Oy oy oyyyyyyyynevim hemen ekliyim canım
Eki Görüntüle 252928 Eki Görüntüle 252927 Eki Görüntüle 252925 Eki Görüntüle 252926
Oy oy oyyyyyyyyBin maşallah Ayşen'ime İnan ki neredeyse yarını kesip atmışsın öyle sıkı öyle ince gözüküyorsun,eşin büyülenmiştir yeni halini görünceeee
Canım bana da ilk 15 kiloda bir Allah'ın kulu zayıfladın dememişti,sen de öyle diyince şaşırdım şimdi.Demek ki 15 kilodan sonra herkes tarafından farkedilir duruma geliyor.Eşin seni çok seviyor Ayşen'im,bana güven,herşey çok daha çok daha güzel olacak :123:evet canım banada yarım yok gibi geliyo
onca zaman o kadar kiloyu nasıl taşıtmışım ayaklarıma ben
eşim 15 kiloyu verdikten sonra farketmeye başladı nevimsürekli yanımda olduğu için farkedemiyomuş veya kıskançlığından öyle diyordu bilemiyorum
ama bir ay önce bana hatun sen gerçekten baya baya zayıfladın yaa göbek möbek kayboldu eridin demişti
şimdi 15 gündür o ailesinin yanında cuma sabahı gelecek o gittiğinden beri nerdeyse 3 kilodan fazla vermiş olucam bakalım ne diyecek :87:
aaa şu ayarlara bir bakayım ben en iyisi..evet canım gördüm
ben ekledim arkadaş olarak şimcik benim gül cemalim yok ama koyuveririm istersen tabisi
Harikaaaaaa;sebze ve proteinler neredeyse gramajlarına kadar dengeli.Hepsi çok sağlıklı,lezzetli ve besleyici.Ayrıca badem mutluluk hissini arttıracak,kayısı kurusu ise kabızlığa engel olacak.Kusursuz bir menü bitanem,Allah nazardan saklasın
Teşekkür ederim canım benim,Allah daha güzel neticeleri sana nasip eylesin
Evet bitanem gözüküyor arkadaş olmadan da foto listen,gizlilik ayarlarını bir daha düzenle istersen balım
kolay gelsin canımcanlar ben kuyruğumu toplayayım artık
bir sürü ütüm var yapayım bari yarın sabahta temizlik yapıcam sonra hastaneye zaten
öpüyorum hepinizi geleceğin ebru şallıları
ooo sana da kocaman maşallah,süprsin valla canım.ben de şöyle görebilsem kendiminevim hemen ekliyim canım
Eki Görüntüle 252928 Eki Görüntüle 252927 Eki Görüntüle 252925 Eki Görüntüle 252926
evet canım banada yarım yok gibi geliyo
onca zaman o kadar kiloyu nasıl taşıtmışım ayaklarıma ben
eşim 15 kiloyu verdikten sonra farketmeye başladı nevimsürekli yanımda olduğu için farkedemiyomuş veya kıskançlığından öyle diyordu bilemiyorum
ama bir ay önce bana hatun sen gerçekten baya baya zayıfladın yaa göbek möbek kayboldu eridin demişti
şimdi 15 gündür o ailesinin yanında cuma sabahı gelecek o gittiğinden beri nerdeyse 3 kilodan fazla vermiş olucam bakalım ne diyecek :87:
Göreceksin canım benim,ben kefilimteşekkürler motive meleğim
ooo sana da kocaman maşallah,süprsin valla canım.ben de şöyle görebilsem kendimi
Canım bana da ilk 15 kiloda bir Allah'ın kulu zayıfladın dememişti,sen de öyle diyince şaşırdım şimdi.Demek ki 15 kilodan sonra herkes tarafından farkedilir duruma geliyor.Eşin seni çok seviyor Ayşen'im,bana güven,herşey çok daha çok daha güzel olacak :123:
aaa şu ayarlara bir bakayım ben en iyisi..
