Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

alemsin dogacim yaaa,güldürdün beniiiiöküz sürüsü heeeeee

esine gecmis olsun,tez zamanda iyilesir insallah.oglanla ne probleminiz oldu bakim.ergenlik simarikliklarimi yoksa.benim oglanda cok agrasif oldu,deli ediyor beni.her gün kavga ediyoruz

eee tek öküz olsa belli olurdu sürü halinde geldiler oğlanlada 15 yaşında ergenlik halleri işte sinir dayılanma falan gırla zaten eşime de dr 1.5 ay rapor vermiş sağ eli bide offff offf

hemde ne estirdiler canim ben oyle baka kaldim cahilligime yandim durdum sadece

ay bende sikildim aile ziyaretlerinden ya bende bir otelde bir elim yagda digeri balda tatil istiyorum ya
valla bende domates salatalikla yedim yoksa gitmezdi ki asagiya dogru
papyacim allah sana en hayirli kapiyi acsin tatlim eger gercekten mutlu olacaksan barismanizi diklerim yok eger sana dunyani zehir edecekse hic barisma daha iyi buna en iyi sen karar vereceksin .iyice olcbicona gorede tab
vir takin .hakkinda en hayirlisi olsun

supersin tatlim ya sen simdi 103 tenmi dustun masallah sana

gecmis olsun aysen rabbim butun hastalara sifa versin icindede sana canim . annem hep derdiki insaninn neresi acirsa cani orda olurmusrabbim dualarimizi kabul eylesin

evet kızlarrrrrrrrr günaydın demeyi unuttummmmmmmmmm

kilo bildirimi yapıyorummm ve hemen çizelgemi değiştiriyorum

geçen haftaki 66.8
bu haftaki 65.7

giden 1 kilo 100 gram

enguzel gunaydinlar sana olsun.harikasin tatlim guzel vermissin kiloyu hemde bayram krizine ragmen

**7.TAKIM ** 222. ETAP***

Kırmızıgül06(82/0.19/80.7/0.23%)(215.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 7'ye bölündü.)
doga3(89.3/-2.5/91.8/%-2.80)
azerikızı(55/0/55/0%)
ganfed(52,5/0/52.5/%0)
nev81 (79/0.8/78.2/%1.01)
hulyaeyup(68,4/0,4/68/%0,59)
Aysen34(66.8/1.1/65.7/%1.65)
roseberry(62.1/0/62.1/%0)
SAPHIRA(104/4.2/99.8/%3.94)
RANA.ABLE(66)geri dönmek üzere izne ayrıldı.
Saferan(124.5)geri dönmek üzere izne ayrıldı.

7.TAKIM TOPLAM YÜZDE: 0.51%

listemiz boyle kizlar..Saphiracim seni tebrikkkkk ediyorummmmm...bu hafta takimimizin gururu sensin..buyuk ihtimal bireysel dereceyede gireceksindir

oh cok iyi olmus hasretlik yaramis ne guzel vermissin kilolari bravvo sana

17 günlük hasretten sonra eşim 1 saate kadar evimizde olucak
bende güzel bir kahvaltı masası hazırladım heyecan ve özlemle bekliyorum

sabah sabah benim pis boğazlı kocişim patates kızartması istesede

hahaha olsun kiz adamcagaz ozlemis demekki snin kizartmalari.afiyet olsun tatlim rabbim birdaha ayirmasin

gecmis olsun tatlim neden kirildiki odami topa gidiyor.merak ettim yani.kilo almana uzuldum ama olsun birakmak pes etmek yok haftaya verirsin sen diyete devam tatlim

kesin girecektir dereceye bencede .listemiz harikaymis kizlar ben daha kotu sonuclar bekliyordum dogrusu

oh cok iyi olmus hasretlik yaramis ne guzel vermissin kilolari bravvo sana
evet neredeyse 2,8 kilo ama yeni alındığındı için çabuk gitti diye düşünüyorum canım

kahvalti:
iki dilim cavsar ekmegi iki dilim kasar iki domates ve 4 kasik musli ,100ml sut

ne güzel tam diyet kahvaltısı afiyet olsun güzelim.

süper kilo vermissin canim tebrikler
senin icin önemli gün dedin ama bahsetmedin.ne var bugün söyle bakalim
çok teşekkürler canım bir mahkeme işimiz vardı da canım.ayrıntıya girmiyim.21 Ekime 2. duruşmaya erteledi hakim.Ama yüksek ihtimal lehime sonuçlanacak gibi gözüküyor
supersin tatlim ya sen simdi 103 tenmi dustun masallah sana

çok teşekkürler canım.yok 104 tü başlangıç kilom aslında,yani tartıda gördüğüm oydu.o yüzden onu kabul edelim dedik nevciğimle

Selam kızlar
eve anca gelebildim.açlıktan ölmek üzereyim.Kahvaltımı yapamadım.kuruyemiş almıştım yanıma,şekersiz çayla onları yedim.Şimdi yemeğimi hazırlıyorum.
ben de sizleri tebrik ederim.Bence haftada 1 kg verebilmek harika birşey,ben ayda 2 kg razı bir insan olarak bayılıyorum.inşallah benim de öyle olabilir normal rutine girdiğinde.
bu arada eve geldiğimde çıplak olarak tekrar tartıldım.ve 99.6 geldim.yani 200 gr. daha eksilmiş.Kaptanım 99.6 yı kabul etseydik?

gecmis olsun tatlim neden kirildiki odami topa gidiyor.merak ettim yani.kilo almana uzuldum ama olsun birakmak pes etmek yok haftaya verirsin sen diyete devam tatlim

iş yerinde olmuş canım sargıdaydı dün kontrolu vardı alçıya almışlar yok tatlım yok bırakmak

çok teşekkür ederim kaptan-ı deryam

gecmis olsun aysen rabbim butun hastalara sifa versin icindede sana canim . annem hep derdiki insaninn neresi acirsa cani orda olurmusrabbim dualarimizi kabul eylesin

sağolasın canım
aynen öyle anneler ne dese haklı çıkarlar zaten
enguzel gunaydinlar sana olsun.harikasin tatlim guzel vermissin kiloyu hemde bayram krizine ragmen

ayy canım benim çok teşekkürler aslında bir kilo artıdaydım birde onun üstüne gecikmeli regl oldum daha dün arındım
eğer artı olmasaydım 2 kilo vermiş olacaktım neyse bunada çok şükür yinede
hahaha olsun kiz adamcagaz ozlemis demekki snin kizartmalari.afiyet olsun tatlim rabbim birdaha ayirmasin

evet özlemiş sanırsam
97 kilo benim tosuncuğum ama hala oralı değil insan benden biraz örnek alır demi ama

amin canım bundan sonra akıllandık bir daha 4 günden ayrı kalmıycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…