Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ramazandan sonra dün ilk kez sporuma başladım
koşu bandında 40 dk yürüdüm 200 tanede ip atladım ama baya baya hamlamışım şimdi her yerim ağrıyo yaw

valla canım yerimde saydığım haftalarımda oluyo hatta 2 hafta üst üste verirsem 3 hafta kesin duruyorum maalesef

yok canım benimkinde öyle bi düşünce bazen söylüyo ne yesem nasıl yapsam zayıflasam bende öğüt verince git işine hatun sen aç duruyosun aç yaşıyosun ben öle yapamam diyo

tabi 10 15 kilo fazlalığı var boyuna göre rahat adam

menun guzel olmus tatlim. benim su anda oyle bi yeme istegim varki anlatamam ama dayanacam bir 20 dakika dayanacam sonrasinda gecip gider insallah .aslinda ac degilim amam ne bileyim illa biseyler yemek istiyor canim ya nedendir bilmiyorum
:26:

aklına yemek geldikçe su iç canım gerçekten çok iyi kesiyo adamı
veya yeşil çay insan istemeye istemeye içtiği için karnı şişiyo zaten

ohhhhhhhhhhhhh sefan olsun

iyi tatiller canım bol bol gez dinlen eğlen

bu arada nevim beni okuyunca bi ses veriver derdimi söylüycemde

ben sabah kalktım tartıldım 1 kilo artı gözüktüm şaştım kaldım dün yediklerimide yazdım dışınada çıkmadım reglimde yeni bitti
neden böyle anlamadım yaa moralim bozuldu iyice yaaa acaba dün akşam spor yaptım diye vücudum su mu topladı

ne yapıcam ben

çok teşekkürler canım
ilk etapta hedef kilom 76 canım,sonrasına bakiciim
sonradan düşürmeyi planlıyorum tontişim
Canım benim,inşallah hedefine en güzel şekilde ulaşacaksın

Canım gerçekten menülerin harika.Benim diyetimin en verimli dönemi olan kalori sayımı dönemindeki menülerimin çeşitliliğini ve güzelliğini hatırlatıyor bana Gerçekten çok sağlıklı ve keyifli bir kilo verme düzeni oluşturdun,tebrik ederim tekrar canım

günaydınlar kızlar kimseler uğramamış henüz
bende kahvaltımı yapıyorum bi bakayım dedim :82:
Günaydın bitanem

ramazandan sonra dün ilk kez sporuma başladım
koşu bandında 40 dk yürüdüm 200 tanede ip atladım ama baya baya hamlamışım şimdi her yerim ağrıyo yaw
Ayşen'im maşallah sana

ellerine sağlık kuzum
Rica ederim bitanem

Ses veriyorum kuzum Bitanem biliyor musun ben de bayramdan sonra ilk kez dün akşam spora başladım.Sabah bi uyandım parmaklarım dolma gibi olmuş Sporsuz geçen 15-20 günden sonra çok doğal Ayşen'im.Bugün suyunu mutlaka 2.5 lt ye tamamlayıp,2 yeşil çay içip sebze ağırlıklı beslenirsen yarına atarsın bitanem

9 eylül tarihli (cuma) 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.

KIRMIZIGÜL=3

DOĞA3=7

NEV81=9

AZERİKIZI=5

GANFED=25

AYŞEN34=14

SAPHİRA=8

HULYAEYUP=7

Son düzenleme:
herkese kucak dolusu selamlar,sizi çok özledim kızlar ben annemi hastaneye götürüyorum tahlil ultrason uğraşıyorum pazartesi günü için ağrı bölümünden annem ve kendim için randevu aldım inşallah gidicez ağrılarımız için hacamatı tavsiye ettiler,ben 4 ay önce bel fıtığı ameliyatı olmştum fakat sağ bacağım ve ayağım müthiş ağrıyor hergün iğne oluyorum ama nafile rabbim şfa versin.....

uzun zaman oldu giremedim çocuk ve hastane çok zor oluyor eve gelince yorgun argın yemek çamaşır ütü izin aldım bende ama sizden ayrı olnca motivem düşüyor bu hafta diyetimin ilk haftası ve güzel geçti tatil ve bayram sonrası şu anda aynı kilomdayım daha tartılmadım pazartesi tartılacağım...

salı günü diyetisyenime gidicem randev alıp 3 hafta alacağım var ondan sonra dukana başlamayı düşünüyorum,biraz geçişe bakayım ne var ne yok...

