cok iyiymis yediklerin tatlim .insallah tartiyada yansir sonuclarsağol ganfedim,inşallah.evet daha geç de başlayabilirdim,doğru diyorsun
akşam yediklerimi yazayım:
1 ad. kalçalı but (haşlanmış,derisi ve yağı ayırılmış,tuzsuz)
çoban salata ( çok az tuz,2 kaşık z.yağ,yarım limon eklenmiş,ve eşimle paylaştık,yine de hepsi bitmedi)
şu ana kadar içtiğim su 3.3 lt. oldu ve şu an 3. ve son yeşil çayımı içiyorum
kiz zeytin krizinmi tutmustu .tabakta kaldimi hiciyi aksamlar kizlar...
isten ciktigimdan beri kosusturmadan bir turlu gelemedim topige..
bugunku menum:
sabah/ogle: 300 gr yogurt
aksam: 400gr salata 80 haslanmis tavuk dosu..20 adet zeytin
bencede 3-4 kilo idealdir bir ayda fazlasi bunyeyi dedigin gibi sarsarCanım en ideal ve kalıcı olanı ayda 3.5-4 kg dır.Diğer türlüsü sinir sisteminde tahribat yapar,er ya da geç.Ya da kilolar geri döner ilk fırsat bulduğunda.Oysa biz sağlıklı ve kalıcı bir incelik istiyoruz değil mi.Bir de madem biz bu yola baş koyduk,1.5 seneye yayıcaz bu işi.Ben diyete başlarken 1 yılda 40 kilo verip,üzerine 1 yıl da korumayı hedeflemiştim ki çok şükür ayda 3.5 kg vererek hedefimle paralel ilerliyorum.Bir ömür mutluluk için 2 sene hiç de çok değil diye düşünüyorum ne dersin
evet ya bende tatsiz ve tuzzus bisey yiyip icememinsallah 2 ayda enaz 10 kilo verirsin canim...sen yeterki diyetine harfiyyen uy hic kacamak yapma..ilk gunleri atlattiktan sonra gerisi geliyor..helede vucudundaki degisimi gordukcee...insana dahada tutunuyor diyete...bende deniz tuzu kullaniyorum..tuzlugun icinde buyuk buyuk ama tuzlugun basinda ezici var..taze taze eziyosun..o saglikli diye onu yiyorum..zaten dogru duzgun birsey yiyemiyoruz..batek salatamiz var..bari onun tadi biraz guzel olsun
orasi oyle nilosum, ama zaman farkli..once gorsellik malesef..sanki bir kilo fazlamda kalmis olsa beni sevmeyecek diye dusunuyorum..simdi konusuyoruz sakalasiyor ediyor..eskileri aniyoruz..ama sonra beni hala goremedigine geliyor konu ve ben ter dokuyorum resmen..onunda birseyleri bekledigini hissediyorum ama beni hala goremedigi icin arada mecburen geri cekiyor kendini
kizlar ya size bisey sorayim ben bugun iki gunluk lapa yapiyorum ama icine domates salatalik dograyarak yedim sorun olmaz demi:18:
bişiy olmaz yaa ben hem domates içine doğradım yada salata yaptım yanında ikisindede kilo vermiştim
kiz zeytin krizinmi tutmustu .tabakta kaldimi hic
kiz beklesin o zaman degerin dahada artacak .o simdi sen kendini gostermedikce seni cok cirkin falan hayal ediyordur seni karsisinda birden fistik gibi gorunce akli cikacaktir meraklanma
oh ne guzel ya bende veririm insallah
moral verdin sagolyoksa bayram faciasinin kotu sonuclarini nasil silerim
kızlar ben cumadan pazara tatile gidiyorum..kuzuluğa......evlilik hayatımın diyim çünkü evlenmeden çook gezdim ilk özel tatili ..her yaz memlekete gitmekten tatil yüzü görmedik .....eşimin geri kafası bide imkanlar tatil memleketine gitmekle sınırlı kaldı..ama bundan sonra alışcak artık çocuklarda isyanda 1 e karşı 4 üz şimdi......................
cuma sabah erken çkıcaz ablamlarla bildirimi perşembe yaparım inş....
