bu sabah 91,8 çıktım ve bu benim daha biraz vermiş halim içimde nasıl bir öküzün sürüsü varsa bide bu haftam sıkıntılı geçti eşimin bileğinden kemiği kırıldı küçük oğlanla sorunlarımız oldu ve ben öküz sürüsünü iyi besledim sonuç olarak üzgünüm kızlar
alemsin dogacim yaaa,güldürdün beniiii öküz sürüsü heeeeee
esine gecmis olsun,tez zamanda iyilesir insallah.oglanla ne probleminiz oldu bakim.ergenlik simarikliklarimi yoksa.benim oglanda cok agrasif oldu,deli ediyor beni.her gün kavga ediyoruz
canlarım maşallah bi beyin fırtınasıdır esmiş buralarda....pirinçin kalorisiydi çeşidiydi havalarda uçmuuş.............sizin o bilgi küpü beyinlerinizi seviiim...............
bu saate kadar hazırlık yaptım..bu hafta yokum bildirimde ama haftaya p. tesiden itibaren buurdayım üstelik kepeğim falan herşey hazır dukanla sahalara dnüceeem..........
cok güzel safisss.iyi eglenceler sana.biliyormusun ayyyyyni benim esimin geri kafaliligi yaa.oda öyle.biz ne zaman TR ye gitsek hep benim ailem,onun ailesi diye ikiye bölüyoruz.hic tatil matil yaptigimiz yok.eskiden zoruma gitmezdi ama artik cok zoruma gidiyor,ama dedim ben ona.bundan sonra TRye gidince hele bir tatile gitmeyelim.görecek o gününü.o da tamam dedi,bende artik tatil istiyorum dedi.seneye görücez dur bakalim
oohhh sanada iyi eglenceler dogisim benimmmmmm
ayyyy canim o kadar sevindimki inanamazsin.senin icin mutlaka dua edicem.insallah barisir eskisindende cok cok daha mutlu olursunuz.
kiz lapa zaten domates salatalikla yeniyor.e sen neyle yiyordun simdiye kadar???????
o icecegi daha almadim.yarin gidip alicam ve cumartesi basliycam insallah Allah'in izniyle.
aaaa niye cikmiyorki evin navigasyonda,cok ilginc.yeni bir yerlesim yerimi yoksa muhitin?
hayirli olsun canim,güle güle kullan.50 li kilolari görmek nasip olsun o tartiyla insallah
ne kadar güzel iste bak.demek $oktan donakaldilar.öpemediler bilesüper ya iste bu.insan böyle böyle azimleniyor degilmi
kızlar günaydın,ilk bildirim benden. 99.8 kg kilomuzun dışında bir şey yapmamız gerekiyor mu bilmiyorum.çok acelem var,giyinip çıkmam lazım.12 ye kadar dönebilirsim ki dönmeye çalışıcam,diğer ayrıntılarla ilgilenirim.bu gün benim için çok öenmli bir gün.hayırlısı neyse o olsun diyorum ama dualarınızda beni de unutmayın
sağol canım benim
omurgamda disk sıkışması var bu da 6 saatten fazla uyursam acıyla yatkdan kalkmama ve bir daha uyuyamama sebep oluyordu
buna bağlı olarak karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı bi kaç tahlilimde düşük çıkmıştı
çok şükür tahlillerim düzeldi şimdi sadece kas gevşetici kullanıcam
rabbim tüm hastalara şu mübarek cumu gününün yüzü suyu hürmetine şifa versin inşlh
evet kızlarrrrrrrrr günaydın demeyi unuttummmmmmmmmm
kilo bildirimi yapıyorummm ve hemen çizelgemi değiştiriyorum
geçen haftaki 66.8
bu haftaki 65.7
giden 1 kilo 100 gram
Günaydın canlar gününüz aydın olsun inşallh.aslında ben tatilden döndüğümde 70,8 kiloya ulaşmış durumdaydım çok canım sıkıldı bu duruma birde zaten kızımım yanımda olmayınca iştahımda iyice kpandı aldığım kilolrdan kurtuldum şükürler olsunki.
