Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ganfedim piriç lapasının glisemik indeksi çokkk yüksek.Çabuk acıkmıyormusun? glisemik indeksi yüksek olan yiyecekler,trigliseritleri yükseltiyormuş,yani depo yağlarımızı

haklisin canim tam doymuyom ama idare ediyom salatalik tok tutuyor o yuzdende dayanabiliyom.aman ya budami yag depoluyormusben ne yapacam ya

aminnn aminnnnn sende ağlama telefon aç duramıyoruz biz de iste çocuğu çok zor bir gün bırakalım dedik geceyarısı abim kucagında oğlanla karşımızdaydı biz uyuyamadık oğlanda uyumamış ağlamış anne baba diye gece yarısı üçümüzde deli gibi sevindirik olmuştuk

amin canim amin rabbim kimseyi ayirmasin yavrusundan
Hülyacım Allah sabır versin çok zor.3 gün olmuş,demek daha 12 gün ayrı mısnız? ben kızımı özledim,gönderin de,kavuş kızına,bence tabi
bencede soyle gondersinler.oda seni ozlemistir kesin
ay ben az yazdim saniyordum ama masalah iyi yaz,misim
bu mesaj sayılarımız mı canım?

evet tatlim bu mesaj sayilarimiz

haklisin canim tam doymuyom ama idare ediyom salatalik tok tutuyor o yuzdende dayanabiliyom.aman ya budami yag depoluyormusben ne yapacam ya

canım beyaz pirinç çok zararlı.Bak daha şimdi bile karşımda tv de aşçı söylüyor.onun yerine bulgur pilavı yiyebilirsin,yoğurtla,ooh mis gibi.ama tabi onu da çok yememen lazım.Bir de bulgur çok şişirdiği için ve tok tuttuğu için,miktar olarak pirinç pilavından veya lapasından daha az tüketirsin.Kısır yiyebilirsin mesela,bol salata malzemeli.Bulgur pilavını bol sebzeli yapabilirsin.mercimek köftesi de yapabilirsin.O da hem bulgur tok tutar,hem mercimek protein olduğu için çok faydalı ve çok tutucu.Ayrıca posalı olduğundan büyük wc ye kolay çıkartır.Kabızlığı varken,kızıma da dktoru merimek çorbası verdirtmişti bana

benimde kızım kabıuz oluyor çorbasına mercimek ve kabağı bol tutarım hatta bamya varsa onuda atarım etkisini gösterir :)

Kizlarrrrr...yorumlayalim bakalim sonuclariii...
Nilosum, Aysencim ve saphiracim tebrikler kizlar

Hulyaeyup
Azerikizi
Ranaable--net sorunu var..ekime kadar izinli..telden f yazmis.
Saferan

Kizlarrrrrr paylasiminiz eksikkkk..5 msjin altindasiniz...dun ilk kontrol diye bugunku uyariyi cezalandirmiyorum ama bugunden itibaren eksik paylasimda bulunan cezalanacak ve 3 uyaridan sonra diskalifiye kizlar..unutmayin kati kurallaraa devammm

Son düzenleme:

Allah kavustursun canim..eger cok zorlaniyorsan ara annenleri gondersinler kizini...ben daha anne olamadim.Allah hayirlisini nasib etsin ama 7 yasinda kardesim var...resmen 2inci annesi gibiyim..aksamci oldugum zaman hic gormuyorum onu eve gidincede o uyurken sessizce opup cikiyorum..Allah kimseyi yavrusundan ayirmasin..butun kotuluklerdende korusun insallah

allah kavuştursun canıım...

valla az yazmışım bu günde hazırlıklarla uğraşıyorum p. tesiye kadar idare edin yarın yokum zaten..........

ben senin katı kurallarını yirim yirimmmmm

selamlar canlarım

hastede öğleden sonraya kaldım bekle bekle zaman geçmedi çok şükür tahlillerim temiz çıktı ilaçlarımı yazdı bir daha 20 gün sonra gel kontrole dedi..

gelir gelmez temizliğe giriştim yemek işine girişmeden bakayım bi dedim

bugünki menüm

sabah
2 kaşık müsli biraz sütle

yarım bardak sütlü kahve

ara
2 galeta

öğle
1 kepçe şehriye çorbası
2 kaşık yoğurt ve yulaf kepeği

akşamda ne yiyeceğim belli :)
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye

akşamada yeşil çaylarımı içtimmi tamamdır

yarın tartı günü

teşekkürler canım

kizlar..bugun benim ekmek gunum..sabah salata hazirlicam dedim ama dustan sonra aklima geldi..

sabah 3 dilim ekmek yedim.
arasinada 3 dilim hollanda peyniri..

ogle 300 gr yogurt yedim..

birazdanda 300 gr yogurt yiyecegim..

simdilik 1.5lt su ictim ve 2 fincan yesil cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…