,90 öyle uç ve geri dönülmez bir kilo da değil.İnan bana sen zayıflayacağını bildiğinden dokunuyor sana,bu anlamda mutluluk verici bir his.Demek ki beynin kati kararını vermişgıcık oldum haaaaa hani şu obeziteyle mücadele proğramı varya sağlık bakanlığının şimdi servisdeki çocuk geldi boy kilo bel çevresi dedi neeeee dedimişte yazılacakda zorunluda falan yürü git dedim bu benim özelim falan abla şu buuu filan dedi çocuk bende bilmiyorum bi ölçülüymde filan dedim laf uzamasın diye sorumlusuda benim ark ben ona özelden söylerim sen listeni ver dedim burdakı servisdeki kızlar zayıf müdür ben bide erk arkadaş var o 90 yazmış aile hekime sevk denmiş ona kii bence daha fazla yaa ne gerek var ben giderim aile hekimine böyle ulu orta ölçülerin kiloların ortada dolaşmasına :84::84::84:
Ben de çok üzüldüm canım ya okuyunca,hem de çok öfkelendim.Bu nasıl bir vicdansızlıktır ya,sanki kadıncağız o çocukları babasının evinden getirdi.Şu erkek milleti var ya,Allah'ın kıllıları,sanki kendileri çok güzelgünaydın herkeseee
Canım çok bilinçli başladın ve çok bilinçli gidiyorsunbugün mide bulantım oldu,canım hiç bir şey istemedi.resmen zorla yedim,öğlene kadr kazınmayım diye.
500 ml su
1 küçük domates
1 biber
1 salatalık
50 gr peynir
10 zeytin
2 yumurta
1 çay bardağı badem
1 gün kurusu kayısı
1 fincan yeşil çay
Günaydın bitanemGuNaydin kizlar... Bende yeni kalktim.. Simdi ilk aksam salatami hazirlicam sonra banyoydu hazirlikti ise gecicem.. İsteyken tekrar katilicam araniza
Canım küçük bir püf nokta daha.Taze fasulyeyi kıymalı pişirirsen 1 porsiyonu 200 kaloridir.Zeytinyağlı pişirirsen bir porsiyonu 150 kaloridir.Ama haşlayıp,az yağda soğanla kavurup,üzerine 1 yumurta kırarsan 90 kaloridir,üstelik çok da lezzetli olurben de t.fasulyemi ayıklayayım da,pişireyim bari
Bu yıl güzel bir tatili fazlasıyla hakettin Saferan'ım,şimdiden iyi tatiller canımkızlar ben cumadan pazara tatile gidiyorum..kuzuluğa......evlilik hayatımın diyim çünkü evlenmeden çook gezdim ilk özel tatili ..her yaz memlekete gitmekten tatil yüzü görmedik .....eşimin geri kafası bide imkanlar tatil memleketine gitmekle sınırlı kaldı..ama bundan sonra alışcak artık çocuklarda isyanda 1 e karşı 4 üz şimdi......................
Ne demek ezik ya,ablam sen çok güçlü bir kadınsın.Bedenini ve yaşamının seyrini olumlu yönde değiştirmeye çalışan herkes en büyük saygıyı hak eder.Ben sana çok saygı duyuyorumyok kız listeye yazacakmışsinir oldum ama yaa ezik hissettim sabahda şimdi kurtuldum şükür o duygudan
kızlar ben cumadan pazara tatile gidiyorum..kuzuluğa......evlilik hayatımın diyim çünkü evlenmeden çook gezdim ilk özel tatili ..her yaz memlekete gitmekten tatil yüzü görmedik .....eşimin geri kafası bide imkanlar tatil memleketine gitmekle sınırlı kaldı..ama bundan sonra alışcak artık çocuklarda isyanda 1 e karşı 4 üz şimdi......................
bu arada güzel bişey oldu bayanlarla kaplıcaya gidicez önce yok filan dedim sonrada hoşuma gitti 4-5 saat mesafe çok uzak deil haftaya perşembe gidip pazar dönücez ilk defa tek başına gidicem bi yere
Allah'ın izni ile birleşeceksiniz bitanem.Bunu ayrıldığınız günden beri hissediyor ve sana söylüyordum hep biliyorsun.Çok mutlu oldum,Rabbim bütün sıkıntılarınızı gidersin inşallah.Dualarımızdasın canım benimslm kızlar dün gece eşimle uzun uzun konuştuk,evliliğimi kurtarmak için ufakta olsa bir ışık yakalamak istedim.
