Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bunu anlatan adam şişko

Çakıl her söylenene inanmamak gerekiyor be canım.. ya mesela kahvaltı ediyorum diyor 11 i zor ediyorum diyor demek ki yanlış şeyler tüketiyor kahvaltıda.. ince ayrıntılar önemli.. sen araştırmaya çok meyillisin kuzum tek kaynak öneririm karatay kitapları.. tüm bilimselliğiyle nedeni sonucu anlatıyor açıklıyor

Tesekkurler kizlar yorumlariniz icin. Sanirim bi tane tasli alyansim olsa fena olmaz. Imitasyon da duz alyans alirim ara ara degistiririm. Su dunyaya bi kere geliyoruz onda da hevesim kalmasin bee
Ben bu sene esimle anlastim bundan sonra her evlilik yil donumunde bana bir begendigim alyansi alacak.. artik ne alacam diye dusunme dedim her yil bi alyans ))

Inşallah suan çok zorlanıyorum eşim yanımda fıstık yiyordu odadan kovdum mutfakta yiyor ve sürekli tencere kapağı açılıyor inşallah yarına yemek kalır sanırım gidip gelip bitirecek
Hahahahah tarçınlı süt iç sen de misssss gibi

Yarın tartıda yüzünün güleceğini hayal et.. daha küçük beden kıyafetler alabileceğini.. he mümkünse uyu en güzeli uyumak :)
Ay benim işyeri de fena.. sürekli odada cıs cos

İlk zamanlar çok zorlanıyordum sonra yememek alışkanlık oldu.. beyin şartlanmış yoo yemicem demeye

Şimdi de ne diyorum biliyor musun? İyi ki yememişim beeeeeeeee

Kitabını aldım ama daha okuyamadim bu hafta okurum.

Inşallah suan çok zorlanıyorum eşim yanımda fıstık yiyordu odadan kovdum mutfakta yiyor ve sürekli tencere kapağı açılıyor inşallah yarına yemek kalır sanırım gidip gelip bitirecek
Kiyamam yaaa

inşallah hep böyle zor olmayacak değil mi

Heeee bir de bu tv de konuşan adamlar programlar falan bir firmaya bir reklamcıya peşkeş çekenler olabilir söyleyim. Asla gvenmem. En güveniliri kitaplar.. Varsa okumayan Karatay kitaplarını mutlaka öneririm mutlaka.
Sanirim Karatay da leptin i öneriyor değil mi sanırım 16 saatlik açlık leptin için yapılıyor vücut kendini yesin bitirdin diye.

inşallah hep böyle zor olmayacak değil mi
Kuzum ben aşırı obez bir insanım.. cidden.. midesiz dediklerinden.. düşün ki bende oldu.. ilk zamanlar zorlandım evet yalan yok.. mesela işyerinde hemen bir duble sade türk kahvesi yaptım o süreçte.. tıkıyor.. zaten yap et derken bakıyorum hooop yemişler.. diyodum ki ben de yesem al işte şimdiye bitmişti ağzımda tadında yoktu sadece pişmanlık.. yemedim öldüm mü yani?? Yoo.. bir huzur doluyordum anlatamam.. sonra şimdi artık bende otomatik tepki olmuş el kaldırıp hemen yok almıcam diyorum beyin alışmış yani :)

Yersem şaşırıyorlar düşün ooo miu hayırdır falan diye

Ciddi anlamda bizim beynimiz obez.. o yüzden yanında çantanda hurma ceviz günkurusu çiğ fındık badem kuru üzüm hep heo hep olsun.. millet cıs cos yediğimde dayanamazsan at ağzına.. en azından ben neden hiçbişey yemiyorum onlar yerken psikolojisini yok ediyor insan tatmin oluyor

Sanirim Karatay da leptin i öneriyor değil mi sanırım 16 saatlik açlık leptin için yapılıyor vücut kendini yesin bitirdin diye.
Aynen kuzum leptinci ara öğüne çok karşı.. 16 saat değil de ondaki süre daha kısa.. 2 öğüncü ama 3 öğün de yapılabilir ilk zamanlar diyor.. karatay neden leptin? Neden ara öğün yok? Neden sağlıklı karbon? Hepsini anlatıyor tek tek..

Heeee bir de bu tv de konuşan adamlar programlar falan bir firmaya bir reklamcıya peşkeş çekenler olabilir söyleyim. Asla gvenmem. En güveniliri kitaplar.. Varsa okumayan Karatay kitaplarını mutlaka öneririm mutlaka.
Miuya kesinlikle katılıyorum cakil80
27 kilo verdim Mayıs ayından beri. Ve ilk zamanlar bu ara öğünlü az ama sık yemeli modeli uyguladım. Evet kilo veriyordum ama aç geziyordum. Sonra karataya başladım ve gün içinde sıfır açlık. Şu an korumadayım hala uyguluyorum. Ve çok memnunum. O kronik yorgunluklar, sürekli canımın bişeyler istemesi, aşermeler tatlı krizleri çok çok azaldı.
Not: Az ve sık yeme ara öğünlü sistem yanlış mıdır tartışmıyorum. Sadece bana yaramadı. Herkeste aynı etki olmayabilir. En iyisi deneyerek öğrenme.
ama sen mutlaka karataya bak. Önemli olan günlük yemeklerinde en fazla protein sonra yağ ve sonra karbon olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…