Yok kiz zeytin krizim tutmadi...salatanin icinde yesil zeytin olmayinca..tuhafima gidiyor..tatlida gelmiyor..20 adet butun salatanin icine katiyorum
insallah ganfedim dedigin gibi degerim daha cok artar...ama bencede cok cirkin oldugumu felan dusunuyordur..niye kactigimi bir curlu cozememistir ve buna sinir oluyordurama bugunden itibaren resmen kacicam..msne girsemde offline durucam,....Allah yardimcim olsun
ganfedim merak etme..bayramda aldigin kilolar cabucak ucup gider yeterki listenin disina cikmayalim
gecmis olsun cnim...Allah sifani versinbende birazdan çıkıcam doktora belimdeki disk sıkışmam için inşlh bu sefer vereceği ilaçlar iyileştirir beni
ordanda yengeme geçicem kafamı dağıtmak için biraz
doga ablacim..moralini bozacak ne var...tabi ulu orta olmasi guzel degil..ama onca kilo verdin..ver gitsin olculerinigıcık oldum haaaaa hani şu obeziteyle mücadele proğramı varya sağlık bakanlığının şimdi servisdeki çocuk geldi boy kilo bel çevresi dedi neeeee dedimişte yazılacakda zorunluda falan yürü git dedim bu benim özelim falan abla şu buuu filan dedi çocuk bende bilmiyorum bi ölçülüymde filan dedim laf uzamasın diye sorumlusuda benim ark ben ona özelden söylerim sen listeni ver dedim burdakı servisdeki kızlar zayıf müdür ben bide erk arkadaş var o 90 yazmış aile hekime sevk denmiş ona kii bence daha fazla yaa ne gerek var ben giderim aile hekimine böyle ulu orta ölçülerin kiloların ortada dolaşmasına :84::84::84:
ayy boyle insanlara sinir oluyorum..esin olmus. .sana evlat vermis ama sen begenme birde uzerine kotu sozler soyle...benimdeb ir tanidigim vardi oda esini begenmezdi..neymis giginmesini suslenmesini bilemiyormus..sanki duyanda adamin cok bakimlik suslu puslu dolandigini sanar..kadina laf soyleyene kadar kendine baksa once..günaydın herkeseee
doktor programını izliyorum.120 kg bir bayan var.Eşi sen yaratıksın demiş kadına,kilosundan dolayı geçimsizlik,ve ayrılmışlar.kadın nasıl ağlıyor.ben de onunla bir ağlıyorumÇok şükür eşim böyle biri değil.Gerçi ben cevabımı çok pis veririm.Binlerce şükür ki çok iyi bir eşim var.ben motive olayım diye aşkım süzüldün biliyor musun filan demeye başladı.Ben hadi ordan diyorum,daha bişey olmaz.Yok diyor,valla süzüldün.tv deki kadının kocasına nasıl kızdım nasıl kızdım 2 tane dünya güzeli kız evlat vermiş bu kadın sana,hamileliklerinde almış kiloyu.Çocukları yaparken iyiydi ama dimi,bayıla bayıla yapıyodun,şerro :84:
ben geldim tatlim sen nerelerdesin???inşallah kabul edilirsin canım benim.
bekliyoruz güzelim
Azericim canim hakkinda hayirlisi olsun..insallah alinirsin ise...bencede o icecek sana cok iyi gelecek cunku son birkac kilo kaldi.insallah kullanmaya basladiginda cabucak gecer bir haftan..ve seni insallah haftaya mezun ederiz artikay yazik kadin yaa.bak benim esimde zayif seviyor.sismanliktan hic hoslanmiyor.ama acikca söylüyüm 73kiloya ciktigimda bile hic demedi,korkunc oldunda yaglandinda falan filan.sen her halinle güzelsin ama zayiflasan tabii daha iyi,hem saglik icin,hem benim icin derdi.yani ne yalan söylüyüm bende zayifligi cok seviyorum.oda ben 73 kiloya ciktigimda göbeklenmisti,cok kilo almisti.valla bende istiyordum zayiflasin diye.ben incelmeye eski halime gelmeye baslayinca adam kompleks yapti.15 kilo verdi beeee.ama su an gözüme cook yakisikli ve genc geliyor.su an ikimizde birbirimizi cok begeniyoruz.haaa benim 52 lerde falan olmami oda istiyor bende istiyorum ama.kirmadan diyorki,askim ya eski halin 52 ydi.öyle tam iyiydin.
iste bende 52 olmak istiyorum ama olamiyorum yaaavvvvvv:84::84:yapistim 55 te kaldim kac aydir.ama bu cumartesinden itibaren o mamayi icmeye basliycam.cok taktim kafaya onu.cokta enerji veriyor o icecek.enerjiye ihtiyacim var zaten.
nsallah canim yaaa.insallah tez zamanda hayirlisiyla olurda calisirim.artik cok SIKILDIM evde oturmaktan.
guzel kaptanim nasilsinne var ne yok .istemisin sen
tabi anlayacak seni tatlim o simdi seni cirkin dusunuyor ondan kactigini falan dusunuyor yoksa niye israr etsin demi
.insallah ttalim gider kilolarim6 haftam kaldi ya:18:
Canım ablam benimcanım yaaaçok iyisin fasulyeyi yumurtalıda hiç yapmadım denerim
Sorun olmaz Ganfed'im,tuzu fazla koyma yeter,Lapanın etkisini azaltıyor tuz.kizlar ya size bisey sorayim ben bugun iki gunluk lapa yapiyorum ama icine domates salatalik dograyarak yedim sorun olmaz demi:18:
Yarayacakkkkkkkkkkkkahvalti iki kasik pirinc lapasi
1 domates
yarim salatalik
bir tutam pulbiber
bir tutam tuz.
