ganfedim piriç lapasının glisemik indeksi çokkk yüksek.Çabuk acıkmıyormusun? glisemik indeksi yüksek olan yiyecekler,trigliseritleri yükseltiyormuş,yani depo yağlarımızı
bayrama memlekete gittik. dönerkende kızımı 2 haftalığına bıraktım annem kardeşim çok istedi diye.şimdi içim yanıyor 3 gündüz gözümün yaşı dinmedi ne zormuş insanın yavrusundan ayrılmasıııı. allah kimseyi evladı ile sınamasın kimseyi evladından ayırmasın inşallhh.
benide ayırmasın allah yavrumdan.
Canlarım dünkü paylaşım listesini ekledim.Şimdi biraz dışarı çıkıyorum.Akşam gelirim 5-6 gibi,öpüyorum
amin canim amin rabbim kimseyi ayirmasin yavrusundanbayrama memlekete gittik. dönerkende kızımı 2 haftalığına bıraktım annem kardeşim çok istedi diye.şimdi içim yanıyor 3 gündüz gözümün yaşı dinmedi ne zormuş insanın yavrusundan ayrılmasıııı. allah kimseyi evladı ile sınamasın kimseyi evladından ayırmasın inşallhh.
bencede soyle gondersinler.oda seni ozlemistir kesinHülyacım Allah sabır versin çok zor.3 gün olmuş,demek daha 12 gün ayrı mısnız? ben kızımı özledim,gönderin de,kavuş kızına,bence tabi
ay ben az yazdim saniyordum ama masalah iyi yaz,misim7 eylül tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.
KIRMIZIGÜL=9
SAFERAN=3
DOĞA3=7
NEV81=19
RANA.ABLE.=0
AZERİKIZI=4
GANFED=8
AYŞEN34=18
SAPHİRA=18
HULYAEYUP=3
ROSEBERRY=(Annesi rahatsızlanmış Esra’mızın,dua edelim kızlar)
İPEKYOL51=(İzinde)
ANŞAA=(İzinde)
bu mesaj sayılarımız mı canım?
Canlarım dünkü paylaşım listesini ekledim.Şimdi biraz dışarı çıkıyorum.Akşam gelirim 5-6 gibi,öpüyorum
haklisin canim tam doymuyom ama idare ediyom salatalik tok tutuyor o yuzdende dayanabiliyom.aman ya budami yag depoluyormusben ne yapacam ya
doga canim nasilsin .neler yapiyorsun
canım beyaz pirinç çok zararlı.Bak daha şimdi bile karşımda tv de aşçı söylüyor.onun yerine bulgur pilavı yiyebilirsin,yoğurtla,ooh mis gibi.ama tabi onu da çok yememen lazım.Bir de bulgur çok şişirdiği için ve tok tuttuğu için,miktar olarak pirinç pilavından veya lapasından daha az tüketirsin.Kısır yiyebilirsin mesela,bol salata malzemeli.Bulgur pilavını bol sebzeli yapabilirsin.mercimek köftesi de yapabilirsin.O da hem bulgur tok tutar,hem mercimek protein olduğu için çok faydalı ve çok tutucu.Ayrıca posalı olduğundan büyük wc ye kolay çıkartır.Kabızlığı varken,kızıma da dktoru merimek çorbası verdirtmişti bana
Kizlarrrrr...yorumlayalim bakalim sonuclariii..7 eylül tarihli 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.
KIRMIZIGÜL=9
SAFERAN=3
DOĞA3=7
NEV81=19
RANA.ABLE.=0
AZERİKIZI=4
GANFED=8
AYŞEN34=18
SAPHİRA=18
HULYAEYUP=3
ROSEBERRY=(Annesi rahatsızlanmış Esra’mızın,dua edelim kızlar)
İPEKYOL51=(İzinde)
ANŞAA=(İzinde)
bayrama memlekete gittik. dönerkende kızımı 2 haftalığına bıraktım annem kardeşim çok istedi diye.şimdi içim yanıyor 3 gündüz gözümün yaşı dinmedi ne zormuş insanın yavrusundan ayrılmasıııı. allah kimseyi evladı ile sınamasın kimseyi evladından ayırmasın inşallhh.
sağol ganfedim nasıl gidiyor lapa yaa ben çarşamba yapıym dedim tansiyonum çok düştü o gün kiii tuzsuz yemem yani devam ettirmedim mecburen
Gecmis olsun ablacim...bugun yediklerini hafif tutarsan yarina en hafif sekilde atlatirsin insallah
allah kavuştursun canıım...bayrama memlekete gittik. dönerkende kızımı 2 haftalığına bıraktım annem kardeşim çok istedi diye.şimdi içim yanıyor 3 gündüz gözümün yaşı dinmedi ne zormuş insanın yavrusundan ayrılmasıııı. allah kimseyi evladı ile sınamasın kimseyi evladından ayırmasın inşallhh.
Kizlarrrrr...yorumlayalim bakalim sonuclariii...
Nilosum, Aysencim ve saphiracim tebrikler kizlar
Hulyaeyup
Azerikizi
Ranaable--net sorunu var..ekime kadar izinli..telden f yazmis.
Saferan
Kizlarrrrrr paylasiminiz eksikkkk..5 msjin altindasiniz...dun ilk kontrol diye bugunku uyariyi cezalandirmiyorum ama bugunden itibaren eksik paylasimda bulunan cezalanacak ve 3 uyaridan sonra diskalifiye kizlar..unutmayinkati kurallaraa devammm
Hulyaeyup
Azerikizi
Saferan
Kizlarrrrrr paylasiminiz eksikkkk..5 msjin altindasiniz...dun ilk kontrol diye bugunku uyariyi cezalandirmiyorum ama bugunden itibaren eksik paylasimda bulunan cezalanacak ve 3 uyaridan sonra diskalifiye kizlar..unutmayinkati kurallaraa devammm
Hulyaeyup
Azerikizi
Saferan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?