Kaptanımın fikrine katılıyorum.Çünkü gerçekten izinlerimiz uzun sürdüğü zamanlarda yerimizi oyalamış oluyoruz bir şekilde takımda olmaya daha müsait birinin yerini.Pabyaya geçenlerde bu teklif götürüldü,izne ayrıldı ve saphira takıma aktif olarak katıldı.Allah razı olsun Pabya'mız da gıkını çıkarmadı,anlayışla karşıladı.Bence şu an Pabya'nın girmesi daha mantıklı takıma,çünkü eşiyle barıştı ve evinde internete çok rahat bağlanabiliyor.İpek de interneti bağlanınca ilk mezun olanımızın yerine dahil olur takımına yeri zaten muhafaza edilmiş olacak.Bence mantıklı bir dönüşüm olur,İpek ilk ayrılanın ya da mezun olanın yerine girer,o zamana kadar da listede olmaz ama Pabya gibi aktif paylaşıma devam eder diye düşünüyorum.ipekcim aramiza nezaman katiliyorsun tatlim? netinin gelmesi daha uzun surecekse pabya arkadasimiz katildin takima..oda bekliyor cunku..hem sen zorlanmazsin gunde 5 msj doldurucam diye sorumlulugun hafifler hemde pabya bosuna beklememis olur..
Okurken bile sinir tepeme çıktı.Allah bildiği gibi yapsın.Hipokrat yemini ederler,demek içinde Allah korkusu olmayanın bütün yeminleri de yalan oluyor.Terbiyesizlik,meslek ahlakına aykırı bir talihsizlik.Hiç merak etme,bu olaydan birşey çıkmaz.Gör bak mahkemeye bile gelmeyecektir beyinsiz,kıt aklıyla aklı sıra sana ders verdi.Allah'a havale et bitanem,hiç korkma,gör bak hiçbirşey çıkmayacak.Mahkeme gününe kadar hergün 333 ayetel kürsi oku.Dualarımızla yanındayız.nevim nasılsın canııımmm?
kızlar kel alaka ama birşey paylaşıcam
geçen sene ramazan ayında annemdeyken çocuğa mama almak için markete gittim dönüşte kız kardeşim annemlerin karşısında ki kimsesi olmayan 76 yaşında ki komşumuzun çok hasta olduğunu acile götürmemizi söyledi arkadaşı olan başka bir komşumuzla atladık arabaya gittik devlet hastanesinin aciline kadıncağız kıvranıyor resmen mide ağrısından neyse acilde işlemleri yaptırdık sratsız bir doktor üstün körü muayene ettikten sonra hemşire 1 iğne yaptı yarım saat müşahede altında kaldı o arada bana bir kağıt verdiler yapılan iğnenin adı yazyordu o iğneyide 1 haftadırr yaptırdığını söylemişti neyse bilgi almak için danışmaya gittim orda ki bayan eliyle ortalıkta gezen bi bayanı gösterdi ne ş yaptığını bilmediğim yani hemşire mi doktor m hasta bakıcısı mı bilmiyorum yanına gidip hasta hakkında bilgi almak istedim yüzüme ile bakmadan iğnesi yapıldı bişeysi yok alıp gidin dedi bende yapılan iğnenin 1 haftadır hastanın vurulduğunu söyledim o ara zaten lakayıt konuşan kişi arkasına dönüp çok afeersiniz sen çok biliyorsun nah biliyorsun dedi ben şok oldum arkasından gitmeye başladım siz kimsiniz nasıl böyle bir cevap veririsiniz diye doktor eşi olduğumu söylemiştim neyse kadın bağırmaya başladı defolun s...tir olun gidin güvenlik diye bağırmaya başladı ben resmen şok oldum kızkardeşim geldi o anda doktor olduğunu öğrendim ama kadın hastaneyi ayağa kaldırdı polis çağırın diye avaz avaz bağırdı neyse ettiğin yemine ayıp yazıklar olsun terbiyesiz dedim hastamızı efendi bir doktor muayene edip genel cerrahına sevk etti çıktık yukarı bu arada ben başhekime çıkmak istedim ama engellediler olr böyle şeyler falan filan üstüne düşmedim genel cerrahından çıktık güvenlik görevlileri gelip hanımefendi polis geldi doktor hanım sizden şikayetçi emniyet müdürlüğüne gitmeniz gerekiyor aşşağıda polisler bekliyor dedi bu arada muazzez teyze ayakta durmaya dermanı yok allah aşkına kızım eve götür beni diyor indik aşşağıya polis beyler bayanlar vazgeçin bişey çıkmaz bundan dedikç ben vazgeçmem davacıyım diye inletiyor ortalığı neyse bindik araca gittik emniyet müdürlüğüne önce onu aldılar ifade için saatler sonra bizi hasta kadıncağız ve diğer yaşlı komşumuz bank üstlerinde yattılar hastaneye gelirken bir sürü arkadaşını getirmiş şahitlik için olay anında hiç olmayan kişiler neyse bunlar bi anlattılar bana küfür etti şöyle dedi böyle dedi yanındakilerde evet biz duyduk oruçlu oruçlu 4-5 saat emniyette kaldık bu ayın 22 inde duruşma var adliyeden ifadesini aldık moralim onada bozuk bana dua edin....