ilk görüşmemiz iyi geçti pazar izinli gelecek konuşmak için,dualarınızı benden eksik etmeyin.
ay yazik kadin yaa.bak benim esimde zayif seviyor.sismanliktan hic hoslanmiyor.ama acikca söylüyüm 73kiloya ciktigimda bile hic demedi,korkunc oldunda yaglandinda falan filan.sen her halinle güzelsin ama zayiflasan tabii daha iyi,hem saglik icin,hem benim icin derdi.yani ne yalan söylüyüm bende zayifligi cok seviyorum.oda ben 73 kiloya ciktigimda göbeklenmisti,cok kilo almisti.valla bende istiyordum zayiflasin diye.ben incelmeye eski halime gelmeye baslayinca adam kompleks yapti.15 kilo verdi beeee.ama su an gözüme cook yakisikli ve genc geliyor.su an ikimizde birbirimizi cok begeniyoruz.haaa benim 52 lerde falan olmami oda istiyor bende istiyorum ama.kirmadan diyorki,askim ya eski halin 52 ydi.öyle tam iyiydin.
iste bende 52 olmak istiyorum ama olamiyorum yaaavvvvvv:84::84:yapistim 55 te kaldim kac aydir.ama bu cumartesinden itibaren o mamayi icmeye basliycam.cok taktim kafaya onu.cokta enerji veriyor o icecek.enerjiye ihtiyacim var zaten.
insallah canim yaaa.insallah tez zamanda hayirlisiyla olurda calisirim.artik cok SIKILDIM evde oturmaktan.
günaydın kızlaaaaaaar....................... oda çok hainmiş yaav...[/COLOR][/I]
evet ya haingerçekten süzülmüşsündür illaki farkeder..........[/COLOR][/B]
versinde çatlasın herif....menü biraz çok gözüksede diyetine uygunsa problem yook....
oooh süpermiş canım.İyi eğlenceler sana.nereye gidiyorsunuz kaplıcalara?bu arada güzel bişey oldu bayanlarla kaplıcaya gidicez önce yok filan dedim sonrada hoşuma gitti 4-5 saat mesafe çok uzak deil haftaya perşembe gidip pazar dönücez ilk defa tek başına gidicem bi yere
Teşekkür ederim bitanem.Gerçekten şu anda beni ayakta tutan tek şey hedefim ve sizlersiniz.İyi ki varsınızCanım gerçekten tuz olmazsa yemek de yiyemiyorum ben.O yüzden tuzu kullanıp,su miktarımı arttırıyorum.Canlarım aklınızda bulunsun,günlük almanız gereken su miktarı=kilonuz.0,4'dür.Yani 80 kilo birinin 80.0,4=3.2 lt su içmesi gerekir gibi...
Ben de çok üzüldüm canım ya okuyunca,hem de çok öfkelendim.Bu nasıl bir vicdansızlıktır ya,sanki kadıncağız o çocukları babasının evinden getirdi.Şu erkek milleti var ya,Allah'ın kıllıları,sanki kendileri çok güzel
Canım çok bilinçli başladın ve çok bilinçli gidiyorsunKendini zorlayarak yemen isabet olmuş.Çünkü yememekle asla ve asla kilo verilmiyor.Yedikçe metabolizma çalışıyor.Ne kadar çok odun,o kadar çok ateş ve yağ yakımı
Canım küçük bir püf nokta daha.Taze fasulyeyi kıymalı pişirirsen 1 porsiyonu 200 kaloridir.Zeytinyağlı pişirirsen bir porsiyonu 150 kaloridir.Ama haşlayıp,az yağda soğanla kavurup,üzerine 1 yumurta kırarsan 90 kaloridir,üstelik çok da lezzetli olur
]
Rica ederim canım benimooo bu hesaba göre benim 4 lt içmem gerekiyor hatta fazlasını içmem lazım.ilk günü 2.7 lt ile kapattım.2. günü 3.6 lt..Bugün henüz 1.5 lt. deyim.4 ü bulduramam sanırım :44:
Zeytinyağlı olarak pişiriyorum canım.Yanında biraz salata,biraz da yoğurt yeme planım var..Teşekkür ederim püfler için
