İnanmıyorum yaaaaaaaBaşlangıç kilomuz aynı,boyumuz aynı,tartımız aynı,bu bir işaret olmalı
Sen istersin de ben eklemez miyim Ayşen'im.İşte 105 kilo,103.5 kilo ve 79 kilo Nev
Eki Görüntüle 252891 Eki Görüntüle 252892 Eki Görüntüle 252893 Eki Görüntüle 252894
Ayşen'im saçların çok güzel,ne olur yıpratma orialle filan.Zaten insanın saçı kireçten,bazen diyetten,stresten,mevsimlerden yeterince dökülüyor,ne olur gözün gibi bak saçına.Sarı olmasın da siyah olsun,bu arada 2 numara siyah da sana çok yakışır benden söylemesiya bu arada bugün kuaföre gittim
kızıl olan saç rengimi evde oraelle açtım ama iğrenç bi renk oldu tabi saçımda baya baya yıprandı
kuaför saçımı gördü aman yarabbim ne yapmışsın güzelim saçına dedidedim psikopat bir ruh halime denk geldi :86:
saçımı biraz kesip boyayacak kumrala bir daha yaza kadarda boya felan yok dedi sadece kestirmeye geleceksin
regl olduğum için boyamadı önümüzdeki hafta içi gidip boyatıcam bakalım
akılsız başın cezasını saçlarım çekmiş oldu böylece
Canımsınnnnnnnsüpersin tatlımmm tek kelime ile
senin bahçıvanını yerim ben şu an sadece balık etli dolgun bir bayansın ama bir 10 kilo daha tam bir çıtır olacaksın nevim azmine hayran olduğumu bir kes daha söylemek istiyorum
canım böyle durumlar için boya akıtıcılar var aslında.komple saçı onunla yıkayıp,boyasız bir hale getiriyorlar.sonrada istediğin renge boyuyorlar.ben hiç yaptırmadım ama çok duydum,okudum.ya bu arada bugün kuaföre gittim
kızıl olan saç rengimi evde oraelle açtım ama iğrenç bi renk oldu tabi saçımda baya baya yıprandı
kuaför saçımı gördü aman yarabbim ne yapmışsın güzelim saçına dedidedim psikopat bir ruh halime denk geldi :86:
saçımı biraz kesip boyayacak kumrala bir daha yaza kadarda boya felan yok dedi sadece kestirmeye geleceksin
regl olduğum için boyamadı önümüzdeki hafta içi gidip boyatıcam bakalım
akılsız başın cezasını saçlarım çekmiş oldu böylece
İnanmıyorum yaaaaaaaBaşlangıç kilomuz aynı,boyumuz aynı,tartımız aynı,bu bir işaret olmalı
evet yaa,ortak paylaşımlardan doğan dostluğun işaretidir hayatım
canımcım senin diyet nasıl gidiyor kaç gün oldu ben olmadığım için takip edemedim
ama ilk 5 kiloyu çok çabuk verirsin ki bu da seni çok iyi motive eder
verdikçe veresin gelecek aynada her hafta giden fazlalıkları gördükçe bollaşan kıyafetlerini gördükçe kendini harika hissedeceksin
ben karatay diyeti yapıyorum canım.pazartesi günü başladım.bugün 3. günüm.çok şükür başarıyla tamamladım.İnşallah öyle olur.Aslında cuma gününden çok önümüzdeki pazartesi çıkacak olan kilomu daha çok merak ediyorum,tam 1 hafta olmuş olacak
Ayşen'im saçların çok güzel,ne olur yıpratma orialle filan.Zaten insanın saçı kireçten,bazen diyetten,stresten,mevsimlerden yeterince dökülüyor,ne olur gözün gibi bak saçına.Sarı olmasın da siyah olsun,bu arada 2 numara siyah da sana çok yakışır benden söylemesiCanım benim o 105 kiloya çıktığım dönemde saçımın gerçekten yarısı dökülmüştü.Çok şükür şekil alıyor filan ama az yani,bir de ince telli.Ben de diyetimi bitirince sağlam bir merkezde saç ektirmeyi düşünüyorum ilerki vadede,belki birkaç yıl sonra.Saçına gözün gibi bak canım.