Allah yardimciniz olsun canim ya..bu nasil bir terbiyesizlikk aklim almiyor...trde doktor oldum diye bazilari kendini bir halt saniyorlar insanlari kucumsuyorlar...buna cok sinir oluyorum..sana o durumu bagislayan yaradan kendini kimden ustun goruyorsunki...Allahim boylelerinin eline dusurmesin insallah..bizde iki yil once trdeydik hatta son gunumuzdu ablamla babam bizi hava limanina birakacak hollandaya geri donecektik..babam kalp hastasi..resmen kalp krizi geciriyor tecrubemiz oldugu icin hemen acile goturdum..muyane fln lazimmis..bizim burdaki saglik karnesi gittigimiz hastaneye gecerli degilmis...bekletiyorlar..ya dedim birak islemlerini parasiylan degilmi oderim alin iceri..tamam odemeyi kabul ediyorsanz olur..ama biz bekliyoruz ne gelen var ne giden..dedim kimse gelmiyormu..yok doktor beyin yemek saati suan yemekte..ama oan ben bir cildirdim kizlar...bu ne terbiyesizlik burda adam can cekisiyor doktor yemekte diyorsunuz ama agzimdan ne geliyorsa..yazik babam nefes alamiyor bir gorseniz...dedim sizi sikayet edicem ben yurtdisindan geliyorum felan...acilen doktor geldi babama bakmaya...ama herseyini kendine yaptirdilar hicbirseye yardim etmediler..sonra baska hastaneye sevk ettiler..cikarkende sizlere yaziklar olsun dedim..insan hayati bukadar ucuzmu canim..millet acile niye geliyor...bak senin yazdiklarini duyunca yasadiklarimiz geldi tepem atti..Allahim boylelerinin ellerine dusurmesin insallah
Kaptanımın fikrine katılıyorum.Çünkü gerçekten izinlerimiz uzun sürdüğü zamanlarda yerimizi oyalamış oluyoruz bir şekilde takımda olmaya daha müsait birinin yerini.Pabyaya geçenlerde bu teklif götürüldü,izne ayrıldı ve saphira takıma aktif olarak katıldı.Allah razı olsun Pabya'mız da gıkını çıkarmadı,anlayışla karşıladı.Bence şu an Pabya'nın girmesi daha mantıklı takıma,çünkü eşiyle barıştı ve evinde internete çok rahat bağlanabiliyor.İpek de interneti bağlanınca ilk mezun olanımızın yerine dahil olur takımına yeri zaten muhafaza edilmiş olacak.Bence mantıklı bir dönüşüm olur,İpek ilk ayrılanın ya da mezun olanın yerine girer,o zamana kadar da listede olmaz ama Pabya gibi aktif paylaşıma devam eder diye düşünüyorum.
Okurken bile sinir tepeme çıktı.Allah bildiği gibi yapsın.Hipokrat yemini ederler,demek içinde Allah korkusu olmayanın bütün yeminleri de yalan oluyor.Terbiyesizlik,meslek ahlakına aykırı bir talihsizlik.Hiç merak etme,bu olaydan birşey çıkmaz.Gör bak mahkemeye bile gelmeyecektir beyinsiz,kıt aklıyla aklı sıra sana ders verdi.Allah'a havale et bitanem,hiç korkma,gör bak hiçbirşey çıkmayacak.Mahkeme gününe kadar hergün 333 ayetel kürsi oku.Dualarımızla yanındayız.
