Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cok iyiymis yediklerin tatlim .insallah tartiyada yansir sonuclar
iyi aksamlar kizlar...

isten ciktigimdan beri kosusturmadan bir turlu gelemedim topige..
bugunku menum:
sabah/ogle: 300 gr yogurt
aksam: 400gr salata 80 haslanmis tavuk dosu..20 adet zeytin
kiz zeytin krizinmi tutmustu .tabakta kaldimi hic
bencede 3-4 kilo idealdir bir ayda fazlasi bunyeyi dedigin gibi sarsar
evet ya bende tatsiz ve tuzzus bisey yiyip icemem

kiz beklesin o zaman degerin dahada artacak .o simdi sen kendini gostermedikce seni cok cirkin falan hayal ediyordur seni karsisinda birden fistik gibi gorunce akli cikacaktir meraklanma

kizlar ya size bisey sorayim ben bugun iki gunluk lapa yapiyorum ama icine domates salatalik dograyarak yedim sorun olmaz demi:18:

kizlar ya size bisey sorayim ben bugun iki gunluk lapa yapiyorum ama icine domates salatalik dograyarak yedim sorun olmaz demi:18:

bişiy olmaz yaa ben hem domates içine doğradım yada salata yaptım yanında ikisindede kilo vermiştim

kahvalti iki kasik pirinc lapasi
1 domates
yarim salatalik
bir tutam pulbiber
bir tutam tuz.
öglen de aynisini yedim
aksamda aynisini yiyecegim insallah ise yarar:18:

kiz zeytin krizinmi tutmustu .tabakta kaldimi hic
kiz beklesin o zaman degerin dahada artacak .o simdi sen kendini gostermedikce seni cok cirkin falan hayal ediyordur seni karsisinda birden fistik gibi gorunce akli cikacaktir meraklanma

Yok kiz zeytin krizim tutmadi...salatanin icinde yesil zeytin olmayinca..tuhafima gidiyor..tatlida gelmiyor..20 adet butun salatanin icine katiyorum
insallah ganfedim dedigin gibi degerim daha cok artar...ama bencede cok cirkin oldugumu felan dusunuyordur..niye kactigimi bir curlu cozememistir ve buna sinir oluyordur ama bugunden itibaren resmen kacicam..msne girsemde offline durucam,....Allah yardimcim olsun

oh ne guzel ya bende veririm insallah
moral verdin sagolyoksa bayram faciasinin kotu sonuclarini nasil silerim

ganfedim merak etme..bayramda aldigin kilolar cabucak ucup gider yeterki listenin disina cikmayalim

Safisimmm senin adina cok sevindim canim..umarim bol eglenceli guzel bir tatil gecirirsiniz ve her yil imkaninizda olur bol bol tatil yapabilirsiniz tatlim

tabi anlayacak seni tatlim o simdi seni cirkin dusunuyor ondan kactigini falan dusunuyor yoksa niye israr etsin demi
.insallah ttalim gider kilolarim6 haftam kaldi ya:18:

bende birazdan çıkıcam doktora belimdeki disk sıkışmam için inşlh bu sefer vereceği ilaçlar iyileştirir beni
ordanda yengeme geçicem kafamı dağıtmak için biraz
gecmis olsun cnim...Allah sifani versin
doga ablacim..moralini bozacak ne var...tabi ulu orta olmasi guzel degil..ama onca kilo verdin..ver gitsin olculerini inceldikce hava atarsin..olculerde hata var yanlis diye
ayy boyle insanlara sinir oluyorum..esin olmus. .sana evlat vermis ama sen begenme birde uzerine kotu sozler soyle...benimdeb ir tanidigim vardi oda esini begenmezdi..neymis giginmesini suslenmesini bilemiyormus..sanki duyanda adamin cok bakimlik suslu puslu dolandigini sanar..kadina laf soyleyene kadar kendine baksa once..
inşallah kabul edilirsin canım benim.

bekliyoruz güzelim
ben geldim tatlim sen nerelerdesin???
Azericim canim hakkinda hayirlisi olsun..insallah alinirsin ise...bencede o icecek sana cok iyi gelecek cunku son birkac kilo kaldi.insallah kullanmaya basladiginda cabucak gecer bir haftan..ve seni insallah haftaya mezun ederiz artik

guzel kaptanim nasilsinne var ne yok .istemisin sen

balli kurabiyem ben isteyim..Allaha sukur hersey iyi gidiyor..sinavida aldim rahatladim..
tam kadin gitti kimsede yokken gecmise bakiyordum ama pc cok yavas ve habire hata cikartiyor sinir oluyorum bugun icim biraz kiyildi ama dusunmemeye calisiyorum..sen nasilsin tatlim..lapa diyetin nasil gidiyor

tabi anlayacak seni tatlim o simdi seni cirkin dusunuyor ondan kactigini falan dusunuyor yoksa niye israr etsin demi
.insallah ttalim gider kilolarim6 haftam kaldi ya:18:

kiz elbette verirsin iki kiloyu 6 haftaya kadar..sen 6 haftaya kadar 4dun icinde bile olursun ne dusunuyorsun...insallah ben 5 haftayaca 70 yada altina duserim..amcamin kizinin dugunu var..foto cekip msne koymak istiyorum hayranlarim baksin biraz ben 50 olana kadar oyalansin lokman

canım yaaa çok iyisin fasulyeyi yumurtalıda hiç yapmadım denerim
Canım ablam benim İnan samimi düşüncelerimdi