CanımsınnnnnnnTeşekkür ederim bitanem.Hep söyledim hep söylüyorum;yola beraber başladığım sen,Esra,Gülçin,Ayşegül ve tüm 7. takımımın üyeleri sayesinde oldu.Sizler olmasaydınız başaramazdım.Allah sizleri başımdan eksik etmesinnnnnn Eki Görüntüle 252907
Evvetttttttttttevet yaa,ortak paylaşımlardan doğan dostluğun işaretidir hayatım
Bitanem kıvırcık olduğu için dolgun gözüküyor aslında.Birkaç sene sonra ektirme ihtiyacım olacak gibiahh kuzum giden gitti valla ahh çekip karalar bağlasamda boşa artık
badem yağı felan saçı besliyomuş diye duymuştum kestirip boyattıktan sonra kendime bir on bin bakımı yapıcam artık
benim saçlarımda ince telli ve sık değil canım hep hayran olmuşumdur kalın telli gür saçlara:98:
senin saçların oldukça gür gözüküyo aslında canım neden ektirmeyi felan düşünüyosun
bendede tiroit vardı çok dökülüyodu zayıflayınca tiroidim düzeldi ama bu seferde ben yaptım yapacağımı
canım böyle durumlar için boya akıtıcılar var aslında.komple saçı onunla yıkayıp,boyasız bir hale getiriyorlar.sonrada istediğin renge boyuyorlar.ben hiç yaptırmadım ama çok duydum,okudum.
evet yaa,ortak paylaşımlardan doğan dostluğun işaretidir hayatım
ben karatay diyeti yapıyorum canım.pazartesi günü başladım.bugün 3. günüm.çok şükür başarıyla tamamladım.İnşallah öyle olur.Aslında cuma gününden çok önümüzdeki pazartesi çıkacak olan kilomu daha çok merak ediyorum,tam 1 hafta olmuş olacak
boya akıtıcı kızıla etki etmiyomuş maalesef canım
neyse bakalım önümüzdeki günlere bakıcaz zararın neresinden dönersek kardır
karatay diyeti nasıl olaki :26:
bugün tartı gelince tartılmadın yoksa bize süprizmi yapmak istiyosun
canım böyle durumlar için boya akıtıcılar var aslında.komple saçı onunla yıkayıp,boyasız bir hale getiriyorlar.sonrada istediğin renge boyuyorlar.ben hiç yaptırmadım ama çok duydum,okudum.
boya akıtıcı kızıla etki etmiyomuş maalesef canım
neyse bakalım önümüzdeki günlere bakıcaz zararın neresinden dönersek kardır
karatay diyeti nasıl olaki :26:
bugün tartı gelince tartılmadın yoksa bize süprizmi yapmak istiyosun
anladım canım.o zaman tek çare kahve tonlarına boyamak.ben de daha önce kızıldan öyle dönmüştüm.Kızıl çok güzel ama zor
canım karatay diyeti dukanla montignac karışımı gibi.ekmek,makarna,pilav yasak,akşam 8 den sonra yemek yemek yasak,bol protein,zeytinyağ,tereyağ,pastırma,badem,fındık,fıstık,ceviz yeniyor.ara öğün yok
valla hayatım tartıldım tabiki ama dediğin gibi sürpriz olsun dedim
anladım canım.o zaman tek çare kahve tonlarına boyamak.ben de daha önce kızıldan öyle dönmüştüm.Kızıl çok güzel ama zor
canım karatay diyeti dukanla montignac karışımı gibi.ekmek,makarna,pilav yasak,akşam 8 den sonra yemek yemek yasak,bol protein,zeytinyağ,tereyağ,pastırma,badem,fındık,fıstık,ceviz yeniyor.ara öğün yok
valla hayatım tartıldım tabiki ama dediğin gibi sürpriz olsun dedim
oo desene fındık fıstıkla hem zayıflayıp hem güzelleşeceksin
ayy hadi bakalım bu hafta takımın birincisi kim olacak
bende güzel rakamlar görüyorum ama süpriz olsun bakalım
oo desene fındık fıstıkla hem zayıflayıp hem güzelleşeceksin
ayy hadi bakalım bu hafta takımın birincisi kim olacak
bende güzel rakamlar görüyorum ama süpriz olsun bakalım
bu arada saphıra faceden baktım amann yarabbim maşallah sübhanallah kızına ne kadar güzel bir gülümsemedir o öyle hele saçlarına bittim
rabbim ömür boyu güldürsün o güzel yüzünü bahtıda yüzü gibi güzel olsun inşlh :98:
tatlışım face listemde olmadığın halde görebiliyor musun resimleri?
