Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

valla bende yarin yapacam o kadar cok su ictimki simdi tartilsam artida cikarim kesin .sabah ola hayrola
masallahh ganfedim sende hepsine atliyorsun biraz geride dur yaws sunun surasinda 3- 5 kilo kaldi..sabir sik disini biraz daha fistigim benim..bak yarin bildirim gunu..fazla cikarsan kork benden
kiz atlamayim ne yapayim valla hepside cok lezzetli dayanamiyor ki insan.helede ben gibi obursa:125:
Nilosummm ellerine saglik hayatim...yine herzamanki gibi benden once eklemissin hatirlatman icinde ayriyetten tesekkurler..izindeyken bile gizliden takib ediyordum sizi..yani hesaplamanin degistiginden haberim var
vaaay serlok holmsum benim . buldun mu hain siskoyu(ganfed).ne pis bogazdir o ben bilirim o haini
İddia ediyorum bu topikler senin gibi kaptan görmedi Canımsın ve iyi ki senin takımındayım güzel kaptanım benimmmmmmmm

ne guzeli yav bir kacamak yaptim yarina tirtir tiriyorum ne ceza yiyecem diye ben sevmedim bu kaptani degistirin

sağol canım benim allah razı olsun
bende çok mutluyum aranızda olmaktan

İddia ediyorum bu topikler senin gibi kaptan görmedi Canımsın ve iyi ki senin takımındayım güzel kaptanım benimmmmmmmm

saol bitanemmm..iyiki sizlerde varsinizzz...hepsinizi cokkkkkkkkkkkkkk seviyorum

kizlar yarin 12de gelirim ben..12ye kadar kilonuzu paylasimda bulunmus olun..gelir gelmez listeyi onaylatip eklim paylasima..
iserinde yapmak zorunda kalmim..kadin bir surat yapiyorki..cekilmiyor..elin gavuru

ben sabahın köründe yaparım bildirimi canım 7 de kalkacağım için
hadi bakalım bu hafta kaçıncı olucaz merakla bekliyorum

kilo durumu iyi canım tatil ve bayramda çıktığım artıları verdim ve onun üstüne kilomuda verdim çok şükür :81:

Canlarım yarın sabah biraz erken çıkıcam,ne olur ne olmaz diye akşamdan bildirim yapıyım dedim.800 gr'la açılış benden olsun Yok mu arttırannnnnnnnnnnn

oo nevim açılışı yapmışsın bile kuzum yeni gördüm
takipçinim hayatım hemide ensenden

açılış senden bereketi allahtan

**7.TAKIM ** 222. ETAP***

Kırmızıgül(82/)(215.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 7'ye bölündü.)
Saferan(124.5)geri dönmek üzere izne ayrıldı.
doga3(89.3/)
azerikızı(55/)
ganfed(52,5/)
nev81 (79/0.8/78.2/%1.01)
RANA.ABLE(66)geri dönmek üzere izne ayrıldı.
hulyaeyup(68,4/)
Aysen34(66.8/)
roseberry(62.1/)
SAPHIRA(104/)

7.TAKIM TOPLAM YÜZDE:(%)

kaptanceğizim altta görüyorum seni ama :82:

kalkıyorum bende artık yatayım

iyi geceler tatlı rüyalar

yarın bomba gibi bir gün olsun takımımız için inşlhhhh

canlarım maşallah bi beyin fırtınasıdır esmiş buralarda....pirinçin kalorisiydi çeşidiydi havalarda uçmuuş.............sizin o bilgi küpü beyinlerinizi seviiim...............
bu saate kadar hazırlık yaptım..bu hafta yokum bildirimde ama haftaya p. tesiden itibaren buurdayım üstelik kepeğim falan herşey hazır dukanla sahalara dnüceeem..........

