Harikaaaaaşimdi tartıuı aldığım siteyle görüştüm.kargo takip no yu verdi.kontrol ettim,tartım izmire hatta oturduğum ilçeye gelmş,dağıtıcıdaymış.şimdi kargoyu arayacağım nerede kaldınız diye.inşallah bugün kavuşacağım tartıma
yok kız listeye yazacakmışsinir oldum ama yaa ezik hissettim sabahda şimdi kurtuldum şükür o duygudan
kafalarını anca basıyor heralde benimkide daha önce ölse göndermezdi ben gitmiycem dediğimde git niye gitmiyorsun dedi birlikte gidicemiz ablayada gitsin hava alsın biraz demiş hatta perşembe akşam çıkıcaktık sabah çıkın bir gün fazla girersin falan dedi
kızlar size iyi tatiller iyi eğlenceler diliyorum.
slm kızlar dün gece eşimle uzun uzun konuştuk,evliliğimi kurtarmak için ufakta olsa bir ışık yakalamak istedim.
ilk görüşmemiz iyi geçti pazar izinli gelecek konuşmak için,dualarınızı benden eksik etmeyin.
Safisimmm senin adina cok sevindim canim..umarim bol eglenceli guzel bir tatil gecirirsiniz ve her yil imkaninizda olur bol bol tatil yapabilirsiniz tatlim
Canımsın güzel yüzlü,güzel kalpli arkadaşım benimiyi akşamlar canlar
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim
nevim dualrında olduğumu bilmek ne kadar güzel bir duygu cuma gününü kazasız belasız atlatmam içinde dua edermisin
Afiyet olsun canım benim.Çok güzel haberler alacaksın inşallahdoktor tekrar kan tahlili istedi onu verdim yarın tekrar gidicem bakalım ne diyecek
kaç gündür doğru düzgün bişey yiyememiştim bugün kendimi biraz daha iyi hissettim ve zorlada olsa bişeyler yemeye çalıştım
kahvaltı edemedim kan vereceğim için
çıkınca bi portakal suyu içtim
birde yengecağızım zorla dondurma yedirdi bi tane max yedim
2 dilim ekmek
2 küçük köfte
2 kaşık pilav
2 kaşık taze fasulye
ve günü kapattım
belki bir elma yerim ilerleyen saatlerde
Aaa,neden girilmiyor acaba,ağda mı sorun var ki.Geçmişi bi temizle istersen canım,belki etkili olur.Başarıcaz Gülümnilosum..hayirlisiyla bitirecegiz artik..birkac ayimiz kaldi..ama bugune gelmekte bizim icin buyuk bir basari
yaa sinir oluyorum..isyerindeki pcden bir turlu giremiyorum siteye..yada cvp yazinca hata veriyor onca yazdigim gidiyor..sinir oldum yaa..offf
geçmiş olsuniyi akşamlar canlar
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim
nevim dualrında olduğumu bilmek ne kadar güzel bir duygu cuma gününü kazasız belasız atlatmam içinde dua edermisin
nilosum..hayirlisiyla bitirecegiz artik..birkac ayimiz kaldi..ama bugune gelmekte bizim icin buyuk bir basari
yaa sinir oluyorum..isyerindeki pcden bir turlu giremiyorum siteye..yada cvp yazinca hata veriyor onca yazdigim gidiyor..sinir oldum yaa..offf
Gözün aydın bitanem,iyi günlerde kullan,Allah o tartıda 5'leri de göstersin sanaay asıl haberi söylemeyi unuttum tartım geldiiiiiçok şık,çok beğendim.yağı,suyu,kası,kemiği hepsini de bildiriyor.Çok hoşuma gitti
Canımsın güzel yüzlü,güzel kalpli arkadaşım benimAllah güzel kalbine göre en büyük güzellikleri serecek avuçlarına tüm kalbimle inanıyorum
Afiyet olsun canım benim.Çok güzel haberler alacaksın inşallahAz az herşeyden yemişsin,menün çok dengeli ve keyifli
Aaa,neden girilmiyor acaba,ağda mı sorun var ki.Geçmişi bi temizle istersen canım,belki etkili olur.Başarıcaz Gülüm
Canlarım bu arada ben yarından itibaren günlük paylaşım listelerini tutmaya ve açıklamaya başlıyorum.Bugünün paylaşım durumu yarın yayınlanacak.Günlük en az 5 mesaj kuralı geçerli,lütfen bu konuda mazeret değil gayret göstermeye çalışalım,genelde bu konuda sorun yaşamıyoruz ama bir kere daha hatırlatmış olalım,şampiyonluk kimin olacak bakalım
geçmiş olsun
sağolasın canım
canım explorer kullanıyorsan,bir de mozillayı yükleyip,onu kullanmayı dene.teknik olarak kk mozilladan açılınca daha iyi oluyor
ay asıl haberi söylemeyi unuttum tartım geldiiiiiçok şık,çok beğendim.yağı,suyu,kası,kemiği hepsini de bildiriyor.Çok hoşuma gitti
Allah razı olsun Ayşen'im,o duayı ettiren Rabbime de şükürler olsun Eki Görüntüle 252890 Akan suyu tersine çeviren Yüce Mevla,senin de sıkıntını ödüle çevirsin inşallah.sağolasın bitanem allah razı olsun senden
inanki nevim zorla yemek yiyorum önceden aklıma yemek için türlü türlü şeyler gelen ne yesem ne yesem diye düşünen ben gitti
ne aklıma yemek yemek geliyo nede başka bişey
rabbim kimsenin huzurunu bozmasın herkese sağlık afiyet versin kimin gönlünde ne muradı varsa tez zamanda nasip etsin
sanada iyi yürekli allah korkusu olan bir eş nasip etsin iyi insanlarla karşılaştırsın inşlh
Allah razı olsun Ayşen'im,o duayı ettiren Rabbime de şükürler olsun Eki Görüntüle 252890 Akan suyu tersine çeviren Yüce Mevla,senin de sıkıntını ödüle çevirsin inşallah.
İnanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa evet evet bundan tartım
Sen istersin de ben eklemez miyim Ayşen'im.İşte 105 kilo,103.5 kilo ve 79 kilo Nevcanımsınnn
bu arada nevim eski yeni hallerinde bi resim eklede göreyim çıtırlık hatunu :98:
aaaaaaaaaaaa evet evet bundan tartım
inşallah ayşencim çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?