Güzel menğ bernacım afiyet olsuuunMenumu vereyim
Sabah 12.00
Tost
7 zeytin
Salatalik
Ara 16.00
1 bardak tarcinli sut
1 salkim üzüm
Aksam 19.15
Balık
Salata
Su 2yi bulur bütün gün uyuyunca icemedim
Spor da yapcam inşallah.
Oluyor oluyor saraycam zaten 3 gün geçti mi bu iş tamamdırDün çok güzeldi. Bu günde fena değil. Sanki olacak bu sefer. Olsun artık
Çarşamba perşembeTamam mahçup etmem seni sporda yapcam o şok olacak bu arada cars Pers ne yemiyoduk tartı çok çıkmasın diye ona göre menu hazirlayim yemeklerimi yarın yapacağım 1 haftalik.
Hosgeldin kaptan
7 findik, yesillik, domates, salatalik falan yedim ama
Herkes fena halde cok yer burda kaptan, ne tatlilar var bi gorsen, ama hic yemedim tatli@MiuLego
Ay beğenmezsin sandım. Ablam bendeydi böyle oldu menü. Spor yok bugün, öksürük çok sarstı, ablam gelince acile de gitmedim kaldı. Şimdi yöne başladı takır takır keyifsizim az.Bak gene afilli menğyle gelmişşşş
İsimlere bak hele laflara bak
Dolu dolu olmuş eflalim çok güzel afiyet olsun
İksir de neyse
Gibi derken diyip bidaha fırçalasaydın
Direk manken diceksin deseydin
Harika görünüyor ya tam benlik
Yürüyüş de mi yapmıyorsun vayt leslie de mi yapmıyorsun?
Menğ çok güzel ama sporsuz ı ıh
İnşallah yememişsindir bişey.. sadece süt ya da yoğurt olabilirdi..
Çok değil de karışık canım sadece yoksa güzel sanki afiyet olsun zaten spor da var
Kolay gelsin canım üniversitede bile böyle hatalar yapılıyor işte çalışma hayatına geçince anlayacaksın Ömrümüz birilerine mesleği anlatmakla geçiyor sınırları çizmek çok zor oluyor bizim meslwkte
@MiuLego daha iyi yorum yapar menüye ama karbon çok aliyorsun canım yufka ekmek,simit ,2 dilim kepekli ekmek hep karbon bunu yerine protein yada sebze ağırlıklı beslensen karbonu ilk ogune koysan geri kalan kısımda karbon yemeden daha güzel olur geç vakitte yenen meyve odem yapar sisirirBugünün menüsü
Sabah 13.00
2 kaşık kozlenmis patlıcan
3 adet domates
2 tane koz biber
5 tane zeytin
Maydanoz
Ince küçük 2 dilim beyaz peynir
100 gr yufka ekmek
Saat 17
Yarım simit
1 tane mandalina
2 tane ceviz
Saat 20.30
Mantar sote
1 kaşık et sote
Mor lahanali bol baharatlı yoğurt
2 dilim kepekli ekmek uno nun düşük kalorili
21 de son olarak mandalina ve 2 ceviz yiyip yeme kısmını bitirecegim sonra bolca çay
Olmuş mu bugün çok zorlandım canım çooook şekerli şeyler istedi pasta börek tatlı oyy hem de nasil ama yemedim muz yerine de mandalina yiyorum
@ecemavi @MiuLego
Cıks olmaz yemem ki. Ama sen ye bak iyice süzüldünNego neredesin sevgili mortim umarım gomuyorsundur baklava çörek tatlı falan lütfen ye emi zaten hastasın bak
Yok balım almayayim ben sen benden daha hastasın tatlı ye emi iyi gelir öksürüğeCıks olmaz yemem ki. Ama sen ye bak iyice süzüldün
Makbuş özğr dilenecek birşey yok daSonraki mesajları görünce çok üzüleceksin biliyorum seni üzmek istemiyorum çok xok özür dilerim.
