Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hadi inşlh istediğin sonucu alırsın 21 ekimde

bireyselde olacağın kesin kuzum bu hafta ne kadar süper başladın bitanem bundan sonrası inan çok daha zevkli olacak

eee tek öküz olsa belli olurdu sürü halinde geldiler oğlanlada 15 yaşında ergenlik halleri işte sinir dayılanma falan gırla zaten eşime de dr 1.5 ay rapor vermiş sağ eli bide offff offf

çok geçmiş olsun canım rabbim şafi isminin yüzü suyu hürmetine tez zamanda iyileştirsin eşini
ama moralinizi bozmayın beterin beteri var çok şükür bunada

annesi oğlunada sinirlenme be yaww bu kadar hepimiz geçtik o yollardan bizlerde süslenme gezme olarak erkeklerdede dayılanma olarak geçiyor bu dönem

eline sağlık canım
şu an ikinci gibi görünüyoruz bakalım

**7.TAKIM ** 222. ETAP***

Kırmızıgül06(82/0.19/80.7/0.23%)(215.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 7'ye bölündü.)
doga3(89.3/-2.5/91.8/%-2.80)
azerikızı(55/0/55/0%)
ganfed(52,5/0/52.5/%0)
nev81 (79/0.8/78.2/%1.01)
hulyaeyup(68,4/0,4/68/%0,58)
Aysen34(66.8/1.1/65.7/%1.65)
roseberry(62.1/0/62.1/%0)
SAPHIRA(104/4.2/99.8/%4.03)
RANA.ABLE(66)geri dönmek üzere izne ayrıldı.
Saferan(124.5)geri dönmek üzere izne ayrıldı.

7.TAKIM TOPLAM YÜZDE: 0.52%

canim listeniz bende böyle cikiyor,rana ablenin ve saphiranin yüzdesi farkli cikti bende..

hepinizi tebrik ederim kizlar,saphiracim senide ayrica tebrik ederim karatay diyeti ise yaramis ben devam edemedim

*4.TAKIM 222.ETAP**

hasretim34(61.5/63.3/-1.8/%-2.93)
nidah(58.0/58.2/-0.2/%-0.34)
nazkaa(64.5/)Geri dönmek üzere ayrildi
capri (57.1/57/0.1/%0.18)Bu haftadan sonra izinli
deniz1984(87.8/87.6/0.2/%0.23)
iremögze(74.8/73.7/0.9/%1.2)
bijoux(69.4/69.2/0.2/%0.29)Bu haftadan sonra izinli
mersa(79.6/81.5/-0.32/%-0.40)216.Etapda izine ayrilmisti[/QUOTE]

4.Takim toplam yüzde (-0.25)

Son düzenleme:
doğacım eşine çok geçmiş olsun.paça çorbası içir,çok iyi gelir
aaa demi unutmuşum yazını görünce dış görevde çalışan arkadaşı aradım gelirken alsın diye sağol canım mucuksss
allah razı olsun canım hiç deme ya evde iki tane döğüşcü horoz var resmen bomba gibiler heran patlayacaklar geçen dedim sizin yerinize kız doğursaymışım keşke kızlarımla çarşı pazar gezerdim ohh günümüzü gün ederdik gülüyor sıpalar

saphırayı bende 4.03 çıkardım gururumuz oldu ranada izinli zaten eline sağlık canım

elelrine saglik canim...bu listeyi tekrar eklerim paylasima..simdi sizin listeye bakicam

çok teşekkür ederim canım.niye devam edemedin canım,iyi gidiyordun sen de aslında :44: neyse bşver,kilolar gitsin de ,hangi diyetle giderse gitsin

hesaplamayı bilmediğimden bir şey diyemiyorum...mucuuukkss canım

sonuçlr ne zman açıklanacakkk merakla bekliyorum.tatil dönüşü takınların durumu pek iç açıcı degil sanırsam

bugünki menümü yazayım akşama girmeye fırsatım olmaz belki
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 çatal patates kızartması

öğle
canım yemek yemek istemedi
bir bardak nar suyu ile 2 tane kandil simidi yedim

akşama
bi kaç kaşık taze fasulye
2 küçük biber dolması ve yoğurt yiycem inşlh

tikkat tikkaaaaaaaaaat.........saferan kuzuluktan bildiriyooooooor.........................kızlar tatil yapmak ne güzel şeymiş yaavvvv..........oooh keyfim yerinde hepinizi öpüyorum.........saphıramı özel olarak kutluyoruum...doğam üzülme olur böyle şeyler..geçmiş olsun eşine..haftaya inersin eski kilona canın sağolsun yeter..........

7. takım sen çok yaşa.................................yirim sizin derece yapan kilocuklarınızııııııııııııı...................................
:92::92::92::92::92::92::92::92:

evet neredeyse 2,8 kilo ama yeni alındığındı için çabuk gitti diye düşünüyorum canım

ne güzel tam diyet kahvaltısı afiyet olsun güzelim.

harikaymis ama malesef aldiklarimizi verdigimiz icin sayilmiyor demi bende yaklasik 2 kilo attim ama o bayramda aldiklarimdi yani kendi kiloma anca donebildim.sagol canim moral icin insallah bu hafta verecegim ama

hosgelmissin canim sevindim lehinize sonuclanma ihtimaline insallah oyle olur.canim oyle fazla ac kalma yoksa insan yemek gordugunde resmen saldiriyor doymak nedir bilmiyor.boyle durumlarda yanina ekmek arasi kucuk bi sey al daha iyi olur.harika vermissin canimkiloyuda insallah dedigin gibi ayda iki kilo verebilirsin

yok kuşum,bana ekmek yok.o yüzden kuruyemiş aldım yanıma.yine de midem ok bulandı.eve geldim hemen öğlen yemeğimi yedim kendime geldim.Sağol canım,çk teşekkürler .Ayda 2 kg değil kız 4 kg verebilsem diyorum haftada 1 kg vereb bir sürü arkadaş var,belki benim de öyle olur

olsun uzulme bide benim gibi yerinde saysan daha kotu olurdu aslinda bende attim kilo ama .bayramliklardi o insallah bu hafta gercekten atarim yani.kiz sen bakma kocisine bi ara oda benimki gibi gizli diyete baslarsa sasirma sen zayifladikca icin icin oda zayiflamaya karar verecek ama sana soylemez sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…