9 eylül tarihli (cuma) 7. Takım PAYLAŞIM listesidir.

KIRMIZIGÜL=3

DOĞA3=7

NEV81=9

AZERİKIZI=5

GANFED=25

AYŞEN34=14

SAPHİRA=8

HULYAEYUP=7

Nilosummm ellerine saglik tatlik

herkesi tebrik ediyorum..benim haricimde herkesin msj sayisi tamamm...bir kaptan olarak rezillik bu bende bir ceza puani aliyorum ve geriye 2 puanim kaldi diskalifiye icin :18::18:

Azericim,topige hic ugramamissin...ilk uyariyi cezalandirmamistim..ama bu ikinci sefer..ceza puani aliyyorsun malesef..geriye 2 uyari puanin kaldi..
hulyacim, 1 msjin eksik..mecburen sende 1 ceza puani aliyorsun..geriye 2 puanin kaldi..

Allah sifanizi versin canim, gecmis olsun..umarim biran once sagligina kavusur sende aramiza donersin..dedigin gibi yalniz olunca insanin motivesi dusuyor..grup halinde daha kolay oluyor hersey

merhaba arkadaslar.Evime döndüm.Kızımın yaşgünü de yaptık.saka gibi tam 1 yıl geçti.Birkac gündür ev temizliğiyle uğrasıyorum.Malum 2 aylık kir birikmis,birde evi koca koca karıncalar basmıştı.Dayanamayıp telefondan girdim nete.Eve net hala baglanamadı,burda gerçekten çok yavaş işliyor bu mesele.sizleri cok özledim.Diyete devam ediyorum.Beni görenler hocam cok zayıflamışsın diyor.Haliyle bu da cok hosuma gidiyor.

Bitanem öncelikle annene acil şifalar diliyorum.Biz seni çok özledik En yakın zamanda inşallah bütün sorunlar hallolur

kızlar 4.olmuşuz harika bir sonuç,saphira seni kocaman tebrik ediyorum ve devamını diliyorum....
Esra'm son 5 haftadır ilk 4 ten dışarı çıkmadık takım olarak :118:

Allah hayırlı ömürler nasip eylesin Ebruş'a Allah bahtını güzel eylesin

slm canlar size güzel haberlerle geldim.3 gün öncesine kadar çok kötü günler geçirdim neyse artık kötü günlerden bahsetmiyim eşimle uzun uzun konuştuk evliliğimizi bitirmemek yola devam etmeye karar verdik.Kızlar kimse bilmiyor sadece size söylüyorum eşimle oğlumla bir günlük kaçamak yaptık vana gezmeye gittik,çok güzel geçti.Ama daha evime gidemedim babama şehir dışında gelmesini bekliyoruz.pazartesinden itibaren düzenli olarak aranızdayım,zayıflamam artık şart oldu çünkü eşim 2.çocuğu istiyor.canlar çok mutluyum.

Bugün duyduğum,aylardır duyduğum en güzel haber.Rabbimize şükürler olsun Pabya'm.Allah şahidim adını ezberlemiştim dualarımda,takımımızın her üyesi can-ı yürekten dualarla yanındaydık.Çok sevindim çok,inan gözlerim dolu dolu oldu.Rabbim nazarlardan korusun sizi,bir daha birbirinizle imtihan etmesin canım arkadaşım.Hissetmiştim ve hep sana söylüyordum ki,bitmeyecekti,şükürler olsun merhametlilerin en güzeli Rabbe.Bundan sonra yeni bir mevsim geliyor evliliğinize,biliyorum ki herşey eskisinden de güzel olacak.Bulutlar ağlamasaydı,yeşillikler nasıl gülerdi diyor ya Hz.Mevlana,o misal yeşerecek tekrar umutlarınız.Aramıza dönmeni sabırsızlıkla bekliyorum,seni çok seviyorum canım

Son düzenleme:
kızlar sizi tebrik ederim bu haftada harikasınız.

bugun bayramdan önce temzilediğim ver kirlenmiş olan evimi iyice güzelce temziledim huzur buldum valla temizlik yapınca.birde kızlar bende acayip iştahsızlık başladı hiçç bişe yiyemez oldum.hiç acıkmaz oldum.
hiç böle olmazdım bebemden yrılıncamı böle oldum acep

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…