ne o şekerim?çok merak ettimbişey soracaktım da cevabı başka msjda gördüm
ne o şekerim?çok merak ettim
Günaydın bitanemcanımm örtmenim günaydıııııııııııııınnnn
Canımmmmmmm,bizim de kalbimiz seninlekızlar benim işeler acayip yoğunlaştı yeni dekan atandı. eski şef gitti şu 5 mesaj hakkımı doldurabilsem dua edecem inanın ama kalbim hep sizinle.
hulyaeyup günaydın canım
Günaydın bitanem
Canımmmmmmm,bizim de kalbimiz seninle
Canlarımmmmmmmm,malum bugün peşembe.Buna göre yarın da 15 günden sonraki ilk bildirim günümüz.Bugün mutlaka hafif şeyler yiyelim,mümkün mertebe protein ağırlıklı beslenelim.Akşam sporumuzu yapalım ve ödem söktürücü çaylarımızı içelim.Maydonoz sapı bile olabilir.Ve yarın bildirimde en güzel sonucumuzu alalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gunaydin fistiklar...
ben sabah erkenden kalktim..7km yol aldim
simdide banyomu edip ise hazirlanicam ve aksam icin salatamida hazirlamam lazim daha
nilosum ilk psorumu yaptim..haydinnn kizlar nerde hareket orda bereket....
durmayalim hep hareket sporrr...nilosum ben yarin 1den fazlada cikabiliirm haberin olsun..ama eksii
hepinizi cokk opuyorummm...yarina insallah iyi sonuclar alacagiz
hııı okeyto momentogrup falan denmiş burdamı diyecektim sonra kırmızımın mesajında gördüm f deymiş burda da o açılmadıgı için evde bakarım artıkın dediydim:)
iyi diyelim iyi olalım canım.Diyete başladığımdan beri çok halsizim.Bir de dünden beri mide bulantısı da var.dün akşam ciddi ciddi başım dönüyordu.Eşime çok fazla belli etmedim,çünkü çikolata ye filan demeye başladı.Zayıflıcam diye kendini hasta etme diyor.Tabi ben azimle yemedim.Hemen bir tarçınlı yeşil çay içtim.Tarçın düzeltti sanıyorum kan şekerimigünaydın güzelim günün aydın olsun nasılsın bugun
afiyet olsun guzuumkızlar ben öğlene çıkıyorum domates peynir salatalık falan yerim büyük ihtimal
abbovvvvv kırmızım sahalara geri döndüüü
kızlar ben öğlene çıkıyorum domates peynir salatalık falan yerim büyük ihtimal
Göreceksin canım benim,ben kefilim
Günaydınnnnnnnnnnn 7. takımın birbirinden güzel,birbirinden yürekli,güçlü hanımlarııııııPc yi okula götürüyorum,ordan da girerim.Çoookkk öpüyorum;gününüz ve gönlünüz aydınlık olsun
günaydın kızlaar....ben alışverişe çıkıyorum gelince görüşürüz.......
kızlar benim işeler acayip yoğunlaştı yeni dekan atandı. eski şef gitti şu 5 mesaj hakkımı doldurabilsem dua edecem inanın ama kalbim hep sizinle.
insallah canim ben hala lapaya devam insallah bende ayni kiloda cikarimgunaydin fistiklar...
ben sabah erkenden kalktim..7km yol aldim
simdide banyomu edip ise hazirlanicam ve aksam icin salatamida hazirlamam lazim daha
nilosum ilk psorumu yaptim..haydinnn kizlar nerde hareket orda bereket....
durmayalim hep hareket sporrr...nilosum ben yarin 1den fazlada cikabiliirm haberin olsun..ama eksii
hepinizi cokk opuyorummm...yarina insallah iyi sonuclar alacagiz
hemde firtina gibi dondu gulum. silip supurecek hepimizi yineabbovvvvv kırmızım sahalara geri döndüüü
afiyet olsun canim ama lop lop yag olmasin salataya devamkızlar ben öğlene çıkıyorum domates peynir salatalık falan yerim büyük ihtimal
beklesin beklesin bekledigine degecekevet doneliim artik ablacim...benim acelem var...hemde bekleyenim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?