Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sonraki mesajları görünce çok üzüleceksin biliyorum seni üzmek istemiyorum çok xok özür dilerim.

Bugünün menüsü

Sabah 13.00
2 kaşık kozlenmis patlıcan
3 adet domates
2 tane koz biber
5 tane zeytin
Maydanoz
Ince küçük 2 dilim beyaz peynir
100 gr yufka ekmek

Saat 17
Yarım simit
1 tane mandalina
2 tane ceviz

Saat 20.30
Mantar sote
1 kaşık et sote
Mor lahanali bol baharatlı yoğurt
2 dilim kepekli ekmek uno nun düşük kalorili

21 de son olarak mandalina ve 2 ceviz yiyip yeme kısmını bitirecegim sonra bolca çay

Olmuş mu bugün çok zorlandım canım çooook şekerli şeyler istedi pasta börek tatlı oyy hem de nasil ama yemedim muz yerine de mandalina yiyorum
ecemavi @MiuLego

Baakkk bakkk onun işi yanii
Yaramaz MiuLego

Ben bi süre ara vereceğim kızlar dengem garip aklımdan yemekten başka bisi geçmez oldu sohbete gelirim ama hazır olana kadar diyet yapmayacağım @MiuLego kizacaksin biliyorum ama gerçekten böylesi bana iyi gelecek
Tamam makbuş sana ne iyi gelecekse öyle yap canım
Annemdeyim gelemedim bigün
Allaaaaah anneye gidilmiş diyete zeval geldi mi eceeeee mortin var baaaak
Evim misss gibi oldu yine her yeri dezenfekte ettim bakalım
Güle güle kirletin diyim bari ellerine sağlık:)
Ayyyy regli olamiyorum bi midem bulaniyor (hamile değilim) bi bas agrim var ki anlatamam cook sıkıyor suan bi olsamda rahatlasam arada üşüyorum arada yaniyorum hec iyi degilimmmm.....
Geçmiş olsun adacımmm
Kukuyoooooommmmmm
Gel geeel

Dün de yapmıştım güya bugün akşama kadar iyi akşam yemeğinden sonra 1 kaşe mercimek çorbasına ekmek doğrayıp yedim o kadar aptalca hissediyorum ki

O zaman aksama kadar güzel beslen iyice doyur karnını özellikle beynini akşama aç kalma canım.

Bitmedi mi bu elmalı pasta
Ne zaman bitcek
Güzel gena değil ada çok da berbat değil kuzum
@MiuLego neredesin balım çoktan damlayip hani menüler nerede diye çığlık atman gerekiyordu merak ettim bak şimdi
Uyuyakalmışım film izlerken
Alllaaaaaahhhhh yerim o el çıkaran smileyleriiii

Pakizeyi at çöpe

Koltuk sildim 2 tane cam.sildim gardırop cektım.altlarini sildim evi sil supur toz al yaptım wc yikadim spor niyeti ne aryik

Canım benim
Tarçınlı süt
Tarçınlı muz
Hurma
Günkurusu
Bunlardan istediğini yiyip hoooo tatlı isteğini bastırıyorsun
Öyle tatlı falan ağzına sürmüyorsun hep yağ hep şeker hep pişmanlık
@MiuLego ve @Ausencia @aeben abla igdedali kayıp ilanı vereceğim sizin icin
Ben geldim onlar için ver
Inan Ben de bakip duruyorum belki gelirler diye, ama yok. Nerde bu kizlar yahu
Vallaha da geldim uyumuşum
Canlı kankı burdayım
Ay harika bir tabak olmuş açımmmmm

Duydun mu ecemavi menu işini kapiyorum sen annende mamalari gotururken ben menu planı yapiyorum. Sessiz sessiz izle beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…