Makbuş.. ben hep şöyle düşünürümoyy kafa karışık işte ne yapacağımı şaşırmış durumdayım saçmalamam da kendime olan kızgınlığım
Gitmezse furirim onlaru daaaNe diyosuuunnnnnnn
Hele gitmesin o kilolar bu hafta
Haklısın canım çok şımarıyorum ama toparlqyacagimMakbuş.. ben hep şöyle düşünürüm
Aç myım açıkta mıyım? Yoooo değilim
O zaman şımarıklık yapıyorum derim
Oluyor arada ama geçiyor kuzum insanız kendine de bu kadar yüklenme
Güvenim tamHaklısın canım çok şımarıyorum ama toparlqyacagim
Her çocuk özeldir ı mi izliyorsunFilme devam edeyim ama buralardayım bu sefer uyuyakalmak yok
Güzel menğ bernacım afiyet olsuuun
Sen neden yoksun bugün buralarda
Sporu kesin yap takipteyim
Oluyor oluyor saraycam zaten 3 gün geçti mi bu iş tamamdır
Çarşamba perşembe
Karbonhidray yok
Şişkinlik yapacak aşırı tuzlu şeyler ve bakliyat yok
Bol proteinli çakılım
Gel de öpem
Dur bi daha öpem
Süpersin
Haklısın canım da ben bugün bi halsiz keyifsizim hep yattim.Sonra da yemek fasli.Oglani yikadik simdi kucagimda onu uyutuyorum.Daha mutfak kirklanacak balik pisti oyyymatematik61 bernayı sadece menğ verirken görmüşüm sanki ben
Belediyemiz çalışıyor
Haftalar olmuş kahve içmeyeli. Hemen yaptım bi tane.
Çok zevk alıyorum kızlar şu an harika
Ne güzelsin öğretmenim. Keşke her öğretmen sen gibi olsaAyy canım niyetim o değil tabi ki mesleğimiz çok güzel bir çocuğa dokunduğun zaman öyle bir dokunuş oluyor ki tüm hayatı birden etkileniyor bazen gözlerde gördüğün bir ışık her şeye yetiyor güzeldir mesleğimiz güzel
Ay ben gidiyorum bı çene cene
Geliyorum kimse yok.
Börekleri sardım geldim
Birazını cigden attım dolaba
Birazını kahvaltıya pisircem
Şimdi kalkıp utuyude yapayım
Spor yapabilir miyim bilmiyorum @Candysugar cok yoruldum , daha da ütü var
Midemden dolayı bıraktıydım ama artık o kadar çok başım ağrıyordu ki patlattım bi tane. Bu arada kız sen her hafta o börekleri kekleri çocuklara mı yapıyorsunAyyy ben bi gün içmesem geberirim nasıl haftalar olur yaw
Yok canım gitmem ama bir hafta Memleketteyim pek sesim çıkmaz :)) @MiuLego kaptan haberin olsun kuzum :)Portakalimmm mezun oldun diye gitmeyi dusunmuyorsun demiii..
Türkaaaaannnnnnnn nerdesin gız @Candysugar
Bir de yeni mezun ördekten ses alan var mıbu sefer de kebapçıda mı nerde Munzevi Zencefil
Canım insanı iyi ya sivasın, candan hala komşuluk var. Tabi kötüsü de varda. İnsan yaşadığı yere alışıyor. Bende 4 sene kütahya da yaşadım hala burnumda tüter, sokaklarında gezerim hayalimde. Siz evlenince nerde yaşayacaksınız?Yalnız şaka maka Sivastan hiç ayrılmak istemiyorumNego . İlk geldiğimde la bu nası soğuk. buraya şehir kurmak kimin aklına gelmiş falan diyordum ama bugün bi kızla konuştuk nerelisin dedi şaşırdım Sivaslıyım dedim. O kadar oldum yani
Gidersem çok üzülecem ve çok özleyecem
Sorma iyi ki kaldırım taşı göndermemisBelediyemiz çalışıyor
Hiçbelli değil aslında benim atanmama bağlı. Atanamazsam Mersinde ama. Mersine atansam ne güzel oluuuurCanım insanı iyi ya sivasın, candan hala komşuluk var. Tabi kötüsü de varda. İnsan yaşadığı yere alışıyor. Bende 4 sene kütahya da yaşadım hala burnumda tüter, sokaklarında gezerim hayalimde. Siz evlenince nerde yaşayacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?