Her ikisi de olur bitanem.Esram beyaz giy giderken,fazla makyaj yapma;bunun psikoloji üzerindeki etkisi ispatlandı.Direk hakim sana baktığında beyazın ona gönderdiği bilinçaltı mesaj sayesinde haklılığına meyledecek.Bir de canım aklına gelirse hakimi görünce ayetel kürsi okuyup içinden çaktırmadan hakime doğru üfle.Gör bak hiçbirşey çıkmayacak.Eğer hakim en kötü ihtimal şuursuzun teki de olsa en kötü ihtimalle bir miktar para cezası olur ona da sadakam der Allah'a havale edersin.Ama sanmıyorum,bişey çıkmaz.sağol canım allahım büyük elbette yardım eder hergün 333 ayetel kürsi tek başıma mı okumam lazım yoksa başkalarıda adıma okuyabilir mi?
güzeeel çok mantıklıCanım evet,güzel başlangıcının ödülü olarak düşün.Ben kaçamak yaptığım günlerin akşamı,sporumu 2 katına çıkarırdım.Böylece hem yediğimi eritirdim,hem de beynime kaçamağa meyledersen cezası yine sana olur mesajı gönderirdim.Bu sayede birdahaki kaçamak eğiliminde beynimin hatırladığı yediğinin tadından öte,akşamki bedel olurdu.Hep işe yaradı.
nevim nasılsın canııımmm?
geçen sene ramazan ayında annemdeyken çocuğa mama almak için markete gittim dönüşte kız kardeşim annemlerin karşısında ki kimsesi olmayan 76 yaşında ki komşumuzun çok hasta olduğunu acile götürmemizi söyledi arkadaşı olan başka bir komşumuzla atladık arabaya gittik devlet hastanesinin aciline kadıncağız kıvranıyor resmen mide ağrısından neyse acilde işlemleri yaptırdık sratsız bir doktor üstün körü muayene ettikten sonra hemşire 1 iğne yaptı yarım saat müşahede altında kaldı o arada bana bir kağıt verdiler yapılan iğnenin adı yazyordu o iğneyide 1 haftadırr yaptırdığını söylemişti neyse bilgi almak için danışmaya gittim orda ki bayan eliyle ortalıkta gezen bi bayanı gösterdi ne ş yaptığını bilmediğim yani hemşire mi doktor m hasta bakıcısı mı bilmiyorum yanına gidip hasta hakkında bilgi almak istedim yüzüme ile bakmadan iğnesi yapıldı bişeysi yok alıp gidin dedi bende yapılan iğnenin 1 haftadır hastanın vurulduğunu söyledim o ara zaten lakayıt konuşan kişi arkasına dönüp çok afeersiniz sen çok biliyorsun nah biliyorsun dedi ben şok oldum arkasından gitmeye başladım siz kimsiniz nasıl böyle bir cevap veririsiniz diye doktor eşi olduğumu söylemiştim neyse kadın bağırmaya başladı defolun s...tir olun gidin güvenlik diye bağırmaya başladı ben resmen şok oldum kızkardeşim geldi o anda doktor olduğunu öğrendim ama kadın hastaneyi ayağa kaldırdı polis çağırın diye avaz avaz bağırdı neyse ettiğin yemine ayıp yazıklar olsun terbiyesiz dedim hastamızı efendi bir doktor muayene edip genel cerrahına sevk etti çıktık yukarı bu arada ben başhekime çıkmak istedim ama engellediler olr böyle şeyler falan filan üstüne düşmedim genel cerrahından çıktık güvenlik görevlileri gelip hanımefendi polis geldi doktor hanım sizden şikayetçi emniyet müdürlüğüne gitmeniz gerekiyor aşşağıda polisler bekliyor dedi bu arada muazzez teyze ayakta durmaya dermanı yok allah aşkına kızım eve götür beni diyor indik aşşağıya polis beyler bayanlar vazgeçin bişey çıkmaz bundan dedikç ben vazgeçmem davacıyım diye inletiyor ortalığı neyse bindik araca gittik emniyet müdürlüğüne önce onu aldılar ifade için saatler sonra bizi hasta kadıncağız ve diğer yaşlı komşumuz bank üstlerinde yattılar hastaneye gelirken bir sürü arkadaşını getirmiş şahitlik için olay anında hiç olmayan kişiler neyse bunlar bi anlattılar bana küfür etti şöyle dedi böyle dedi yanındakilerde evet biz duyduk oruçlu oruçlu 4-5 saat emniyette kaldık bu ayın 22 inde duruşma var adliyeden ifadesini aldık moralim onada bozuk bana dua edin....
ipekcim aramiza nezaman katiliyorsun tatlim? netinin gelmesi daha uzun surecekse pabya arkadasimiz katildin takima..oda bekliyor cunku..hem sen zorlanmazsin gunde 5 msj doldurucam diye sorumlulugun hafifler hemde pabya bosuna beklememis olur..
bende iyiyim canim allaha sukur hersey yolundaİyi diyelim iyi olsun Ganfed'im;bahar diyelim kış bahara dönsün.Sen nasılsın canım?
nevim nasılsın canııımmm?
