Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Miu sen kaç kiloydun eskiden.

Kaç kilo ile başladın zayıflama yolculuguna ben suan kola diye beynim sinyal veriyor ben de habire çay yapıp iciyorum şu içiyorum beyin sürekli istiyor saplantılı manyak gibiyim çevredekiler e anlatamiyorum yaklaşmayin zorlanıyorum diye. Bugün perdemi kapattim çünkü balkondan direk marketin kola dolabın görüyorum boydan boya dolabı var adamın

65.9 en çok genelde de 62-63 tüm

Ama ciddi yerdim benim vücut en çok o kadar alıyor galiba.. annem bile yeter derdi artıkanne çocuğuna yeme der mi kadın bile şoklara giriyordu

Heee çok değilmiş kilon.
Der der bende diyom benim yavruya..
Hem sağlıksız hem kilo alınca depresyona giriyor

Sen tombul tombul gezmeye devam edeceksen bize göre sorun yok

Ben 65.9 ile başladım kuzum diyete.. hep abur cubur makarna hamburger falan yerdim.. sürekli.. çok kötü besleniyordum.. yatak başıcumda bile aburcubur olurdu gece 3 te falan uyanıp yerdim karanlıkta geri uyurdum..

Hepsi geçti.. kola uyuşturucu çnkü çok normal canının çekmesi ama vallaha da unutulup gidiyor .. az dayan
Bi kıytırık kola mı yenecek la seni
Benim de bir adet tarih kitabım göz kırpıyor gel de cilveleşek deyu Gidem de az gönlünü yapam. Uyumazsam inşallah gelecem
Iyk tarihhh
2 yıl önce kpss ye hazırlanmıştım ciddi her şeyini ezberlemiştim o tarihin

Tasli olani cok begendim. Hem de rose renkte

bunların az taşlı kalın modelleri var. onlar da çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…