Ananas bulamadim yarin sabah yuruyuse cikip tekrar bakicam. Kuzum simdi sporlarimi fazlaca yaptim. 2 kasik sulu yogurtla limonlu soda hazirladim. Uygun mudur.Ay bu ne güzel menü tertemiz boool proteinli afiyet olsun
İp yürüyüş hepsi de var
Kahveci geldi haaaaniiiiimmmmmm
Mis gibi iki öğünlü menü yine çok sevdim
Kahve istedi canım he
Soor yapılmadı mı bugün?
Hahahhaa olabilir yakalandı
Ara o kadar dolu doluyken hoşbeş ne paketli gıda ne yahu
İpe başlamışsın makbuş hayırlı olsun hadi:)
Menünğn kalanı iyi hoşbeşe çok kızdım
Yap tabi ki sadece iple olmaz nisa kuzum.. ama önce ip vakit kalırsa leslie yürüyüş.. süper rakam bu arada
Mantar sote
Etli kuru fasulye nohut
Karnıbahar yemeği sade
Yapardım ben olsam
Ayyyyyy kiraz sapı çayı da içildiiiii
Ananas bulabildin mi kuzum?
Bugğnğn sporunu daha yapmadın dimi?
Menü güzel olmuş balıklar hüpletilmil oooohhh
Afiyet olsun
Ay allah korusun kaslarim erimesin yüzüm falan cökmesin miumYa karşılamaz tabiki
Sabah yumurtan mutlaka olsun cocoo
Sen 3 yumurta yerdin kahvaltıda hadi o spordan sonraydı ama şimdi 1 yumurta kesin olsun
Bunu vitamini de var sebze yemiyorsun olmaz
Yoğurt falan ara öğün olur
Sadece perşembe akşam menüsü olur kuzum
Kasların eriyecek bak
Çok sağlıksız halsiz kalırsın iyice hasta olursun
Dikkat et kıymetlisin sen
Mistir missssssAnanas bulamadim yarin sabah yuruyuse cikip tekrar bakicam. Kuzum simdi sporlarimi fazlaca yaptim. 2 kasik sulu yogurtla limonlu soda hazirladim. Uygun mudur.
Ye hayır geç değil yeAy allah korusun kaslarim erimesin yüzüm falan cökmesin miumtamam yiycem artik.sagol canimin ici sende bizim kiymetlimizsin simdi birkaç kaşık pirasa yesem cok mu gec oldu ki :)
Daha mesleğe başlamadan soğuttuğun için çoook teşekkür ederimmmKolay gelsin canım üniversitede bile böyle hatalar yapılıyor işte çalışma hayatına geçince anlayacaksın Ömrümüz birilerine mesleği anlatmakla geçiyor sınırları çizmek çok zor oluyor bizim meslwkte
Oyy kıyamam ben sana uleee Geçmiş olsunSelam hanımlar, geçmişe yarım yamalak bakabildim hem ablam bendeydi yeni uğurladım hem de site çok yavaştı sayfalar açılmadı .
Öksürükten dolayı keyfim yok. Abla gidinde çıktı keyifsizligim ortaya. Çocukluğum hep bronşitle iğnelerle geçti, o günlerin travması sanki şimdiki halim. Nasıl buruk oldum ta. Altı üstü öksürük yani çok saçma. ..
katılıyorum çok sinir bozucuÇocukları bu saatte uyuyan biri olarak sokak düğünü sevmiyorum arkadaş. Güm de güm davul. Napıyım ven şimdi. Telde farid ferjad açık öyle uyutuyorum. Şimdi kapatıcam güm güm. Hayır sivasın ayazında bu mevsimde sokak düğünü mü olurtam oh dinlenicem dedigim saatte
Sagol bitanem,tamam hemen yiomYe hayır geç değil ye
Göz altı morarmaları yüz çökmeleri kas erimeleri olur balım yemezsen aman dikkat
Hadi afiyet olsun
Sagol bitanem,tamam hemen yiom
Hoş buldum canım :) a ha ha birde poz böyle verilir diyorum haDaha mesleğe başlamadan soğuttuğun için çoook teşekkür ederimmm
Oyy kıyamam ben sana uleee Geçmiş olsunBi de hoşgeldinnn banlar kraliçesi
Bi de bi de benim rüya yorumuna çoh güldümamaa eflal elbiseler içinde şıkır şıkırdık yahu. Böyle muhteşem ikili gibi yürüyorduk kırmızı halı üstünde. Fotoğrafımızı çekiyorlardı. O kadar net hatırlıyorum ki poz böyle verilir diye öğretiyordun
Ayy canım niyetim o değil tabi ki mesleğimiz çok güzel bir çocuğa dokunduğun zaman öyle bir dokunuş oluyor ki tüm hayatı birden etkileniyor bazen gözlerde gördüğün bir ışık her şeye yetiyor güzeldir mesleğimiz güzelDaha mesleğe başlamadan soğuttuğun için çoook teşekkür ederimmm
Oyy kıyamam ben sana uleee Geçmiş olsunBi de hoşgeldinnn banlar kraliçesi
Bi de bi de benim rüya yorumuna çoh güldümamaa eflal elbiseler içinde şıkır şıkırdık yahu. Böyle muhteşem ikili gibi yürüyorduk kırmızı halı üstünde. Fotoğrafımızı çekiyorlardı. O kadar net hatırlıyorum ki poz böyle verilir diye öğretiyordun
füzelerle zaarHoş buldum canım :) a ha ha birde poz böyle verilir diyorum hahadi sen çıtır hatunsun ben neremle poz verdim
Ne diyosuuunnnnnnnAksam turk kahvesi sonrasi
33 dk hiit= 165
1500 ip atlama=300
Sabah 1 bucuk saat tempolu=225
Toplam= 690 puan miiiiiiiiiiii!!!!!!!!!
nehirnil111 @MiuLego
oyy kafa karışık işte ne yapacağımı şaşırmış durumdayım saçmalamam da kendime olan kızgınlığımMakbuş özğr dilenecek birşey yok da
Hepimizde zaman zaman oluyor bu gelgitler
Sendeki hemen tümden bırakma olayına kızıyorum
Bıraksan nolacak söyler misin?
Olmamış kısmını söylüyorım 17:00 deki simit.. zaten akşamı geç yapıyorsun ama onda sıkıntı yok.. 17 de ne simiti?? Simit yedin o zaman akşam öğününde ne ekmeği? Olmamalı, dengelenmeli.. bak o simiti çıkar ordan misssss gibi menü en güzelinden..
Spor yap simit için
Oh hadi çabık
Cocoooo
Bu kadar az yemekle olmazzzz
Hani sebze yemeği
Hani yumurtası
Hani çiğ kuruyemişi
Nerde
Net yorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?