Hülya'm cumartesi-pazar hariç bitanem.Ama yine de cumartesi pazar hiç girmemezlik yapmamaya çalışıyoruz.Yalnızca hafta içi geçerli paylaşım sayımları.arkadaşlar bu 5 mesajı doldurma kuralı ctesi ve pazar günleri içinde geçerlimi.ben 2. olmuş bu geçemem olayı
Bugün duyduğum,aylardır duyduğum en güzel haber.Rabbimize şükürler olsun Pabya'm.Allah şahidim adını ezberlemiştim dualarımda,takımımızın her üyesi can-ı yürekten dualarla yanındaydık.Çok sevindim çok,inan gözlerim dolu dolu oldu.Rabbim nazarlardan korusun sizi,bir daha birbirinizle imtihan etmesin canım arkadaşım.Hissetmiştim ve hep sana söoylüyordum ki,bitmeyecekti,şükürler olsun merhametlilerin en güzeli Rabbe.Bundan sonra yeni bir mevsim geliyor evliliğinize,biliyorum ki herşey eskisinden de güzel olacak.Aramıza dönmeni sabırsızlıkla bekliyorum,seni çok seviyorum canım
Sen güçlü bir kadınsın.Evliliğini kurtarmak için çırpındın,Rabbimiz bu çırpınışın da mükafatını en güzel şekilde verecektir sana inşallah.Boşanma,Allah'ın en çok bugz ettiği helalmiş,şu anda kurtarak bu yuvayı hem şeytanı kahrettin,hem de inşallah Allah'ın rızasını kazandın.Sana yakışanı yaptın güzel yürekli arkadaşım benim,bundan sonra herşey çok güzel olacakALLAH hepinizden razı olsun ne kadar temiz kalpli olduğunuzu biliyorum,hissediyorum.Rabbim kimseyi evinden eşinden ayırmasın,bekar kardeşlerimede hayırlı kısmetler açsın.zor bir sınavdan geçtim ama kendi hatalarımıda gördüm bundan sonra yuvama,evliliğime daha bağlı olacam.
ALLAH hepinizden razı olsun ne kadar temiz kalpli olduğunuzu biliyorum,hissediyorum.Rabbim kimseyi evinden eşinden ayırmasın,bekar kardeşlerimede hayırlı kısmetler açsın.zor bir sınavdan geçtim ama kendi hatalarımıda gördüm bundan sonra yuvama,evliliğime daha bağlı olacam.
alaha sukurler olsun canim barismaniza sevindim.rabbim birdaha boyle seylerle sinamasin.slm canlar size güzel haberlerle geldim.3 gün öncesine kadar çok kötü günler geçirdim neyse artık kötü günlerden bahsetmiyim eşimle uzun uzun konuştuk evliliğimizi bitirmemek yola devam etmeye karar verdik.Kızlar kimse bilmiyor sadece size söylüyorum eşimle oğlumla bir günlük kaçamak yaptık vana gezmeye gittik,çok güzel geçti.Ama daha evime gidemedim babama şehir dışında gelmesini bekliyoruz.pazartesinden itibaren düzenli olarak aranızdayım,zayıflamam artık şart oldu çünkü eşim 2.çocuğu istiyor.canlar çok mutluyum.
arkadaşlar bu 5 mesajı doldurma kuralı ctesi ve pazar günleri içinde geçerlimi.ben 2. olmuş bu geçemem olayı
herkese kucak dolusu selamlar,sizi çok özledim kızlar ben annemi hastaneye götürüyorum tahlil ultrason uğraşıyorum pazartesi günü için ağrı bölümünden annem ve kendim için randevu aldım inşallah gidicez ağrılarımız için hacamatı tavsiye ettiler,ben 4 ay önce bel fıtığı ameliyatı olmştum fakat sağ bacağım ve ayağım müthiş ağrıyor hergün iğne oluyorum ama nafile rabbim şfa versin.....
uzun zaman oldu giremedim çocuk ve hastane çok zor oluyor eve gelince yorgun argın yemek çamaşır ütü izin aldım bende ama sizden ayrı olnca motivem düşüyor bu hafta diyetimin ilk haftası ve güzel geçti tatil ve bayram sonrası şu anda aynı kilomdayım daha tartılmadım pazartesi tartılacağım...