dur,öncelikle çok teşekkür ederim tabi :) aminnn canım,nerde varsa
Bizden ne kadar geç ayrılsan o kadar mutlu oluruzmezun olduğumuz günleride görücez inşlh canım
keplerimizi atıcaz sırayla burdan ben kendime yılbaşını hedef koydum bilmem çokmu yakın oldu
Harikaaaaaa;sebze ve proteinler neredeyse gramajlarına kadar dengeli.Hepsi çok sağlıklı,lezzetli ve besleyici.Ayrıca badem mutluluk hissini arttıracak,kayısı kurusu ise kabızlığa engel olacak.Kusursuz bir menü bitanem,Allah nazardan saklasınöğlen menümü yazdım mı hatırlamıyorum.bir de nevcim günlük kalori açısından analiz etmen için hepsini yazıyorum şimdi
kahvaltı:
öğlen:
- 2 kayısı kıvamı yumurta
50 gr. peynir
10 ad. zeytin
domates,salatalık,biber
1 çay bardağı badem
1 ad. gün kurusu kayısı
1 fincan yeşil çay
akşam:
zeytinyağlı taze fasulye
1 kase salata
yarım kase yoğurt
aralarda 2 fincan yeşil çay,biraz sonra 3. yü içicem.
6 ad. köfte
cacık
su şu ana kadar 3 lt.
Teşekkür ederim canım benim,Allah daha güzel neticeleri sana nasip eylesinnevim harika görünüyorsun
Evet bitanem gözüküyor arkadaş olmadan da foto listen,gizlilik ayarlarını bir daha düzenle istersen balımtatlışım face listemde olmadığın halde görebiliyor musun resimleri?
dur,öncelikle çok teşekkür ederim tabi :) aminnn canım,nerde varsa
Ayşen'im ama gerçekten ilk halin ve son halin arasındaki fark öyle net ki.Yüzü kapatıp ilk ve son halini eklesen,herkes bana hak verecektirnevim zaten ben verdikçe hedefimi uzaklaştırıyorum ilk hedef 60 idi sonra 57 yaptım en son 55 yaptım böyle giderse sizden ayrılmamak için 50 ye bile çekerim
bi ara çok güzel veriyorum bi ara duruyorum bakalım 3 ay sonra ne durumda olucam
ama bugün geçen sene kuran dersi verdiğim ablalarımdan ikisini gördüm kadınlar beni tanıyamamış öpüyorum ben ama kadıncağızlar hala şaşkınlıkla bana bakıyolar manken gibi olmuşsun fıstık gibi olmuşsun diye diye bi hal oldular
ayy tabii acayip gaza geldim ben anneme anlatıyorum o da bana kızıyo heee sen sevin sevin hasta olucaksın yeter daha zayıflama diyo ama ben bu yola baş koydum durmak yok yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?