Ablacim watsapp numaramı değiştirdim ve ben herkese bilgi gidiyor sanıyordum çünkü normal konuşma gruplarim hep devam etti
Giremedim canım ya. Wifi de sorun var paket aldım da girebildimNego gelmemiş dahaaa
Sen hafta sonundan dolayı öyle hareket ediyorsun tabi ki mantıklı kuzumteşekkür ederim kaptanım
ama bugün heryerim ağrıyor,mafoldumcuma spor yapacağımı bilsem bugün yapmazdım ara verirdim ama yapmam lazım
nehirnil111 canom yürüyüşler ptesi sporuydu
Salı sporunu dün gece 3 te şettim
40 dk yüksek tempo eliptik 160
30 dk egzersiz 90
300 ip 60
Toplam 310
Hayır 11 de geldi hatırlamadıNego dün eşin yıldönümü için birşey yaptı mı?
tess geritsen hep okucam dediğim ama bir türlü okumadığım yazarOlabilir bazen sonları düşünebiliyorsun ama cerrah çok iyi bir kitap Tess Gerritsen
vicdan yapıyor musun sen? kesin yap giderCumadan beri sadece eksi 200iki gündür 100er 100er gidiyo.Bugünden cok umutluydum aksam hen erken yedim hem cok az yedim salatanin yarisini biraktim tadi cok kotuydu hem de uzerine 1.5 saat yurudum su da 3 lt bulmustu.Niye böyle oldu ki
Ablacim watsapp numaramı değiştirdim ve ben herkese bilgi gidiyor sanıyordum çünkü normal konuşma gruplarim hep devam etti
Bugün bizim kurumun kuruluş yıldönümüymüş
menü
ANADOLU ÇORBASI
ÇOBAN KAVURMA
KREMALI BROKOLİ
PİRİNÇ PİLAVIİ
MEYVE BÜFESİ
TATLI BÜFESİ
SALATBAR
ve onlar açık büfe envai çeşit
Mezuniyet listesindeki en altta olan ismimi yerim ben
Deneeme süresi 2 hafta canım kural olarak..Ben 2 hafta sonra mı listeye gireceğim @MiuLego
hoş geldin minnoş
Mezuniyet listesindeki en altta olan ismimi yerim ben
Selam herkese. Sil süpür toz al uğraşıyorum. Sinirli olunca en iyi yaptığım şey. Sabah cardio yapayım spor yapayım diye niyetlendim kahvaltıdan önce, wifi bozulmuş ya da şifre modem değişti heralde kv gil. Aksine bu ay da paketim çabuk bitti, ek paket aldım. Otomatik ödemede fatura ama eşim çıldırır kesin. Neyse işte halanın siniri çok yordu beni bu hafta. Baş ağrım hat safhada.
Negatif eflal geldi hanımmmm
Azıcık kalan göbüşümü yerim. Ağzımı burnumu yiyeyim çok seviyorum kendimi bugün heryerimi mıncırasım var
Buna bile ağladımal sana pozitif bir
Bende meraktayım ama annemin yanındayım tartım yok. Muhtemelen pazar günü eve giderim inşallah o zamanbu cuma kilo bildirimini meraktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?