öglen de aynisini yedim
aksamda aynisini yiyecegim insallah ise yarar:18:
Ayyyy Gülüm,ben de düşer miyim 5 haftaya 70 e filan,çok heveslendimmmkiz elbette verirsin iki kiloyu 6 haftaya kadar..sen 6 haftaya kadar 4dun icinde bile olursunne dusunuyorsun...insallah ben 5 haftayaca 70 yada altina duserim..amcamin kizinin dugunu var..foto cekip msne koymak istiyorum hayranlarim baksin biraz ben 50 olana kadar oyalansin lokman
balli kurabiyem ben isteyim..Allaha sukur hersey iyi gidiyor..sinavida aldim rahatladim..
tam kadin gitti kimsede yokken gecmise bakiyordum ama pc cok yavas ve habire hata cikartiyor sinir oluyorumbugun icim biraz kiyildi ama dusunmemeye calisiyorum..sen nasilsin tatlim..lapa diyetin nasil gidiyor
insallah canim ya amacimda o ama bakalim ne olacak.son zamanlarda gitmiyor hic buda tabiki bende moral bozuklugu yapiyorkiz elbette verirsin iki kiloyu 6 haftaya kadar..sen 6 haftaya kadar 4dun icinde bile olursunne dusunuyorsun...insallah ben 5 haftayaca 70 yada altina duserim..amcamin kizinin dugunu var..foto cekip msne koymak istiyorum hayranlarim baksin biraz ben 50 olana kadar oyalansin lokman
Canım ablam benimİnan samimi düşüncelerimdi
Sorun olmaz Ganfed'im,tuzu fazla koyma yeter,Lapanın etkisini azaltıyor tuz.
Yarayacakkkkkkkkkkk
Ayyyy Gülüm,ben de düşer miyim 5 haftaya 70 e filan,çok heveslendimmm
Canım ablam benimİnan samimi düşüncelerimdi
Ayyyy Gülüm,ben de düşer miyim 5 haftaya 70 e filan,çok heveslendimmm
valla bu saate kadar dayandim insallah bundan sonrada dayanacam .gerci cok aciktim ama sonucu gorunce sevinirim insallah
çok sağol canımRica ederim canım benimBitanem zaten içtiğin çay,kahve,bitki çayı vesaire ile birlikte 4 lt yi rahatça buluyordur.Sıvı miktarı diyelim buna.İçtiğin su miktarı da harika,harika gidiyorsunnnn Bitanem bu arada cumaya kadar tartın gelebilecek mi,yoksa aç karnına eczanede tartılırım gibi mi düşündün?
cok iyiymis yediklerin tatlim .insallah tartiyada yansir sonuclar:
İnşallah Ganfed'im,hepimiz için inşallahay ne guzel moral verdiniz ya ne bileyim lapaya onlari katinca sanki suc islemis gibi hissettim.dusersin sende tabi bunca emege karsin kilolar kesin gidecektir meraklanma
Gülüm dediğin gibi yalnızlığın tek avantajı spor ve diyet konusundaki disiplin ve istikrar.İnşallah başarıcaz bitanemoyyyy nilosummmm...sen 5 haftaya eminim 6larida gorursun..simdi yalniz oldugun icin spora felanda yuklenirsin..ki daha iyi verirsin bitanemm....
Tartıda o eksilen rakamları hafta hafta gördükçe canım benim,inan bütün çektiğin eziyetler sana güzel gelecekçok sağol canımaslında bugün gelecekti sözde ama gelmedi.ev işi,çocuk,misafir derken ilgilenemedim.şimdi ilgileneyim o konuyla.Yarın kesin gelir.yani herhalde.eczane bizim eve baya uzak.cuma günü saat kaça kadar bildirmem gerekiyor kilomu?cuma günü önemli bir işimiz var,sabahtan.Çok erken kalkıcaz.Perşembe akşamı annemde kalabiliriz,cuma günkü işimizi rahat halledebilmek iin.Bizim bızdığı anneannesinde bırakıcaz çünkü.Annemde de tartı var.En kötü ihtimalle orada tartılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?