Eveeet :)Her çocuk özeldir ı mi izliyorsun
Kıyamam hastalık mı geliyor yoksa bernacımHaklısın canım da ben bugün bi halsiz keyifsizim hep yattim.Sonra da yemek fasli.Oglani yikadik simdi kucagimda onu uyutuyorum.Daha mutfak kirklanacak balik pisti oyyy
Kız sende iş biter mi hiçAy ben gidiyorum bı çene cene
Geliyorum kimse yok.
Börekleri sardım geldim
Birazını cigden attım dolaba
Birazını kahvaltıya pisircem
Şimdi kalkıp utuyude yapayım
Spor yapabilir miyim bilmiyorum @Candysugar cok yoruldum , daha da ütü var
Afiyt olsun ben de içiyorumHaftalar olmuş kahve içmeyeli. Hemen yaptım bi tane.
Çok zevk alıyorum kızlar şu an harika
Mantikliiiiiiiii!!!!!O zaman taşlı al madem sürekli kullanmayacaksin :) hem düz alyanslar çok cabuk ciziliyo.
Bu arada ben yüzük takmayi cok sevdigim icin kendi evlilik altansi disinda da bibsuru imitasyon alyansim var degistirip degistirip takiyorum
Sana da iyi gevelr suspusumIyi gevelr bayanlar..
Merak ettim benim de öyle 5 le 7 arası kendimi çok zorluyorum hala işte olduğum için o saatlerde işte gelsin pastalar çikolatalar çok fena oluyor.Ayy ne güldüm şuna. Ben de ölümüne kankayız sanıyordum başta tık yoktu
Hepimiz aynı sebeplerle kilo aldık ya zaten. bi de bilimsel bi araştırma vardı. Hatta yazın burda da konuşmuştuk. Efser demişti herhalde. Genelde 16-18 saatleri arası insanlar karbonhidrata dayalı şeyler yemek isteyebiliyormuş. Hatta en güzeli o zamanı sporla değerlendirmek falan demiştik. Bence çok çok canın çekerse 1-2 lokma ye hepten kesemesen de. Nefsini köreltmek için. Zaten bi süre sonra aklına gelmeyecek
Eğer iş ortamın uygunsa kabuk tarçını elinin altında tut derim. Birkaç ay öncesine kadar şeker karbonhidrat bağımlısıydım. Çayıma kahveme suyuma herşeye kabuk tarçın koyuyordum. Kan şekerini düzenlediğinden karbon isteğimi azaltıyordu. Ki bugün bile kahveme tarçın attım. Çünkü akşam akşam şeytan dürttü. 3 kez mutfağa gidip geldim.Merak ettim benim de öyle 5 le 7 arası kendimi çok zorluyorum hala işte olduğum için o saatlerde işte gelsin pastalar çikolatalar çok fena oluyor.
Dersin balım dersin merak etme bende deli gibi ekmek yerdim makarna kola ikilisine bayilirdim tatlilar börekler neler nelerBirgün ben de böyle der miyim lütfen cevap evet olsun
Tamam kuzummm yediklerine dikkat et emiYok canım gitmem ama bir hafta Memleketteyim pek sesim çıkmaz :)) @MiuLego kaptan haberin olsun kuzum :)
Sivasın soğuğundan mersin sıcağınaHiçbelli değil aslında benim atanmama bağlı. Atanamazsam Mersinde ama. Mersine atansam ne güzel oluuuur
Feylesof Mersinli ama hiç istemiyor orda yaşamak. Deli miyim ne
Çiçeğim klasik her zaman iyidir be görünüş olarak.. arkadaşlarım hiç memnun değil taşlıdan aralara da pislik doluyormuş falan ıykKizlar hic tasli alyans kullanan var mi aranizda. Taslari cok dusuyor mu. Altinbasta bi model begendim kararsiz kaldim alsam mi almasam mi yoksa duz mu alsam. Alyansimi degistiricem. Benimki buyuk geliyor ve kalin. Incecik bisey alicam size resim atiyim.
Tasli olani cok begendim. Hem de rose renkte
Eveeet dersiiiinnnnBirgün ben de böyle der miyim lütfen cevap evet olsun
Ahahah ben de fikir söylemeden duramam ne var evli değilsekMasumum kaç yaşındalar?