Olmamış kısmını söylüyorım 17:00 deki simit.. zaten akşamı geç yapıyorsun ama onda sıkıntı yok.. 17 de ne simiti?? Simit yedin o zaman akşam öğününde ne ekmeği? Olmamalı, dengelenmeli.. bak o simiti çıkar ordan misssss gibi menü en güzelinden..Bugünün menüsü
Sabah 13.00
2 kaşık kozlenmis patlıcan
3 adet domates
2 tane koz biber
5 tane zeytin
Maydanoz
Ince küçük 2 dilim beyaz peynir
100 gr yufka ekmek
Saat 17
Yarım simit
1 tane mandalina
2 tane ceviz
Saat 20.30
Mantar sote
1 kaşık et sote
Mor lahanali bol baharatlı yoğurt
2 dilim kepekli ekmek uno nun düşük kalorili
21 de son olarak mandalina ve 2 ceviz yiyip yeme kısmını bitirecegim sonra bolca çay
Olmuş mu bugün çok zorlandım canım çooook şekerli şeyler istedi pasta börek tatlı oyy hem de nasil ama yemedim muz yerine de mandalina yiyorum
@ecemavi @MiuLego
Oh hadi çabıkŞimdi öss dinlerken adım yapcam kalori yakacagim
CocooooMerhaba canlar
Menum
Sabah kibrit kutusu kadar peynir
Bi kac tane yeşil zeytin
2 cherry domates
Ara nescafe
Aksam 1 kase dolusu yogurt
❤❤❤❤❤❤❤
Net yorumAcliktan ölmedin mi
Yok kuzum tatlı artırıyor almıyımYok balım almayayim ben sen benden daha hastasın tatlı ye emi iyi gelir öksürüğe
Ah kıyamam ablanı da görünce duygusallaşmışsın sen.. geçecek geçeceeekSelam hanımlar, geçmişe yarım yamalak bakabildim hem ablam bendeydi yeni uğurladım hem de site çok yavaştı sayfalar açılmadı .
Öksürükten dolayı keyfim yok. Abla gidinde çıktı keyifsizligim ortaya. Çocukluğum hep bronşitle iğnelerle geçti, o günlerin travması sanki şimdiki halim. Nasıl buruk oldum ta. Altı üstü öksürük yani çok saçma. ..
İşte bu
Tamammm aramızda@MiuLego iksirimi yazarım sana yeni bir karışım uydurdumbu hafta içicem bakalım.
Çiğ bademim bitti yarin alayim kuzuşuuummmMakbuş özğr dilenecek birşey yok da
Hepimizde zaman zaman oluyor bu gelgitler
Sendeki hemen tümden bırakma olayına kızıyorum
Bıraksan nolacak söyler misin?
Olmamış kısmını söylüyorım 17:00 deki simit.. zaten akşamı geç yapıyorsun ama onda sıkıntı yok.. 17 de ne simiti?? Simit yedin o zaman akşam öğününde ne ekmeği? Olmamalı, dengelenmeli.. bak o simiti çıkar ordan misssss gibi menü en güzelinden..
Spor yap simit için
Oh hadi çabık
Cocoooo
Bu kadar az yemekle olmazzzz
Hani sebze yemeği
Hani yumurtası
Hani çiğ kuruyemişi
Nerde
Net yorum
Yok balım.bugunluk yok off günüm ama yarın sozzz çocuk yikayacagim yemek yedirecegim ütü yapacağım
Ya karşılamaz tabikiÇiğ bademim bitti yarin alayim kuzuşuuummmbende tam sana bunu sorcaktim mium,simdi ben yogurt yiyince ve süt icince oda günlük protein miktarini karsilamaz mi?
TamammmmYok balım.bugunluk yok off günüm ama yarın sozzz çocuk yikayacagim yemek yedirecegim ütü yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?