Aaa kızarın bak. Sen başarırsın yeterki iştesağol canım desteğin için benim kendime güvenim kalmadı ama
Dün çok güzeldi. Bu günde fena değil. Sanki olacak bu sefer. Olsun artık
Sonraki mesajları görünce çok üzüleceksin biliyorum seni üzmek istemiyorum çok xok özür dilerim.Ay bu ne güzel menü tertemiz boool proteinli afiyet olsun
İp yürüyüş hepsi de var
Kahveci geldi haaaaniiiiimmmmmm
Mis gibi iki öğünlü menü yine çok sevdim
Kahve istedi canım he
Soor yapılmadı mı bugün?
Hahahhaa olabilir yakalandı
Ara o kadar dolu doluyken hoşbeş ne paketli gıda ne yahu
İpe başlamışsın makbuş hayırlı olsun hadi:)
Menünğn kalanı iyi hoşbeşe çok kızdım
Yap tabi ki sadece iple olmaz nisa kuzum.. ama önce ip vakit kalırsa leslie yürüyüş.. süper rakam bu arada
Mantar sote
Etli kuru fasulye nohut
Karnıbahar yemeği sade
Yapardım ben olsam
Ayyyyyy kiraz sapı çayı da içildiiiii
Ananas bulabildin mi kuzum?
Bugğnğn sporunu daha yapmadın dimi?
Menü güzel olmuş balıklar hüpletilmil oooohhh
Afiyet olsun
İnşallah canım ya bu iki öğün olayı bana yaramadı herhalde ara öğünlü bi düzen deniymi inşallah oturturum biran önce yoksa kafayı yiycemAaa kızarın bak. Sen başarırsın yeterki işte
Tamam makbuş sana ne iyi gelecekse öyle yap canımBen bi süre ara vereceğim kızlar dengem garip aklımdan yemekten başka bisi geçmez oldu sohbete gelirim ama hazır olana kadar diyet yapmayacağım @MiuLego kizacaksin biliyorum ama gerçekten böylesi bana iyi gelecek
Allaaaaah anneye gidilmiş diyete zeval geldi mi eceeeee mortin var baaaakAnnemdeyim gelemedim bigün
Güle güle kirletin diyim bari ellerine sağlık:)Evim misss gibi oldu yine her yeri dezenfekte ettim bakalım
Geçmiş olsun adacımmmAyyyy regli olamiyorum bi midem bulaniyor (hamile değilim) bi bas agrim var ki anlatamam cook sıkıyor suan bi olsamda rahatlasam arada üşüyorum arada yaniyorum hec iyi degilimmmm.....
Gel geeelKukuyoooooommmmmm
Dün de yapmıştım güya bugün akşama kadar iyi akşam yemeğinden sonra 1 kaşe mercimek çorbasına ekmek doğrayıp yedimo kadar aptalca hissediyorum ki
Bitmedi mi bu elmalı pastaGuzel bi menu olmadi ama yazacam ...
Sabah 10.00
Menemen
5 yeşil zeytin
Yeşillik
1.5 kızarmis form ekmek
Ara
8 badem
1 elmali pasta
Aksam
Bir dilim tost
Domates salatalik
Ara
2 dilim ayva
2 lt su icildi @MiuLego
45 dakika yavas tempolu yuruyus yapildi. @begum75
Mortiii @Daydream-
Uyuyakalmışım film izlerken@MiuLego neredesin balım çoktan damlayip hani menüler nerede diye çığlık atman gerekiyordu merak ettim bak şimdi
Alllaaaaaahhhhh yerim o el çıkaran smileyleriiii@miulego
@eflalim neredesin sevgili mortim umarım gomuyorsundur baklava çörek tatlı falan lütfen ye emi zaten hastasın bak
Bu var yersenElmalı pasta benim de canım istedi simdi
Koltuk sildim 2 tane cam.sildim gardırop cektım.altlarini sildim evi sil supur toz al yaptım wc yikadim spor niyeti ne aryikBak gene afilli menğyle gelmişşşş
İsimlere bak hele laflara bak
Dolu dolu olmuş eflalim çok güzel afiyet olsun
İksir de neyse
Gibi derken diyip bidaha fırçalasaydın
Direk manken diceksin deseydin
Harika görünüyor ya tam benlik
Yürüyüş de mi yapmıyorsun vayt leslie de mi yapmıyorsun?
Menğ çok güzel ama sporsuz ı ıh
İnşallah yememişsindir bişey.. sadece süt ya da yoğurt olabilirdi..
Çok değil de karışık canım sadece yoksa güzel sanki afiyet olsun zaten spor da var
Yemedim
Bu var yersen
Perşembe ye kabak yap canımTamam mahçup etmem seni sporda yapcam o şok olacak bu arada cars Pers ne yemiyoduk tartı çok çıkmasın diye ona göre menu hazirlayim yemeklerimi yarın yapacağım 1 haftalik.
Canım benimSonunda et sote ve mantar sote olarak 2 tane yemek yaptım biraz ondan biraz bundan yerim. Ama benim bugün canım çooook şey yemek istiyor. Bu ara neden bu kadar şeker istedim bilmiyorum. Gördüğüm tüm pastaları canım çekti. Şuan gözümün önünde elmalı pastalar geçiyor. Bir yiyeceği düşündüğüm anda canım yemek istiyor. Şaka gibi
Ben geldim onlar için ver
Vallaha da geldim uyumuşumInan Ben de bakip duruyorum belki gelirler diye, ama yok. Nerde bu kizlar yahu
Ay harika bir tabak olmuş açımmmmm
Duydun muCanım benim
Tarçınlı süt
Tarçınlı muz
Hurma
Günkurusu
Bunlardan istediğini yiyip hoooo tatlı isteğini bastırıyorsun
Öyle tatlı falan ağzına sürmüyorsun hep yağ hep şeker hep pişmanlık
Ben geldim onlar için ver
Vallaha da geldim uyumuşum
Canlı kankı burdayım
Ay harika bir tabak olmuş açımmmmm
Acliktan ölmedin miMerhaba canlar
Menum
Sabah kibrit kutusu kadar peynir
Bi kac tane yeşil zeytin
2 cherry domates
Ara nescafe
Aksam 1 kase dolusu yogurt
❤❤❤❤❤❤❤
Acliktan ölmedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?