Sorun olmaz Ganfed'im,tuzu fazla koyma yeter,Lapanın etkisini azaltıyor tuz.

kahvalti iki kasik pirinc lapasi
1 domates
yarim salatalik
bir tutam pulbiber
bir tutam tuz.
öglen de aynisini yedim
aksamda aynisini yiyecegim insallah ise yarar:18:
Yarayacakkkkkkkkkkk

Ayyyy Gülüm,ben de düşer miyim 5 haftaya 70 e filan,çok heveslendimmm

Canlarım benim de Dukan diyetim tam gaz devam ediyor.Bugün saf protein günümdü.Bugünkü menüm şöyleydi:
SABAH:
*1 haşlanmış yumurta
*2 yemek kaşığı yağsız lor
*1 büyük bardak light süt
ARA ÖĞÜN-1:
*Light sütle yapılmış şekersiz nescafe
*Yarım kase light sütle yapılmış light puding
ÖĞLE YEMEĞİ:
*2 yemek kaşığı yulaf kepeği ve 1 yumurta ile yapılmış Dukan krep
*2 yemek kaşığı yağsız lor
*1 bardak light gazoz
ARA ÖĞÜN-2:
*Kiraz sapı çayı
AKŞAM YEMEĞİ:
*Haşlanmış derisi alınmış tavuk but
*1 bardak light ayran

Son düzenleme:

valla bu saate kadar dayandim insallah bundan sonrada dayanacam .gerci cok aciktim ama sonucu gorunce sevinirim insallah

insallah canim ya amacimda o ama bakalim ne olacak.son zamanlarda gitmiyor hic buda tabiki bende moral bozuklugu yapiyorevet sen koy fotoyu birazda onla oyalansin taaaki sen istedigin kiloya dusene kadar tatlim rabbim basari versin tez zamandahepimize

ay ne guzel moral verdiniz ya ne bileyim lapaya onlari katinca sanki suc islemis gibi hissettim.dusersin sende tabi bunca emege karsin kilolar kesin gidecektir meraklanma

valla bu saate kadar dayandim insallah bundan sonrada dayanacam .gerci cok aciktim ama sonucu gorunce sevinirim insallah

dayanirsin bitanem...hedefine az kaldigini dusun..daha cok gaza gelirsin hem seni gorunce milletin edecegi iltifatlar...en guzelide seni cekemeyen insanlarin seni gorunce sok olacagi benim enbuyuk destekcim sonuncusu yani basaracaksin bitanem az kaldi..juli mezun oldu sira sende ve azerimde..insallah enkisa zamanda sizleride mezun edecegiz

çok sağol canım aslında bugün gelecekti sözde ama gelmedi.ev işi,çocuk,misafir derken ilgilenemedim.şimdi ilgileneyim o konuyla.Yarın kesin gelir.yani herhalde.eczane bizim eve baya uzak.cuma günü saat kaça kadar bildirmem gerekiyor kilomu?cuma günü önemli bir işimiz var,sabahtan.Çok erken kalkıcaz.Perşembe akşamı annemde kalabiliriz,cuma günkü işimizi rahat halledebilmek iin.Bizim bızdığı anneannesinde bırakıcaz çünkü.Annemde de tartı var.En kötü ihtimalle orada tartılırım
cok iyiymis yediklerin tatlim .insallah tartiyada yansir sonuclar:

inşallah canım.şu anda en büyük iseğim bu.umduğum gibi olmazsa çok üzülücem.dünden beri başım dönüyor artık.şekersizlikten mi bilmiyorum.Acıkınca da başıma ağrı giriyor.Bugün en sonunda dayanamadım ağrı kesici içtim.İnşallah gayretlerimin sonucunu alırım

ay ne guzel moral verdiniz ya ne bileyim lapaya onlari katinca sanki suc islemis gibi hissettim.dusersin sende tabi bunca emege karsin kilolar kesin gidecektir meraklanma
İnşallah Ganfed'im,hepimiz için inşallah

oyyyy nilosummmm...sen 5 haftaya eminim 6larida gorursun..simdi yalniz oldugun icin spora felanda yuklenirsin..ki daha iyi verirsin bitanemm....
Gülüm dediğin gibi yalnızlığın tek avantajı spor ve diyet konusundaki disiplin ve istikrar.İnşallah başarıcaz bitanem

Tartıda o eksilen rakamları hafta hafta gördükçe canım benim,inan bütün çektiğin eziyetler sana güzel gelecek Canım cuma 12'ye kadar bildirim yaparsak iyi olur.Kaptanımız toparlayıp,2 ye kadar paylaşım topiğine ekliyor bizden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…