Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Her çocuk özeldir ı mi izliyorsun
Eveeet :)
Haklısın canım da ben bugün bi halsiz keyifsizim hep yattim.Sonra da yemek fasli.Oglani yikadik simdi kucagimda onu uyutuyorum.Daha mutfak kirklanacak balik pisti oyyy
Kıyamam hastalık mı geliyor yoksa bernacım bitki çaylarını iç emi kuzum
Kız sende iş biter mi hiç

Her yere yetişiyorsun spor da yapılacak bir kendine iyilik yapmaya mı vaktin yok
Haftalar olmuş kahve içmeyeli. Hemen yaptım bi tane.
Çok zevk alıyorum kızlar şu an harika
Afiyt olsun ben de içiyorum

Mantikliiiiiiiii!!!!!

Bu arada @Candysugar a biri söyleyebilir mi ben hem kpss hazırlanıp hem formasyon alıp staja gidip çalışıp ve 2. üniyi okuyup o halde o kadan spor yaptım. Boş zamanım olsa o birincilik koltuğunu kendisine asla ve kat'a kaptırmazdım. 1 günümde neler yaptığımı yazsam halime acır kendi gününden 1 saat verir. Litfen biri söylesin
ama bu hafta hırs yaptım onu da söyleyin

Merak ettim benim de öyle 5 le 7 arası kendimi çok zorluyorum hala işte olduğum için o saatlerde işte gelsin pastalar çikolatalar çok fena oluyor.

Merak ettim benim de öyle 5 le 7 arası kendimi çok zorluyorum hala işte olduğum için o saatlerde işte gelsin pastalar çikolatalar çok fena oluyor.
Eğer iş ortamın uygunsa kabuk tarçını elinin altında tut derim. Birkaç ay öncesine kadar şeker karbonhidrat bağımlısıydım. Çayıma kahveme suyuma herşeye kabuk tarçın koyuyordum. Kan şekerini düzenlediğinden karbon isteğimi azaltıyordu. Ki bugün bile kahveme tarçın attım. Çünkü akşam akşam şeytan dürttü. 3 kez mutfağa gidip geldim.

Birgün ben de böyle der miyim lütfen cevap evet olsun
Dersin balım dersin merak etme bende deli gibi ekmek yerdim makarna kola ikilisine bayilirdim tatlilar börekler neler neler simdi ekmek yiyince midem kabul etmiyor.yarim saat once falan 4 5 kaşık pirasa yedim mideme tas gibi oturdu rahatsiz ediyo suan.küçülüyor gercekten.tabi ilk basladigin zamanlar baya bi açlık hissediyorsun

Yok canım gitmem ama bir hafta Memleketteyim pek sesim çıkmaz :)) @MiuLego kaptan haberin olsun kuzum :)
Tamam kuzummm yediklerine dikkat et emi
Hiçbelli değil aslında benim atanmama bağlı. Atanamazsam Mersinde ama. Mersine atansam ne güzel oluuuur
Feylesof Mersinli ama hiç istemiyor orda yaşamak. Deli miyim ne
Sivasın soğuğundan mersin sıcağına

Şok olursun
Çiçeğim klasik her zaman iyidir be görünüş olarak.. arkadaşlarım hiç memnun değil taşlıdan aralara da pislik doluyormuş falan ıyk
Birgün ben de böyle der miyim lütfen cevap evet olsun
Eveeet dersiiiinnnn
Ahahah ben de fikir söylemeden duramam ne var evli değilsek
Çakılım beslenmen ilk güne göre çooook iyi zaten yavaş yavaş değişecek balım.. acele yok.. zaten tartı da güzel sonuç vererek iyi beslenmeye başladığını söyledi.. yanlışları söyleye söyleye geçecek.. simit mesela istediyse canın kahvaltıda ye yufka yerine geç öğün değil.. ya da dediğim gibi yediysen akşam ekmek yeme dengele işin özü o.. yoksa ben de yiyorum simit :)

O elindeki programı at çöpe.. tamamen yanlış.. eğitimini alıyorum bunu tamamen yanlış.. %50 karbon ne yahu.. beslenmede en çok protein sonra yağ en son çok çok az karbon lazım.. çünkü vücut bunlardan bu oranlarda oluşuyor ve ihtiyacı da bu oranlarda.. at çöpe o programı ciddiyim
15 dak kosu 60 puan
Bugunun toplami 267.5 puan
@begum75

% 50 karbon % 20protein % 30 yağ oytunc erbaş öneriyor. Haftada 1 kilodan fazla vermek karaciğerde sorun yaratıyormus. Benim kafam allak bullak oldu.
Kuzum yanlış yahu.. gerçekten..

Vücudun karbona çok çok az ihtiyacı var..

En çok proteine ihtiyacı var çünkü vücut en çok onu kullanıyor. Yapıtalı protein yapım yıkım işlemleri hep proteinlerle sağlanıyor.. sonra yağ.. en son çok az miktarda karbon.. o da sağlıklı karbon.. baklagillerden tam buğday ürünlerinden alınan..

% 50 karbon % 20protein % 30 yağ oytunc erbaş öneriyor. Haftada 1 kilodan fazla vermek karaciğerde sorun yaratıyormus. Benim kafam allak bullak oldu.
gulüm bence o kadan çok hesap kitap işine girme. Bi de karbon ama nası karbon. Şimdi bi yulaf var bi de beyaz un var. İlla karbon alacaksan ki sebzelerde bile karbonhidrat var. Bu ölçülerden ziyade glisemik indeksine göre düzenle yeme işini.
Kilo verme işi de senin metana kilona göre değişir. 90 lı kilolarda evet 1 kilo iyidir. Ama bence ilk zamanlar bunun bir tık üstüne çıkılabilir. Ki bu da metaya bağlı. haftada 700 gr bile çok çok iyidir.

Benim butun alyanslarim taşlı canim... ben yuzuk takmayi cook sevmem bu yuzden 4 tane alyansim var değişik değişik takiyorum ..taslari bi yüzüğün bi kere düştü takıldı sorun olmadi ...

Tam o saatlerde ben de çok acıkıyorum çakıl.. hemen bir bardak tarçınlı süt ve yanına ya ceviz ya gün kurusu ya hurma bişeyler atıyorum ağzıma geçiyor tıkıyor

Inşallah suan çok zorlanıyorum eşim yanımda fıstık yiyordu odadan kovdum mutfakta yiyor ve sürekli tencere kapağı açılıyor inşallah yarına yemek kalır sanırım gidip gelip bitirecek

Tam o saatlerde ben de çok acıkıyorum çakıl.. hemen bir bardak tarçınlı süt ve yanına ya ceviz ya gün kurusu ya hurma bişeyler atıyorum ağzıma geçiyor tıkıyor
Dün istekileri bogacaktim benim bulunduğum yer de musteri olmadığı için eline pasta poğaça alan arkaya geliyor yanımda yiyorlar ay 1 2 3 dayandım hepsi anlasmis gibi yanımda sevdiğim herseyi yediler ben de kovdum odadan yanımda sadece bitki çayı içmeye gelebilirler. Mutfağa gitsinler kardeşim ne yanıma geliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…