Ben tecrübesizim de yine de fikir beyan edeyim illa atlayacam ya
Taşsız olanlar daha kullanışlı geliyor hep nedense. Özellikle o düz alyanslara bayılıyorum. Muhtemelen ben de düz alacam ama deediğin gibi ince bişey daha güzel durur
Çakılım beslenmen ilk güne göre çooook iyi zaten yavaş yavaş değişecek balım.. acele yok.. zaten tartı da güzel sonuç vererek iyi beslenmeye başladığını söyledi.. yanlışları söyleye söyleye geçecek.. simit mesela istediyse canın kahvaltıda ye yufka yerine geç öğün değil.. ya da dediğim gibi yediysen akşam ekmek yeme dengele işin özü o.. yoksa ben de yiyorum simit :)Elimde bir program var % 50 karbonhidrat % 30 yağ % 20 protein öneriyor. O programa göre bu hafta yediklerim % 52 karbonhidrat % 18 protein. Görünüyor. Simit yemesem güzel olurdu haklısın ama kendimi durdurmak çok zor oldu. Ben hayatım boyunca hiç düzgün beslenmedim. Şuan sevdiğim ve yediğim hersey yasak. Aliskanliklarimi degistirmek için çok mücadele ediyorum. Bir seferinde doktor günlük tutturdu diet vermedi 1 hafta yediklerimi yazdım kadın sokuldu. Ne bunlar diye.
Kuzum yanlış yahu.. gerçekten..% 50 karbon % 20protein % 30 yağ oytunc erbaş öneriyor. Haftada 1 kilodan fazla vermek karaciğerde sorun yaratıyormus. Benim kafam allak bullak oldu.
gulüm bence o kadan çok hesap kitap işine girme. Bi de karbon ama nası karbon. Şimdi bi yulaf var bi de beyaz un var. İlla karbon alacaksan ki sebzelerde bile karbonhidrat var. Bu ölçülerden ziyade glisemik indeksine göre düzenle yeme işini.% 50 karbon % 20protein % 30 yağ oytunc erbaş öneriyor. Haftada 1 kilodan fazla vermek karaciğerde sorun yaratıyormus. Benim kafam allak bullak oldu.
Lutfen karbonhidrat diyince sadece ekmek simitvari seyler algilama canim. Saglikli karbon.lar da var.% 50 karbon % 20protein % 30 yağ oytunc erbaş öneriyor. Haftada 1 kilodan fazla vermek karaciğerde sorun yaratıyormus. Benim kafam allak bullak oldu.
Benim butun alyanslarim taşlı canim... ben yuzuk takmayi cook sevmem bu yuzden 4 tane alyansim var değişik değişik takiyorum ..taslari bi yüzüğün bi kere düştü takıldı sorun olmadi ...Kizlar hic tasli alyans kullanan var mi aranizda. Taslari cok dusuyor mu. Altinbasta bi model begendim kararsiz kaldim alsam mi almasam mi yoksa duz mu alsam. Alyansimi degistiricem. Benimki buyuk geliyor ve kalin. Incecik bisey alicam size resim atiyim.
Tasli olani cok begendim. Hem de rose renkte
Tam o saatlerde ben de çok acıkıyorum çakıl.. hemen bir bardak tarçınlı süt ve yanına ya ceviz ya gün kurusu ya hurma bişeyler atıyorum ağzıma geçiyor tıkıyorMerak ettim benim de öyle 5 le 7 arası kendimi çok zorluyorum hala işte olduğum için o saatlerde işte gelsin pastalar çikolatalar çok fena oluyor.
Urfanın kızgın kumlarından gelmişem hiçbir güneş yakamaz beni MiuSivasın soğuğundan mersin sıcağına
Şok olursun
Inşallah suan çok zorlanıyorum eşim yanımda fıstık yiyordu odadan kovdum mutfakta yiyor ve sürekli tencere kapağı açılıyor inşallah yarına yemek kalır sanırım gidip gelip bitirecekDersin balım dersin merak etme bende deli gibi ekmek yerdim makarna kola ikilisine bayilirdim tatlilar börekler neler nelersimdi ekmek yiyince midem kabul etmiyor.yarim saat once falan 4 5 kaşık pirasa yedim mideme tas gibi oturdu rahatsiz ediyo suan.küçülüyor gercekten.tabi ilk basladigin zamanlar baya bi açlık hissediyorsun
Dün istekileri bogacaktim benim bulunduğum yer de musteri olmadığı için eline pasta poğaça alan arkaya geliyor yanımda yiyorlar ay 1 2 3 dayandım hepsi anlasmis gibi yanımda sevdiğim herseyi yediler ben de kovdum odadan yanımda sadece bitki çayı içmeye gelebilirler. Mutfağa gitsinler kardeşim ne yanıma geliyorlar.Tam o saatlerde ben de çok acıkıyorum çakıl.. hemen bir bardak tarçınlı süt ve yanına ya ceviz ya gün kurusu ya hurma bişeyler atıyorum ağzıma geçiyor tıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?