canım yaaanevv [B .!.:Canım ablam,neden üzdün kendini güzel ablam benim.Sen aslan gibi 3 çocuk doğurmuşsun,ayrıca evet kilolu olmakla birlikte,90 öyle uç ve geri dönülmez bir kilo da değil.İnan bana sen zayıflayacağını bildiğinden dokunuyor sana,bu anlamda mutluluk verici bir his.Demek ki beynin kati kararını vermiş
Ben de çok üzüldüm canım ya okuyunca,hem de çok öfkelendim.Bu nasıl bir vicdansızlıktır ya,sanki kadıncağız o çocukları babasının evinden getirdi.Şu erkek milleti var ya,Allah'ın kıllıları,sanki kendileri çok güzel
Canım küçük bir püf nokta daha.Taze fasulyeyi kıymalı pişirirsen 1 porsiyonu 200 kaloridir.Zeytinyağlı pişirirsen bir porsiyonu 150 kaloridir.Ama haşlayıp,az yağda soğanla kavurup,üzerine 1 yumurta kırarsan 90 kaloridir,üstelik çok da lezzetli olur
[Ne demek ezik ya,ablam sen çok güçlü bir kadınsın.Bedenini ve yaşamının seyrini olumlu yönde değiştirmeye çalışan herkes en büyük saygıyı hak eder.Ben sana çok saygı duyuyorum
çok saoğl hülyacımmkızlar size iyi tatiller iyi eğlenceler diliyorum.
çocuğunun yüzüne baksın rabbim hadi inşallahslm kızlar dün gece eşimle uzun uzun konuştuk,evliliğimi kurtarmak için ufakta olsa bir ışık yakalamak istedim.
ilk görüşmemiz iyi geçti pazar izinli gelecek konuşmak için,dualarınızı benden eksik etmeyin.
maşallah canım,ne güzel,Allah mutluluğunuzu daim etsim.Böyle olmalı zaten.Tabiki eşler birbirlerini beğendikleri ve beğenmedikleri şeyleri söylecekler.Mesela bayram öncesi röflemi tazelettim.Ben de eşim de çok beğendik ve adamcağız dedi ki,işte benim istediğim renk buydu.Buyurun bakalım yıllardan beri sarışınım ama bu kez platin yaptırdımYani saç gibi kiloyla da ilgili beğeniler söylenebilir.Söylemeden söylemeye fark var hayatım.Yaratık sensin derim ben olsam o adama,hatta bi de üstüne döverim dehahahahahay karşıma çıksa adamın yaşama şansı yok yalnız farkettiniz mi
bu arada ben de çok sıkıldım evde oturmaktan,kızımı kreşe verip,kendimi de işe vermek istiyorum.İş arama aşamsında kilo işe alınmama sebebi olabiliyor biliyorsunuz değil mi?ben bunu eşime söylediğimde olur mu öyle şey diyor,o zaman iş verenin içi fesat,başka amaçları var demekki diyor.Öyle olanı da vardır muhakkak ama öyle olmayanlarda zayıf,aynı özelliklerdeki birini tercih ediyor.Kiloyla,beynin,çalışkanlığın,iş yapma hevesinin ne alakası varsa artık
evet ya hain
inşallah canım..
ben karatay yapıyorum canım,benim diyet böyle.bol protein,0 şeker,0 ekmek,0 makarna-pilav.ekmek yerine badem,ceviz,fındık,fıstık.Aslında kuru kayısı 4-5 tane yemem gerekiyor da o kadar yiyemiyorum
oooh süpermiş canım.İyi eğlenceler sana.nereye gidiyorsunuz kaplıcalara?
ooo bu hesaba göre benim 4 lt içmem gerekiyor hatta fazlasını içmem lazım.ilk günü 2.7 lt ile kapattım.2. günü 3.6 lt..Bugün henüz 1.5 lt. deyim.4 ü bulduramam sanırım :44:
blendırda yapmış çocukları.bir de kızlarda tombişmiş.hergün çocukları tartıyormuş.bak şunun üstüne çıkarsanız,anneniz gibi olursanız,sizi de sevmem diyormuş.kızlar 14 yaşındaymış.anne de daha 35 inde
Zeytinyağlı olarak pişiriyorum canım.Yanında biraz salata,biraz da yoğurt yeme planım var..Teşekkür ederim püfler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?