cok güzel safisss.iyi eglenceler sana.biliyormusun ayyyyyni benim esimin geri kafaliligi yaa.oda öyle.biz ne zaman TR ye gitsek hep benim ailem,onun ailesi diye ikiye bölüyoruz.hic tatil matil yaptigimiz yok.eskiden zoruma gitmezdi ama artik cok zoruma gidiyor,ama dedim ben ona.bundan sonra TRye gidince hele bir tatile gitmeyelim.görecek o gününü.o da tamam dedi,bende artik tatil istiyorum dedi.seneye görücez dur bakalim
bu arada güzel bişey oldu bayanlarla kaplıcaya gidicez önce yok filan dedim sonrada hoşuma gitti 4-5 saat mesafe çok uzak deil haftaya perşembe gidip pazar dönücez ilk defa tek başına gidicem bi yere
oohhh sanada iyi eglenceler dogisim benimmmmmm
ayyyy canim o kadar sevindimki inanamazsin.senin icin mutlaka dua edicem.insallah barisir eskisindende cok cok daha mutlu olursunuz.
kizlar ya size bisey sorayim ben bugun iki gunluk lapa yapiyorum ama icine domates salatalik dograyarak yedim sorun olmaz demi:18:
kiz lapa zaten domates salatalikla yeniyor.e sen neyle yiyordun simdiye kadar???????
o icecegi daha almadim.yarin gidip alicam ve cumartesi basliycam insallah Allah'in izniyle.
aaaa niye cikmiyorki evin navigasyonda,cok ilginc.yeni bir yerlesim yerimi yoksa muhitin?
ay asıl haberi söylemeyi unuttum tartım geldiiiii çok şık,çok beğendim.yağı,suyu,kası,kemiği hepsini de bildiriyor.Çok hoşuma gitti
hayirli olsun canim,güle güle kullan.50 li kilolari görmek nasip olsun o tartiyla insallah
ne kadar güzel iste bak.demek $oktan donakaldilar.öpemediler bilesüper ya iste bu.insan böyle böyle azimleniyor degilmi

canim gecmis olsun.nedir sorun,neyin var?ne tahlili yaptirdin.Allah yardimcin olsun
canim biz lapa yaparken beyaz pirinc kullanmiyoruz zaten,kepekli pirinc kullaniyoruz.bende cok cok kereler yaptim lapayi.taa diyetimin basindan beri.ara ara yapiyorum.hatta bir ara düzenli her persembe yapardim
Yok bitanem estağfurullah kara düzen değil de,kilo az olunca bi rahatlama oluyor genelde.
offfff yarama bastin nevim yaaaa.ben resmen öyle oldum.55 te takildim kaldim.düsmek istiyorum 52-53 e falan ama olmuyor.kesinlikle bir rahatlama oldu.hemde en rahatindan :78::78:
siist kizlar nerdesiniz fatmagulun sucunumu ariyorsunuz cabuk gelin topige.bugun basladi demi o

kızlar günaydın,ilk bildirim benden. 99.8 kg kilomuzun dışında bir şey yapmamız gerekiyor mu bilmiyorum.çok acelem var,giyinip çıkmam lazım.12 ye kadar dönebilirsim ki dönmeye çalışıcam,diğer ayrıntılarla ilgilenirim. bu gün benim için çok öenmli bir gün.hayırlısı neyse o olsun diyorum ama dualarınızda beni de unutmayın

Son düzenleme:

ayy evet canım yaa gerçekten süper bişey resmen donup kaldılar iltifatlar havada uçuştu
zayıflamak insana acayip haz veren bir duygu başka hiç bir şeyde yok bu mutluluk

sağol canım benim
omurgamda disk sıkışması var bu da 6 saatten fazla uyursam acıyla yatkdan kalkmama ve bir daha uyuyamama sebep oluyordu
buna bağlı olarak karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı bi kaç tahlilimde düşük çıkmıştı
çok şükür tahlillerim düzeldi şimdi sadece kas gevşetici kullanıcam

rabbim tüm hastalara şu mübarek cumu gününün yüzü suyu hürmetine şifa versin inşlh

evet kızlarrrrrrrrr günaydın demeyi unuttummmmmmmmmm

kilo bildirimi yapıyorummm ve hemen çizelgemi değiştiriyorum

geçen haftaki 66.8
bu haftaki 65.7

giden 1 kilo 100 gram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…