Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şimdi tartıuı aldığım siteyle görüştüm.kargo takip no yu verdi.kontrol ettim,tartım izmire hatta oturduğum ilçeye gelmş,dağıtıcıdaymış.şimdi kargoyu arayacağım nerede kaldınız diye.inşallah bugün kavuşacağım tartıma

Harikaaaaa

Son düzenleme:
kargoyla görüştüm,benim bu tarafa gelmiş geri dönmüş.kesin adresi bulamadı.bizim sokak nosu navigasyonda çıkmıyor.daha öncede yaşadım adres bulunamaması sorununu.offf ( neyse olmazsa eşim alır şubeden.Evime yakınmışşube

iyi akşamlar canlar

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim

nevim dualrında olduğumu bilmek ne kadar güzel bir duygu cuma gününü kazasız belasız atlatmam içinde dua edermisin

doktor tekrar kan tahlili istedi onu verdim yarın tekrar gidicem bakalım ne diyecek

kaç gündür doğru düzgün bişey yiyememiştim bugün kendimi biraz daha iyi hissettim ve zorlada olsa bişeyler yemeye çalıştım

kahvaltı edemedim kan vereceğim için
çıkınca bi portakal suyu içtim
birde yengecağızım zorla dondurma yedirdi bi tane max yedim

2 dilim ekmek
2 küçük köfte

2 kaşık pilav
2 kaşık taze fasulye

ve günü kapattım
belki bir elma yerim ilerleyen saatlerde

nilosum..hayirlisiyla bitirecegiz artik..birkac ayimiz kaldi..ama bugune gelmekte bizim icin buyuk bir basari

yaa sinir oluyorum..isyerindeki pcden bir turlu giremiyorum siteye..yada cvp yazinca hata veriyor onca yazdigim gidiyor..sinir oldum yaa..offf

yok kız listeye yazacakmış sinir oldum ama yaa ezik hissettim sabahda şimdi kurtuldum şükür o duygudan

kimse ezikleyamez benim arkadaşımıı..hadisin ordan hoşşikler ............

ooh gidelim tatile accık dinlenelim keyfimize bakalım ..ben de tek gitsem oh ne güzel oluuur........aferin yola gelmiş enişte....

kızlar size iyi tatiller iyi eğlenceler diliyorum.

hakkında hayırlısı olsun canım.............

Safisimmm senin adina cok sevindim canim..umarim bol eglenceli guzel bir tatil gecirirsiniz ve her yil imkaninizda olur bol bol tatil yapabilirsiniz tatlim

sağolasın canııım.............

iyi akşamlar canlar

nevim dualrında olduğumu bilmek ne kadar güzel bir duygu cuma gününü kazasız belasız atlatmam içinde dua edermisin
Canımsın güzel yüzlü,güzel kalpli arkadaşım benim Allah güzel kalbine göre en büyük güzellikleri serecek avuçlarına tüm kalbimle inanıyorum

Afiyet olsun canım benim.Çok güzel haberler alacaksın inşallah Az az herşeyden yemişsin,menün çok dengeli ve keyifli

Aaa,neden girilmiyor acaba,ağda mı sorun var ki.Geçmişi bi temizle istersen canım,belki etkili olur.Başarıcaz Gülüm
Canlarım bu arada ben yarından itibaren günlük paylaşım listelerini tutmaya ve açıklamaya başlıyorum.Bugünün paylaşım durumu yarın yayınlanacak.Günlük en az 5 mesaj kuralı geçerli,lütfen bu konuda mazeret değil gayret göstermeye çalışalım,genelde bu konuda sorun yaşamıyoruz ama bir kere daha hatırlatmış olalım,şampiyonluk kimin olacak bakalım

Son düzenleme:
iyi akşamlar canlar

geçmiş olsun

canım explorer kullanıyorsan,bir de mozillayı yükleyip,onu kullanmayı dene.teknik olarak kk mozilladan açılınca daha iyi oluyor

ay asıl haberi söylemeyi unuttum tartım geldiiiii çok şık,çok beğendim.yağı,suyu,kası,kemiği hepsini de bildiriyor.Çok hoşuma gitti

ay asıl haberi söylemeyi unuttum tartım geldiiiii çok şık,çok beğendim.yağı,suyu,kası,kemiği hepsini de bildiriyor.Çok hoşuma gitti
Gözün aydın bitanem,iyi günlerde kullan,Allah o tartıda 5'leri de göstersin sana Benimki de kas,su,yağ,kemik ölçümünü ayrı ayrı yapıyor.Arzum fitsense marka;boyumuz aynı,başlangıç kilomuz aynı,yoksa tartımız da mı aynı

Son düzenleme:

sağolasın bitanem allah razı olsun senden
inanki nevim zorla yemek yiyorum önceden aklıma yemek için türlü türlü şeyler gelen ne yesem ne yesem diye düşünen ben gitti
ne aklıma yemek yemek geliyo nede başka bişey
rabbim kimsenin huzurunu bozmasın herkese sağlık afiyet versin kimin gönlünde ne muradı varsa tez zamanda nasip etsin
sanada iyi yürekli allah korkusu olan bir eş nasip etsin iyi insanlarla karşılaştırsın inşlh

geçmiş olsun
sağolasın canım

canım explorer kullanıyorsan,bir de mozillayı yükleyip,onu kullanmayı dene.teknik olarak kk mozilladan açılınca daha iyi oluyor

hadi gözün aydın o tartıda 60 lı rakamları görmek nasip olsun inşlh

Allah razı olsun Ayşen'im,o duayı ettiren Rabbime de şükürler olsun Eki Görüntüle 252890 Akan suyu tersine çeviren Yüce Mevla,senin de sıkıntını ödüle çevirsin inşallah.

Son düzenleme:
ya bu arada bugün kuaföre gittim
kızıl olan saç rengimi evde oraelle açtım ama iğrenç bi renk oldu tabi saçımda baya baya yıprandı
kuaför saçımı gördü aman yarabbim ne yapmışsın güzelim saçına dedi dedim psikopat bir ruh halime denk geldi :86:
saçımı biraz kesip boyayacak kumrala bir daha yaza kadarda boya felan yok dedi sadece kestirmeye geleceksin
regl olduğum için boyamadı önümüzdeki hafta içi gidip boyatıcam bakalım
akılsız başın cezasını saçlarım çekmiş oldu böylece

aaaaaaaaaaaa evet evet bundan tartım
inşallah ayşencim çok teşekkürler

canımcım senin diyet nasıl gidiyor kaç gün oldu ben olmadığım için takip edemedim
ama ilk 5 kiloyu çok çabuk verirsin ki bu da seni çok iyi motive eder
verdikçe veresin gelecek aynada her hafta giden fazlalıkları gördükçe bollaşan kıyafetlerini gördükçe kendini harika hissedeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…