Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bir 100 gr mımı başıma kakıyorsun
60 istemiyorum ben ,göbeğimin gitmesini istiyorum
65 olup ,göbek giderse kabulüm,ama daha da aşağıya inerse iner
Mekik hala çekemiyorum
65 .1 din kaçamak yaptın spor yapmadın

bu haftaki kilonu merak ediyorum

Göbek gitmez oradaki yağların erimesi lazım yani kilo kaybı lazım

yediklerim bir tabagı bile doldurmaz sadece çeşit çok olması sizi yanıltmasın
bu takımda çok yemişisn diye eleştirilcek en son insan ben olmalıyım diye düşünüyorum......
Alt alta yazınca ,seçenek çok olunca fazla yemişsin izlenimi oluştu
Normalde zaten çok az yediğinden yiyebildiğine şaşırmıştım zaten ,bir de saat kaçta yedin ?

65 .1 din kaçamak yaptın spor yapmadın

bu haftaki kilonu merak ediyorum

Göbek gitmez oradaki yağların erimesi lazım yani kilo kaybı lazım
Spor yaptım ama istediğim kadar fazla yapamadım ,yürüyüş haricinde hergün leslie yapmayı planlıyordum ,yapamadım Üstüne kabızlık,devamlı oluyor bu sorun ,ilaç kullanmam gerekecek sanırımBen de merak edyorum ne olacak kilo.Üst bölgeden ,bacaklardan verdim kilo,verdiysem de göbekten anlayamadım

yediklerim bir tabagı bile doldurmaz sadece çeşit çok olması sizi yanıltmasın
bu takımda çok yemişisn diye eleştirilcek en son insan ben olmalıyım diye düşünüyorum......
masum yanlış anlama
eski mesajımdada söylediğim gibi çeşit çok olduğundan çok görünüyor ama hepsinden az az yemişsin
ki gün boyu doğru düzgün bişey yememiştin ,tek sorun bu çeşitlerin akşama denk gelmesi ama oda iş yemeği tabikide yapacak bişey yok

evet cok merak ettim Ausum @Lunya gercekten nerelerdesin kuzucum

sen nasılsın saydınım ? başladı değil mi tedavin ? neyse ben telden sorayım sana :))

@Lunya canom sana ulaşamadık hiç bir türlü ...telden de

ahhh cok dertlenmiş senın veremeyecegın kılo ıcat edılmedi daha

ay buna cok güldüm ahuuu duy duy sakın sabit geleyim deme

yaaaaaaa senin veremeyeceğin kilo icat edebilmedi ... ne güzel motive sözü yaaa

Cumadan beri sadece eksi 200 iki gündür 100er 100er gidiyo.Bugünden cok umutluydum aksam hen erken yedim hem cok az yedim salatanin yarisini biraktim tadi cok kotuydu hem de uzerine 1.5 saat yurudum su da 3 lt bulmustu.Niye böyle oldu ki
Cuma günü birden düşecek canım tecrube ile sabittir tartıda farkı görmek için 1 hafta sabretmek gerekiyor sen yeter ki bozma ve dikkatli devam et ben bir günde 1 kilo eksi gordugüm günleri bilirim sabit devam ederken

canım benim daim olsun .... dualarına da kocaman

günaydın kaptanım, bende goccaman öpüyorum fasulyeni ve seni
bugün nasılsın? iyimisin?

iyiyim canım ... şu 3. aya girmekle beraber yavaş yavaş bulantılar geçecek gibi .... şükür .

Şirket yemeği deyince aklıma @mimu88 geldi hic uğramıyor neler yapıyor acaba
Ausencia sen haber alıyormusun

evet canım ..sık olmasa da ...en son görüştük 2-3 hafta önce .
çok yoğundu işler güçler ..
gel dedim ama ...
mimu da çok ayrı bir yerdedir benim için

Niye artidayim acep sabah sabah canım sıkıldı hala 50 günü geçti hiç belirtisi de yok ne zaman geleceği de belli değil

Makbuş ya hala 50 günü geçti ise , artının sebebi mi aranır canım ya ? şişmişsin besbelli ... gelir gelmez eksi 1.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…