Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dedigin dogruda insan bile bile cocugunun hata yapmasina goz yumamiyor iste .insan hata yapmasin istiyor ama doganin kanunu bu insan o yoldan illaki gececek

menun guzel olmus tatlim. benim su anda oyle bi yeme istegim varki anlatamam ama dayanacam bir 20 dakika dayanacam sonrasinda gecip gider insallah .aslinda ac degilim amam ne bileyim illa biseyler yemek istiyor canim ya nedendir bilmiyorum
:26:

oy oy oy o guzel seyler yazan parmaklara masallah .kiz sen tam bir moral makinasisin ha .cok heyecanlandimm yazini okuyunca .ayrica tatilin icinde cok sevindim darisi basimiza.aman aman nazar degmesin tatlim bir yerlerini kasiinsalah herzaman gidebilirsiniz boyle guzel tatillere

insallah verirsin canim bende baslarda haftada bir rahat veriyordumm .nevimin dedigi gibi herhalde rahatlik var ustumde ondan cok dikkat etmiyormuyum nedir anlamadim 52.500den asagi gidemiyom

Öncelikle takımımızın 4. lüğünü ve Saphira'mızın bireyselde 2. liğini kutluyorum Son 5 haftadır ilk 4 ten aşağı düşmedik,gururla hatırlatıyorum

evet neredeyse 2,8 kilo ama yeni alındığındı için çabuk gitti diye düşünüyorum canım
Canım tebrik ederim Hem fazlalıklarından kurtuldun,hem de eksiye düştün

bu arada eve geldiğimde çıplak olarak tekrar tartıldım.ve 99.6 geldim.yani 200 gr. daha eksilmiş.Kaptanım 99.6 yı kabul etseydik?
Eksiye devam diyorsun yaniii,harikasınnnnn

Ayşen'im tebrik ederim canım benim,harikasın

Kusursuz,kaçamaksız ve çok keyifli bir menü olmuş,gidişatın harika bitanem

Önce menümü yazıyım,sonra mesaj sayımı yapıcam.Bugün protein+sebze günümdü
SABAH:
*1 bardak light sütle karıştırılmış 2 yemek kaşığı yulaf kepeği
*Ton balıklı yağsız omlet
*Domates-salatalık
ARA ÖĞÜN-1:
*1 fincan light sütle yapılmış nescafe
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Sebzeli tavuk sote
*Salata
*1 bardak light kola
ARA ÖĞÜN-2:
*1 bardak light süt
AKŞAM YEMEĞİ:
*Yağsız menemen
*Light ayran

Son düzenleme:

masallah masallah dukana devam istikrarla nazar degmesin insalah

8 eylül tarihli (perşembe) 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.

KIRMIZIGÜL=11

DOĞA3=13

NEV81=16

AZERİKIZI=0 (2. paylaşım kuralı ihlali)
GANFED=14

AYŞEN34=11

SAPHİRA=14

HULYAEYUP=4 (2. paylaşım kuralı ihlali)

Son düzenleme:

tatilin iyi geçmesine sevindim safişim ooooohhh sefan olsun:92::92::92:

gecmis olsun esine acil sifalar
sağol ganfedim

Izlar ben listed saphiranin yeni uye oldugunu eklrmeyi ve hedef kilosunu bildirmeyi unutmusum.. Hedef kilosunu bilen varmi?? Hemen paylasim topigine bildirim ((((

OHHHH ne güzel sevinmissin kiz sen öyle .tadini cikaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr

Kızlar ben listede saphiranin yeni uye oldugunu eklemeyi ve hedef kilosunu bildirmeyi unutmusum.. Hedef kilosunu bilen varmi?? Hemen paylasim topigine bildirim ((((
Sanki 55 gibi hatırlıyorum çünkü başlangıç kilomuz,hedefimiz ve boyumuz aynıydı gibi anımsıyorum En sağlıklı bilgiyi Saphira verecektir prensesim

Canlarım ben yatıyorum,hepinize iyi geceler,haftasonu topiği boşlamayalım emi

saphira nerdesin kiz cik ortaya gordum seni asagida gel sohbet edelim
canım her an pc başında olabiliyorum ama çoğunlukla onlineım

Bugün yediklerim:
kahvaltı:
1 çay bardağı fındık-fıstık
2 ad. açık şekersiz çay

öğlen:
4 ad. piliç pirzola
2 bardak ayran

akşam:
musakka
yoğurt
1 armut

2 Lt den fazla su 3 fincan yeşil çay 1 fincan elma çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…