Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

süpersin tatlımmm tek kelime ile
senin bahçıvanını yerim ben şu an sadece balık etli dolgun bir bayansın ama bir 10 kilo daha tam bir çıtır olacaksın nevim azmine hayran olduğumu bir kes daha söylemek istiyorum

Ayşen'im saçların çok güzel,ne olur yıpratma orialle filan.Zaten insanın saçı kireçten,bazen diyetten,stresten,mevsimlerden yeterince dökülüyor,ne olur gözün gibi bak saçına.Sarı olmasın da siyah olsun,bu arada 2 numara siyah da sana çok yakışır benden söylemesi Canım benim o 105 kiloya çıktığım dönemde saçımın gerçekten yarısı dökülmüştü.Çok şükür şekil alıyor filan ama az yani,bir de ince telli.Ben de diyetimi bitirince sağlam bir merkezde saç ektirmeyi düşünüyorum ilerki vadede,belki birkaç yıl sonra.Saçına gözün gibi bak canım.

Canımsınnnnnnn Teşekkür ederim bitanem.Hep söyledim hep söylüyorum;yola beraber başladığım sen,Esra,Gülçin,Ayşegül ve tüm 7. takımımın üyeleri sayesinde oldu.Sizler olmasaydınız başaramazdım.Allah sizleri başımdan eksik etmesinnnnnn

Son düzenleme:
canım böyle durumlar için boya akıtıcılar var aslında.komple saçı onunla yıkayıp,boyasız bir hale getiriyorlar.sonrada istediğin renge boyuyorlar.ben hiç yaptırmadım ama çok duydum,okudum.

ahh kuzum giden gitti valla ahh çekip karalar bağlasamda boşa artık
badem yağı felan saçı besliyomuş diye duymuştum kestirip boyattıktan sonra kendime bir on bin bakımı yapıcam artık
benim saçlarımda ince telli ve sık değil canım hep hayran olmuşumdur kalın telli gür saçlara:98:
senin saçların oldukça gür gözüküyo aslında canım neden ektirmeyi felan düşünüyosun
bendede tiroit vardı çok dökülüyodu zayıflayınca tiroidim düzeldi ama bu seferde ben yaptım yapacağımı

mezun olduğumuz günleride görücez inşlh canım
keplerimizi atıcaz sırayla burdan ben kendime yılbaşını hedef koydum bilmem çokmu yakın oldu

öğlen menümü yazdım mı hatırlamıyorum.bir de nevcim günlük kalori açısından analiz etmen için hepsini yazıyorum şimdi
kahvaltı:
  1. 2 kayısı kıvamı yumurta
    50 gr. peynir
    10 ad. zeytin
    domates,salatalık,biber
    1 çay bardağı badem
    1 ad. gün kurusu kayısı
    1 fincan yeşil çay
öğlen:

1. zeytinyağlı taze fasulye
    1 kase salata
    yarım kase yoğurt
akşam:

1. 6 ad. köfte
    cacık
aralarda 2 fincan yeşil çay,biraz sonra 3. yü içicem.
su şu ana kadar 3 lt.

evet yaa,ortak paylaşımlardan doğan dostluğun işaretidir hayatım
Evvettttttttttt

Bitanem kıvırcık olduğu için dolgun gözüküyor aslında.Birkaç sene sonra ektirme ihtiyacım olacak gibi

bu arada saphıra faceden baktım amann yarabbim maşallah sübhanallah kızına ne kadar güzel bir gülümsemedir o öyle hele saçlarına bittim
rabbim ömür boyu güldürsün o güzel yüzünü bahtıda yüzü gibi güzel olsun inşlh :98:

tatlışım face listemde olmadığın halde görebiliyor musun resimleri?
dur,öncelikle çok teşekkür ederim tabi :) aminnn canım,nerde varsa

mezun olduğumuz günleride görücez inşlh canım
keplerimizi atıcaz sırayla burdan ben kendime yılbaşını hedef koydum bilmem çokmu yakın oldu
Bizden ne kadar geç ayrılsan o kadar mutlu oluruz Şaka bir yana,gel şuna şubat diyelim biz

Harikaaaaaa;sebze ve proteinler neredeyse gramajlarına kadar dengeli.Hepsi çok sağlıklı,lezzetli ve besleyici.Ayrıca badem mutluluk hissini arttıracak,kayısı kurusu ise kabızlığa engel olacak.Kusursuz bir menü bitanem,Allah nazardan saklasın

nevim harika görünüyorsun
Teşekkür ederim canım benim,Allah daha güzel neticeleri sana nasip eylesin

tatlışım face listemde olmadığın halde görebiliyor musun resimleri?
dur,öncelikle çok teşekkür ederim tabi :) aminnn canım,nerde varsa
Evet bitanem gözüküyor arkadaş olmadan da foto listen,gizlilik ayarlarını bir daha düzenle istersen balım

nevim zaten ben verdikçe hedefimi uzaklaştırıyorum ilk hedef 60 idi sonra 57 yaptım en son 55 yaptım böyle giderse sizden ayrılmamak için 50 ye bile çekerim

bi ara çok güzel veriyorum bi ara duruyorum bakalım 3 ay sonra ne durumda olucam

ama bugün geçen sene kuran dersi verdiğim ablalarımdan ikisini gördüm kadınlar beni tanıyamamış öpüyorum ben ama kadıncağızlar hala şaşkınlıkla bana bakıyolar manken gibi olmuşsun fıstık gibi olmuşsun diye diye bi hal oldular
ayy tabii acayip gaza geldim ben anneme anlatıyorum o da bana kızıyo heee sen sevin sevin hasta olucaksın yeter daha zayıflama diyo ama ben bu yola baş koydum durmak yok yola devam

canlar ben kuyruğumu toplayayım artık
bir sürü ütüm var yapayım bari yarın sabahta temizlik yapıcam sonra hastaneye zaten

öpüyorum hepinizi geleceğin ebru şallıları

Ayşen'im ama gerçekten ilk halin ve son halin arasındaki fark öyle net ki.Yüzü kapatıp ilk ve son halini eklesen,herkes bana hak verecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…