Çok şükür bitanem,Allah dert gam vermesin inşallahbende iyiyim canim allaha sukur hersey yolunda
Ayşen'im,ellerindeki şişlik ödemi doğruluyor.Siyah çay ve kahveyi sınırla bugünlerde,kafein su tutar vücutta.Tuzu bu haftalık birazcık azalt.Akşamları dönüşümlü olarak ödem atıcı çaylar iç.Bir akşam 1 bbüyük bardak suyun içine karanfil ve tarçın kaynatıp iç,1 akşam maydonozla limonu kaynat iç.Protein ve sebze ağırlıklı beslenirsen bu hafta,sorunu atacağına eminim bitanemçıktığım artıdan hala inemedim ne yazıkki ve canım çok sıkılmaya başladı bu duruma
bende sabah kahvaltımı bir bardak süt ve 2 yemek kaşığı yulafla yaptım
bugün yarın çok dikkat edicem bakalım sonuç ne olacak
ama ellerimdeki şişliği hissediyorum :95:
Evet bitanem,bence de sonra dinlenmeye bırak saçlarını.Saç çok kıymetli,zaten nerden geldiği ne katıldığı belli olmayan sular hem saçlarımızı yıpratıyor hem döküyor.dün gidip saçlarımı kestirdim kat kat kısa ama toplanacak durumda:)
saçımda şu an 3 renk var şaka gibi
şimdi kalkıp saçımı küllü kumrala boyuycam ve uzun süre dokunmuycam hedef kiloma inince gider istediğim rengi yaptırırım hemde saçım kendini gelmi olur diyorum..bıkkınlık geldi bu saç işinden iyice :86:
Günaydın bitanemgünaydın canlar
Çok şükür bitanem,Allah dert gam vermesin inşallah
Ayşen'im,ellerindeki şişlik ödemi doğruluyor.Siyah çay ve kahveyi sınırla bugünlerde,kafein su tutar vücutta.Tuzu bu haftalık birazcık azalt.Akşamları dönüşümlü olarak ödem atıcı çaylar iç.Bir akşam 1 bbüyük bardak suyun içine karanfil ve tarçın kaynatıp iç,1 akşam maydonozla limonu kaynat iç.Protein ve sebze ağırlıklı beslenirsen bu hafta,sorunu atacağına eminim bitanem
Evet bitanem,bence de sonra dinlenmeye bırak saçlarını.Saç çok kıymetli,zaten nerden geldiği ne katıldığı belli olmayan sular hem saçlarımızı yıpratıyor hem döküyor.
Günaydın bitanem
günaydın canlar
İpek,kaptanımız sana en uygun cevabı verecektir ama kurallarımızı biliyorsun.Yani 2 hafta diyorsan ki izne ayrılmak istemiyorum;günlük en az 5 paylaşım kuralına uymalısın.Yani biliyorsun hala aktif paylaşım yapacak takım üyelerimiz liste dışı sırada beklerken,biz seni listeden çıkarmadık bunca aydır.Ki neredeyse takıma girdiğinden beri izinlisin.Bizim fikrimiz işlerin yoluna girene kadar,liste içi hakkını Pabya'ya verip,işlerin yoluna girince ilk mezunun yerine takıma girmen.2 hafta sonra gelir aktif katılımına da başlarsın.Pabya,Saphira için bu fedakarlığı göstermişti.Yine sen bilisin elbette ama,bizim fikrimiz bu şu anda.Anlayışına güveniyoruz ve bizi anlayacağına inanıyoruz.2 hafta çok uzun bir süre değil diye düşünüyorum izninin devam etmesi için.Yine elbette takıma girer gönlünce paylaşımda bulunursun kural baskısı olmadan 2-3 hafta.Olmaz dersen ben,ben birkaç hafta ayrılıp liste içi sıramı Pabya'ya vericem bu şartlarda.Gülüm eşimle konuştum,netin baglanması 2 haftayı bulurmus.O nedenle bende bu hafta aranıza dönmeye karar verdim..pzt gününden itibaren aranızdayım.Tlfdan nete girmek;kızım laptobu görüp üzerime atlayamayacağı için iyi,kullanımı zor oldugu için kötü.2 hafta böyle deneyeceğiz artık çünkü sizden ayrı kalınca kendimi motive etmekte zorjanıyorum.
