Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar benim işeler acayip yoğunlaştı yeni dekan atandı. eski şef gitti şu 5 mesaj hakkımı doldurabilsem dua edecem inanın ama kalbim hep sizinle.

canımm örtmenim günaydıııııııııııııınnnn
Günaydın bitanem

kızlar benim işeler acayip yoğunlaştı yeni dekan atandı. eski şef gitti şu 5 mesaj hakkımı doldurabilsem dua edecem inanın ama kalbim hep sizinle.
Canımmmmmmm,bizim de kalbimiz seninle
Canlarımmmmmmmm,malum bugün peşembe.Buna göre yarın da 15 günden sonraki ilk bildirim günümüz.Bugün mutlaka hafif şeyler yiyelim,mümkün mertebe protein ağırlıklı beslenelim.Akşam sporumuzu yapalım ve ödem söktürücü çaylarımızı içelim.Maydonoz sapı bile olabilir.Ve yarın bildirimde en güzel sonucumuzu alalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

nevimm tenefüsemi çıktın :) akşam tarçın karanfil kaynatayım bende bide kızlar 5 i biyerdenin 7 lisi çıkmış markete yolum düşerse alırım tadı iyi dediler 5 lisini içemiyorum

gunaydin fistiklar...

ben sabah erkenden kalktim..7km yol aldim
simdide banyomu edip ise hazirlanicam ve aksam icin salatamida hazirlamam lazim daha
nilosum ilk psorumu yaptim..haydinnn kizlar nerde hareket orda bereket....
durmayalim hep hareket sporrr... nilosum ben yarin 1den fazlada cikabiliirm haberin olsun..ama eksii

hepinizi cokk opuyorummm...yarina insallah iyi sonuclar alacagiz

abbovvvvv kırmızım sahalara geri döndüüü

kızlar ben öğlene çıkıyorum domates peynir salatalık falan yerim büyük ihtimal

grup falan denmiş burdamı diyecektim sonra kırmızımın mesajında gördüm f deymiş burda da o açılmadıgı için evde bakarım artıkın dediydim:)
hııı okeyto momento anladım canım
günaydın güzelim günün aydın olsun nasılsın bugun
iyi diyelim iyi olalım canım.Diyete başladığımdan beri çok halsizim.Bir de dünden beri mide bulantısı da var.dün akşam ciddi ciddi başım dönüyordu.Eşime çok fazla belli etmedim,çünkü çikolata ye filan demeye başladı.Zayıflıcam diye kendini hasta etme diyor.Tabi ben azimle yemedim.Hemen bir tarçınlı yeşil çay içtim.Tarçın düzeltti sanıyorum kan şekerimi
afiyet olsun guzuum

gunaydin ballim kurabiyelerium benim!herkese dilden degil gonulden gelen bir merhaba

günaydın kızlaar....ben alışverişe çıkıyorum gelince görüşürüz.......

insallah canim ben hala lapaya devam insallah bende ayni kiloda cikarim
abbovvvvv kırmızım sahalara geri döndüüü
hemde firtina gibi dondu gulum. silip supurecek hepimizi yine
afiyet olsun canim ama lop lop yag olmasin salataya devam
evet doneliim artik ablacim...benim acelem var...hemde bekleyenim var
beklesin beklesin bekledigine degecek

ganfedim piriç lapasının glisemik indeksi çokkk yüksek.Çabuk acıkmıyormusun? glisemik indeksi yüksek olan yiyecekler,trigliseritleri yükseltiyormuş,yani depo yağlarımızı

bayrama memlekete gittik. dönerkende kızımı 2 haftalığına bıraktım annem kardeşim çok istedi diye.şimdi içim yanıyor 3 gündüz gözümün yaşı dinmedi ne zormuş insanın yavrusundan ayrılmasıııı. allah kimseyi evladı ile sınamasın kimseyi evladından ayırmasın inşallhh.
benide ayırmasın allah yavrumdan.

Hülyacım Allah sabır versin çok zor.3 gün olmuş,demek daha 12 gün ayrı mısnız? ben kızımı özledim,gönderin de,kavuş kızına,bence tabi

7 eylül tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.
KIRMIZIGÜL=9

SAFERAN=3

DOĞA3=7

NEV81=19

RANA.ABLE.=0

AZERİKIZI=4

GANFED=8

AYŞEN34=18

SAPHİRA=18

HULYAEYUP=3

ROSEBERRY=(Annesi rahatsızlanmış Esra’mızın,dua edelim kızlar)

İPEKYOL51=(İzinde)

ANŞAA=(İzinde)

Son düzenleme:
Canlarım dünkü paylaşım listesini ekledim.Şimdi biraz dışarı çıkıyorum.Akşam gelirim 5-6 gibi,öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…