Hey maşallahkızlar günaydın,ilk bildirim benden. 99.8 kg kilomuzun dışında bir şey yapmamız gerekiyor mu bilmiyorum.çok acelem var,giyinip çıkmam lazım.12 ye kadar dönebilirsim ki dönmeye çalışıcam,diğer ayrıntılarla ilgilenirim.bu gün benim için çok öenmli bir gün.hayırlısı neyse o olsun diyorum ama dualarınızda beni de unutmayın
Maşallah Ayşen'imekilo bildirimi yapıyorummm ve hemen çizelgemi değiştiriyorum
geçen haftaki 66.8
bu haftaki 65.7
giden 1 kilo 100 gram
Hey maşallahİşte emeğin,hedefe kilitlenmenin mükafatı,muhteşem bir başlangıç Gönülden tebrik ediyorum Saphira'cım,sana ve azmine çok güveniyorummmmmmmm,çok mutlu oldummmmmmm.Bu hafta muhtemelen bireysel derece de alacaksın bitanem,çok güzel bir başlangıç olduuuuu
Maşallah Ayşen'imeTebrik ederim bitanem
Günaydın canlar gününüz aydın olsun inşallh.aslında ben tatilden döndüğümde 70,8 kiloya ulaşmış durumdaydım çok canım sıkıldı bu duruma birde zaten kızımım yanımda olmayınca iştahımda iyice kpandı aldığım kilolrdan kurtuldum şükürler olsunki.
günaydın canım
hepimiz tatilde aldık canım istemesekte bende senin gibi bazı sıkıntılar yaşadım onun sayesinde daha çabuk verdim
neyse her şerden bi hayır çıkarmak lazım
sende bir an önce kavuşursun yavruna inşlh
17 günlük hasretten sonra eşim 1 saate kadar evimizde olucak
bende güzel bir kahvaltı masası hazırladım heyecan ve özlemle bekliyorum
sabah sabah benim pis boğazlı kocişim patates kızartması istesede
AMİİİİİİİİİİİİİNNN inşallhh çok öledim bebeişimi. birdaha asla bırakmak yok
gözün aydın afiyet olsun size.
henüz bir yavrun yok ama olmamasının özlemi bile çok fena olunca ayrılmak nasıldır tahmin bile edemiyorum
teşekkür ederim canım
çok zormuşşş. ben en son ptesi sabah anneme bıraktım çıktım yola geldim ama hergün her dakika ağlama modundayımm.
çokmu mesafe var arada gidip alma ihtimalin veya birinin getirme imkanı yokmu
süper kilo vermissin canim tebriklerkızlar günaydın,ilk bildirim benden. 99.8 kg kilomuzun dışında bir şey yapmamız gerekiyor mu bilmiyorum.çok acelem var,giyinip çıkmam lazım.12 ye kadar dönebilirsim ki dönmeye çalışıcam,diğer ayrıntılarla ilgilenirim.bu gün benim için çok öenmli bir gün.hayırlısı neyse o olsun diyorum ama dualarınızda beni de unutmayın
anladim canim cok gecmis olsun.Allah acil sifalar versinsağol canım benim
omurgamda disk sıkışması var bu da 6 saatten fazla uyursam acıyla yatkdan kalkmama ve bir daha uyuyamama sebep oluyordu
buna bağlı olarak karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı bi kaç tahlilimde düşük çıkmıştı
çok şükür tahlillerim düzeldi şimdi sadece kas gevşetici kullanıcam
rabbim tüm hastalara şu mübarek cumu gününün yüzü suyu hürmetine şifa versin inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?