Bebeğim Dukan inanılmaz bir diyet.İnan 78 kilo olduğuma kimse inanmıyor,incelmesi kilonun bile üstünde çünkü.44 bedene düştüm nerdeyse.Ama işte Dukan'ın cilvesi ya hep ya hiç.Yani yarıda bırakırsan verdiğin kilonun en az 2 katını alacağını dukan bastıra bastıra söylüyor.Şimdi ben senin testini yapıyım dukanın sitesinde,bakalım 4 evre için kaç gün verecek sana.Verdiği gün sayısını gözün alırsa hemen başlarsın ne dersin?Yapıyım mı testini?evde karanfilimde yok çubuk tarçınımda
ama yeşil çayım tarçınlı onu içiyorum...
markete çıkıcam bulursam alırım bakalım
akşama maydonoz ve limonu yaparım valla nevim sinirlerim bozuldu yaa o kadar çabala ver ertesi gün 1 kilo fazla çık :84:
nevim aslında dukana başliyim diyorum ama pek bi bilgim yok bana el atarsan yarın başliyim diyorum
Bebeğim Dukan inanılmaz bir diyet.İnan 78 kilo olduğuma kimse inanmıyor,incelmesi kilonun bile üstünde çünkü.44 bedene düştüm nerdeyse.Ama işte Dukan'ın cilvesi ya hep ya hiç.Yani yarıda bırakırsan verdiğin kilonun en az 2 katını alacağını dukan bastıra bastıra söylüyor.Şimdi ben senin testini yapıyım dukanın sitesinde,bakalım 4 evre için kaç gün verecek sana.Verdiği gün sayısını gözün alırsa hemen başlarsın ne dersin?Yapıyım mı testini?
Canım 11 soruluk testi senin bilgilerini girerek çözdüm ve dukan sana bu programı önerdi:Üzerine tıklarsan şekil büyüyecek.
Eki Görüntüle 254609
Buna göre:
*ATAK DÖNEMİn 3 gün sürecek ve 1.1 kg atacakmışsın.
*SEYİR DÖNEMİN 53 gün sürecek ve 6.5 kg atacakmışsın ve 58.3 kg a gelecekmişsin 7 kasım 2011 de, ki ideal korunabilir kilon buymuş.
*GÜÇLENDİRME DÖNEMİN 22 ocağa kadar sürecekmiş ve ondan sonra hayat boyu kilon kalıcı olacakmış
*KORUMA DÖNEMİ zaten herkes için satndart.Hayat boyu yalnızca perşembeleri saf protein yemek,20 dk spor yapmak ve günde 3 kaşık yulaf kepeği tüketmek.
Bu arada Ayşen'im,Dukan tam bir profesyonel.Yani atak döneminde şu kadar atacaksın dediği rakam harfi harfine gerçekleşiyor.Hedefine şu tarihte ulaşacaksın denilen kişilerin tümü o tarihten de önce ulaşmış hedefine.İyi düşün taşın canım sonuna kadar götürebilir miyim koruma da dahil diye,istersen başlarız.
Bitanem atak dönemini Dukan'ın dediğinden fazla yapamazsın,farklı tahribata yol açar.Seyir dönemini kendi istediğin kiloya kadar uzatabilirsin.Atak döneminde asla ve asla yağ,karbonhidrat kullanmıyoruz.Yalnızca saf protein yani yumurta,lighht yoğurt,light süt,light ton balığı,tavuk,kırmızı etler,light peynirler serbest.Meyve,yağ ve tüm karbonhidratlar yasak.Ve günde 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği kullanman lazım.Real'de varmış,size yakın yerlerde varsa canım bi bak istersen.Bu 1.5 kaşık yulaf kepeğini unmuş gibi kullanıp krep de yapabilirsin,benim gibi süte karıştırıp da tükete de bilirsin.Ayşen'im bir de kadın doğumcuna bi danışmanı isterim,çünkü aşırı protein alımı belki de senin için uygun olmayabilir şu an bitanem,bi sorsan önce.eline sağlık zuzum
bu atak dönemini 3 değilde 4 veya 5 yapsam ne olurki :26:
birde ben 58 değilde 55 olmak istiyorum malum o zaman seyir döneminin gününümü uzatmam lazım ?
birde sana çok zahmet veriyorum ama atak döneminde şimdi benim ne yemem lazım yarın sabah başlıycam inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?