salı günü diyetisyenime gidicem randev alıp 3 hafta alacağım var ondan sonra dukana başlamayı düşünüyorum,biraz geçişe bakayım ne var ne yok...
bugun bayramdan önce temzilediğim ver kirlenmiş olan evimi iyice güzelce temziledim huzur buldum valla temizlik yapınca.birde kızlar bende acayip iştahsızlık başladı hiçç bişe yiyemez oldum.hiç acıkmaz oldum.
hiç böle olmazdım bebemden yrılıncamı böle oldum acep
slm canlar size güzel haberlerle geldim.3 gün öncesine kadar çok kötü günler geçirdim neyse artık kötü günlerden bahsetmiyim eşimle uzun uzun konuştuk evliliğimizi bitirmemek yola devam etmeye karar verdik.Kızlar kimse bilmiyor sadece size söylüyorum eşimle oğlumla bir günlük kaçamak yaptık vana gezmeye gittik,çok güzel geçti.Ama daha evime gidemedim babama şehir dışında gelmesini bekliyoruz.pazartesinden itibaren düzenli olarak aranızdayım,zayıflamam artık şart oldu çünkü eşim 2.çocuğu istiyor.canlar çok mutluyum.
İyi diyelim iyi olsun Ganfed'im;bahar diyelim kış bahara dönsün.Sen nasılsın canım?nev iyi aksamlar nasilsin tatlim
Canım evet,güzel başlangıcının ödülü olarak düşün.Ben kaçamak yaptığım günlerin akşamı,sporumu 2 katına çıkarırdım.Böylece hem yediğimi eritirdim,hem de beynime kaçamağa meyledersen cezası yine sana olur mesajı gönderirdim.Bu sayede birdahaki kaçamak eğiliminde beynimin hatırladığı yediğinin tadından öte,akşamki bedel olurdu.Hep işe yaradı.Selamlar canlarım
nevim yine çok güzel şeyler yazmışsın bana
roseberry tebriğin için çok teşekkürler ve çok çok geçmiş olsun
hafta sonu paylaşım kuralının olmamasına sevindim açıkçası.Çünkü nete yeni girme fırsatım oldu.Bilmiyorum yazmış mıydım,kaynım geldi yurt dışından,bizde kalıyor.O açıdan biraz yoğunluğum oluyor.Tüm gün de evde yoktuk,yarın da olmayacağız.Pazartesi sahalara tüm hızımla dönerim
menümü yazayım,bugün ilk kaçamağımı yaptım.Ödülü haketmiş olduğumu düşünsem de diğer taraftan erken diye düşünüyordum ama yedim.Pişman değilim,yine olsa yine yaparım
kahvaltı:
2 kayısı kıvamı yumurta
1 salatalık
2 küçük domates
1 biber
50 gr. peynir
10 ad. zeytin
1 çay bardağı ceviz
2 fincan şekersiz çay
kahvaltımı geç yaptım,11-12 gibi,o yüzden öğleni ve akşamı birleştirip 17.00 civarı yedim.Çok yakın bir arkadaşımın çocuğunun doğum günündeydik
1 dilim kare su böreği
yarım dilim pasta:78:
yarım kutu kola
su şu ana kadar 2 LT 1 fincan yeşil çay içtim şimdi
Stresten canım.Yarın sabah normal kahvaltını yapıp,öğle ve akşam tavuk göğsü ile yoğurt yersen,iştahın kapanacağı gibi,ertesi sabaha en az 300 gr ekside çıkarsın.ama ştahım çok açık doymuyorum neden böyle oldu anlamıyorm hiç böyle olmazdı çok kötü bir durum...