aa isterim tabi istemem mi :98:
teşekkürler motive meleğim
evet canım hemen ayarlara bir bakayım
kolay gelsin canım
ooo sana da kocaman maşallah,süprsin valla canım.ben de şöyle görebilsem kendimi
eşin sana byılıyordur bence ve daha da bayılacaktır
Göreceksin canım benim,ben kefilim
Günaydınnnnnnnnnnn 7. takımın birbirinden güzel,birbirinden yürekli,güçlü hanımlarııııııPc yi okula götürüyorum,ordan da girerim.Çoookkk öpüyorum;gününüz ve gönlünüz aydınlık olsun
günaydınlargünaydın kızlaar....ben alışverişe çıkıyorum gelince görüşürüz.......
ne kadar güzel bir günaydındır bu teşekkürler
♥ Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!
♥ Önce kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda Bana değen ne varsa Yüreğimle beynim arası Çizgi derinliğince Günaydın
2 kaşık müsli ve biraz sütle kahvaltımı yaptım
şimdi sütlü kahvemi içiyorum yarım bardak
hazırlanıp hastane yoluna düşücem
Günaydın canımgünaydın kızlaar....ben alışverişe çıkıyorum gelince görüşürüz.......
Şüphesiz canım benim,herşey çok güzel olacak inşallahevet canım eğer 70 li kilolarda olupta kilo verseydik 5 10 kiloda acayip farkederdi ama kilo fazla olunca gözükmesi farketmesi için baya vermek gerekiyor
sağol canım benim inan buna inanmasaydım bilmeseydim şu an çok daha farklı olurdu herşey benim için
ama sevgi emek istiyo...
Günaydın canım,gerçekten çok doğru cümleler
♥ Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!
♥ Önce kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda Bana değen ne varsa Yüreğimle beynim arası Çizgi derinliğince Günaydın
Teşekkür ederim bitanemgünaydın tatlım benim
kolay gelsingünaydınlar
kolay gele canım
Afiyet olsun canım benim,müsli ile beraber yarım muz tüketmeyi de unutma2 kaşık müsli ve biraz sütle kahvaltımı yaptım
Günaydın ablacımgünaydın kızlar
inşallah canımmGöreceksin canım benim,ben kefilim
Günaydınnnnnnnnnnn 7. takımın birbirinden güzel,birbirinden yürekli,güçlü hanımlarııııııPc yi okula götürüyorum,ordan da girerim.Çoookkk öpüyorum;gününüz ve gönlünüz aydınlık olsun
iyi alışverişler canımgünaydın kızlaar....ben alışverişe çıkıyorum gelince görüşürüz.......
çoookkk güzel bir günaydın bu,bundan sonra gün aymaz mı hiç
inşallah canım inşallahgöreceksin canım biraz sabır biraz azim biraz destek hepsi bu
3 ay sonra seninde eski yeni hallerini görücez burda :98:
2 kaşık müsli ve biraz sütle kahvaltımı yaptım
Günaydınnnnnn
afiyet olsun tatlım..kolay gelsinn
ne ara dolmuş mesaj kutum :44: boşalttım canım
bende 75 ten 68 e düştüm ama bazıları çok zayıfladın dedi bazıları aynısın dedi bende anlamadım doğrusuevet canım eğer 70 li kilolarda olupta kilo verseydik 5 10 kiloda acayip farkederdi ama kilo fazla olunca gözükmesi farketmesi için baya vermek gerekiyor
sağol canım benim inan buna inanmasaydım bilmeseydim şu an çok daha farklı olurdu herşey benim için
ama sevgi emek istiyo...
göreceksin canım biraz sabır biraz azim biraz destek hepsi bu
3 ay sonra seninde eski yeni hallerini görücez burda :98:
afiyet olsun güzelim2 kaşık müsli ve biraz sütle kahvaltımı yaptım
Günaydın canım
Şüphesiz canım benim,herşey çok güzel olacak inşallah
Günaydın canım,gerçekten çok doğru cümleler
Teşekkür ederim bitanem
Afiyet olsun canım benim,müsli ile beraber yarım muz tüketmeyi de unutma
Günaydın ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?