Boylece degisik degisik takarimAaaaa ne guzel bi fikiiiiiirrrrr
Biraz daha iyi
Çok şükür çok sevindim şimdiSağol canım bugün biraz daha iyiymiş
Kuzum ben aşırı obez bir insanım.. cidden.. midesiz dediklerinden.. düşün ki bende oldu.. ilk zamanlar zorlandım evet yalan yok.. mesela işyerinde hemen bir duble sade türk kahvesi yaptım o süreçte.. tıkıyor.. zaten yap et derken bakıyorum hooop yemişler.. diyodum ki ben de yesem al işte şimdiye bitmişti ağzımda tadında yoktu sadece pişmanlık.. yemedim öldüm mü yani?? Yoo.. bir huzur doluyordum anlatamam.. sonra şimdi artık bende otomatik tepki olmuş el kaldırıp hemen yok almıcam diyorumbeyin alışmış yani :)
Yersem şaşırıyorlar düşünooo miu hayırdır falan diye
Ciddi anlamda bizim beynimiz obez.. o yüzden yanında çantanda hurma ceviz günkurusu çiğ fındık badem kuru üzüm hep heo hep olsun.. millet cıs cos yediğimde dayanamazsan at ağzına.. en azından ben neden hiçbişey yemiyorum onlar yerken psikolojisini yok ediyor insan tatmin oluyor
Sağol canımÇok şükür çok sevindim şimdi
65.9 en çokMiu sen kaç kiloydun eskiden.
Biraz daha iyi
Kaç kilo ile başladın zayıflama yolculuguna ben suan kola diye beynim sinyal veriyor ben de habire çay yapıp iciyorum şu içiyorum beyin sürekli istiyor saplantılı manyak gibiyim çevredekiler e anlatamiyorum yaklaşmayin zorlanıyorum diye. Bugün perdemi kapattim çünkü balkondan direk marketin kola dolabın görüyorum boydan boya dolabı var adamınKuzum ben aşırı obez bir insanım.. cidden.. midesiz dediklerinden.. düşün ki bende oldu.. ilk zamanlar zorlandım evet yalan yok.. mesela işyerinde hemen bir duble sade türk kahvesi yaptım o süreçte.. tıkıyor.. zaten yap et derken bakıyorum hooop yemişler.. diyodum ki ben de yesem al işte şimdiye bitmişti ağzımda tadında yoktu sadece pişmanlık.. yemedim öldüm mü yani?? Yoo.. bir huzur doluyordum anlatamam.. sonra şimdi artık bende otomatik tepki olmuş el kaldırıp hemen yok almıcam diyorumbeyin alışmış yani :)
Yersem şaşırıyorlar düşünooo miu hayırdır falan diye
Ciddi anlamda bizim beynimiz obez.. o yüzden yanında çantanda hurma ceviz günkurusu çiğ fındık badem kuru üzüm hep heo hep olsun.. millet cıs cos yediğimde dayanamazsan at ağzına.. en azından ben neden hiçbişey yemiyorum onlar yerken psikolojisini yok ediyor insan tatmin oluyor
65.9 en çokgenelde de 62-63 tüm
Ama ciddi yerdim benim vücut en çok o kadar alıyor galiba.. annem bile yeter derdi artıkanne çocuğuna yeme der mi kadın bile şoklara giriyordu
Sağol canımNevreste Allah kolaylık versin canım ,sana da ailene de ...
Bekeyiş içinde olmak çok zor ,tüm hastalara ,hasta yakınlarına yardım etsin Allahım.
Cook sevindim canim cok şükürBiraz daha iyi
Sen tombul tombul gezmeye devam edeceksen bize göre sorun yokAradığınız kişiye ulaşılamıyor ,lütfen sinyal sesinden sonra tekrar deneyiniz.
Revize etmeyelim ,65 iyidir.Ama göbek istediğim hale gelmedi henüz.Haliyle spora devam ,beyaz ekmeğe ,hamurişini yememeye devam.Ne kadar daha giderse gider bu sürede.Eğer kilo alırsam ,o zaman revize durumuna bakarız.
Sağol ada'cımCook sevindim canim cok şükür
Ben 65.9 ile başladım kuzum diyete.. hep abur cubur makarna hamburger falan yerdim.. sürekli.. çok kötü besleniyordum.. yatak başıcumda bile aburcubur olurdu gece 3 te falan uyanıp yerdim karanlıkta geri uyurdum..Kaç kilo ile başladın zayıflama yolculuguna ben suan kola diye beynim sinyal veriyor ben de habire çay yapıp iciyorum şu içiyorum beyin sürekli istiyor saplantılı manyak gibiyim çevredekiler e anlatamiyorum yaklaşmayin zorlanıyorum diye. Bugün perdemi kapattim çünkü balkondan direk marketin kola dolabın görüyorum boydan boya dolabı var adamın
Iyk tarihhhBenim de bir adet tarih kitabım göz kırpıyor gel de cilveleşek deyuGidem de az gönlünü yapam. Uyumazsam inşallah gelecem
65 kilo obez olmuyo ki obez ben oluyorum 98 den düştüm ben bu kiloya65.9 en çokgenelde de 62-63 tüm
Ama ciddi yerdim benim vücut en çok o kadar alıyor galiba.. annem bile yeter derdi artıkanne çocuğuna yeme der mi kadın bile şoklara giriyordu
Kizlar hic tasli alyans kullanan var mi aranizda. Taslari cok dusuyor mu. Altinbasta bi model begendim kararsiz kaldim alsam mi almasam mi yoksa duz mu alsam. Alyansimi degistiricem. Benimki buyuk geliyor ve kalin. Incecik bisey alicam size resim atiyim.
Tasli olani cok begendim. Hem de rose renkte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?