Ne güzelsin öğretmenim. Keşke her öğretmen sen gibi olsa
Midemden dolayı bıraktıydım ama artık o kadar çok başım ağrıyordu ki patlattım bi tane. Bu arada kız sen her hafta o börekleri kekleri çocuklara mı yapıyorsun
Ailesi tokatta ama dimi. Eğer onlar mersinde değilse bence de güzel olurHiçbelli değil aslında benim atanmama bağlı. Atanamazsam Mersinde ama. Mersine atansam ne güzel oluuuur
Feylesof Mersinli ama hiç istemiyor orda yaşamak. Deli miyim ne
Olsun süveter kazaktan.daha kullanışlıEcem ipi bulamadım başka ipçide de yok o marka..süveter olacak benim kazak
Taşlı olana bayıldım. Taş zamanla düşüyor ama pırlanta değilse sorun yok takılır.Kizlar hic tasli alyans kullanan var mi aranizda. Taslari cok dusuyor mu. Altinbasta bi model begendim kararsiz kaldim alsam mi almasam mi yoksa duz mu alsam. Alyansimi degistiricem. Benimki buyuk geliyor ve kalin. Incecik bisey alicam size resim atiyim.
Tasli olani cok begendim. Hem de rose renkte
Birgün ben de böyle der miyim lütfen cevap evet olsunyok kuzum midem küçülmüş herhalde açlık hissetmiyorum
Masumum kaç yaşındalar?Evet cnm beslenme götürüyorlar benimkiler okula, kek börek kurabiye kurtarıcı oluyor cnm
dışardan almıyorum, 5 gun boyunca
kek ,poğaça, börek dönüşümlü koyuyorum bazen kurabiye
birde akşam için kurtarıcı oluyor cnm
yanında bi çorba ile ben akşam 7 de evdeyim ve ellerimi yikayip doğru masayı kuruyorum ,çok açıkmış oluyorlar çünkü
Ben tecrübesizim de yine de fikir beyan edeyim illa atlayacam yaKizlar hic tasli alyans kullanan var mi aranizda. Taslari cok dusuyor mu. Altinbasta bi model begendim kararsiz kaldim alsam mi almasam mi yoksa duz mu alsam. Alyansimi degistiricem. Benimki buyuk geliyor ve kalin. Incecik bisey alicam size resim atiyim.
Masumum kaç yaşındalar?
Ben tecrübesizim de yine de fikir beyan edeyim illa atlayacam ya
Taşsız olanlar daha kullanışlı geliyor hep nedense. Özellikle o düz alyanslara bayılıyorum. Muhtemelen ben de düz alacam ama deediğin gibi ince bişey daha güzel durur
Ailesi yılın 6 ayı Mersinde diğer 6 ay belli değil. Ormanda çalışıyorlar. Nerede iş olursa oradalar.Ailesi tokatta ama dimi. Eğer onlar mersinde değilse bence de güzel olurhayırlısı olsun canım. Yaşadığın yeri sevmek çok önemli. Evliliğim ilk 4 yılı geçti kütahya da , en güzel yıllarımdı benim
Benim alyansim cok taşlı. Açıkçası cok severek almamıştım ama sonradan aşık oldum.Kocamla çıkmaya basladigimda da boyleydim benKizlar hic tasli alyans kullanan var mi aranizda. Taslari cok dusuyor mu. Altinbasta bi model begendim kararsiz kaldim alsam mi almasam mi yoksa duz mu alsam. Alyansimi degistiricem. Benimki buyuk geliyor ve kalin. Incecik bisey alicam size resim atiyim.
Benim kardeşimle yaşıtlar Allah bağışlasın sana. Anam da senin gibi yapıp buzluğa atıyor kekleri börekleri. Sabahçı olunca kolay oluyor9 canım 4. sınıf
Pirlanta degil canim.Benim alyansim cok taşlı. Açıkçası cok severek almamıştım ama sonradan aşık oldum.Kocamla çıkmaya basladigimda da boyleydim ben
Bikac kere düştü tasi ama yaptirmasi zor değil pirlanta tasli almiyorsan sıkıntı yok
Elimde bir program var % 50 karbonhidrat % 30 yağ % 20 protein öneriyor. O programa göre bu hafta yediklerim % 52 karbonhidrat % 18 protein. Görünüyor. Simit yemesem güzel olurdu haklısın ama kendimi durdurmak çok zor oldu. Ben hayatım boyunca hiç düzgün beslenmedim. Şuan sevdiğim ve yediğim hersey yasak. Aliskanliklarimi degistirmek için çok mücadele ediyorum. Bir seferinde doktor günlük tutturdu diet vermedi 1 hafta yediklerimi yazdım kadın sokuldu. Ne bunlar diye.@MiuLego daha iyi yorum yapar menüye ama karbon çok aliyorsun canım yufka ekmek,simit ,2 dilim kepekli ekmek hep karbon bunu yerine protein yada sebze ağırlıklı beslensen karbonu ilk ogune koysan geri kalan kısımda karbon yemeden daha güzel olur geç vakitte yenen meyve odem yapar sisirir
Cok guldum eflalll.
Benim alyansim cok taşlı. Açıkçası cok severek almamıştım ama sonradan aşık oldum.Kocamla çıkmaya basladigimda da boyleydim ben
Bikac kere düştü tasi ama yaptirmasi zor değil pirlanta tasli almiyorsan sıkıntı yok
Hepimiz aynı sebeplerle kilo aldık ya zaten. bi de bilimsel bi araştırma vardı. Hatta yazın burda da konuşmuştuk. Efser demişti herhalde. Genelde 16-18 saatleri arası insanlar karbonhidrata dayalı şeyler yemek isteyebiliyormuş. Hatta en güzeli o zamanı sporla değerlendirmek falan demiştik. Bence çok çok canın çekerse 1-2 lokma ye hepten kesemesen de. Nefsini köreltmek için. Zaten bi süre sonra aklına gelmeyecekElimde bir program var % 50 karbonhidrat % 30 yağ % 20 protein öneriyor. O programa göre bu hafta yediklerim % 52 karbonhidrat % 18 protein. Görünüyor. Simit yemesem güzel olurdu haklısın ama kendimi durdurmak çok zor oldu. Ben hayatım boyunca hiç düzgün beslenmedim. Şuan sevdiğim ve yediğim hersey yasak. Aliskanliklarimi degistirmek için çok mücadele ediyorum. Bir seferinde doktor günlük tutturdu diet vermedi 1 hafta yediklerimi yazdım kadın sokuldu. Ne bunlar diye.
O zaman taşlı al madem sürekli kullanmayacaksin :) hem düz alyanslar çok cabuk ciziliyo.Pirlanta degil canim.
Ben kullandım evet düşüyor. He seferinde yenisini taktiriyorsunKizlar hic tasli alyans kullanan var mi aranizda. Taslari cok dusuyor mu. Altinbasta bi model begendim kararsiz kaldim alsam mi almasam mi yoksa duz mu alsam. Alyansimi degistiricem. Benimki buyuk geliyor ve kalin. Incecik bisey alicam size resim atiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?