Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ananas bulamadim yarin sabah yuruyuse cikip tekrar bakicam. Kuzum simdi sporlarimi fazlaca yaptim. 2 kasik sulu yogurtla limonlu soda hazirladim. Uygun mudur.

Ay allah korusun kaslarim erimesin yüzüm falan cökmesin mium tamam yiycem artik.sagol canimin ici sende bizim kiymetlimizsin simdi birkaç kaşık pirasa yesem cok mu gec oldu ki :)

Çocukları bu saatte uyuyan biri olarak sokak düğünü sevmiyorum arkadaş. Güm de güm davul. Napıyım ven şimdi. Telde farid ferjad açık öyle uyutuyorum. Şimdi kapatıcam güm güm. Hayır sivasın ayazında bu mevsimde sokak düğünü mü olur tam oh dinlenicem dedigim saatte

Ay allah korusun kaslarim erimesin yüzüm falan cökmesin mium tamam yiycem artik.sagol canimin ici sende bizim kiymetlimizsin simdi birkaç kaşık pirasa yesem cok mu gec oldu ki :)
Ye hayır geç değil ye

Göz altı morarmaları yüz çökmeleri kas erimeleri olur balım yemezsen aman dikkat

Hadi afiyet olsun

Daha mesleğe başlamadan soğuttuğun için çoook teşekkür ederimmm

Oyy kıyamam ben sana uleee Geçmiş olsun Bi de hoşgeldinnn banlar kraliçesi
Bi de bi de benim rüya yorumuna çoh güldüm amaa eflal elbiseler içinde şıkır şıkırdık yahu. Böyle muhteşem ikili gibi yürüyorduk kırmızı halı üstünde. Fotoğrafımızı çekiyorlardı. O kadar net hatırlıyorum ki poz böyle verilir diye öğretiyordun

katılıyorum çok sinir bozucu

Hoş buldum canım :) a ha ha birde poz böyle verilir diyorum ha hadi sen çıtır hatunsun ben neremle poz verdim

Ayy canım niyetim o değil tabi ki mesleğimiz çok güzel bir çocuğa dokunduğun zaman öyle bir dokunuş oluyor ki tüm hayatı birden etkileniyor bazen gözlerde gördüğün bir ışık her şeye yetiyor güzeldir mesleğimiz güzel

oyy kafa karışık işte ne yapacağımı şaşırmış durumdayım saçmalamam da kendime olan kızgınlığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…