17 günlük hasretten sonra eşim 1 saate kadar evimizde olucak
bende güzel bir kahvaltı masası hazırladım heyecan ve özlemle bekliyorum
sabah sabah benim pis boğazlı kocişim patates kızartması istesede
bu sabah 91,8 çıktım ve bu benim daha biraz vermiş halim içimde nasıl bir öküzün sürüsü varsa bide bu haftam sıkıntılı geçti eşimin bileğinden kemiği kırıldı küçük oğlanla sorunlarımız oldu ve ben öküz sürüsünü iyi besledim sonuç olarak üzgünüm kızlar
kalorı saymına başladım 1460 kalori çıktı almam gereken
**7.TAKIM ** 222. ETAP***
Kırmızıgül06(82/0.19/80.7/0.23%)(215.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 7'ye bölündü.)
doga3(89.3/-2.5/91.8/%-2.80)
azerikızı(55/0/55/0%)
ganfed(52,5/0/52.5/%0)
nev81 (79/0.8/78.2/%1.01)
hulyaeyup(68,4/0,4/68/%0,59)
Aysen34(66.8/1.1/65.7/%1.65)
roseberry(62.1/0/62.1/%0)
SAPHIRA(104/4.2/99.8/%3.94)
RANA.ABLE(66)geri dönmek üzere izne ayrıldı.
Saferan(124.5)geri dönmek üzere izne ayrıldı.
7.TAKIM TOPLAM YÜZDE: 0.51%
listemiz boyle kizlar..Saphiracim seni tebrikkkkk ediyorummmmm...bu hafta takimimizin gururu sensin..buyuk ihtimal bireysel dereceyede gireceksindir
evet neredeyse 2,8 kilo ama yeni alındığındı için çabuk gitti diye düşünüyorum canımoh cok iyi olmus hasretlik yaramis ne guzel vermissin kilolari bravvo sana
kahvalti:
iki dilim cavsar ekmegi iki dilim kasar iki domates ve 4 kasik musli ,100ml sut
Hey maşallahİşte emeğin,hedefe kilitlenmenin mükafatı,muhteşem bir başlangıç Gönülden tebrik ediyorum Saphira'cım,sana ve azmine çok güveniyorummmmmmmm,çok mutlu oldummmmmmm.Bu hafta muhtemelen bireysel derece de alacaksın bitanem,çok güzel bir başlangıç olduuuuu
canım çok teşekkür ederim.Sizlerin desteğiyle oluyor bu iş[/B]
çok teşekkürler canımsüper kilo vermissin canim tebrikler
senin icin önemli gün dedin ama bahsetmedin.ne var bugün söyle bakalim
supersin tatlim ya sen simdi 103 tenmi dustun masallah sana
gecmis olsun tatlim neden kirildiki odami topa gidiyor.merak ettim yani.kilo almana uzuldum ama olsun birakmak pes etmek yok haftaya verirsin sen diyete devam tatlim
**7.TAKIM ** 222. ETAP***
Kırmızıgül06(82/0.19/80.7/0.23%)(215.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 7'ye bölündü.)
doga3(89.3/-2.5/91.8/%-2.80)
azerikızı(55/0/55/0%)
ganfed(52,5/0/52.5/%0)
nev81 (79/0.8/78.2/%1.01)
hulyaeyup(68,4/0,4/68/%0,59)
Aysen34(66.8/1.1/65.7/%1.65)
roseberry(62.1/0/62.1/%0)
SAPHIRA(104/4.2/99.8/%3.94)
RANA.ABLE(66)geri dönmek üzere izne ayrıldı.
Saferan(124.5)geri dönmek üzere izne ayrıldı.
7.TAKIM TOPLAM YÜZDE: 0.51%
listemiz boyle kizlar..Saphiracim seni tebrikkkkk ediyorummmmm...bu hafta takimimizin gururu sensin..buyuk ihtimal bireysel dereceyede gireceksindir
gecmis olsun aysen rabbim butun hastalara sifa versin icindede sana canim . annem hep derdiki insaninn neresi acirsa cani orda olurmusrabbim dualarimizi kabul eylesin
enguzel gunaydinlar sana olsun.harikasin tatlim guzel vermissin kiloyu hemde bayram krizine ragmen
hahaha olsun kiz adamcagaz ozlemis demekki snin kizartmalari.afiyet olsun tatlim rabbim birdaha ayirmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?