ALLAH hepinizden razı olsun ne kadar temiz kalpli olduğunuzu biliyorum,hissediyorum.Rabbim kimseyi evinden eşinden ayırmasın,bekar kardeşlerimede hayırlı kısmetler açsın.zor bir sınavdan geçtim ama kendi hatalarımıda gördüm bundan sonra yuvama,evliliğime daha bağlı olacam.
merhaba arkadaslar.Evime döndüm.Kızımın yaşgünü de yaptık.saka gibi tam 1 yıl geçti.Birkac gündür ev temizliğiyle uğrasıyorum.Malum 2 aylık kir birikmis,birde evi koca koca karıncalar basmıştı.Dayanamayıp telefondan girdim nete.Eve net hala baglanamadı,burda gerçekten çok yavaş işliyor bu mesele.sizleri cok özledim.Diyete devam ediyorum.Beni görenler hocam cok zayıflamışsın diyor.Haliyle bu da cok hosuma gidiyor.
nevim nasılsın canııımmm?
kızlar kel alaka ama birşey paylaşıcam
geçen sene ramazan ayında annemdeyken çocuğa mama almak için markete gittim dönüşte kız kardeşim annemlerin karşısında ki kimsesi olmayan 76 yaşında ki komşumuzun çok hasta olduğunu acile götürmemizi söyledi arkadaşı olan başka bir komşumuzla atladık arabaya gittik devlet hastanesinin aciline kadıncağız kıvranıyor resmen mide ağrısından neyse acilde işlemleri yaptırdık sratsız bir doktor üstün körü muayene ettikten sonra hemşire 1 iğne yaptı yarım saat müşahede altında kaldı o arada bana bir kağıt verdiler yapılan iğnenin adı yazyordu o iğneyide 1 haftadırr yaptırdığını söylemişti neyse bilgi almak için danışmaya gittim orda ki bayan eliyle ortalıkta gezen bi bayanı gösterdi ne ş yaptığını bilmediğim yani hemşire mi doktor m hasta bakıcısı mı bilmiyorum yanına gidip hasta hakkında bilgi almak istedim yüzüme ile bakmadan iğnesi yapıldı bişeysi yok alıp gidin dedi bende yapılan iğnenin 1 haftadır hastanın vurulduğunu söyledim o ara zaten lakayıt konuşan kişi arkasına dönüp çok afeersiniz sen çok biliyorsun nah biliyorsun dedi ben şok oldum arkasından gitmeye başladım siz kimsiniz nasıl böyle bir cevap veririsiniz diye doktor eşi olduğumu söylemiştim neyse kadın bağırmaya başladı defolun s...tir olun gidin güvenlik diye bağırmaya başladı ben resmen şok oldum kızkardeşim geldi o anda doktor olduğunu öğrendim ama kadın hastaneyi ayağa kaldırdı polis çağırın diye avaz avaz bağırdı neyse ettiğin yemine ayıp yazıklar olsun terbiyesiz dedim hastamızı efendi bir doktor muayene edip genel cerrahına sevk etti çıktık yukarı bu arada ben başhekime çıkmak istedim ama engellediler olr böyle şeyler falan filan üstüne düşmedim genel cerrahından çıktık güvenlik görevlileri gelip hanımefendi polis geldi doktor hanım sizden şikayetçi emniyet müdürlüğüne gitmeniz gerekiyor aşşağıda polisler bekliyor dedi bu arada muazzez teyze ayakta durmaya dermanı yok allah aşkına kızım eve götür beni diyor indik aşşağıya polis beyler bayanlar vazgeçin bişey çıkmaz bundan dedikç ben vazgeçmem davacıyım diye inletiyor ortalığı neyse bindik araca gittik emniyet müdürlüğüne önce onu aldılar ifade için saatler sonra bizi hasta kadıncağız ve diğer yaşlı komşumuz bank üstlerinde yattılar hastaneye gelirken bir sürü arkadaşını getirmiş şahitlik için olay anında hiç olmayan kişiler neyse bunlar bi anlattılar bana küfür etti şöyle dedi böyle dedi yanındakilerde evet biz duyduk oruçlu oruçlu 4-5 saat emniyette kaldık bu ayın 22 inde duruşma var adliyeden ifadesini aldık moralim onada bozuk bana dua edin....
Stresten canım.Yarın sabah normal kahvaltını yapıp,öğle ve akşam tavuk göğsü ile yoğurt yersen,iştahın kapanacağı gibi,ertesi sabaha en az 300 gr ekside çıkarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?