Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menumu vereyim

Sabah 12.00
Tost
7 zeytin
Salatalik

Ara 16.00
1 bardak tarcinli sut
1 salkim üzüm

Aksam 19.15
Balık
Salata

Su 2yi bulur bütün gün uyuyunca icemedim

Spor da yapcam inşallah.
Güzel menğ bernacım afiyet olsuuun
Sen neden yoksun bugün buralarda
Sporu kesin yap takipteyim
Dün çok güzeldi. Bu günde fena değil. Sanki olacak bu sefer. Olsun artık
Oluyor oluyor saraycam zaten 3 gün geçti mi bu iş tamamdır
Tamam mahçup etmem seni sporda yapcam o şok olacak bu arada cars Pers ne yemiyoduk tartı çok çıkmasın diye ona göre menu hazirlayim yemeklerimi yarın yapacağım 1 haftalik.
Çarşamba perşembe
Karbonhidray yok
Şişkinlik yapacak aşırı tuzlu şeyler ve bakliyat yok
Bol proteinli çakılım
Hosgeldin kaptan
7 findik, yesillik, domates, salatalik falan yedim ama
Herkes fena halde cok yer burda kaptan, ne tatlilar var bi gorsen, ama hic yemedim tatli @MiuLego
Gel de öpem
Dur bi daha öpem
Süpersin

Ay beğenmezsin sandım. Ablam bendeydi böyle oldu menü. Spor yok bugün, öksürük çok sarstı, ablam gelince acile de gitmedim kaldı. Şimdi yöne başladı takır takır keyifsizim az.

Kolay gelsin canım üniversitede bile böyle hatalar yapılıyor işte çalışma hayatına geçince anlayacaksın Ömrümüz birilerine mesleği anlatmakla geçiyor sınırları çizmek çok zor oluyor bizim meslwkte

@MiuLego daha iyi yorum yapar menüye ama karbon çok aliyorsun canım yufka ekmek,simit ,2 dilim kepekli ekmek hep karbon bunu yerine protein yada sebze ağırlıklı beslensen karbonu ilk ogune koysan geri kalan kısımda karbon yemeden daha güzel olur geç vakitte yenen meyve odem yapar sisirir

Selam hanımlar, geçmişe yarım yamalak bakabildim hem ablam bendeydi yeni uğurladım hem de site çok yavaştı sayfalar açılmadı .
Öksürükten dolayı keyfim yok. Abla gidinde çıktı keyifsizligim ortaya. Çocukluğum hep bronşitle iğnelerle geçti, o günlerin travması sanki şimdiki halim. Nasıl buruk oldum ta. Altı üstü öksürük yani çok saçma. ..

Sonraki mesajları görünce çok üzüleceksin biliyorum seni üzmek istemiyorum çok xok özür dilerim.
Makbuş özğr dilenecek birşey yok da
Hepimizde zaman zaman oluyor bu gelgitler
Sendeki hemen tümden bırakma olayına kızıyorum
Bıraksan nolacak söyler misin?
Olmamış kısmını söylüyorım 17:00 deki simit.. zaten akşamı geç yapıyorsun ama onda sıkıntı yok.. 17 de ne simiti?? Simit yedin o zaman akşam öğününde ne ekmeği? Olmamalı, dengelenmeli.. bak o simiti çıkar ordan misssss gibi menü en güzelinden..

Spor yap simit için
Şimdi öss dinlerken adım yapcam kalori yakacagim
Oh hadi çabık
Merhaba canlar
Menum
Sabah kibrit kutusu kadar peynir
Bi kac tane yeşil zeytin
2 cherry domates

Ara nescafe

Aksam 1 kase dolusu yogurt

❤❤❤❤❤❤❤
Cocoooo
Bu kadar az yemekle olmazzzz
Hani sebze yemeği
Hani yumurtası
Hani çiğ kuruyemişi
Nerde
Acliktan ölmedin mi
Net yorum

Ah kıyamam ablanı da görünce duygusallaşmışsın sen.. geçecek geçeceeek
Gaza geldim kaptanim, kalkip biraz da spor yapip oyle uyuyacagim
@MiuLego
İşte bu

Çiğ bademim bitti yarin alayim kuzuşuuummm bende tam sana bunu sorcaktim mium,simdi ben yogurt yiyince ve süt icince oda günlük protein miktarini karsilamaz mi?

Çiğ bademim bitti yarin alayim kuzuşuuummm bende tam sana bunu sorcaktim mium,simdi ben yogurt yiyince ve süt icince oda günlük protein miktarini karsilamaz mi?
Ya karşılamaz tabiki
Sabah yumurtan mutlaka olsun cocoo
Sen 3 yumurta yerdin kahvaltıda hadi o spordan sonraydı ama şimdi 1 yumurta kesin olsun
Bunu vitamini de var sebze yemiyorsun olmaz
Yoğurt falan ara öğün olur
Sadece perşembe akşam menüsü olur kuzum
Kasların eriyecek bak
Çok sağlıksız halsiz kalırsın iyice hasta olursun
Dikkat et kıymetlisin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…