Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oyy kafa karışık işte ne yapacağımı şaşırmış durumdayım saçmalamam da kendime olan kızgınlığım
Makbuş.. ben hep şöyle düşünürüm

Aç myım açıkta mıyım? Yoooo değilim
O zaman şımarıklık yapıyorum derim

Oluyor arada ama geçiyor kuzum insanız kendine de bu kadar yüklenme

Makbuş.. ben hep şöyle düşünürüm

Aç myım açıkta mıyım? Yoooo değilim
O zaman şımarıklık yapıyorum derim

Oluyor arada ama geçiyor kuzum insanız kendine de bu kadar yüklenme
Haklısın canım çok şımarıyorum ama toparlqyacagim

matematik61 bernayı sadece menğ verirken görmüşüm sanki ben
Haklısın canım da ben bugün bi halsiz keyifsizim hep yattim.Sonra da yemek fasli.Oglani yikadik simdi kucagimda onu uyutuyorum.Daha mutfak kirklanacak balik pisti oyyy

Yalnız şaka maka Sivastan hiç ayrılmak istemiyorum Nego . İlk geldiğimde la bu nası soğuk. buraya şehir kurmak kimin aklına gelmiş falan diyordum ama bugün bi kızla konuştuk nerelisin dedi şaşırdım Sivaslıyım dedim. O kadar oldum yani
Gidersem çok üzülecem ve çok özleyecem

Ne güzelsin öğretmenim. Keşke her öğretmen sen gibi olsa

Ayyy ben bi gün içmesem geberirim nasıl haftalar olur yaw
Midemden dolayı bıraktıydım ama artık o kadar çok başım ağrıyordu ki patlattım bi tane. Bu arada kız sen her hafta o börekleri kekleri çocuklara mı yapıyorsun

Canım insanı iyi ya sivasın, candan hala komşuluk var. Tabi kötüsü de varda. İnsan yaşadığı yere alışıyor. Bende 4 sene kütahya da yaşadım hala burnumda tüter, sokaklarında gezerim hayalimde. Siz evlenince nerde yaşayacaksınız?

Hiçbelli değil aslında benim atanmama bağlı. Atanamazsam Mersinde ama. Mersine atansam ne güzel oluuuur
Feylesof Mersinli ama hiç istemiyor orda yaşamak. Deli miyim ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…