çok geçmiş olsun canım rabbim şafi isminin yüzü suyu hürmetine tez zamanda iyileştirsin eşini
ama moralinizi bozmayın beterin beteri var çok şükür bunada
annesi oğlunada sinirlenme be yaww bu kadar hepimiz geçtik o yollardan bizlerde süslenme gezme olarak erkeklerdede dayılanma olarak geçiyor bu dönem
sonuçlr ne zman açıklanacakkk merakla bekliyorum.tatil dönüşü takınların durumu pek iç açıcı degil sanırsam
bugünki menümü yazayım akşama girmeye fırsatım olmaz belki
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 çatal patates kızartması
öğle
canım yemek yemek istemedi
bir bardak nar suyu ile 2 tane kandil simidi yedim
akşama
bi kaç kaşık taze fasulye
2 küçük biber dolması ve yoğurt yiycem inşlh
tikkat tikkaaaaaaaaaat.........saferan kuzuluktan bildiriyooooooor.........................kızlar tatil yapmak ne güzel şeymiş yaavvvv..........oooh keyfim yerinde hepinizi öpüyorum.........saphıramı özel olarak kutluyoruum...doğam üzülme olur böyle şeyler..geçmiş olsun eşine..haftaya inersin eski kilona canın sağolsun yeter..........
7. takım sen çok yaşa.................................yirim sizin derece yapan kilocuklarınızııııııııııııı...................................
:92::92::92::92::92::92::92::92:
yok kuşum,bana ekmek yok.o yüzden kuruyemiş aldım yanıma.yine de midem ok bulandı.eve geldim hemen öğlen yemeğimi yedim kendime geldim.Sağol canım,çk teşekkürler .Ayda 2 kg değil kız 4 kg verebilsem diyorumhaftada 1 kg vereb bir sürü arkadaş var,belki benim de öyle olur
Canım tebrik ederim
evet neredeyse 2,8 kilo ama yeni alındığındı için çabuk gitti diye düşünüyorum canım
Eksiye devam diyorsun yaniii,harikasınnnnnbu arada eve geldiğimde çıplak olarak tekrar tartıldım.ve 99.6 geldim.yani 200 gr. daha eksilmiş.Kaptanım 99.6 yı kabul etseydik?
Ayşen'im tebrik ederim canım benim,harikasınayy canım benim çok teşekkürler aslında bir kilo artıdaydım birde onun üstüne gecikmeli regl oldum daha dün arındım
eğer artı olmasaydım 2 kilo vermiş olacaktım neyse bunada çok şükür yinede
Kusursuz,kaçamaksız ve çok keyifli bir menü olmuş,gidişatın harika bitanembugünki menümü yazayım akşama girmeye fırsatım olmaz belki
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 çatal patates kızartması
öğle
canım yemek yemek istemedi
bir bardak nar suyu ile 2 tane kandil simidi yedim
akşama
bi kaç kaşık taze fasulye
2 küçük biber dolması ve yoğurt yiycem inşlh
Önce menümü yazıyım,sonra mesaj sayımı yapıcam.Bugün protein+sebze günümdü
SABAH:
*1 bardak light sütle karıştırılmış 2 yemek kaşığı yulaf kepeği
*Ton balıklı yağsız omlet
*Domates-salatalık
ARA ÖĞÜN-1:
*1 fincan light sütle yapılmış nescafe
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Sebzeli tavuk sote
*Salata
*1 bardak light kola
ARA ÖĞÜN-2:
*1 bardak light süt
AKŞAM YEMEĞİ:
*Yağsız menemen
*Light ayran
Geçmişi okudum bitanem,Dukan tam gaz devam ediyormasallah masallah dukana devam istikrarla nazar degmesin insalah
tikkat tikkaaaaaaaaaat.........saferan kuzuluktan bildiriyooooooor.........................kızlar tatil yapmak ne güzel şeymiş yaavvvv..........oooh keyfim yerinde hepinizi öpüyorum.........saphıramı özel olarak kutluyoruum...doğam üzülme olur böyle şeyler..geçmiş olsun eşine..haftaya inersin eski kilona canın sağolsun yeter..........
7. takım sen çok yaşa.................................yirim sizin derece yapan kilocuklarınızııııııııııııı...................................
sağol ganfedimgecmis olsun esine acil sifalar
Sanki 55 gibi hatırlıyorum çünkü başlangıç kilomuz,hedefimiz ve boyumuz aynıydı gibi anımsıyorumKızlar ben listede saphiranin yeni uye oldugunu eklemeyi ve hedef kilosunu bildirmeyi unutmusum.. Hedef kilosunu bilen varmi?? Hemen paylasim topigine bildirim((((
canım her an pc başında olabiliyorum ama çoğunlukla onlineımsaphira nerdesin kiz cik ortaya gordum seni asagida gel sohbet edelim
Öncelikle takımımızın 4. lüğünü ve Saphira'mızın bireyselde 2. liğini kutluyorumSon 5 haftadır ilk 4 ten aşağı düşmedik,gururla hatırlatıyorum
Canım tebrik ederimHem fazlalıklarından kurtuldun,hem de eksiye düştün
Eksiye devam diyorsun yaniii,harikasınnnnn
çok teşekkürler canım
ilk etapta hedef kilom 76 canım,sonrasına bakiciimIzlar ben listed saphiranin yeni uye oldugunu eklrmeyi ve hedef kilosunu bildirmeyi unutmusum.. Hedef kilosunu bilen varmi?? Hemen paylasim topigine bildirim((((
sonradan düşürmeyi planlıyorum tontişimSanki 55 gibi hatırlıyorum çünkü başlangıç kilomuz,hedefimiz ve boyumuz aynıydı gibi anımsıyorumEn sağlıklı bilgiyi Saphira verecektir prensesim
iyi geceler tatlım :)Canlarım ben yatıyorum,hepinize iyi geceler,haftasonu topiği boşlamayalım emi
kızlar yurt dışından kaynım geldi,bizde kalıyor.Bu yüzden bazen buralarda olamayabilirim.Herkese mışıl mışıl uykular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?